63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#6596 ÚRISTEN!!
Ez most komoly??????????? Nem vicc?!?!?!??
de ezeket az embereket hogy tudtad fényképezni?
főnök képét nem látom. -
Routeres #6595 Egy ideig a könyvjelzőim között volt az OMSI.hu. Minden nap nézegettem, hogy mikor lesz valami, de végül még az is eltűnt, ami eddig volt. Az OMSI-Hungary.hu NEM az enyém, az OMSI-HUNGARY-t készítő tag pedig nem folytatta tovább a honlapját, így a honlap készítője létrehozta az OMSI-Hungary.hu-t. (én így tudom...). Ez jelenleg az egyetlen magyar OMSI-s oldal, ami működik is (szintén tudtommal). Az "összeköltözéshez" nem tudom mit szól a "tulaj", ez ügyben vele kéne beszélned... -
#6593 Nem akarok beleszólni, de az omsi.hu-t készítő srác is dolgozik egy omsi fan szájton, miért nem fogtok össze és akkor lehetne az oldal omsi.hu oldalon.
Vagy legalábbis pár hete írta ide, hogy készíti az oldalt vagy valami ilyesmire emlékszem, meg engem is akart hívni (én meg discrete csináltuk a régi omsi oldalt meg az ovkv-t), hogy csatlakozzak szerkesztőnek, de nekem most nem megy az új melóm miatt.
Ha meg úgy is mindenki küldhet be cikket, hírt stb, akkor nyugodtan összeadhatnátok amitek van.
Bocsi a zavaros fogalmazásért de sietek, csak gyors leakartam ezt írni.
-
kuhnzsolt #6592 Na azért -
truckerfan95 #6591 Neee inkááb ne ... tartson sokáig és adj ki jó munkád mint kiadd hamar és élvezhetetlen legyen ... Sok sikert -
bpyfan #6590 Köszi a segítséget!! Működik -
kuhnzsolt #6589 Igen kifogom adni, ha akarod akkor a szinte nagy semmit is kiadom! -
truckerfan95 #6588 gratulálok Hozzá nagyon jó lesz várom már hogy kiadd
egyáltalán Ki fogod adni ?
nagyon jó az egész főleg a kerülő moddal :)
-
kuhnzsolt #6587 Sziasztok! Tettem fel képeket a pályámról: ide! A pálya még a kezdetén van, de naponta bővül! A kerülő mód már be van téve, de mivel a pályáról hiányoznak a hozzávaló elemek, még nem működik!
A módról: A buszok, hogy kerüljék a buszunkat a végállomáson, az épülő pályákat úgy kell megcsinálni, hogy legalább 2 busstop objekt legyen letéve egymástól kb. 5 méterre! A kerülő mód nem fog működni tehergépjárműveken és a mikrobuszokon!
Leírást a pályám kiadásakor adok, mellékelve a módot és hozzávalóit!
Még egyszer kérdezném, hogy az autók eddig is ütköztwk csak úgy maguktól (nem én lököm egymásnak őket, nem megyek bele a kocsiba), vagy annyira bele nyúltam a játékba, hogy ez is működik!? -
valvetronic #6586 Mint írtam, szedd le az OMSI addon managert és letudod őket tölteni. De ha kicsit körülnéznél, a readmeben is vannak letöltési linkek! -
bpyfan #6585 Valaki tudna adni letöltési linket ezekhez:-gcW Strassenobjekte 1.2.1
-Autobahnschilder 1.1.0
-Nemolus Deutsche Verkehrszeichen 1.5.0
-DIN Fonts 1.0.0 -
Zoliikp #6584 Kérésem lenne:
ha valakinek a birtokában lenne olyan hang, amely a kuplungpedál szuszogós-nyikorgós változata, akkor "beoperálnám" az Ik556-ba.
Köszönettel. -
truckerfan95 #6583 sziiasztok :)
Jó lett nagyon az oldal :) :) Márcsak megyar Buszok kellenének meg még magyar pálya ... Várjuk szeretettel :)
-
valvetronic #6582 Próbáld az OMSI Add-On managerrel! Minden szükséges kiegészítőt jelez és egyszerű és gyors a használata.
http://forum.aerosoft.com/index.php?/files/file/820-omsi-addon-manager/
Most próbáltam ki, szerintem nagyon jó. Be lehet állítani, hogy Win indításkor elinduljon, de ha nem talál frissítést a meglévő kiegészítőidhez, akkor megbújva a háttérben 10 másodperc után kilép magától. -
Apocalipto #6581 Na, ez már sokkal jobb. -
Routeres #6580 Hiba javítva, köszi még egyszer a visszajelzést.
