Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E3 meg most digitálisan lesz állítólag hamarosan infok is lesznek ez hogy fog kinézni
Assetto Corsa Competizione racing to PlayStation 4 and Xbox One June 23, 2020
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.03.11. 19:22:41
Next PC upgrade: 2022
Na mindegy, majd talán jövőre. 😞
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
E3 2020 is officially cancelled
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.11. 17:33:58
Ott van pl. a Blu-ray/DVD is, ahol x+1 féle edition/collection létezik, amiknek az extráit kb. 90%-ban a vásárlók nem nézik meg... éppen azokat a werkfilmeket, interjúkat, storyboardokat, amikért pedig kicsengették az extra árat (egyébként tök gáz, hogy a zenét még a legextrább ultra über extended kiadások sem tartalmazzák, pedig én tényleg meghallgatnám, tudom, mert azt ki lehet adni CD-én + a zene baromi sok tárhelyet igényel).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Igen, sajnos a maximalista baromságom miatt olyanok várnak rám, mint a Neverwinter Nights, Fallout New Vegas, Morrowind, Oblivion, Skyrim, Pillars, Witcher 2-3 és akkor az 1. részt azért kéne újra letolnom, mert már nagyon régen toltam az alapot, de érdekel az EE + jó lenne a mentést is átimportálni akkor már.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kíváncsi lennék neked hány cím várakozik most és látsz-e reális esélyt, hogy valaha kijátszod fullra őket. És itt elsősorban azokra gondolok amikbe tényleg 100-200+ órát bele kell tenni a munka, család mellett. Azaz a maximalizmus itt azt jelenti, hogy inkább bele sem kezdesz, még ha érdekel is, ha nem játszhatod ki teljesen?
De van ellenpéda is. A Witcher III első kiegészítője számomra hangulatosabb volt mint az alapjáték. Imádtam. Azt kár lett volna kihagyni.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2020.03.11. 12:39:54

Why so serious?
Day1 a játék ára 50€ volt. Ehhez jöttek sztori DLC-k. Egészen pontosan 2 db., 15 ill. 10€-s áron, meg egy 3 db.-os item pack 3€-t, de az lényegtelen. Végül jött az Augmented (complete) Edition dettó 50€-s nyitó áron.
Aztán jött a játék bundliban (most is éppen olcsó bundle része), nyilván csak az alapjáték. A Deck 13 aztán kínosan ügyelt arra, hogy 33%-nál nagyobb engedményt SOHA ne kapjon a 2 db. sztori DLC, de az Augmented hamar kapta a nagyobb akciókat. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a 2 db. sztori DLC-t külön megvenni továbbra sem érdemes, mert jobban jössz ki, ha újra megveszed az egész komplett pakkot. ^^
Egyszerűen nem értem a logikát, és az üzleti elképzelést a mögött, hogy az alapjátékokat, már odaadom neked !!!EGY EURO!!! alatt, de a DLC-kért simán elkérem a 16 szorosát!!!
Az rendben, hogy nálam a maximalizmus szülte kényszer miatt, előbb-utóbb megveszem a DLC-ket, de abban biztos vagyok, hogy kevesebben vannak ezzel így, mint üzletileg az indokolt lenne. Sokkal több fogyna a DLC-ből, ha ilyen akciók alkalmával rátolnának egy 50%-ot kapásból és nem "kényszerítenék" arra a maximalista vevőket, hogy újra megvegyék a teljes pakkot, hogy aztán ajándék példányt az alapjátékból ne kapjanak, hiszen az elveszik ilyenkor...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.11. 10:26:06
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.03.11. 10:04:53
Amiket felsoroltál, azok borítékolom, hogy nem timed excluk. Azok oda vannak láncolva a Sonyhoz és pont, ezért nem lesz belőlük a büdös életben PC port.
Nézd meg a Demon's Souls-t. A DaS-tól felfelé az összes From cím jött PC-re, kivéve a Bloodborne-t. Van amit a Sony egyszerűen nem ereszt, szerződésbe bele van verve és pont. A Demon's Souls a szerverek leállása után gyak. semmilyen bevételt nem jelent már a Sony-nak, mégsem engedi, leszerződtek, ott marad, és pont! Illetve van egy rumor arról, hogy PS5-re jöhet a DeS Remake a Bluepoint-tól... nem csoda, hogy nem engedik. Talán később még Bloodborne Remake is lehet, de 2. rész szinte biztosan! Nem hülyék.
Tinman ha pénz akkor hol a büdös picsába vannak a régi címet amiket a ps4 nyitásnyakor adtak ki amik már tököm tudja 6 évesek és azokam már tutira senki nem veszi (ha ahogy említed a horizont se ami csak 3 éves és nem 6)? A te írásod alapján már rég kéne lenni Order 1888, Killzone Shadow Fall, Driveclub és minden másnak pc-re...
Ez nem a Sony eljövetele pc ez egy promo hogy vegyél a 2 miatt ps5-öt vagy ps4-et ha eddig nem tetted meg (feltéve ha még ps4-re is kiadják)
TALÁN ESETLEG ha ez a Horizon pc-re fogy 4+ milliós tételben akkor a fent említett ezer éves Order meg a ilyen Killzone-t kitolhatna a Sony ha már pénz kell ,de ezt is kétlem... Majd 3-4 év múlva amikor vagy lesz új sony game pc-re vagy semmi más akkor lehet erről beszélni.
