63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#6475 Hát ne. Hát inkább ne. -
kuhnzsolt #6474 Hát én elsőre kitudtam bogozni! De ha augusztus 31.-ig nem adja ki akkor én feltöltöm. Csak az a baj kicsit hiányos lesz, és tudtommal azt nem lehet módosítani, csak a készítő tudja!
-
#6473 Persze, ezt értem, de hogy ennyire féltik a képeket, az azért eléggé parasztvakítás gyanus. Ne legyen igazam. -
#6472 Na ja bocs. De azért érted. A lényeg az hogy ha tudod hogy :Az ikarus-t 2011-08-20 és 2011-08-31 között kiadja akkor nem lehet ezt a pár napot már kivárni? -
#6471 Ez kicsit zavarosra sikeredett... :) -
#6470 Idefigyeljetek : ˆ kuhnzsolt
2011. aug. 13. 18:39 | privát | válasz erre | #6162
Amiatt közlöm, hogy nyugodt légy: ismerősöm csinál egy ik 405 bkv festésű és egy s91 midicity tipusú buszt! Az ikarus-t 2011-08-20 és 2011-08-31 között kiadja, 2011-08-31-én kiadja az s91-t is! És tényleg türelem, mert Imi azóta csinálja az ik 405-t amióta tudtára jutott, hogy jön az omsi! Elég jó lett, minden működik rajta, a váltóval és tolatást jelző hanggal szenved!////// összesen 4 oldalt kell visszamenőleg vissza olvasni . Nem értem ha ott többen is a hisztimre normálisan elmesélték hogy mi a pálya miért kell itt képekkel basztatni a másikat. Nincs igazam? Én voltam a legtürelmetlenebb. Mire jó ez? Miután minden normálisan le volt írva miért nem tudod kivárni azt a pár napot. Mért kell kép? Ha kijön a busz utána akárhány 100 képet csinálhatsz. Csak olvasni kéne. Olyan összefoglalót csináltak 4 oldallal odébb a busz készítő srácok nekem mert rinyáltam hogy csak azt el kéne olvasni és nem piszkálni a másikat. Én ezen a véleményen vagyok. Mintha nem lehetne pár oldalt visszaolvasni csak mert egy két napot nem látogattad az oldalt. Írom ezt azoknak akik fel vannak háborodva rajta hogy mit kaptak válaszként. Szerintem néha nem lesz semmi bajunk ha végiggondolunk olyasmit is hogy lehet emberünknek rossz napja volt. Mert az nem lehet? De nekem aki türelmetlen voltam bőven meg nyugtatott a 4 oldallal előbbi válaszok. Faszom a képeitekbe , ha nem lesz normális busz ki leszek. Ez egy olyan dologra emlékeztetett mikor a szüleim mondták hogy hagjuk a bringát majd kapok karácsonyra , de nem nekem adj uram isten rögtön kellet és a használt bringát megvettük (kicsi voltam) ahelyett hogy lett volna egy fúllos bringám. Csak hogy ki ne maradjak a buliból azért írtam ;) -
#6469 Most kicsit pihen a projekt de nem azért mert abbahagynám vagy valami csak most nincs annyi időm és energiám, hogy csináljam. Nem kell megijedni semmiképpen nem hagyom abba!
-
kuhnzsolt #6468 Hát ahogy nézzem a hozzászólásokat írtatok Iminek!
Én pár hsz.-sal visszább ezt írtam:
Aki gondolja, írjon Iminek kép ügyben az [email protected], vagy az [email protected]! Ha válaszol, lehet kicsit bunkó lesz! Én szóltam.
A kiveri rá rész durva, de sajnos ilyen természetű!
A busz kész van, most csinálja a különböző rendszámokkal. De már én se merek rákérdezni, hogy mikor tehetek ki képet, vagy mikor adja ki a buszt mert lekezelő válasz érkezik állandóan!
" Nem mindegy hülye gyerek, majd kiadom! Jah szólj a fórumon, hogy mindjárt kiadás!"
Azt hiszem ami nekem megvan azt fogom kiadni, még akkor is ha mindennek elmond majd! Csak az a helyzet, hogy az utasoknak nincs meg a pontos helyük,nincs kijelző! Ha tényleg ilyen köcsög akkor felfogom tölteni.
