• Scooter
    Könnyebb? Épp az, hogy sokkal nehezebb lett! Szinte még az elején vagyok, de már annyiszor döglöttem meg mint a Blind Forest végigjátszása alatt. Pedig én se vagyok az a béna fajta. Kifejezettem jó vagyok ezekben. Az első rész ehhez képest gyenge ujjgyakorlat volt. Pedig az se könnyű, főleg a vége felé nem. Elég jól lereagálom az izzasztó menekülési részeket. Ezek a lasszós odavonzások a lámpákhoz, igazi idegtépő ügyességi részek. Az se mindegy, hogy melyik irányba lövöd ki magad, hogy feljuss egy platformra. Aztán ezeket még kombinálni is kell más gombokkal (kilövés jobb klikkre és a megfelelő irányba lövés. Gyors suhanás CTRL-ra, a dupla ugrás után). Pedig én is sokkal ügyesebb lettem a Blind Forest-et végigjátszva, de szerintem ez sokkal nehezebb. Most a halott erdőben vagyok és ott
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    buborékokon kell ugrálni. Igazi agy*asz.

Nekem nem volt bajom akadással, M.2-es SSD-n. Szerintem semmivel se kell komolyabb gép neki, mint a Blind Forest-nek. Bár mivel az aláírásomban lévő gépem van, így lehet, hogy nem érzem. A magfogalmazás a régies szóhasználat miatt van.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gémesár tesztjéből idézek: Egyáltalán nem rossz a fordítás minősége, sőt a helyenként alkalmazott régies szóhasználat és a nem túl okos mokik szándékosan elhibázott mondatszerkezetei, nyelvtani és stilisztikai baklövései bájos zamatot kölcsönöznek a szövegnek. Csupán elvétve találkoztam elválasztási hibával vagy magyartalan mondatokkal, de egyik sem olyan, amit ne lehetne kijavítani.

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.03.14. 13:31:23