Lefordítom, hiszen nem magyarul van:
PS4-en a létező összes lehetséges embernek eladtuk. Kéne a pénz, mert szeretjük a pénzt. Az, hogy ezt most eladjuk nektek PC-re is, nem jelenti azt, hogy a stabil zsírosbödön Sony-t majd cserben hagyjuk és multiplatformra fejlesztünk ezentúl.
Ergo, ha a HZD-ből pénzt akarnak még kihúzni, akkor teljesen érthető a nyitás. Ha nem is Death Stranding 60€-s áron, de szerintem 39 €-s nyitó a minimum.
Innentől foga a lehetőség adott. Ha elcseszik, mint a Nier-t, akkor köszönjük szépen, de ilyen portokat a Sony-tól se kérünk. Ha nem cseszik el a Death Stranding-et és a HZD-t, akkor az kisebb csoda lesz. (Mondjuk a Nioh-t nem cseszték el, sőt a PC-s a superior!) Igen, tudom, hogy különböző kiadókról és fejlesztőkről van szó!
Viszont szerintem ebben lesz egy kis szándékosság, mint a Nier esetében, hogy végül az legyen a konklúziód, hogy gyere inkább vedd meg konzolra, hát eleve arra kellett volna, hiszen a PC-s verziót le sem szarjuk igazából.
Amire nagyon jók az esélyeink az a Death Stranding PC-s portja. Az 505 Games nem kutyaütő bagázs, kizártnak tartom, hogy elszúrják, főleg, hogy 60€-s nyitón kezd a játék, itt nem lehet szarakodni fosporttal. Nyilván Day1 lesznek bugok, de szerintem 1-2 hónap és superiornak kell lennie.
Na a HZD-nek rosszabbak az esélyei... a PS Mobile Inc, amit eddig PC-re letett az finoman szólva, se túl acélos. Nem tudom képesek lesznek-e felnőni a feladathoz.
Érdekes eddig tudták rá a mellüket döngetni hogy csicska pc-sek nem kaptok jó cuccot a ps4 az isten az exklúzivok miatt... Most meg hirtelen szar a sony mert így ki fos ps5-öt venni jön minden pc-re... LOL minden érted? Jött 1 db sony cím pc-re és már mindenről beszélnek....(QD triónak nincs köze sonyhoz és a Death Stranding-nek se hogy jött pc-re szóval azért 1 db-ról van szó)
Sima marketing mint a humble adják a sima alap szart mert nagyon jól tudják 60+ % season passt vesz hozzá ami drágább mint az alap game...Itt is kinyomják ezt és akinek tetszik elég sokan vesznek majd a második része miatt ps5-öt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.03.11. 07:32:46
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez különösen annak fényében vicces, mert Istenben hívésért anno instant POTY járt, és nem rémlik, hogy bármiféle hozzászólásod lett volna akkor témában. Hagyjuk ezt. Engedjük el. Megtettem.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Record of Lodoss War-Deedlit in Wonder Labyrinth - a cím csak úgy legurul az ember nyelvén 😛 Szóval ezért már kijár egy pofon, de a trailer alapján rendkívül jónak tűnik
Why so serious?
+ Alapvetően ez ilyen Max Payne cucc, csak 2D-ben, ami ahhoz képest, hogy flash játék volt, rendesen felkokózta magát.
+ Gyakorlatilag HIBÁTLAN gunplay!!!
+ Őrületesen fasza soundtrack, ami ide annyira illik, hogy beszarás!
+ Rendkívül sodró és dinamikus játékmenet! Ha jól csinálod szinte az egész pályát aktív fókusz mellett (lassítás) leduthatod, amitől az egész valami fennkölt, de mégis brutális haláltánccá válik. De ez minden játékban igaz tud lenni, ahol a jó gunplay és a lassítás jelen van!
+ Kiváló irányítás, de ide ez kötelező, különben megőrülsz.
- Irgalmatlanul kevés és ötlettelen ellenfél.
- Folyamatosan az az érzésem van, hogy LVL1, LVL2-öt tolok... az egész nem nagyon képez egy nagy kerek egységet, hanem inkább csak pályák halmaza.
- Valahol a csatornás rész után kezdtem azt érezni, hogy kezd kifáradni a játék, mer' igazából 3123122x csinálod újra és újra ugyan azt, ami persze ennyiszer is látványos és wow, de mégiscsak egy idő után fárasztó.
- Sokszor éreztem azt, hogy stock assetek vannak elém pakolva a Unity motorból.
- Érdektelen történet. De nagyon.
- Legalább annyira érdektelen, mint maga a főhős.
- A "candy" pályáktól a víz kivert. Nem tetszett. Erőltetett volt, untam.
7.5/10 és be kell valljam a Guns, Gore & Cannoli-t gyakran jobban élveztem. Egy picit többet vártam, kissé csalódás. Ez a játék a Shadow Complex nyomába se ér.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.08. 11:19:02
Azért a 2. részt feltétlenül letolom Switch-en, de még mindig nem vettem meg... ráér... van most itt 4 letolatlan Switch cím, összesen szerintem 400 órányi anyaggal.