Maradhat? Ilyen most, szerintem okés -
Routeres #6579 Köszi a feedback-eket, továbbítottam az illetékesnek! -
kuhnzsolt #6578 Régi szín az e,B,a,o, betűk közepén! -
IkarusV134 #6577 Sokkal jobb. viszont a függőleges omsi szövegben bal oldalt nem tökéletes a színkitöltés. :) O betű meg e betű közepe maradt a régi színnel ha jól láttam. -
Routeres #6576 Ezt fejtsd ki bővebben, mert már van jónéhány letölthető helyközis map... -
vargadani95 #6575 Routers!!! Mi a helyközi pálya neve? -
Hyp3r #6574 Milyen kiegészítőkre gondolsz? Amúgy ha a leírás szerint telepíted őket, akkor nem szokott hibaüzenetet kiírni egyik kiegészítés sem. -
H7 #6573 melyek azok a kiegészítők amelyekkel tökéletesen működik a játék és nem kapok hibaüzeneteket? -
#6572 Jobb lett! -
Routeres #6571 Szevasz!
A honlap nem az enyém, én csak megteremtem az összeköttetést a fórumok és a honlap szerkesztője között. Userek véleményei, kívánságok, meg egy csöppnyi reklám a honlapnak. Nehogy má' csak a cseheknek legyen pöpec OMSI-s honlapjuk!
Ha felnézel a honlapra a cikkek között megtalálod a Dél-Pest pályáról az infókat.
-
buszvezeto1 #6570 Tisztelt Routeres!
A honlap nagyon jó és tetszik is!
A Dél-Pest pálya mikorra készül el?
Válaszod előre is köszönöm: Buszvezeto1 -
petike97 #6569 Sziasztok!
Hogyan tudok felvenni utast mert bármit kiírok az ibis-re valamiért nem szállnak fel utasok? Ja, és hogy lehet az ibis-re kiírni betüket?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Szabeebmx #6568 Köszöntem a segitséget akkor marad:)
-
H7 #6567 értem... köszi ;) -
Zoliikp #6566 Szerintem hagyd úgy, ahogy van.
Mozaik szó, nagyjából úttest/útvonal lenne a megfelelője. -
Routeres #6565 Most egy fakított, barackszínű skin fut a honlapon.
Hogy tetszik? -
#6564 Azt ne fordítsd le, ez egy objektum típus. -
H7 #6563 hali!!
ilyen hibaüzenetet kapok a játék közben: "Zugriffsverletzung bei Adresse 0053ABA3 in Modul 'Omsi.exe.' Lesen von Adresse FFFFFFF4."
vki tudna nekem vmi okosat mondani erre?? :)
thx!! -
Szabeebmx #6562 hello! Segítséget szeretnék kérni, mivel fordítom az SDK-t van aza rész Splines/Streets. Itt a Splines alatt mit ért ? Mert guugli forditó nekem peckeket meg bütyköket-hoz ki az meg igy elég értelmetlen:) -
#6561 Igen, amit alább olvastam: ezt fakítani. -
kuhnzsolt #6560 Inkább csinálom a pályám meg hasonlókat! Az is elég nagy falat!
A képeket holnap felteszem egy fotóalbumba, mert a admin az írta vissza, hogy valami Szerverhiba van náluk és ezért nem kaptam meg az aktiváló e-mailt. -
Zoliikp #6559 Ez a fajta megoldás akkor lenne jó, ha konvertálás közben mutatná, hogy mit szed szét.
Pl.: ha valamit kétszer kerül bele, vagy a pozíciója nem megfelelő, akkor oda az egész konvertálás, vagy megőszülsz, mire megkeresed azt az egyet....
Amit tapasztaltam vele, ha egy objektnév alatt több elem van, akkor elemszintűre bontja az objektet. -
IkarusV134 #6558 A szín szerintem maradhatna csak legyen fakóbb. Kicsit barack színű inkább. A hivatalos omsi fórum is a játék színeivel dolgozik csak ők ügyesebben oldották meg. -
kuhnzsolt #6557 Én metál-szürke színre szavaznák! Azon tényleg minden látszana -
#6556 Halvány kékre szavazok vagy szürke is jó. Vagy kékes szürke mint ennek az oldalnak az árnyalata. Nekem az tuti, és könnyen kiemelheti pirossal vagy bármilyen színnel amit csak gondol. Még a zöld is látszana rajta.