63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bpyfan #6515 Bad Kinzau 1.0 nem is volt fent. -
Geri556 #6514 Írtam -
kuhnzsolt #6513 Bocs tudom nem ide tartozik! de valaki elmondaná priviben, hogy kell vbusból omsiba konvertálni blenderel? -
mk452001 #6512 Meg elvileg telepítés előtt az 1.0-t le kell törölni
-
bpyfan #6511 Csak most nem játék közbe jön ki mint más pályáknál hanem az obijektumok létrehozásakor. -
mk452001 #6510 ilyennel szokott nekem is hülyülni (nem a Bad Kinzau), de restart után általában abbahagyja -
bpyfan #6509 Zugriffsverletzung bei Adresse 0054F7FD in Modul 'Omsi.exe'Lesen von Adresse 00000000. -
mk452001 #6508 A képeket nem látom, de az Addon Manager engem figyelmeztetett, hogy valami extra cucc is kell hozzá (asszem a DIN Fonts, de nem biztos) -
bpyfan #6507 -
bpyfan #6506 HELP! A Bad Kinzau 2.0-ás pálya nem indul el mindig ezt a hiba üzenetet rakja ki.
-
mk452001 #6505 Meg nem kéne a vekkert keresni, elég lenne csak utastéri nézetre váltani ;) -
Routeres #6504 Vágom már mire gondolsz...
Az tényleg jó lenne, de biztosan megoldható. A többoldalas dolog tényleg praktikus lenne, sok megálló van, ahol több oldalon keresztül írja a kijelző az átszállási lehetőségeket. -
mk452001 #6503 FOK-GYEM, és Piktogramm (bocsi, néha hülyülnek a gombok) -
mk452001 #6502 FOK_GYEM szempontjából én a iktogrammoknak, meg a többoldalas belső kijelzésnek (többoldalas = 2+) örülnék :) -
Routeres #6501 Szerintem, ha valaki alaposan átrágná magát, majd a kérődzés után megint megrágná a dolgot, rájönne, hogy kell megcsinálni a FOK-GYEM-et. Nem hiszem, hogy pont ezt ne lehessen lemoddolni a játékhoz. -
mk452001 #6500 azon kívül, hogy csak 3 karaktert tud kiírni a FOK-GYEM (ez természetesen az OMSI "hibája"), sztem majdnem kész (vagy több, mint majdnem) :) -
Hyp3r #6499 Szia!
Egy 415ös már készülőben van, "dgufoplast" nevű kollega egyszer már megosztotta ezt a videót róla. Nem tudom, hogy ki csinálja, illetve hol tart a projekt, de ígéretesnek tűnik.
-
mk452001 #6498 -
mk452001 #6497 Az jó, én ott tartok, hogy 4 nagy zöld lap, meg egy hurok :)
http://kep.psharing.com/575530.jpg -
#6496 Ja azt kéne :) Ha nem álltam neki vagy 5x akkor egyszer se :D Addig már eljutottam,hogy van egy szép nagy zöld lapom :D -
#6495 Ja küldöm a régi buszokkal. Meg lehet igazad van, azt szarok bele majd lesz valami.Hátha összejön egy pálya. A gyári buszok is mind ott vannak mind zsír. Na én mára léptem azt hiszem. Minden jót nektek. -
mk452001 #6494 Csináld azt amit én: fojtsd pályaépítésbe ;) -
#6493 KI vagyok ettől a várakozástól "gyerekek". -
mk452001 #6492 Ha esetleg ez a busz is átkonvertálás eredménye, akkor én kérek elnézést (mert azt gondolom már nem igazán lehet változtatni). -
mk452001 #6491 Én is ráérek. Úgyis készülget egy 415-ös is (405 gyakorlatilag a kistesó;)), valahogy azzal is kibírom/juk :).
Jut eszembe: nem kötözködésként, de úgy láttam, hogy a 415 indexe a fényszóró szélén egy kis pontban van, a valódival ellentétben (ott teljes magasságban van).
Tudom, hogy ez nem egy nagy hiba (meg már valszeg nem nagyon javítható), csak úgy megjegyzem.
