Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Idefigyeljetek : ˆ kuhnzsolt
2011. aug. 13. 18:39 | privát | válasz erre | #6162
Amiatt közlöm, hogy nyugodt légy: ismerősöm csinál egy ik 405 bkv festésű és egy s91 midicity tipusú buszt! Az ikarus-t 2011-08-20 és 2011-08-31 között kiadja, 2011-08-31-én kiadja az s91-t is! És tényleg türelem, mert Imi azóta csinálja az ik 405-t amióta tudtára jutott, hogy jön az omsi! Elég jó lett, minden működik rajta, a váltóval és tolatást jelző hanggal szenved!////// összesen 4 oldalt kell visszamenőleg vissza olvasni . Nem értem ha ott többen is a hisztimre normálisan elmesélték hogy mi a pálya miért kell itt képekkel basztatni a másikat. Nincs igazam? Én voltam a legtürelmetlenebb. Mire jó ez? Miután minden normálisan le volt írva miért nem tudod kivárni azt a pár napot. Mért kell kép? Ha kijön a busz utána akárhány 100 képet csinálhatsz. Csak olvasni kéne. Olyan összefoglalót csináltak 4 oldallal odébb a busz készítő srácok nekem mert rinyáltam hogy csak azt el kéne olvasni és nem piszkálni a másikat. Én ezen a véleményen vagyok. Mintha nem lehetne pár oldalt visszaolvasni csak mert egy két napot nem látogattad az oldalt. Írom ezt azoknak akik fel vannak háborodva rajta hogy mit kaptak válaszként. Szerintem néha nem lesz semmi bajunk ha végiggondolunk olyasmit is hogy lehet emberünknek rossz napja volt. Mert az nem lehet? De nekem aki türelmetlen voltam bőven meg nyugtatott a 4 oldallal előbbi válaszok. Faszom a képeitekbe , ha nem lesz normális busz ki leszek. Ez egy olyan dologra emlékeztetett mikor a szüleim mondták hogy hagjuk a bringát majd kapok karácsonyra , de nem nekem adj uram isten rögtön kellet és a használt bringát megvettük (kicsi voltam) ahelyett hogy lett volna egy fúllos bringám. Csak hogy ki ne maradjak a buliból azért írtam ;)