63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hyp3r #38 Jah és a Headliht-l tudtok valamit? Állítólag elfogyott a pénz a további fejlesztésre, de nem láttam több infót róla...Az is ígéretes játék lenne szerintem...jó lenne, ha az ilyen szimulátorokhoz multiplayert is fejlesztenének -
Hyp3r #37 Valaki tud vmi infót, hogy mikor jön ki ez a játék? Mert én nem találtam sehol:( Várom már nagyon:D Mondjuk vezettem már a valóságban is buszt, nem is 1et:D (ikarus 256,c56,280,Volvo 8700) de végre akkor játszhatok vele amikor akarok:D -
Solt #36 Igen, ezt már láttam! :) Nagyon ígéretes, de a mai világban már csak akkor hiszem el az ilyeneket, ha személyesen kipróbálhattam! :) -
#35 Szerintem nem lesz vele gond. -
#34 hálistennek egy busz szimben nem nagyon kell foglalkozni a gumi fizikával meg hasonlók :) -
Solt #33 Ha tényleg szimulátor lesz, jó fizikával, akkor gyakran fogom látogatni a topikot! Ha pedig itt vagyok, akkor rend is lesz, nyugi! :D -
Hyp3r #32 Remélem azért ebben a játékban nem lesz ilyen h mindenki mindenkit leszól meg stb... ritkán megyek ets topikba, de csak azt látom h k...a anyáznak meg egyéb finomságok... -
#31 Az ETS és 18WOS topicokat jó ideje nem látogatom már, szerintem az SG szégyene a társaság. :( -
#30 Ne csodálkozz rajta, én sem adom ki, az olyan gyökerek miatt, mint itt a fórumon is néhány. -
Hyp3r #29 az ETS-be csináltak már páran ikarust, de mindegyik privi és senki sem képes kiadni... pedig jó lenne...de végre lesz 1 normális szimulátor... -
#28 Mondjuk, most mentem vele pár kört, a bus drivert is veri, meg a bus simet is (azt mondjuk nem nehéz...)
Ja, van még egy, amiben lehet buszozni, és folyamatosan fejlődik, szintén modolható, a rigs of rods -
#27 ismerem, de nem mondanám, hogy szim. Nem véletlenül írtam, hogy normális. -
#26 mondjuk az a játék grafra egy dos-os játékra emlékeztet és a fizikával sincs tisztába, motorhangok sem túl jók... -
#25 van már olyan busz szim amihez vannak magyar buszok, kkv-sk és volánosok is, és magyar vonalak is vannak. virtual bus a neve -
#24 Sziasztok.
Jó kis játék lesz, ha minden úgy lesz, ahogy a FAQ-ban leírják.
Élethű szimulációt ígérnek, ez asszem a videón látszik is, ezzel szerintem nem lesz gond. Full modolhatóság, pályákat, modelleket, buszokat lehet majd beletenni, akár csuklós, akár dupla csuklós buszokat támogatni fogja.
félig Off
nagy kedvencem a train simulator, és a trainz, ezekben volt eddig hasonló modolhatóság. A trainz-hez szerintem már a MÁV (közel) teljes járműparkja elérhető, illetve rengeteg hazai pálya is van. Ha lesz egy normális buszos játék, teljes modolhatósággal, akkor majd jönnek a buszok, pályák...
félig On -
#23 -
#22 ja és modolható lesz :) -
#21 működik a wblap angol része!!!
ITT lehet olvasgatni :) -
#20 Na ez coool, végre életjel a játék felől! Csak adják ki, megveszem! :D -
valvetronic #19 Na ennek örülök, hogy van új infó és mozgás a játék körül!
