63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #6302 Kezd alakulni a tábla:
Még kell finomítani, de ez textúrázási probléma.
Viszont azt, hogy a menetrenden legyen a vonalszám, és változtatni lehessen, még várat magára... -
gabcsibkv #6301 Sziasztok !
Valakinek van esetleg Volvo autóbusz leszállásjelző hangja?
címem: [email protected]
Köszönöm. -
Routeres #6300 Azt nem kell. Az csak egy limiter, amivel beállíthatod a maximális FPS számot. Szükségtelen hozzányúlni. Állísd 30-ra, annyi bőven elég. A többi beállítást bogarászd át. -
patya97 #6299 az fps-eket is vegyem le ha igen akkor mennyire?
-
Routeres #6298 Vedd lejjebb a grafikai beállításokat, azért ugrál a busz, mert kevés az FPS. (FPS=képkocka/másodperc, több=jobb)
-
patya97 #6297 Az miért van hogy a Berlines pályán nekem elkezd ugrálni a busz és nem tudok játszani csak azon a grundorf-on vagy min azon megy normálisan valaki tud rá valami megoldást?esetleg ha az a baj h rossz a verzió akkor valaki ad eggy jó linket ahonnan letölthetek eggy jót?
a gépem(Laptop):AMd Athlon 64 x2 2.1 GHz
Ati Mobility Radeon HD 4570 512 MB RAM
2 GB Memory
250 GB HDD -
#6296 Hát naná. Én mint vezethető dologként tekintek rá. Mind a kettőre. Ugyan úgy kell sebességet váltani, van ajtajuk lámpájuk irány jelző kormány és stb. Pláne a vonatos cucosnak, hisz a tömegközlekedésben igen erősen részt vesz. :) -
#6295 Köszönöm!:) -
mk452001 #6294 Én meg most nézegetem, hogy mit tud a pályaszerkesztő, lehet, hogy megpróbálok valamit "összedobni"
Tudom, hogy nem ebbe a részbe tartozik (hanem inkább a pályaépítésibe), de ezt gyakrabban nézzük: nem tud valaki véletlenül reptéri objekteket? -
#6293 Jól jönne! :) -
mk452001 #6292 És ezt is lehetne vezetni? :P -
Zoliikp #6291 Inkább azt kell megvizsgálni, hogy eredeti feliratozást hogy lehet ezen a modellen megvalósítani. -
#6290 Vagy tudjátok van az a városnéző kis vonat.kis vonat ilyesmire gondoltam nyomj a szövegre -
#6289 dodgem -
#6288 Srácok tudjátok mi jutott az eszembe ? Az hogy lehetne dodgemet is be importálni. -
mk452001 #6287 Nem rosz.
Csak egy ötlet: meg lehet azt csinálni, hogy a menetrendtáblába teszel két útvonalat (fotóból, nem kell, hogy éles legyen) és a járatszám helyét lehessen szerkeszteni?
-
Zoliikp #6286 Hátha másnak is kell:
http://data.hu/get/4140253/Megallo_uj.zip
-
Zoliikp #6285 Ha a Google térképén látható 3d-s objektum, azt a Google SketchUp progi keresőjébe beírva, lementheted.
A progi konvertál 3ds-formátumot, de a textúrákat leveszi róla.
Valószínűleg a modell nem tárolja megfelelően... -
#6284 Ha nem a pénz járna mindenki fejében, akkor egymással kompatibilis dolgokat hoznának létre. -
Routeres #6283 Ez engem is érdekelne :D -
gyuri1995 #6282 Valaki nemtudja véletlenül, hogy lehet objektumot Google Maps-ból áttenni Omsiba? Új pályát tervezek, de enélkül nemlenne az igazi. :(
(Miskolc Tiszai Pályudvar) -
rajenmax #6281 Suliban nem tanultál idegen nyelvet? Az sdkt sztem elég egyszerű megérteni. -
Routeres #6280 Itt a bökkenő, hogy csak angol meg német SDK van...