A kerülés kialakítása folyamatban, holnap teszek fel képeket, csak mobil internetezek. A kiadás amint 100%-os a projekt. -
vasokol2 #6467 Igen, tudom mire gondolsz, ismerem én is ezt a stílust! -
IkarusV134 #6466 Van egy elképzelésem mire megy ki a játék. Ezért is írtam hogy nem lepne meg ha kijelentené hogy mégse lesz kiadva. -
vasokol2 #6465 Nincs itt semmilyen feszültség, ez még szerintem egézséges kiváncsíság. -
vasokol2 #6464 Mindenféle rossz indulat nélkül, akkor sem kellene így beszélni, vagy ilyeneket írni, főleg ha egy korrekt kérdésre vár valaki választ.... Ha nem adja ki?? Nagy dolog.... Van itt több olyan busz készítő pajtás, aki már eléggé előre haladott állapotban van a projektjével.
-
rajenmax #6463 De nagy a feszültség mikor vmi magyar busz kiadása kerül szóba XD -
#6462 Azon sem csodálkoznék már -
IkarusV134 #6461 Miért van az az érzésem hogy a következő üzenet az lesz hogy mégsem adja a ki a 405-öt? -
Hyp3r #6460 Sziasztok!
Mindenféle türelmetlenkedés nélkül érdeklődnék, hogy hogy álltok a projektetekkel?:) Visszaolvasva láttam, hogy szépen készülgetnek a 260asok, illetve egy 250esről v134ről és 415ösről is láttam képeket, videókat.
Üdv:) -
#6459 Nekem is ezt írta, pedig totál normálisan kértem. Gondolom ez valami sablon szöveg, mert majdnem szóról szór ugyan ez volt. A kiverős dolog különösen meglepett. -
mk452001 #6458 Én meg nagynehezen (bár nem úgy, ahogy akartam), de elértem, hogy az autók kikerüljlék a buszt :)
-
#6457 Melegen ajánlom mindenkinek,hogy ne írjon ennek a 405-ös srácnak...
Ezt leveleztem vele(fordított sorrendben van a levél miatt,görgess le a végéig ott kezdődik):
"Üdv!
Kicsit túlreagáltad ezt nem? Kimondottan Zsolt írta oda,hogy aki akar az kérjen tőled képet személyesen ezen a címen. Erre ezt kapom válasznak...(Egy képpel tud majd játszani? Maximum kiveri rá! Kezdem unni hogy állandóan baszogatják az embert, hogy kép,kép)
Nem tudom mi volt ebben a "baszogatás" biztos az a rész,hogy: "Szeretnék sok sikert kívánni hozzá és remélem mihamarabb elkészül! ;)"
De továbbra is csak azt tudom mondani örülök,hogy megcsinálod és éntőlem addig csinálod amíg akarod csak érdeklődtem...
Elhiheted,hogy nekem 28 éves fejjel nem egy OMSI nevű játék az életem, nem fogok sírni napokig ha esetleg neadjisten nem adod ki...
Mégegyszer mondom ne haragudj ha ezt rossz néven vetted de én nem azok közé tartozom akik nem bírják kivárni,én csak érdeklődtem,ha már állítólag lehet... de úgy látom nem igazán.
További minden jót kívánok és jó munkát a buszhoz!
Ozimák István
Budapest
Zugló
"Koller, Imre" <[email protected]> írta:
Üdv!
A helyzet a következő:
Valóban kész van egy ikarus 405, és hiába lehetne kiadni, egy-két hibát találtam rajta!
Viszont mint tudom, Zsolt többször azt is megírta a fórumon, hogy én sem szeretnék róla képet közölni! Felháborító, hogy egy busz ennyire kivárhatatlan legyen! Egy képpel tud majd játszani? Maximum kiveri rá! Kezdem unni hogy állandóan baszogatják az embert, hogy kép,kép. Tudok róla mi folyik a fórumon, én adtam rá engedélyt Zsoltnak, hogy közölje a mail címet. Ez arra volt jó, hogy tán így hatékonyabb lesz a lebaszás.
Tényleg türelem. mert ha folyamatosan lesz baszogatás nem adom ki a buszt, és Zsolt sem fogja tudni teljesen használni mert nem adom ki azt a részt amikor is az utasok helye megvan adva!
És tényleg tudnák adni róla képet, de nem fogok!
Koller Imre
Keszthely
2011/8/21 Ozimák István <[email protected]>
Üdvözletem!
Az sg.hu-n "Kuhnzsolt" kolléga azt mondta tudsz küldeni képeket a készülő 405-ösről ha ide írunk neked.
Szeretnék sok sikert kívánni hozzá és remélem mihamarabb elkészül! ;)
Ha esetleg dobnál majd egy mail-t erre a címre hogyha elkészül azt nagyon megköszönném!
Üdv!
