63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• wollnerd #6636
    Remekül néz ki! :)
  • mk452001
    De sztem jól néz ki, nem? :)
  • mk452001
    IS.
    Tulajdonképpen a reptér lesz az egyik központi állomás (bár egyenlőre nem igazán hasonlít reptérre)
  • wollnerd #6633
    Reptéri járatot fogsz csinálni? :D
  • mk452001
    Esetleg, ha valaki meg tudná mondani, hogy a zászlókat hogy lehet a busz orráról eltűntetni, azt nagyon megköszönném
  • mk452001
    Ez félig magyar :D

Amúgy ez a festés is a pályám része lesz
  • Bence000012
    Köszönöm...
  • wollnerd #6629
    hamarosan...
  • Bence000012
    Azt szeretném megtudakolni hogy letölthető már akármilyen magyar busz valahonnan?
  • truckerfan95
    Köszi :)
  • kuhnzsolt
    google.hu a te barátod

amúgy itt!
  • mk452001
    Igyekszem. A (majdani) 1.0 nagy valószínűséggel csak a gyári (+ 1-2 addon) objektet fog tartalmazni, aztán belekezdek az objektkészítésbe és összehozok egy normálisabb verziót.

A kérédem még mindíg fennáll: hozzá lehet-e igazítani a domborzatot az úthoz, vagy csak szemre lehet megsaccolni a dolgot?
  • Hyp3r
    Várjuk:)
  • truckerfan95
    1 angol omsi manual-t nem tud valaki szolgáltatni?? köszi
  • mk452001
    Most én is csinálgatok egy pályácskát, amin (remélhetőleg) lesz minden, ami szem-szájnak ingere: város, vidék, autópálya, szerpentin...
  • mk452001
    csak a táblán a járatszámot kizárólag gombokkal tudod váltani, a célállomást a buszból is (plafon) (amúgy az IBIS-t én is egerezem)
  • Hyp3r
    Én a Sachsen-Anhaltot is szeretem, a 12es vonalon lehet neki nyomni rendesen. Kicsit átalakítottam a menetidőt, mert betartva a szabályokat 12-14 perccel előbb értem a végállomásra. Van rajta emelkedő, lejtő, hosszú egyenesek, minden ami kell:)
  • wollnerd #6619
    aha! A táblaforgatásról megfelejtkeztem! :D
    Egyébként én egérrel szoktam használni az IBIS-t.
  • mk452001
    az SD77 pl. nem mártix kijelzős, hanem táblaforgatós: F5 első szám, F6 második szám, F7 harmadik szám, F8 uticél aktiválása, Pg Up, és Pg Down pedig ezek görgetése
  • wollnerd #6617
    Srácok!
    Már nagyon elegem kezd lenni hogy a régi, mátrix kijelzőjű MAN-okkal nem sikerül rávenni az IBISSEL hogy utasokat tudjak szállítani! A miskolci 69-es vonalon SD77-essel próbáltam! Beírom a vonalszámot. OK. beírom a útvonalszámot. OK. Ziel kód nincs. beállítom a menetrendet. OK. odamegyek az utasokhoz a megállóba és NEM szállnak fel!!! MIT csinálok rosszul????
    Miért van az hogy a legeslegtöbb pályán CSAK a SD92-sel tudok gond nélkül menni???? Az összes többi MAN-okkal csak probléma van!!!
    Érti ezt vki?
  • tenkenorman
    Miért mi volt?
  • H7
    ez a hibaüzenet: "Zugriffsverletzung bei Adresse 0053ABA3 in Modul 'Omsi.exe.' Lesen von Adresse FFFFFFF4."
  • H7
    hali!!
    valaki segítsen léccives hogy hogy tudnám ezt a hülye hibaüzenetet megszüntetni... 2szer már újraraktam a gammot de semmi változás és egy kicsit idegesítő... köszi a választ!!
  • Routeres
    Innen, de amúgy a Google a barátod, bepötyögöd, hogy OMSI Usedom, és kikeresed a megfelelőt...
  • mk452001
    Hali!
    Editorban van valami lehetőség, hogy a domborzat az út magasságát kövesse, vagy azt csak szemre lehet belőni?
  • vargadani95
    És az honnan tölthető?
  • gyuri1995
    Tölthető a legújjabb pályám a Tatra Regional v2.0 (egy átalakitás)
    innen:
    http://omsi-hungary.hu/news.php
  • Routeres
    (A nicknevemben az utolsó két betű között van egy "E" betű is...)

Próbáld ki a Usedom nevű pályát, hosszú, lehet döngetni rajta, mellesleg a kidolgozottsága is szép.
  • vargadani95
    Routers!! Tudsz nekem ajánlani helyközis pályákat???
  • truckerfan95
    Sziasztok elkeztdem építeni 1 pályát ... és valami hibaüzenetet ad ki:
    there are is at least one invalid track entry..
    Mit csináljak ???
    Köszi
  • gumikacsa
    Miért is? A hg nem ül itt 0-24-ben, és figyeli a topikot.
  • Ikarusfan
    Hát igen...
  • Ákos XD
    Csak azon csodálkozom, hogy a HG nem is írt semmit.
  • Ikarusfan
    Mindenesetre gyorsan leszedték a hsz-t...
  • wollnerd #6602
    Ez az ember nagyon beteg!!!!!!
    Számomra OFF kikapcsolva! Nem offolok tovább!
  • H7
    sceneryobjects-es dolgokra gondolok ;)("Zugriffsverletzung bei Adresse 0053ABA3 in Modul 'Omsi.exe.' Lesen von Adresse FFFFFFF4.")
  • szabii98
    Ennek a Sedóhoz és Katához van köze. Kocsis elmebeteg, mit mondtam ne foglalkozzatok vele.
  • wollnerd #6599
    Én is pont ezt akartam kérdezni!
  • matesz19
    Az hagyján, de ennek a sztorinak mi köze van az OMSI Simulator játékhoz???
  • szabii98
    Ez Kata, az SG-sek kedvenc moderátora
    Valaki nagyon ki akar baxni Katával, a 'főnök' képe pedig Sedó lenne. Best of topikba is belinkelte megmég csomó helyre. Majdmegunja, nemkell vele foglalkozni