311802
  • zorrobomber
    Ott van a trailerben, hogy az átvezetőket is érint. Egyébként nyilván nem költök rá, amúgy is inkább a Red Alert 2 fogott meg igazán.
  • Atisz #310912
    Most már tényleg csak az 1. rész hiányzik kb., de még mindig nem játszottam egyikkel sem.
  • Atisz #310911
    Háát, 20 EUR 2 totálisan elavult játékért... kérdés, hogy a pixelhalmaz átvezetőket (ami kb. a legnagyobb poén volt a játékban) mennyire érinti a "remaster".

A RE 0-1-nél egy olyan érdekes anomália volt, hogy a 0 gyönyörű nagyfelbontású (magyarul: alap) háttereket kapott (az eredeti gamecube-os sem volt rossz), míg a nagy, a sorozatot elindító 1. részt arcátlan módon gagyi, 1-2. generációs konzolokra jellemző színtelen, pixeles, elnagyolt szinten (a rajongóknak így is jó lesz alapon, gondolom) jelentették meg remaster címszó alatt.
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.04.15. 14:48:52
  • genndy
    Humble 2K'S Game Together Bundle
  • TBTPumpa
    Azt hittem valami jó játékot adnak.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.14. 19:43:10
  • Rony94
    Assassin's Creed 2 pedig péntekig teljesen ingyen beszerezhető Uplay-en.
  • zorrobomber
    Ha valaki nem tudná, az 1-ből és a Red Alert-ből jön a remaster:
    Command & Conquer™ Remastered Collection
  • Rapid81
    A teljes C&C kollekció fillérekért. (Origin)
  • IMYke2.0.0.0
  • Rony94
    Igazán nincs mit. Mindenki tudja, hogy sztoriban erős ez a széria. :D
  • grebber
    EA-től? Az ea-nek 5-6 milliós eladás is bukás...a Crysis széria összesen ha hozott ennyi eladást 3 résszel...

Annak jobban örülnék, ha egyelőre csak annyi lenne bejelentve, hogy a Crytek pénzügyileg stabil és visszaszerezte a jogokat és dolgozik egy crysis témájú valamin
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.04.14. 14:08:13
  • IMYke2.0.0.0
    Penzbol sosem eleg ;-)
  • IMYke2.0.0.0
    Koszi, hogy elspoilerezted a spoilert.
  • Seth
    Szerintem mindkettő lesz. Előbb jönnek a remasterek, egy szép kis gyűjteményben , aztán folytatás
  • zorrobomber
    Kösz a spoilert
  • Rony94
    Azt rebesgetik, hogy egy Crysis Remaster lesz. Én meg remélem hogy inkább folytatás. Az első részt nagyon szeretem, amíg az alienek bele nem csöppennek a sztoriba.
  • zorrobomber
    A new Crysis is almost certainly happening
  • zorrobomber
    Nekem olyasmi rémlik hogy nem konfrontálódsz inkább, ami mondjuk itt pont nem látszik. Annyira azért nem érdekel, hogy visszaolvassak, főleg hogy veled sose volt semmi problémám (sőt).
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt a gondolatot különbözö formákban többször leírtam. Olvasd vissza az SG-s kommentjeimet ;)
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.04.11. 13:57:04
  • zorrobomber
    Fura hogy ezt csak grebbernek szegezed neki... lett volna rá alkalom másik esetben is, de persze most már mindegy (szerencsére).
  • Shep
    Te ha nem lennél, téged ki kellene találni, csak nem tudom ki lenne rá a képes ...
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem az nagyobb gáz, ha valakinek szinte mindenröl kényszeresen markáns véleménye van, és magas lóról rendre - ugyancsak kényszeresen - meg is osztja.
  • grebber
    "ezért megkérdeztem itt, mivel random netvideosok véleménye nem sokat jeletn számomra" Ha te nézel valamit és nem tdusz róla véleményt alkotni azt úgy hivják gáz... Ezt tolhatja a 3 éves petike meg Orbán Viktor is a játék attól ugyanaz és látod neked bejön-e. Ezek szerint te nem látsz,akkor nem értem hogy tudtál eddig gamelni ..
  • Andule
    Ja, annyira. Az egyeduli dolog ami mukodik benne az offline reszekbol az a vilagbeli maszkalos felfedezes. A net tele a hibait sorolo ertekezesekbol de roviden annyi, h elkepesztoen bugos, a kodot sosem netes jatekhoz irtak igy abbol is jon egy csomo anomalia, az ertelmes legendary fegyver esesenek az eselye marha kicsi ergo iszonyat grind fest tud lenni, a fejlodesi rendszer csapnivalo stb. A Bethesda meg neha ugy dont, h ez meg mindig vmi teljes aru AAA erteku cucc es visszadobja az arat a 40 fontos/euros hatarra. :) Es persze sorra lovi el a marketinges hulyesegeket is amitol lassan az egesz project ilyen "Hogy ne csinald veletlenul sem ..." tantargya valik.
    Ha nem riasztott vissza ez az egesz akkor keress magad melle egy havert aki hasonloan van es ilyen GBP/EUR5-6os aron bele lehet vagni mert talan egy 10-20 orat el lehet vele lenni ha az ember veletlenul sem var tobbet tole.

