qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ozimak
    Melegen ajánlom mindenkinek,hogy ne írjon ennek a 405-ös srácnak...
    Ezt leveleztem vele(fordított sorrendben van a levél miatt,görgess le a végéig ott kezdődik):
    "Üdv!

Kicsit túlreagáltad ezt nem? Kimondottan Zsolt írta oda,hogy aki akar az kérjen tőled képet személyesen ezen a címen. Erre ezt kapom válasznak...(Egy képpel tud majd játszani? Maximum kiveri rá! Kezdem unni hogy állandóan baszogatják az embert, hogy kép,kép)
    Nem tudom mi volt ebben a "baszogatás" biztos az a rész,hogy: "Szeretnék sok sikert kívánni hozzá és remélem mihamarabb elkészül! ;)"
    De továbbra is csak azt tudom mondani örülök,hogy megcsinálod és éntőlem addig csinálod amíg akarod csak érdeklődtem...
    Elhiheted,hogy nekem 28 éves fejjel nem egy OMSI nevű játék az életem, nem fogok sírni napokig ha esetleg neadjisten nem adod ki...

Mégegyszer mondom ne haragudj ha ezt rossz néven vetted de én nem azok közé tartozom akik nem bírják kivárni,én csak érdeklődtem,ha már állítólag lehet... de úgy látom nem igazán.

További minden jót kívánok és jó munkát a buszhoz!

Ozimák István

Budapest
    Zugló

"Koller, Imre" <[email protected]> írta:

Üdv!

A helyzet a következő:

Valóban kész van egy ikarus 405, és hiába lehetne kiadni, egy-két hibát találtam rajta!
    Viszont mint tudom, Zsolt többször azt is megírta a fórumon, hogy én sem szeretnék róla képet közölni! Felháborító, hogy egy busz ennyire kivárhatatlan legyen! Egy képpel tud majd játszani? Maximum kiveri rá! Kezdem unni hogy állandóan baszogatják az embert, hogy kép,kép. Tudok róla mi folyik a fórumon, én adtam rá engedélyt Zsoltnak, hogy közölje a mail címet. Ez arra volt jó, hogy tán így hatékonyabb lesz a lebaszás.
    Tényleg türelem. mert ha folyamatosan lesz baszogatás nem adom ki a buszt, és Zsolt sem fogja tudni teljesen használni mert nem adom ki azt a részt amikor is az utasok helye megvan adva!
    És tényleg tudnák adni róla képet, de nem fogok!

Koller Imre

Keszthely

2011/8/21 Ozimák István <[email protected]>

Üdvözletem!

Az sg.hu-n "Kuhnzsolt" kolléga azt mondta tudsz küldeni képeket a készülő 405-ösről ha ide írunk neked.
    Szeretnék sok sikert kívánni hozzá és remélem mihamarabb elkészül! ;)
    Ha esetleg dobnál majd egy mail-t erre a címre hogyha elkészül azt nagyon megköszönném!

Üdv!

Ozimák István