63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• wollnerd #6435
    Na nagyon jó képek!
    És a vízjel is!
    Kíváncsi vagyok hogy fog megjelenni az omsi.cz-n! De ha tovább lopkodnak okos módon, akkor pereljétek be az omsi.cz-t!!! Ez a oldal megszegi a szerződési jogot! Engedély nélkül, szerző nevének kiírása nélkül! Eddig két mapot töltöttem le aminek a ReadMe-jében ki volt írva hogy Nem akarja látni a mapot az omsi.cz-n, erre meg tessék!
  • mk452001
    Csak így tovább
    Abban tudna segíteni valaki, hogy miért nem használhatják az AI buszok a hof fájlomat?
    Mert ha én használom, akkor ok, de az AI egyáltalán nem használ semmit.
    Ebben tud-e valaki segíteni?
  • szabii98
    az a híd baszott jó!!
  • kuhnzsolt
    Hoztam pár képet az épülő pályámról amit tegnap kezdtem!

A kerülés aktiválva akkor lesz amikor kész az első járat útvonala, de már be van rakva!

A buszok is kerülnek a végállomásnál, de azon még finomítanom kell, mert még nem mindegy a leszállóhelyhez, hogy állok be. Lehet, hogy ahány járat annyi leszállóhelyet kell kiépíteni!

• omsifan
    Üdv a fórumon!
    3x megnyomod a shift+z-t.
  • maxi1987
    Sziasztok.Először is gratulálni szeretnék az eddig elkészült és a folyamatban lévő modellekhez.Mások nevében is köszönjük őket.Még új vagyok itt a fórumon de már jó ideje figyelemmel kísérem az itteni munkásságokat.Viszont lenne gy kérdésem is.Hogyan lehet előhozni azokat az információkat amiken néhány általatok készített képen látni lehet? (FPS, hőmérséklet stb...pl a "#6407" sz. hozzászólásban.
  • ccv520
    Tegyél rá vízjelet, vagy valami hasonlót, amit nem tudnak róla leszedni.
  • szabii98
    'Screenshoty nové Maïarské mapy která bude také obsahovat vylep¹ení okolní dopravy do hry Omnibus Simulator.'
    Azért alá írják, hogy a 'A képek egy magyar mappon készültek, amik bemutatják hogy mennyire szerkeszthetőek az AI járművek'.
    De erre a képre hogy találtak rá???
  • kuhnzsolt
    Majd kib...ok velük, meg más oldalakkal is! Valami szöveg fog mutatni, a kerülési projekt képeire,a leírásra stb.
  • ccv520
    Enyémet is, de hát...

Az összes videót kiteszik, amit találnak a youtube-on, és omsihoz kapcsolódik
  • ozimak
    Nem tudom ti hogy vagytok vele,de engem qrvára idegesít ez a lopkodás
    Miért nem mennek el a jó ..... anyjukba? Legalább írnák oda hogy ki csinálja,honnan szerezték,de nem csak úgy kib...ák az oldalra mintha hű de rejtelmesen próbálnának utalni rá hogy nem mondjuk meg ki készíti ezt mind(ikarusok,kuhnzsolt kerülés) mert akkor rájönnének,hogy köze nincs az országuknak hozzá és akkor esetleg még ott is megkérdeznék,hogy: "Ezek a Magyarok mindent meg tudnak csinálni???" Szerintem szégyenlik megírni komolyan mondom...
    Legszívesebben merghackelném az ilyen oldalakat,csak nem tudom hogy kell
    Hűűűű de pipa vagyok...
  • wollnerd #6424
    Igazad van! A Firefox letöltési listájában volt egy AVE-992.mp4 fájl, ami pont ugyanez a videó volt ami a sg.hu-ről le volt töltve! :O
    Hát ezek a csehek tényleg lenyúltak!
  • spy803
    Off

Mivel a Mafia játékot csehek készítették rettentő büszkék rá szinte minden cseh játékos oldalban szerepel némi utalás rá.

On
  • Zoliikp
    Hangzatos az oldal neve: cseh, mafia,....
  • mk452001
    pontosítom a linket: http://ofpmafia.blog.cz/1108/projekt-inteligentni-doprava
  • mk452001
    Ide már fel is került a projekted képpei http://ofpmafia.blog.cz/rubrika/omnibus-simulator-projekty
  • kuhnzsolt
    "de ha busz van mögöttünk az is kerül!"

félreértések elkerülése érdekében: ha a AI-ként, vagy ha garázsmenet
  • kuhnzsolt
    Annyira már rájöttem a kikerülés megoldására,hogy:

- teljesen új map kell, hogy működjön illetve, hogy használható legyen
    -legalább 20 perc megállónként a "módollás"
    -tehergépjárművekre és a mikrobuszokra nem működik, de ha busz van mögöttünk az is kerül!

