63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
kuhnzsolt #6395 Hát a mercinek nem csak például a tükör a baja! Ha AI-ban megy egyszerűen nincs ajtaja!
A közlekedési szabályokra figyelek! -
#6394 Ez nagyon tuti,tényleg alakul már a játék szépen "élethűsődik" vagy realizálódik :) Remélem odafigyelsz majd a közlekedési szabályokra mert sajnos sok pályán ezt lehagyják és sokszor előfordul,hogy balról jobbról elémfordulnak a főútra mert nincs kitéve a macisajt nekik... meg gondolom nincs rendesen beállítva a map. Szóval szerintem ez egy nagyon fontos dolog. De ez nagyon tetszik,hogy kikerülnek :) Már csak a mercinek kéne egy értelmes tükör... amihez nem kell felnézni és nem olyan a felbontása hogy csak foltnak látom az autót ha egyáltalán látom mert akkora a holttere mint az állat. :) Mondjuk mindez megoldódik ha kijön az első Ikarus mert akkor úgyis azzal fogom tolni :) -
Zoliikp #6393 Köszi a választ.
Most már kezd alakulni ez a játék...
Közben beanimáltam a kézifékkart...
http://zoiikp.xfree.hu/226779 -
kuhnzsolt #6392 Igen sikerült feltételhez kötni, keményen egy megállónál van kész még! A pályát így fogom kiadni, mellékelve a leírást! -
Zoliikp #6391 Sikerült feltételhez kötni, vagy minden esetben, tehát ha nincs busz akkor is kerülnek?
Ha feltételes, akkor nagyon gratula hozzá...
Remélhető, hogy hozzá lehet majd férni a leírásához? -
#6390 minden bizonnyal -
kuhnzsolt #6389 Gondolom ilyenre gondoltál :D
-
Hyp3r #6388 Ha nincs kialakítva buszöböl és keskeny az úttest, akkor sajnos nem fognak kikerülni, mivel azt is le kellett volna programozniuk a készítőknek, ami elég bonyolult lenne. Ezért nincs előzés sem a játékban. Az egyik most készülő "kamionszimulátorban" már lesz előzés, illetve kikerülés is, igaz, az a játék egész más programozási nyelven készül. -
#6387 Telepítsd fel a DirectX 9-et, a Microsoft oldalán megtalálod. -
#6386 Ezt csak fel kell telepíteni? -
buszvezeto1 #6385 Sziasztok!
Nálatok Windows 7-en működik az Omsi?
Mert nálam nem a probléma az hogy amikor bekapcsolnám akkor a DirectX9 kellene neki!
Ezen hogy lehet segíteni,hogy működjön?
Valaki mondja meg ha tudja!
Előre is köszi: Buszvezeto1 -
kuhnzsolt #6384 Aki gondolja, írjon Iminek kép ügyben az [email protected], vagy az [email protected]! Ha válaszol, lehet kicsit bunkó lesz! Én szóltam. -
#6383 Tiszteletem mindenkinek. Örömmel láttam a fejleményeket. További kellemes folytatást hozzájuk. :) Remek hogy a beszállító cég időbe meg hozta Zoliikp megrendelt ajtóit. (remélem mindenki érti a tréfát) Többi buszról olvasott fejlemények is igencsak felvillanyoztak. Most gondolom mindenki úgy érezheti magát, mint karácsony előtt pár nappal. :))))) A leírtak alapján széles a mosoly az arcomon köszi srácok. Mint egy futót a cél egyenesbe, úgy várom az új buszokat. - Gyertek - gyereeeertek, -igen, -iiigeeen :) -
Zoliikp #6382 A kérdés inkább az, hogy hogy állsz be a megállóba...
Ugyanis, ha elég széles az úttest, és ráállsz a szegélykőre, akkor elmennek melletted.
Egyébként a szerkesztőben nem láttam lehetőséget rá...
-
mk452001 #6381 Üdvözlet!
azt meg lehet valahogy oldani (pályaszerkesztő), hogy ha én megállok a járda szélén a megállóba, akkor az autók kikerüljenek? -
Zoliikp #6380 Ahhoz kell az adott útvonal járatszáma /linie/, útvonala /Route/.
