Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Epic Storeban megnyílt:
The Stanley Parable
Watch Dogs
Jövő héten:
Figment
Tormentor x Punisher
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Felajanlas: sok sikert az induloknak, inet nelkul kihagyom a versengest.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
DOOM Eternal review scores
TheSixthAxis 10
Press Start 10
PC Gamer 94
Critical Hit 9.5
Push Square 9
IGN 9
VG247 4.5/5
Destructoid 8.5
GameSpot 8 (in progress)
VideoGamer 8
GamesRadar+ 3.5/5
OC 89 (30 critics)
https://opencritic.com/game/7410/doom-eternal
MC 88 (11 critics)
https://metacritic.com/game/playstation-4/doom-eternal
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.03.17. 15:10:47
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ori játék téma:
Tényleg lenyűgöző a játék, hatalmas, különböző, de mégis simán egybefüggő terület, és eszméletlen artwork, pályadesign, és gameplay. Tényleg megfejelték az előzőt!
(Ez tényleg spoiler lesz)

Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.03.16. 22:41:47
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Persze ehhez elfogadónak is kell lenni bizonyos téren.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Quake-ben meg egész jól elvoltam az egér megjelenésével (amikor gyakorlatilag megjelent FPS játékokban) multiplayer partykon a suliban.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
#310564: Én nem szenvedtem billentyűzettel a Blind Forest-el sem. Élveztem minden percét. Alap 40 óra, Definitive eddig 25 óra. A Will of the Wisps-ben meg 19 órám van, pedig még csak a 38%-a van kész a főmenüben.
Amúgy meg attól is függ, hogy mivel játszik, és mennyi időt ad neki. Van, aki 10-15 óra szenvedés után áll át, és utána nem akar visszaváltani, sokan meg 5(0) perc után verdiktet hirdetnek. Mintha csak lenyalták volna a habot a sörről vagy megnéztek volna egy csinos nőt, aki űrruhába rejtett idomait.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.03.16. 10:59:39
Persze ha próbálta és nem jött be, az már más téma, akkor ennyike 😊
#310541: Nézd meg az Ori and the Will of the Wisps-et is! Sokkal szebb mint a Blind Forest, pedig az is gyönyörűséges! Komolyan beszélek. Még egy lapáttal rátettek a kinézetre. Döbbenet!!!
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.03.16. 09:59:52
A DMC és a Bayonetta meg van elég komplex, de igenis jobbak gamepaddel. A DMC 4 demója elég rossz élmény volt annak idején kontroller nélkül PC-n.
Egy TPS (lövölde) más, idegesítő lehet, ha a "konzolosság" miatt túl sok minden kerül egy gombra, a portnál is. Ha meg kell a precíz célzás, mert szinte pontlövészet, akkor jobb az egér (Max Payne 3), de ha máson van a hangsúly (Vanquish), akkor nem biztos, hogy az egeret választanám. A kettő között van az Uncharted vagy a neo-Tomb Raider, ezek számomra eleve nem a penge lövöldemechanikáról szólnak, hanem a kalandról.
Bár én mindig is a gombokkal irányítottam még kontrolleren is és nem a stickekkel, így nekem valszeg billentyűn sem lenne sokkal másabb élmény😄
Azt viszont továbbra sem gondolnám, hogy a külső nézetes akciók jobbak kontrollerrel, arra van az összes külső nézetes optimalizálva, illetve a legtöbb messze nem rendelkezik elég komplex játékmenettel, hogy a bill+egér előnyei kijöhetnének.
Amíg arról szól a legtöbb, hogy kardozol a vakvilágba és spamaled a dodge gombot és a négy beállított képességedből ellősz egyet, mert jól néz ki, addig tényleg a kontroller nyer, mert végül is te csak bill+egérrel próbálsz játszani valamivel, amit 100%-ba kontrollerre optimalizáltak és terveztek, egy ilyen helyzetbe sosem az fog kijönni győztesen, ami még csak szempont sem volt.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az X360 kontroller egyedüli pozitív tulajdonsága szerintem a robosztus felépítése és az ebből fakadó elnyűhetetlensége... 3-at próbáltam és mind3 karja húzott vmelyik irányba (vagyis nem állt vissza segítsége nélkül az alaphelyzetbe). A Logitech cuccai ebben is piacvezetők. Szerencsére újra lehet kapni őket egyre több helyen.
Kb. akkora kocka hímtagnak kellett hozzá lenni, mint annak, aki elnevezte a fórumokon a legtöbb esetben az átlagnál intelligensebb mainstreammel szembehelyezkedő vitapartnereket trolloknak... biztos sok Warcraft 2-t játszott az illető, mert, hogy a skandináv-germán mitológia ismeretét nem nézem ki az ilyenekből az is biztos.
Pár napja volt szó itt a JRPG műfajról, hát az egy jó példa erre.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Idézet Tinman-től.
"Nincs azzal semmi gond, hogy bill+egérrel erőlteted... a te dolgod, de ezt a baromságot, hogy PC + controller = "szaros konzol élmény", nem érdemes terjesztened, mert a valósághoz semmi köze."
Az nem szar automatikusan, ami neked nem tetszik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.15. 18:35:36
X1-es lesz az új célpont akkor. Ha találok valami olyan játékot, amivel az asszonynak is lenne kedve játszani, akkor már meg is lenne az indok a vásárlásra 😄
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.03.15. 18:33:32
A Logitech F710 az X1 controllerhez képest Polski Fiat vs. Mercedes CLK :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.15. 18:21:32
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.