311802
-
#310833 Hmmm, de rohadt jó ára van a fullos Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition-nek! -
#310832 Ms. Splosion Man - 2,49€ -
#310831 FREE Regions of Ruin (az egyik DLC is ingyenes, nem tudom hogy mindig vagy az is csak most) -
#310830 Nem rád értettem, csak általánosságban néhány youtuberről. És nem, még nem játszottam, csak belenéztem.
A kritikák legtöbbje amiatt éri a RE 3-at, amit tavaly a RE 2 is megkapott. Ennyi.
(nekem egyébként 74 órám van a Resi 2-ben, de nem akarok méricskélni :)) -
#310829 50 órám van a tavalyi RE2-ben, 4 végigjátszás,eg az apró, a scenariókat is tervezem később, a tavalyi hozam egyik legjobbja, szvsz. szóval ez eléggé mellément. Értem, hogt neked bejött a 3, örülök neki, de attól én még látom, hogy egy combos dlc tartalomnál több nincs a játékban. Ez még továbbra sem baj, jó lesz 10 dolcsi magasságában majd, mert kb. ez ennyi, nem több. -
#310828 4-et érdekes végig tudtam vinni sima ügy volt ott egy percig se kellett soha agyalni semmin -
#310827 De, a 4-ben is meg lehetett szívni főellenfeleknél, ha nem volt megfelelő mennyiségű lőszered és nem lehetett újrajátszani pályarészeket lőszerért, mint az 5-ben... a 7 meg nem Resident Evil, hanem Outlast klón :P -
#310826 De már megvettem belőle a GOTY kiadást. (kérdőíves ingyen pénzből szigorúan) Most mások vannak a porondon majd egyszer az is sorra kerül. -
#310825 Tolj open world cuccokat, mint a Fallout 4 pl., nem vetted még meg? Ott aztán halmozhatsz lőszert meg mindent tolhatsz a saját tempódban. -
#310824 4-5-6-7 nem volt ilyen.... -
#310823 Hát ez a RE széria (kivéve a 5-6. részeket) egyik fő ismérve (a bárgyú, időhúzó rejtvények mellett ;))
Egyébként nem olyan vészes, mert ha az elején "spórolsz", egyre könnyebb lesz a játék, ahogy haladsz előre. A főellenfelek persze rendre lenullázzák a lőszerkészleted, de hát ez is jellemző a sorozatra :)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.04.04. 10:30:52 -
#310822 Nem szeretem ahol rá vagyok kényszerítve,hogy ne úgy játsszak ahogy szeretnék...Lőszerspórolás, jön mindig valami baszás ami kapkodásra kényszerít, invertory kb lső 10 percbe fullos lesz lehet sakkozni mi kellhet mi nem.. Ez nekem nem játék. -
#310821 Már bocs, de azok oltják a legjobban most ezt a játékot, akik nem játszottak a RE 2 remakejével sem, ami szintén nem sokkal hosszabb, mint 10-15 óra, sőt a nyominger speedrunosok akár 2 óra alatt is végigszaladnak rajta - ami mondjuk a Capcom "bűne" mert csak az időért kapsz pontot, szörnyek megöléséért titkok felkutatásáért semmit).
Nem szabad elfeledni, hogy itt nincs tintapatron (végre!), amit már a 4. részben elhagytak és a 2. részben csak a nosztalgia miatt hozták vissza, amivel sok időt megspórolunk (vagy ha úgy tetszik "rövidebb lett a játékidő").
Az árról csak annyit, hogy steam-es ismerőseim közül csak egyvalaki (mármint rajtam kívül) vásárolta meg a Fanatical-on keresztül (jelzem: a kód abban a pillanatban elérhető volt, ahogy a steam-en megjelent a játék), ahol 20% kedvezményt adtak rá, ami egy igen komoly kedvezmény egy zsírúj játékhoz képest.