Ozimák István -
mk452001 #6456 Rendben, további sok sikert :) -
Zoliikp #6455 Mindkettő várat magára.
Nemezával természetesen konzultálok, de a pénztáron még nem gondolkodtam.
Kellene egy "új" modell, majd körülnézek.... -
mk452001 #6454 Esetleg nem tudsz Nemezával együtt kitalálni valamit, hátha segít?
Amúgy elöl lesz a pénztár, vagy - mint a régi szép időkben - hátul? :-) -
Zoliikp #6453 Az FBW scriptjét használtam, mert ott már 3 gombos az ajtónyitás.
A gond ott kezdődik, hogy a zárás is ugyanarra a gombra van kiosztva.
A nyitó/záró gombokat Nemeza már nagyjából megoldotta, csak én nem tudom felfogni. Ő ugyanis bolygóajtósat készít, és ajtószárnyakra bontotta le a vezérlést.
Na ezt alakítsd át a ráncajtósra.... -
mk452001 #6452 Gondolom a MAN-okból nem tudod kibogarászni az ajtónyitó scriptet -
Zoliikp #6451 Egy alapvető hibát találtam, viszont az orvosságot még nem.
Ha nem az eredetileg használt cfg-re hivatkozok, akkor nincs semmilyen hangja. Ráadásul olyan "nem megfelelő elnevezésű" metódusra hivatkozik, ami nincs is benne, illetve nem kell bele. Szerintem.
Mindegy, inkább babrálom a műszerfalat, de script hiányában az ajtónyitó gombok kakukktojások.... -
mk452001 #6450 Nagyon haladsz, csak így tovább :)
Legszívesebben megkérdezném, hogy mikor lesz kész, de nem teszem, mert tudom, hogy rengeteg meló van benne, és még legalább ennyi kell is bele:) -
Zoliikp #6449 Nos, én is csatlakozom a képlopók elleni táborhoz.
Elkészültek a tükrök is:
De mivel a jobb oldali nehezen látható, a felső kamerát is "ráfordítottam":
-
kuhnzsolt #6448 Igen jól tudod, hogy még nincs kiadva! Képet én meg adok róla mert nem vagyok az omsi.cz szerkesztője. Imi meg nem akarja annyira nagy dobra veri, de ha valakit annyira izgat, hogy lásson képet írjon neki vagy az [email protected] (ez egy régi mail címe) vagy a [email protected]!
Más:
Eddig én nem vettem észre, vagy annyira sikerül nyúlkálgatnom a játékba, hogy már a kocsik is összeütköznek? Úgy, hogy nem is én okoztam a balesetet! -
maxi1987 #6447 Hali
Jól tudom hogy a 405-ös még nincs kiadva.Mert a korábban megadott linken még nem jön be semmi! -
kuhnzsolt #6446
Az editorban amikor csinálod a járatokat a terminushoz olyat írtál be ami szerepel a hof fájlban?
Busz mappájában benne van a hof?
Hof creator F5 hiba kereső? Jelezz hibát? -
mk452001 #6445 Hát igen, pausézve ilyen :P
Amúgy nincs tippetek, hogy lehet rávenni az AI-t, hogy melyik .hof fájlt használja? -
#6444 Hát te meg mit keresel itt?
-
kuhnzsolt #6443 A vezeték nevem legalább kikerült! -
Nestea94 #6442 Magyarul illetve cseh nyelven is kiírta Zsolt, ezek szerint tusolni akarják a dolgot.. -
#6441 Törölték a rohadtak -
Nestea94 #6440 Reggel megnéztem az említett oldalt és láttam a hozzászólást tényleg ott volt valószínűleg törölték:) -
#6439 Egy hozzászólást se látok. -
kuhnzsolt #6438 a link pontosan -
kuhnzsolt #6437 Ezt nézzétek
http://ofpmafia.blog.cz/1108/projekt-inteligentni-doprava#pridat-komentar
reggel hozzászóltam nekik! -
#6436 Sajnos ez az internet. Amit Te vagy én egyszer felteszünk, azt onnantól fogva bárki oda tölti fel, teszi ki, ahova akarja.
Az hogy ők beleírták a ReadMe-be, hogy nem mehet ki az omsi.cz-re, nem jelent semmit, amíg hivatalosan be nem jegyeztetik valahol a dolgot, vagy ilyesmi.
A modkészítők biztos nem fognak ilyesmit tenni. A képek, videók ellen meg semmit sem tehettek. Az onnantól, hogy kiteszed a netre, bárki azt csinál vele, amit akar. Tegyetek rá vízjelet, hogy legalább mindenki tudja, hogy Ti készítettétek.