Általában a kiadott pályákhoz ezek le vannak írva, mert változhatnak. -
#6379 Sziasztok énis nagyon kezdő vagyok még ebben a játékban. A kérdésem az lenne hogy hogy tudok utasokat vinni,hogy felsszáljanaka buszomra. Válaszokat előre is köszönöm. -
#6378 Megnyomod az Alt-otés felül keress egy sárga nyilat felette kérdőjellel. Azután mutatni fogja, hogy merre kell menned -
mysimspocok #6377 Sziasztok! Biztosan hülyének fogtok nézni, de még kezdő omsi-zó vagyok. :)
Nagy nehezen már sikerült beállítanom az IBIS eszközt és fel is szállnak a buszra az utasok, csak az lenne a kérdésem h a játékban nincs egy térkép? Mert fogalmam sincs hogy melyik megálló hol van. Ti hogy tudjátok
Közi!:) -
mk452001 #6376 bocsi, a ""-t a gyorsanra szántam :) -
mk452001 #6375 Ez nemhogy frissült, hanem (ránézésre) kész :)
gondolom még scriptelések, meg egyebek hátra vannak, de azért elég durva, hogy ilyen gyorsan "megvagy" vele -
alexander1993 #6374 Még annyit ehhez, hogy a 13-94 is hamarosan kijön a 08-92-höz hasonló fényezéssel és felújítással. -
Hyp3r #6373 Milyen motor van a te modelledben? Ha ilyen, mint ebben a típusban, akkor lehet, hogy tudok segíteni:) Mit akarsz róla megtudni? -
Zoliikp #6372 Frissültünk:
http://zoiikp.xfree.hu/226779
-
IkarusV134 #6371 Egy fotó azért nem lett volna rossz előtte, mert ez így kicsit furcsán hat, hogy mindjárt kiadás de még azon kívül semmi infó róla. Én kb a megjelenés előtt 2-3 héttel estem neki az új modellnek és a nagyja el is készült, de a scripteléssel még most is küzdök, nem beszélve a hangokról. ha ismerős neki egy 405-ös sofőr akkor úgy könnyebben megy, de jó minőségű hang csak úgy lesz ha valaki lepacsizik a sofőrrel és megkéri hogy segítsen neki a hangok felvételében. Az én esetemben a busz két sofőrje szerintem már rosszul van tőlem. :) Ezért hanyagolom is most őket pedig volna még mit kérdeznem tőlük. -
kuhnzsolt #6370 Kösz az adatokat!
A készítő azóta csinálja, amióta tudtára jutot, hogy pár nap múlva jön az omsi! Igazából kész a modell, minden működik rajta, a hang tökéletes ik 405! Csak most még kitalálta azt, hogy így külön-külön csinálgatja! Ő igazából keszthelyi, ott van 1-2 ilyen busz! A héten jön érdre csak addig szeretné megcsinálni így a buszokat! -
gabesz012 #6369 Kelenföld: 01-96, 01-99, 02-05, 06-90, 06-91, 06-94, 06-96, 06-97, 08-92 (ez az első felújított, új fajta fényezéssel), 13-85, 13-86, 13-87, 13-91, 13-93, 13-95, 13-96, 13-97, 13-99, 14-01, 14-03, 14-15, 14-17
Óbuda: 07-98, 08-93, 14-11
Elvileg még állományban lévő, de nem közlekedő buszok (ezek között lehet olyan, ami már nincs meg): 02-00, 02-02, 02-06, 06-92, 06-93, 07-92, 07-94, 07-96, 07-97, 08-00, 08-91, 08-97, 08-99, 13-89, 13-92, 13-94, 13-98, 14-00
A rendszám nyilván BPI-400 (=14-00); BPO-800 (=08-00). -
gabesz012 #6368 Aktív... aktuálisat akartam írni. :D Majd összeszedem a rendszámokat. Azért erre a projektre nagyon kíváncsi vagyok, ha az úriember a rendszámokat sem tudja, akkor vajon minden a helyén van a műszerfalon/ a hangok is olyanok, amilyennek kell lenniük? Nem akarom leszólni senki munkáját, de a merci szintjét ütő modelleknek semmi értelme. Inkább készüljön sokáig, de legyen olyan igényes, mint amilyen majd az Arc lesz. :) -
gabesz012 #6367 Ez már nagyon nem aktív, régen frissítette az állományt Hb. Eleve már csak Óbudán van pár db 405-ös, ill Kelenföldön a nagyobb része. Kb. 30 db van még állományban. -
kuhnzsolt #6366 köszi -
#6365 Pont most akartam elküldeni ugyanezt, erre már te írtad. :)) -
Routeres #6364 Ez talán segíthet -
kuhnzsolt #6363 Aki akar segíthet! Budapesten még aktív ikarusz 405 rendszámai kellene Iminek! Mindegyik buszt megakarja csinálni (külső: BPI-XXX, BPI-XXY stb)!
Tényleg csak az segítsen aki akar! A hangnem remélem megfelelt! -
#6362 Jogos, elnézést mindenkitől a hangnem miatt. Részemről téma lezárva. -
#6361 Kuhnzsolt egy felkiáltójelet, gumikacsa figyelmeztetést kapott, ha nem bírtok a véretekkel, akkor a fórum keretein kívülre kerültök, vili?
Kultúrált fórumozás a hosszú élet titka. :) -
Hyp3r #6347 És mi lenne, ha én adnék 1 FTP-t amire feltöltenéd, és onnan le lehetne tölteni? :) -
Geri556 #6346 Nekem is kezd gyanús lenni, de nem bántásból írom. -
#6345 Remélem, hogy tényleg kész, és le is tölthetjük. :) -
mk452001 #6344 1-2 héten belül kiderül ;)
-
#6343 Biztos, hogy létezik az a 2 modell? Semmi képet nem láttunk róla eddig...