Miért ne tudnál? Sokkal könnyebb mint annak idején a klasszikus "tank irányítású" részek... persze ne hardcore-on nyomd, mert ott a 2. harapás már halálos, de az sem olyan vészes, ha be tudod osztani a lőszert.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.04.04. 10:21:25 -
#310820 Bár én is azok közé tartoznék akik tudnak ezekkel játszani... -
#310819 -
#310818 RE3 - Az IGN összerakott egy cuki kis videót az easter eggekről, meg egyéb kis mókás dolgokról, áldjam a szívüket. SPOILER ofkorsz:
SPOOOIIILEEERRR
Ezzel csak az a gáz, hogy a RE3 remake ugyanúgy mostoha lett, mint az eredeti, emlékszem, ott is egy évvel a zseniális 2 után olyan érzésem volt, hogy ez csak egy cash grab. Most megint ez az érzésem. Nem vettem meg, nem játszottam, de 6-7 órás gameplay, mindenhol panaszolt gyenge pályadesign-al fűszerezve, FULL game áron, kösz, én várok. Érdekel, de majd egyszer. Ez az IGN videó meg azért kicsikét a kurvanyád kategória, őszintén.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.04. 01:55:08 -
#310817 Hopp, és tényleg ma volt reveal... pedig eskü 10-et láttam. Hát, nem egy 10/10-es csomag, de azért sok nice to have cím van benne nekem. Gris-nek meg itt sokan fognak örülni kifejezetten.
Mondjuk a Capitalism 2 meg Turok széria már nálam is átlépi az "ez tuti soha nem fog már érdekelni" határvonalát.
Amiket megtartok szerintem:
Hitman 2
Gris
Trüberbrook
Bard's Tale
This is the Police 2
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.04.03. 20:03:13 -
#310816 Humbly Pause Monthly
¯\_(ツ)_/¯ -
KalamMekhar #310815 Nekem csak egy odvas fa van a kecó mellett amihez fordulni tudok ilyen esetben, nightmaren toltam a Doomot,párszor majdnem sírva is fakadtam és a monitorom azóta is döbbenten veszi tudomásul hogy nem esett baja, szarok a steam és epic közötti faszméregetéses témákra, és az se érdekel különösebben minek neveznek egy játékot, ami tetszik azzal játszok, ember se vagyok nemhogy férfi -
#310814 Ja, az igazi férfi guminőt kefél, UV-n tolja a Doom-ot, VR sisakban hokizik, és fórumokban csapja ki a hisztit, mer' nincs acsizás az Epic kliensben, meg mer az összes újságíró buzi aki a soulslike kifejezést használja :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.04.03. 10:40:58 -
#310813 UV-n toltad? Végre egy igazi ffi -
#310812 Majd lesz jóárasítva az is... ráér, de régóta figyelőn van. -
KalamMekhar #310811 Félreérted, a francia nőknek nincsen melle ezért nem modellezték le mert nem tudják hogy kell -
#310810 Szomoru, hogy a franciak mennyire igyekeznek semlegesek lenni ebben a feminaci mozgalomban: a GreedFall c. jatekban meg igazi melleket sem mertek lemodellezni a noknek...
Sot, meg halasak is lehetunk azert, hogy nem 1:1-ben a ferfi karakter segget raktak a nokre...
-
#310809 The Division 2-t ki játszik a topikból?
Nem szeretnék csak random emberekkel játszani, aki csatlakozna néha az szóljon. :) -
#310808 Teljesen jónak tűnik, csak a hasonlóság már nagyon szembetűnő. :) -
Rony94 #310807 Új csapatnak tűnik, sosem hallottam felőlük. És ha megnézed a kiadó weboldalát, ott is elég semmilyen játékok vannak. Eddig talán ez a legkomolyabb játéka a kiadónak. Szörnyen átlagos játék is kisülhet ebből, szóval az elvárásaim elég alacsonyak, de külsőre nem olyan rossz. Plusz olyan sok dark fantasy játék nincs a piacon. Minden esetre én megpróbálok majd jelentkezni a bétára, ha el nem felejtem addigra. Aztán majd arról is írok egy kis összegzést, hogy érni fog-e valamit. -
#310806 Ez konkrétan copy-paste. Remélem nem dodge-hit-dodge-hit lesz végig ebben is. Viszont egyből ment a kívánságlistára. -
Rony94 #310805 Nagyon fura hogy pont ezen a napon tették meg a bejelentést, de nagyon legitnek tűnik. Gyakorlatilag egy újabb soulslike, de videó alapján baromi jól néz ki. (az előzetes tartalmaz gameplay-t is) Mortal Shell -
#310804 A szörnyek tényleg jól néznek ki nagyon, ráadásul elég egyértelműen az eredeti Doom szörnyeirpl lettek mintázva, vicces a hasonlóság, ha jól megnézi az ember:
-
#310803 Steamen szerencsére van cloud save, de a trash tier Bethesda login folyamatosan ledobál így is és megszakítja a játékod.
