311802
-
#310753 Hozzá fordulj, az ilyen igényeiddel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#310752 Láthatóan nem értettétek, de azért vagyunk, hogy segítsünk. Szívesen! -
Evoluti0N #310751 killmepls -
#310750 Ez a múltkori soulsborne rinyálás fényében vicces csak igazán :) -
Zóanagyvarázsló #310749 Szerintem mindenki értette, hogy melyik játékról van szó, nem véletlen, hogy arra senki sem kérdezett rá, tehát ezt az értelmetlen zsákutcát kihagyom. -
#310748 "1.74 euróért behúztam Steam-en az első King's Bounty-t."
A nem létezőt nem tudta behúzni. De ha neked sikerült, linkeld. -
Zóanagyvarázsló #310747 Nem azt írta, hogy az első steames KB-t, szó szerint értve teljesen korrekt a reakciója, hiszen jól mondod: az első KB nincs fenn Steamen, be se húzatta volna. Poénnak, emlékeztetőnek elmegy, ha pedig az eredeti hozzászóló tényleg nem ismeri a régit, akkor pláne. Őszintén szólva, ha nem előznek meg, én is felhozom az ősklasszikust, mert rászolgált.
Az, hogy GOG-on nincs fenn, az igaz, de egy a múltban élő régi motorosnak nem annyira papírforma: a lemezes HoMM1-em alapból felinstallálja a mappába a KB-t is, a GOG-os tényleg nem. -
#310746 Értelmezés kérdése. Amúgy nem az volt hogy kiemelkedően magas az IQ-d? Vagy csak az a baj hogy az illető még nem nyalt be neked csontig egy kis gép összeálításért cserébe? :) -
#310745 Ezt nem értem... Azt írta, hogy behúzta !Steam-en! az első KB-t. Steam-en továbbra is ez az első KB, ha jól tudom, még GoG-on is ez az első... -
#310744 -
Gary #310743 Bocs', hogy bele...-zok, de EZ volt az első King's Bounty, még '90-ből:
-
#310742 de jó hogy írtál, most ránéztem, és 80%-os leárazás van a full packra is:
King's Bounty: Complete Your Set vásárlása CSOMAG (?)
-15%-79%61,93€
13,27€
Az alapot nagyon szerettem, megvolt az a régi heroes 2-es (várigazgatás nélkül persze) meseszerű hangulata.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.03.31. 17:59:55 -
Rony94 #310741 1.74 euróért behúztam Steam-en az első King's Bounty-t. Direkt nem a fullos kollekciót vettem meg, mert az se biztos hogy tetszeni fog ez a körökre osztott, stratégiai játék. Majd valamikor belekezdek. Ha sikerült kijátszani, ide rittyentek valami irományt. -
#310740 Sajnos már minden meglehet kb mindenkinek így kb nem is lehetne 4 játékot elsózni hogy 5 ember összeálljon...de akkor is:
Humble oldalán van Codemasters vásár ahol 5 játékot a kosárba rakva extra kedvezményt kapunk... A sok mindenkinek meglévő "hulladék" mellett így a legújabb Grid csak 5.76 euro lenne... ami szerintem elég jó ár. -
#310739 Na... már megint egy 8.5-9.0/10-es cím, amit tolhatok le. Pfff.
-
#310738 Mario Galaxy 1-2, 3d World. Mindegyik mestermű. -
Evoluti0N #310737 Fákjessz! Nekem az első Mario és az Odyssey között minden kimaradt. :D -
#310736 Must. Not. Fap.
"First, the report states Nintendo will release "most of Super Mario's 35-year back catalogue this year, remastered for Nintendo Switch".
Gematsu has now confirmed these as Mario 64 and Mario Sunshine, which Eurogamer can corroborate." -
#310735 Ja, igen en offline verzioval jatszottam. Igy gyak. a rosszabbik vegen voltam.
Build 42500. Ezt irja a fitt csajunk...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FitGirl Repack -
#310734 Ezt nem tudtam megcsinalni - benn is maradt 2 darab kivalo power update (Leviathan is) a jatekban, es Boatman's Coin is hianyzik a labirintusbol. Pedig minden szukseges Quest (ezek a kihivasok a jatekban, 82-ot szamoltam, es 64-et tudtam is abszolvalni).
A Leviathan amugy nincs is a twrkepen, ahogy a labirintus sem. Szoval, eleg konnyu kihagyni dolgokat, hat meg meghalni az ugribugriban, vagy a semmiben platformot remelve... ;-) -
#310733 Ezt is megcsináltad? Ha igen minden elismerésem. Szerintem hihetetlen szar a játék platformer része. Nekem a mapal nem volt annyira gondom. Azért vicces, hogy a 4. patch után jutott eszükbe, hogy valamennyire jelöljék hol is vagy a mapon. Vagy mivel te offline játszottad, így fent se volt a március 20.-án kiadott javítás? -
#310732 Nos, vegul 33 ingame ora alatt: Darksiders Genesis kimaxolva.
A velemenyem tovabbra is a kozeoesnel jobb pontszamra eleg.
S akkor a direkt a jatekost szivato terkepet (ingame map) megcsak nem is rottam fel hivanak.
Igaz, Hardon kezdtem, aztan az Apocalyptic jott, igy nem tudom, hpgy konnyebben mennyire segit a map (szerintem: semennyire).
