Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
A neten biztos találsz modellt így nem kell totál nulláról kezdeni.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
😊
Devianarton találtam ezt nagyon részletes ahogy látom csak a textúra hiányzik róla.
normandy sr2
Úgy tudom ki lehet lopni a játékból a normandy sr 2 modelljét.
A múltkor láttam itt egy nagyon jó videót a Normandiaról, összedobtam én is egyet, persze sokkal gyengébb, kb 1 óra alatt csináltam, tokkal-vonóval (elnézést is kérem a minõségért). Inkább csak a technológiát próbáltam ki.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Amúgy jó lenne lefordítani a Dead Space 2-t is, csak egyelõre még nincs mód a DAT fájlok kitömörítésére és visszacsomagolására... és akkor még a konkrét nyelvi fájlról nem is beszéltünk, nem lepõdnék meg, ha az még külön kódolva lenne...
Ez azért bosszantó, megértem az EA döntését, mert lehet, ha én lennék ott a vezetõ, és látnám az eladási számokat, én is ezt a döntést hoztam volna (azt ne felejtsük el, hogy az EA nem egy BKV, ott nem az a királyság, ha minél kevesebb a veszteséged, hanem ha minél több), de akkor az új játákaikat igazán kihozhatnánk úgy, hogy a szövegfájljaikat egyszerûen lehessen szerkeszteni... miért nehezítik a fordítók dolgát? Csak maguknak ártanak ezzel... no mindegy, végülis ez nem az EA fennhatósága (annyira), hanem inkább a fejlesztõé...
Gondoltam életjelet adok magamról, hétvégével kicsit elcsúsztam, ráadásul megjött ugye a Dead Space 2, amit már végigvittem és überállat játék 😄 kár, hogy a DA2-höz ad extra páncélt, és nem a ME2-höz vagy a 3-hoz 😊 Ütõs lenne egy olyan páncélban rohangálni 😄
És ez a játék megint bebizonyította, hogy mekkora királyság az összecsukódó sisak 😛 remélem a ME3-ban is hasonló lesz, és ha használsz sisakot, akkor az a párbeszédek során, vagy gombnyomásra automatikusan összecsukódna 😊
http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=space+station#/d2ntnt0
http://browse.deviantart.com/?q=space%20station&order=9&offset=0&offset=48#/d1fkq43
http://browse.deviantart.com/?q=space%20station&order=9&offset=120#/dayee1
Bármi hasonlót szívesen láttam volna, illetve látnék a késõbbiekben.
Most gondolkoztam el azon, hogy talán jobb lett volna, ha a hajóhoz tartozó fejlesztéseket különbözõ katonai ûrállomások vehettük volna meg. Én személy szerint jobban örültem volna, ha mondjuk a hajó Thanix ágyúit egy turian bázison építették volna bele a hajóba. Közben pedig az ûrállomás ablakaiból láthattuk volna, ahogy a turian cirkálók ki és be dokkolnak, feltûnhetett volna pár alliance cirkáló, esetleg dreadnaught. Szerintem ilyen apróságok is dobtak volna a hangulaton. Én akár még az akció egy részérõl is szívesen lemondtam volna az ilyen dolgokért!
Ma én is nekiestem a Dead Space 2-nek! Ütõs! Nálam teljesítményben is jobb, mint az elsõ rész. Ennek ellenére lehet, hogy csak egyszer fogom végigjátszani. Az elsõ részt is marhára élveztem, de amikor újra akartam kezdeni és minden ugyanúgy történt már nem volt ugyanaz a feling...
Cowboy Bebop-ba meg ezek alapján mindenképpen nézz bele, mert isteni. <#hawaii>#hawaii>
junkie kritika errefelé
"The trees move. Do you not see it?"
De lehet lekapom aztán majd ha hely kell lehet törlöm.
Van egy film is a sorozat pont az elõtt játszódik Serenity a címe az is durva.Érdemes megnézni, jó hogy említetted le is kapom a filmet és a sorozatot is😊A film is az egyik kedvencem.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Márciusban
Cowboy Bebop?
csak hogy a legjobbaknál maradjunk.
"The trees move. Do you not see it?"
District 9 az év legjobb filmje és a szokásos büdzsé töredékébõl készült.
Sõt! Ez is egy scifi... benne van a top10 kedvenc scifi filmjeim között.
Parasite Eve 2, best game EVER!