@gege97: nézd meg, hogy a miskolci hof file be van e másolva a buszokhoz, VAGY amikor buszt választasz, depot-nak a miskolcit válaszd -
#6279 Szia! De van magyar SDK? Mert az angollal én nem hiszem hogy túlzottan elboldogulnék a némettel meg végképp. :S -
mk452001 #6278 Nekem is volt hasonlóm, csak a 90-es években, és valami sárga sportautó volt ;) -
#6277 Sziasztok!Beraktam a miskolci pályát a játékba rendesen bemásoltam,és belépek játékba,és ahogy beírom az IBIS-t egyből ugye az a "falscrhe routen" felirat böki ki a szemem..Pedig rendesen úgy írom be hogy 06900.
Átmásoltam ismétlem minden,nem mellesleg nagyon jó kis pálya lenne,ezért is szeretnék rajta futkározni:)
Viszont letöltöttem az spandau extreme pályát is (asszem ez a neve) és ott is ugyanez a helyzet...
Mi lehet a gond?..előre is köszi mert már idegbeteg leszek:D -
#6276 http://retronom.hu/index.php?q=node/8619 ezt nézzétek ilyen busszal játszottam a 80 as években mikor pici voltam :) Lehet hogy ti is? -
mk452001 #6275 Nekem bejön, sőt akár már most is mennék vele :) -
#6274 Okéj szóval én úgy próbálnám meg be határolni, meghatározni, akkora e a kormány mint amekkorának kéne lennie , hogy egy "tök" ugyanolyan szögből ugyanazt takarja e ki mint az eredeti képen. -
#6273 ...hogy belejöttél ámulat, és bámulat. Keresgéltem képet, de nem találtam ami úgy van fényképezve, arra gondoltam valami busz múzeumba el kéne menjek azt készíthetnék neked róla képet. A másik hogy gondolom reális ahogy most is van, ránézésre biztos nem lehet olyan eltérő abból a pontból nézve ahol a vezető ül. Ott biztos takarja gombokat, de a kormányt el lehet tüntetni amúgy is arra a kis dőre. -
#6272 Te figyú úr ! A pénz nem férne a műszer fal mellé a kalap tartóra, persze csak egy tipp. üdv! -
Nestea94 #6271 Briliáns és csodálatos. Öröm lesz vezetni a társával együtt. Szabad megkérdeznem jelenleg mit készítesz a 260-as társán? :) -
Zoliikp #6270 Festés előtt a kormány, és új pozíciója.
Teszik? -
Routeres #6269 Üdv!
Egy kérésem lenne felétek, pontosabban az OSMI-ba objekteket kreálni tudókhoz.
Milán és szerény személyen teljes gőzzel építjük a Dél-Pest járatait felvonultató pályánkat, és ha már van Forint és BKV jegy az OMSI-ba, akkor szerintem kéne BKV-s megállótábla is. Itt leszögezném, hogy tudom, hogy van már egy, de én konkrétan ilyenre gondolok: BKV megállótábla
A mostani is használható teljes mértékben, de kellene hozzá egy kis kiegészítés, amivel a megálló nevét ki lehetne írni, ha megoldható.
Köszönöm a segítséget előre is! -
mk452001 #6268 Köszi.
Anno nekem is megvolt, csak azóta volt egy win újratelepítés -
Routeres #6267 Tessék
Bemásolod a Fonts mappába, fölülírod amit kell és kész. Az IBIS ékezetes lesz :D -
mk452001 #6266 Üdv!
Meg tudná valaki mondani, hogy az ékezetes betűket (IBIS kijelző) honnan lehet letölteni?
előre köszi -
Routeres #6265 Az a helyzet, hogy tutorialt írni, pláne az editorról nem kis munka. Sokkal egyszerűbb, ha átnyálazod a pályaépítő SDK-t, abban a-tól z-ig minden le van írva, amit a pályaépítéshez tudni kell. Hidd el, sokkal többre mész, ha átnyálazod az SDK-t, mint hogy tutorialok írásával vacakoljunk.
Benne van a "Create New Tile" gomb használata, a menetrend és AI buszok készítése, tehát minden. -
Zoliikp #6264 Addig nem is lesz aktív, míg a kurzort úgy nem mozgatod, hogy ahova le akarod tenni az új Tile-t, több mint a felét lássad. -
#6263 Amúgy valaki tud írni egy ilyen tutorialt, vagy segítséget az omsi map editorhoz. Mert nekem nem nagyon akarnak sikerülni azok a dolgok amiket akarok. Amúgy miért nem aktív a Create New Title felirat példul? Előre is köszönöm válaszotokat és bocsánat a duplázásért!