Bethesda az utolsó legalja szenny lett még kiadóként is nem, hogy a saját játékaival. -
#310802 Doom Eternal Review-m:
Ultra violence nehézségen 22 óra volt mire lepörgött a stáblista, úgy hogy a gyűjtögetős hülyeségekből csak 2 db challenge-et nem sikerült megcsinálni, illetve a Master Level-eket egyelőre hanyagolom.
+a helyszínek sokkal jobban elkülöníthetőek, mint a 2016-osban, meg úgy általában jó nézegetni a menő hátteret az arénáknál
+a szörnyek baromi jól néznek ki, főleg hogy még roncsolódnak is
+A pályák közti Doomslayer Base jópofa
+nekem bejött a platforming
+Végre nincs megatextúra pop-in!
+Mick Gordon hozta a zenével, ami várható volt
0 Doom 2016 szteroidokon, minden szempontból
0 Az upgrade rendszert még mindig túlgondoltnak tartom
-Ez a bethesda launcher kellett mint szar a zsebbe. Ennyi erővel a honlapjukról is indíthanám a játékot. A vele töltött időt is GOG Galaxyval néztem, mert még ezt sem tudja a Bethesdáé, ahogy arra is oda kell figyelni, hogy NINCS FELHŐBE MENTÉS!
-Végig rángatva-tearingelve kellett játszanom, mert 2020-ban még mindig kihívás az iD-nek a Vsync-et normálisan implementálni*
-Sok és idegesítő láthatatlan fal (pl. egy oszlopon ott a one-up, simán elérnéd, de csak abból az egy kiütött fal irányából engedi, ahonnan a készítők gondolták)
A régi iskolát követő, kőkemény HC darálda: 8/10.
*(Ha már működne vele az Nvidia Fast Sync a kilencet is simán rámondanám, de ez így baromi zavaró, hogy akkora input lagot csinál a meglévő vsync, hogy már menüben is kihívás egérrel navigálni. Ugyanez volt az előző Doomban is és se előtte, sem azóta nem találkoztam ilyen mértkben ezzel a problémával.)
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.04.02. 11:27:27 -
Zóanagyvarázsló #310801 A Zen Studios is kipótolhatja a különbözetet kártyapénzből :) Na jó, csak kis részben.
Úgy 50 óra ment bele a Forza Horizon 4-ben Game Passban, aztán megvettem 22 720 Ft-ért az Ultimate-et. Szívtam a fogam de azóta 275 óránál járok, és ömlik bele a tartalom. Nem kevés a konfetti, de sok minden van benne ("autós pokémon"), a különböző multis tevékenységekkel is éltem. Így nézve a Ft/perc nem rossz. Klasszikus karrier nem igazán van benne. Van rakat story mission körítéssel, és ez tök jó is, de az enyhén metroszexuális jellegén túl klasszikus bajnokságok vagy hosszabb karrier nincsenek (van rengeteg 3-4 futamos bajnokság, de nem jönnek át annyira, mint a FlatOut 2 zúzdája, de sajnos a Wreckfest sem).
A Standard Edition is tud sok mindent, bőven sokáig el lehet vele lenni, de a hiányzó tartalmakon túl sokkal lassabban lehet úgy fejlődni, mert az Ultimate-hez jár rengeteg kocsi, sokkal stabilabb anyagi helyzet, illetve a Forzathon-pontokat duplázó ház (ahhoz 5 milliót össze kell különben grindolni). Ment sokat low level, fun is úgy, hogy nem tolnak mindent a feneked alá, de túlzottan lassan lehet csak gyarapodni.