#310885 nem sikerult erthetoen fogalmaznod szoval ha akarod kifejtheted de nem muszaj. :D
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.11. 12:00:44
  • Shep
    Tudod mi a felesleges, az hogy te ezen rugózol fél napot, na az a felesleges. Jó persze aki ennyire ráér ...
  • Shep
    Ha ezt tudom, hogy ekkora lelki sérülést okoz, hogy megkérdezem érdemes-e időt szánni a CttS-ra akkor nem teszem.
    Na de hogy a kolléga jól aludjon kérdésére a válasz. Azért kérsdeztem meg, mert megjelenés óta kimaradt ez a cím, alapvetően eléggé megválogatom már, hogy mi az amire időt szánok és az előzetesek alapján nem volt számomra egyértelmű, hogy érdemes-e a játék az időmre, ezért megkérdeztem itt, mivel random netvideosok véleménye nem sokat jeletn számomra, itt viszont kb. képben vagyok hogy kinek mik jönnek be és gondoltam ,hogy ha olyan ember ad választ akiről sejtem ,hogy nem a ZS kategória királyait preferálja akkor megér egy próbát a játék, hát ezért kérdeztem meg, még ha ez valakinek fáj is.
  • kigyi
    Ez a Fallout ennyire szar lett, hogy így esik az ára? Most azért elgondolkodtam rajt, hogy ennyiért érdemes lenne behúzni úgy, hogy megkapom a steam-es kulcsot is hozzá.
  • Rony94
    Fallout 76-al még akkor se ha fizetnének érte. 25 vagyok és már rohadtul beosztom az értékes időmet hogy mivel játszak. :)
  • grebber
    Az ,hogy én mi vagyok senkit nem érdekel.
    Ez kb olyan mint manapság megkérdezni, hogy xy játékban hogy kell továbbjutni.. ez egy felesleges kényszerkérdés csak semmi más.

#310883: A butaságot nem lehet elfogadni ,de sajnos bele kell törődni ,mert látod te is muszáj
  • Andule
    Ha mar emlegetted szembe is jott CDkeys-en egeszen barati EUR6.89 aron. Es ha jol latom a Fallout 76 ara ismet durva zuhanasba kezdett.
  • Andule
    En felolem meselhetunk egymasnak az emberi psziche mukodeserol es hogy ebbe hogy kavar meg bele extrakent a marketing/vasarlas pszichologiaja de lehet egyszerubb elintezni azzal hogy (hala) az emberek kulonbozoek ergo kulonbozoen viselkednek es gondolkodnak ugyanazon helyzetekrol/~ben. :) Nem kell, hogy ertsd csak fogadd el hogy "ti mind egyenisegek vagytok". :)

Apropo, ma vegre osszeirtam a be nem aktivalt jatekaim listajat; 179-en allt meg a mutato.
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.11. 01:50:21
  • IMYke2.0.0.0
    Szep az elet, es jo hogy te is annyira empatikus vagy...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.04.10. 23:38:55
  • grebber
    Ha egy játék címét tudod akkor nincs az az isten amiért elkerülte a figyelmed ,mivel ha a nevét tudod 10 sec és tudsz róla mindent.. Feleslegesek a kérdések.
  • Andule
    Jo, en feltetelezem, hogy az ember eljut odaig hogy megismerje a sajat izleset. Viszont az ember ideje veges es amugy is elofodulhat hogy a figyelmet elkeruli vmilyen jatek igy amikor kesobb megtalalja maganak jo esellyel van olyan az ismerosi korebol akinek van tapasztalata az adott cuccal. Szoval megkerdezi a velemenyeket es ha netan olyasvalaki valaszol akivel amugy hasonlo az izlesuk es megbizik a velemenyeben akkor behuzza az ajanlas alapjan (is). Ez ilyen 'kvazi-optimalis' eset.
    Az emberi termeszet alapvetoen vmi ilyesmi, szeretunk hozzank hasonlo izlesu, erdeklodesu emberekkel beszelgetni, stb. Es pl. az en ismerosi, csaladi koromben is rendszeres kerdes, hogy lattal-e vmi jo filmet, szindarabot; olvastal-e vmi jo kenyvet mostanaban? Es van ugy hogy az ember megkerdezi ezt egy jatekra is.
  • IMYke2.0.0.0
    Mert az izlesnek nem kell bebetonozottnak lennie, azert.
  • grebber
    De minek? Attól neki miért lesz jó ha ajnározzák holott lehet nem is szereti azt a kategóriát...
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.04.10. 21:26:09
  • Andule
    Nem arról van szó, hogy nincs döntőképessége az embernek, csak megkérdezi azon emberek véleményét akiknek a velemenye szamara relevans. Ez tök normális.
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.10. 20:41:45
  • IMYke2.0.0.0
    Aze' viccesek am a Rage 2 keszitoi: Timothy Willits jatekfejleszto benne van, egy orulten rohogo, doglott patkanyt simogato npckent a jarekban (Wellspring varosban).

//ja, es a karakter neve: Wimothy Tillits...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.04.10. 19:09:44
  • Evoluti0N
    Legújabb szerzemény. Az eredetileg PS3-ra megjelent Yakuza 3, 4 és 5 PS4-es remastereit tartalmazza.

• grebber
    És mire megy vele?

Én kérdezlek titeket 99.9%-otok összefossa magát oda vissza mindegyik souls vagy aféle cuccoktól. Én meg sugárba hányok mindtől mivel nem tudok velük játszani.. Volt értelme a kérdésemnek? Semmi..