-
#6490 Úgy is meglátjuk mi lesz. Az, az ami egészen biztos. -
vasokol2 #6489 -
#6488 Hát szerintem nem érdemes akkor foglalkozni vele. Majd meglátjuk mi lesz egy képből ekkora dolgot csinálni. Két másodperc lett volna a dolog neki. Nem baj, más is készít buszt. Nekem az is jó ha később valaki befejezi. Még a sima vázával is ellettem volna. Más is tudhatja a középpontját a retkes busznak. Mivel ha ugyan abból a modellből dolgozik mindenki, akkor pontosan ugyanott lesz a busz középpontja. Gondolom én. -
rajenmax #6487 Nekem az a véleményem hogy valaki nagyon szivatja az egész fórumot és ehhez valaki nagyon szépen asszisztál is. Anno még úgy volt hogy Imi heti 2x vagy hányszor netezik, de gondolom gyorsan reagált a mailekre is. meg még sok fura dolog van, sztem ne dőljetek be neki. -
#6486 Igen ez felettébb gyanús... mintha én is láttam már volna valahol... -
#6485 Le..arom már azt a qrva képet... igazából csak érdekelt volna hogy áll, és csak azért mertem írni neki mert Kuhnzsolt már másodszor tette ki,hogy akinek kell kép az írjon neki üzenetet erre és erre a címre,kérdem én akkor minek adja ki a címét?????????????????????????????????????????
Áááááááá sose fogom fel az emberi agy baromságait... ráadásul ez a hangnem,én se ma kezdtem de ilyen "emberrel" még nem találkoztam komolyan mondom... -
#6484 Ühüm , jó hát így már érthető. Nyilván nyalni nem fogok csak azért hogy legyen busz. Nem akartam hogy bárki véletlen is azt gondolja hogy én egyik vagy másik oldalra állok. Még véletlenül sem. Csak azt szerettem volna felvázolni hogy lehet rossz napja volt. Na most így már lehet baszhatjuk is mi? :))) Én azért rinyáltam annak idején mert dühített is kicsit hogy fogok látni én olyan buszt vagy csak itt mindenki dicsérgeti a semmit? Na mindegy. Fő hogy osztom azt a nézetet hogy normálisan is lehet válaszolni ha nehéz napod van. De azt a nézetet is osztom hogy előzékenyen gondoljunk arra hogy lehet rossz napja volt. Meg azt is osztom hogy ha le vagyon írva hogy mikor lesz busz s akkor 100 képet is készíthetsz róla ,(csak mert rinyáltam) leírták akkor miért fontos ez a kép? Nem foglalok helyet egyik oldalon se. Én úgy látom hogy a rinyám utáni válaszok után, fölösleges volt képeket kérni, hisz azt a pár napot bárki kivárhatta volna. Viszont egyetértek abban hogy ha ilyen választ kapsz miközben normálisan közeledtél akkor az nem fer. Azzal is egyetértek. -
#6483 Nem épeszű ember aki ilyet csinál, hogy őszinte legyek.... Nem értem miért kell túl reagálnia a dolgot, hiszen csak képet kértetek tőle... hát ahogy tartja a mondás is " Aki hülye, az haljon meg!! " -
vasokol2 #6482 Érdekes.... Mármint a szöveg-> "Ennyi az eszed köcsög gyerek!" Mintha már láttam volna a fórumon, de felkapott lett..... -
#6481 Csak úgy szólok hogy figyeli azért a fórumot csak túl gyökér hozzá hogy írjon is mivel most is csak ennyit írt vissza:
"Mi van bazd meg mentél gyorsan másolni 28 éves fejjel a fórumra! Ennyi az eszed köcsög gyerek!"
No comment... mindenki döntse el maga milyen ember lehet az ilyen... -
#6480 Tudod mit? Lexarom az egész OMSi-t de velem ne beszéljen már így látatlanba főleg ha nem is ismer és főképp ha én normálisan beszélek vele!
Akkor inkább ne írjon vissza. Az ilyen embereket komolyan mondom,áh inkább hagyjuk... a te szádból meg ez elég hülyén hangzik ez után: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=6153]#6153[/URL] -
#6479 :)))))))))))))) -
kuhnzsolt #6478 Nekem a félkész modell van meg! Max áttudom festeni -
#6477 Ha neked meg van a nyers, még nem kész busz, akkor később azon tud segíteni akármelyik másik buszt készítő emberke. Addig meg elvan a nép simán a majdnem kész busszal. Ha már. Csak fő hogy a nyers busz megmaradjon biztonsági mentésképp, hogy valaki aki már érti, az betudja fejezni. -
kuhnzsolt #6476 Figyelj nekem küldözgetett időnként képeket, és én szívesen kiraknám de láttátok milyen bunkó szövegei vannak!
Inkább foglalkozok a saját projektemmel arról már láttatok képeket!