Nyilván lesz az FH5 Standard Edition is Game Passban, de akkor lehet, hogy inkább előrendelem normális kliensre egy újabb 300 órára. -
#310800 1.730 Ft-ért bűn lett volna kihagyni. -
#310799 Elég gáz, hogy ez is kb. Covid szint... lehet találgatni a számokat az elejtett félinfókból. A másik verza, hogy a zen teszi zsebre a fölös lét, érthető ugyan, csak üzletileg wtf. Ha ugyan annyiért adom mind a 2 helyen, de a másik helyen extrákkal, sőt kártyapénzes/ládás levonással, akár free vihető, az úgy eléggé nem tűnik erőteljes versenyzésnek. Már pedig azt hittem az Epic konkurálni akar.
Mocsok sokan vannak ezzel úgy, mint te. Van Epic kliensük, beaktiválnak ingyenes címeket... éééés ennyi. Itt megállt a történet. A Jokla Lalit még én is behúztam, de rá se néztem. Majd Steam-en... jah, fizetni is fogok érte, miközben Epicre ingyen megvan.
Egyrészt % számításból látom a MS se erős, másrészt ez gamepass neked, vagy vetted 22k körül? Egy Ultimate 10k körül még érdekelne is... -
#310798 Epic-en ingyenes a Death Stranding
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.04.01. 20:50:43 -
#310797 Itten Redout fullos pakk 5 dolcsi, annyiért simán jó vétel -
Zóanagyvarázsló #310796 Ja, és én éppen tegnap telepítettem az Armored Princesst, az eredeti KB-t csak azért nem, mert a DOSBoxhoz lusta voltam.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.04.01. 14:21:39 -
Zóanagyvarázsló #310795 Az elmélkedéssel nincs gond, de a pontos szánok hiányából szerintem nem az következik, hogy biztosan átverés az egész, és több pénzt kér az Epic, de ez a sok érintett ellenére nem szivárgott ki. Ez nem tuti, hanem inkább kevéssé esélyes. Az Occam-elv nevében nem ezt tekinteném alapértelmezettnek.
Mindenesetre több információval okosabbak lehetnénk, az egyértelmű, de a Steam erősebb pozíciója és az eddigi "Steam-ellenes" küzdelmek tartalma azért látszódik. Ezeket érdemes figyelembe kell venni, ha a valósághoz közelíteni akarunk.
Az Epic adott jó játékokat, de még azokat sem jutott eszembe telepíteni, melyek nincsenek meg Steamre, de elvileg komolyabban érdekelnek (pl. The Witness, The Messenger). A minap le is töröltem a kliensüket, a plusz egy sorokra böngészőben is tudok kattitnani, most más játékok vannak tervben, épeszűbb platformokon.
Íme egy csodakliens-felvétel tegnapról, a mai dátumhoz jobban passzol:
-
#310794 Nem tudunk pontos számokat. Még annyit se, mint a Steam-es eladások esetében és ez baj. Egyik oldal feltételez valamit, a másik oldal meg nem ért egyet és igazából csak teorikus dolgokon elmélkedünk. Persze ebbe a nyomorult home office-ba ez is belefér. (Majd offba folytatom.)
Másikra: Nagyon megváltozott a világ és mi is. A változás szükségszerű, esetünkben kiderült, hogy nem is rossz, hiszen filléres árakat hozott. Szó szerint igaz lett mára, hogy 0 vagy rendkívül alacsony költéssel is lehet hc gamer valaki, mert annyira rengeteg cucc vihető ingyen, vagy fillérekért. Ebben most legutóbb az Epic húzott nagyokat, kiosztottak annyi játékot, amit egyikünk sem képes végigjátszani. (Az most mindegy, hogy már megvolt-e vagy sem.)
Amúgy én továbbra is nagyon szeretem a dobozos verzákat, az igényes CE-ket, csak beteg mód elmentek az áraik. Akinek van gamer odúja, oda ezek ultrakirályok. Odú van, pénz (erre) nincs.
A KB:TL-ből én is dobozost toltam végig, méghozzá magyart. Most nem azért, hogy mindenáron ellenkezzek, de nem volt vele gondom, remekül szórakoztam, nagyon nagyon kellemes emlék. Alig várom a KB 2-öt, ami neeem, nem az Armored Princess lesz