Köszi máté94 :) -
#18 Az gáz hogy nem lesz demó. Ha nálunk kapható lesz olcsón akkor kipróbálás után megveszem (persze ha ki lehet majd próbálni valahogy). -
#17 na faq-ból valami olyat hámozok ki hogy 80-ak 90-es évek buszai lesznek benne, nemtudják mikor adják ki, régebbi pc-ken is elfut majd, demo nem lesz, textúrák cserélhetők lesznek és a modellek is valószínüleg, játszható lesz billel egérrel és kormánnyal/joyal, hivatalosan nem lesz benne multi -
Solt #16 A képek közt nézzétek meg a tükörnézetet...na ez már alakul, bárcsak az ETS-é lenne ilyen... -
#15 This site is still under construction.
News will be released soon.
:( -
#14 Valaki aki tud németül az lefordíthatná!:D -
#13 OMSI Site!Információkkal! -
#12 Nekem egyértelműen troli hangra emlékeztet :P AMúgy én is nagyon várom, hogy hátha kijönne... Videót elnézve tátva maradt a szám -
litlebubu #11 Ezt te sem gondolod komolyan! :-) -
#10 +fav várjuk :) -
Hyp3r #9 a busdriverben nekem az nem tetszett, hogy alig pörgött a motor...kerestem a base.scs-ben,hátha át lehet írni a fordulatot vagy a motor erejét, hogy gyorsabban menjen, vagy nagyobb fordulatnál váltson, de nem találtam meg:S. valaki esetleg megtalálta?:D -
Hyp3r #8 hali! szerintem is jó szimulátornak tűnik a video alapján.Remélem modolható lesz, illetve az ikarusokat nem hagyják ki a játékból:) -
Solt #7 Minden régi Ikaruson hallod, ugyanis a Rába hídnak van ilyen hangja! Pont ezért nem értem mit keres egy M.A.N. "alatt"! Szerintem ez a búgás meg nem oda való... se nem Ikarus, se nem troli, hogy ilyen hangja legyen! Ráadásul hangos is... tipikus trolibusz hang! :) -
valvetronic #6 Azt a folyamatos búgó hangot főleg 260-as ikarusokon hallod. ugyanis annak a hangját tették be alá. szerintem pont emiatt a búgás miatt annyira eszméletlen jó a hangja... -
Solt #5 Dettó... epekedve várjuk! Bár az a folyamatos búgó hang nem tudom mit akar szimulálni... ez nem troli! :D A többi hang tényleg jó...
Az gyönyörű, amikor a havas úton fékezésnél majdnem leáll a motor... kifejezetten tetszenek a látottak! :) -
#4 +FAV hát ez eddig nagyon tetszik. Már csak a hang miatt is:D -
valvetronic #3 a Bus Driver Gameből valahogy kimaradt a moddolhatóság a többi kamionos SCS játékkal lellentétben. A hatalmas csúszás a az álandó ígérgetés, hogy "szimulátor lesz" rontotta el az egészet...
A Bus Simulator 2008-ról meg annyi csalódott kommentet olvastam a megjelenéskor, hogy ki sem próbáltam. a Videók alapján nem sokból maradhattam ki.
De ez... 5ödszörre néztem meg a videót :D Csak az aggaszt, hogy nincs még túl sok infó, pedig már így is állat a játék... -
DIESEL DOG #2 Kíváncsi leszek erre a játékra. Egy másik fejlesztő cég már csinált buszos játékot de nem voltam tőle meghatódva. Főleg a Bus Simulator 2008-tól ami egy förtelem. Viszont ennek még a grafikája sem rossz és úgy néz ki hogy igényes lesz... -
valvetronic #1 Üdv!
Most találtam egy eszméletlen ígéretes buszszimulátort! Kiadási idő, ár, és egyéb tudnivalók nem ismertek ahogy a hivatalos honlapján: www.omnibussimulator.de sem látni semmi érdemleges információt...
Két konkrét csatorna van. Egy kisebb képgaléria és egy hihetetlenül vágykeltő videó:
Képek: http://neu.vbusdepot.eu/photogallery.php?album_id=7
Videók: http://www.youtube.com/watch?v=5I_XpoeLFGo&eurl=http://neu.vbusdepot.eu/news.php
Indulhat az eszmecsere:D