Megpróbálom egyben azt, hogy ha nem a játékos indul hamarabb, hanem az AI az is kerüljön!

Mos mivel új pályát készítek lesz időm teljesen kitapasztalni a módot.
  • omsifan
    Pontosan! A 250-esem videóját is kirakták az omsi.cz-re. Nem zavar de még meg sem kérdezték, hogy bármit csinálhatnak e.
  • Routeres
    Szinte sejtettem, hogy valaki félreérti a dolgot... :D

A videóra gondoltam, azt töltötték le (mert nem volt fent youtube-on), és tették fel (a youtube-ra). Ez V134 videója. De, mondom, lehet csak én reagálom túl az esetet... :D
  • wollnerd #6415
    Hát nem azt mondtuk hogy csehek forgalmában is vannak Ikarusok? (más festésben)
  • Routeres
    (Bocs a dupláért...)

Ez pöpec kis feature lesz, hajrá! Az ilyenek tényleg jól tükrözik a játék szabad moddolhatóságát, csak rá kell jönni, hogy kell.
  • Routeres
    Ez a videó már régebb óta fent van a másik OMSI-s fórumon, csak nem volt youtube-ra feltöltve. De ezek a csehek tényleg felháborítóak. Mindent lenyúlnak, ami a mienk... ...vagy csak túlreagálom? :D
  • vasokol2
  • vasokol2
    Na ezt még nem láttam:)

http://www.youtube.com/watch?v=FG3ka4abqgU&feature=player_embedded#!
  • fuszhi
    Ha megjelenik a kép zárjátok be az ikszre(X) kattintva és ... Tegyétek a szívetekre a kezeteket s tegyetek belátásotok szerint az oldalon ;) Az oldal jobb oldalán tehetitek szívetekre a kezeteket.
  • fuszhi
    Nagyon ügyes az úr.
  • fuszhi
    Tök jó kép, lehet kirakom háttérnek.
  • Zoliikp
    Eltévedtem:

• fuszhi
    busz 415
  • kuhnzsolt
    Hát szerintem, minden pályaépítő realisztikus pályát szeretne kiadni.
  • Zoliikp
    Megjöttek a pedálok, és a váltóbot is, bár a kuplung, és a váltó animációja függőben van.

http://zoiikp.xfree.hu/226779

Ha valakinek van ötlete, hogyan lehetne megoldani, meghallgatom...
  • Milan1909
    Nem olvastam vissza, elnézést. De én szeretnék minnél realisztikusabb pályát kiadni, h mindenki élvezhesse...
  • kuhnzsolt
    Fejlemény: csak és kifejezetten teljesen új, pályára lesz használható vagy egy megállóhoz! Nekem épp most szállt el az egész pályám!
  • kuhnzsolt
    Na arra már rájöttem, hogy ez a megoldás amit kitaláltam, csak újonnan épített útszakaszon használható! Úgy lehet tán átverni az omsi-t ha egy elkészül részt törlünk, majd ugyanúgy pótoljuk! De erre még rá kell jönnöm!
  • ccv520
    Ha már tükör: a MAN-okban nem lehet valahogy beállítani a tükröt? Jó lenne ha lehetne mozgatni, mint pl. az autókban.
  • kuhnzsolt
    Ha visszaolvastál akkor láttad Zolikp-nek a válaszom: a pályát így fogom kiadni, mellékelve a leírást!

Másik, nehogy már másnak legyen ilyen a pályája, mint nekem aki megcsinálta!

Egy segítség: kell hozzá az omsi editor, meg még valami!
  • Milan1909
    Nem, nem gondoltam, csak gondolom, h mindenkinek jól jönnek a segítségek, hogy minnél több reális magyar pálya legyen, de akk nem kell segítség...
  • kuhnzsolt
    Most ugye nem gondolod, hogy leírom neked?, amikor én is 1-2 órán keresztül szenvedtem egy megállóval.
  • Milan1909
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy ezt, hogy lehet megoldani? Amúgy Routeres-sel elég jól haladunk a Dél-pesti pályával, hnapra lesznek új képek, egy új videó, és beszámoló.
    Köszönöm szépen a segítséget előre is. :)