Darksidersezni akaroknak azert meg igy is ajanlom, megha nem is komplex 3d. -
Evoluti0N #310731 TLDR a PC verzióra magasról szartak. Még a patchek se jöttek ki, ami a konzol verziókhoz. -
#310730 Go meglepően jó móka :D -
#310729 Köszi, feltétlenül megpróbálom! -
#310728 Ráadásul ez a japcsi verzió lesz a tesó karakterrel, nem a faterral. Bár nekem az apafigura szimpatikusabb volt, de legalább ennyi újdonság lesz, és csak emiatt biztos rá fogok nézni. Csak nem teljes áron -
Rony94 #310727 Redditen találtam, majd valamikor esetleg tehetsz vele egy próbát ha gondolod. Ha pedig ezt már próbáltad, akkor passzolok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"The game is locked to 900p rendering in fullscreen. This can be fixed in two ways, you could either run in windowed and use software like Borderless Gaming to run the game in borderless windowed, or use the FAR mode which fixes this when playing in normal fullscreen
Performance is not good. This can be fixed in one way, using the FAR mod to lower the global Illumination setting that isn't toggleable in game. After setting global illumation to "low" in FAR, my old GTX 970 had no issues staying above 100fps
Fps is locked at 60 by default. This can be fixed with FAR if you have a high refresh rate monitor. If your display is 60hz, keep the cap. There's two major story sequences (in the ~25-30 hour story) that don't work in the game when the framerate is higher than 60. These can be bypassed by locking it and unlocking when past the problem areas
The keyboard and mouse controls suck. This can be fixed by another mod that I know exists, but never used myself. This mod also requires FAR.
Now, I heard there are issues with 700 series GPUs, but I've also heard people play through the game on these GPUs fine over at r/nier way back. If you have a 700 series Nvidia card, use the 2 hour refund window to see if it affects you, you'll know immediately because the game will be a blank white screen
So, TL:DR. Use the FAR mod. It takes all of 5 minutes to find the download and install. After that, set global illumination to low in the FAR settings in-game, and you can forget it and enjoy the game
Most of the issues revolve around the port's performance and resolution issue, outside of that the core game has very few issues on PC"
Én kizárólag a Borderless Gaming-et használtam, tehát játékban beállítottam a Windowed módot, a programmal pedig Borderless Windowed módban játszottam.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.03.29. 11:35:56 -
#310726 "Igényes" komment, szokás szerint. Lapozhatunk.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.29. 10:19:25 -
#310725 Akkor nincs gond, ha nálad jó, akkor mindenkinél jó. -
#310724 A telefon gaming, az kb. olyan szint, mintha kimennél a szeméttelepre, túrnál egy használt guminőt és a bádogsufniban megcsinálnád. Persze, pl. egy váróban, el lehet nyomkodni mondjuk egy Hearthstone-t, Room-ot, a Fürge Ujjak lapozgatása helyett, de nagyobb kijelzőn erősen más kategória mind a kettő. Na meg váróban még mindig ott vannak a hírek, fülbe dugós hangoskönyvek, podcastek, stb. A gaminghez ugyanis relatív nyugalmas környezet kell, hogy bele tudd magad élni, el tudj benne mélyülni, ráadásul a tapogatás, mint input teljesen felejtőssé teszi az egészet... értelmes gamingre ez a zsebhoki nem való.
Ha már mobilis gaming, akkor arra ott van egy rakat handheld, többek között a Switch, ahol az excluk közül kb. vérverítékkel lehet csak 8/10 alatti példányt találni. -
Rony94 #310723 Nekem még mindig tökéletes működik az Automata, úgyhogy nekem nem kell Remaster. -
#310722 Az utolsó mondattal egyet tudok érteni, épp ezért van az az érzésem Android-on hogy nincs kb. semmi. Mivel belekóstoltam iOS-be, így tudom hogy ott van olyan, ami nem egyszerű "klotyó" játék, hanem simán választottam azt a PC helyett is. Nem sok ilyen van, de azért létezik. -
#310721 Soha nem fizettem játékért telefonra. Nekem maximum azért kell játék a telóra, hogy elüssem az időt, míg várok valakire vagy a klotyón ne a csempéket számolgassam. :D Játszani itt a PC. Nagyon kevés olyan játékstílus van, ami jól fekszik érintőképernyőn és annál is kevesebb játék, ami jó is.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2020.03.29. 09:54:14 -
#310720 Elkészül lassan a Nier Automata Remaster is ugye? Mert előbb azt kellene rendbe tenni PC-n, utána lenne érdemes a ködös távolba révedni. Amúgy az X360-as verzát, ha megnézed X1X-en, eléggé vállalható... de még X360-on is. Ha még nem toltad le, eléggé más feeling ám, mint az automata. Sokan nem fogják szeretni, ahogy akkor is rétegjáték volt. -
#310719 Nem a teljesítménnyel van gond, hanem a játékok mennyiségével, és minőségével. Engem nem az általában népszerű címek érdekelnek, hanem pl. ilyenek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pont azért kell a nagyobb választási lehetőség, mert válogatós vagyok, nem a PC helyett, hanem mellé kellenek olyan cuccok, amik szerintem valóban mobilra valók.
Mivel telefonként viszonylag elégedett vagyok a Xiaomi-val (MI9 SE), így lehet valami használt iPad mini-vel fogom kitölteni az űrt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.29. 09:46:43 -
#310718 Nekem eddig soha semmi bajom nem volt semmilyen játékkal Androidon. Mondjuk az sem mindegy, hogy milyen mobilról van szó. Nekem a Oneplus 7T Pro nem nagyon zavartatja magát egyik játékkal sem. :) A céges Szifon 8 meg még telefonálásra sem alkalmas, nemhogy játékra...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2020.03.29. 09:43:47 -
#310717 Amint alkalmam nyílik rá tolom vissza a valagam iOS-re, mert ez az Android egy gyenge vicc gaming szempontból. -
#310716 Ingyenes mobilra a Monument Valley 2 és a Lara Croft GO. -
#310715 -
Rony94 #310714 FUCKING YES!!!
Jön a NieR Replicant Remaster Xbox One/PS4/Steam-re. YouTube