19778
  • sanya200
    Pff nem igazán, ahol a vándorflotta van abban a csillaghalmazban viszonylag sok van.Esetleg shadowbroker bázisán lehet venni nullelem lelőhely térképet.Meg érdemes elolvasni a bolygók leírását abban szokták írni hogy nagyjából milyen nyersanyag található a bolygón.
  • penge96
    Valaki nem tud egy bolygót (rendszerrel együtt) ahol viszonylag sok nulladik elem található?
  • sanya200
    Igen Blade is ezen az állásponton volt mint te.De most nem vesztesz vele semmit ha kipróbálod.Addig amíg nem próbálod ki addig miért mondasz róla negatív véleményt.Ha lesz összehasonlítási alapod és utána is azt mondod akkor oké, de most olyanra mondod hogy szar amit ki se próbáltál.
  • penge96
    Én is ezt mondtam, amíg nem próbáltam ki... sokkal jobb a női Shepard, jobban áll neki. Tényleg!
  • sanya200
    Próbáld ki és megtudod de ha mindenki így állt volna hozzá, nem született volna meg Lara Croft se.Talán azért jó nővel menni mert teljesen más élményt nyújt teljesen más a hangulata is.Nézd meg a #15711-es hsz-t.Nővel ez a rész sokkal poénosabb.Én játszottam férfi és női karakterrel is szóval van viszonyítási alapom.De amíg nem próbálod ki legalább addig hogy mondasz róla véleményt.
  • JaSoN HuNTeR #15733
    Miért jó ennyire egy nővel lenni MEbe? K*rva g*z+csajnak nem áll jól ez a hős jellem... Szerintem a legjobb skin az eredeti Shepard skin.
  • sanya200
    Most rámentem a renegade végigjátszásra, kemény szövegek vannak benne, ahogy a tanácsot elküldte a halálba:)Bár ott inkább visszatöltöttem annyira azért nem akartam bunkó lenni.
  • sanya200
    A játékban ez így néz ki.Bár ez se sokkal szebb mint az alap.
  • sanya200

Vannak pluszba hajformák de azokat csak móddal lehet elérni.
    hair mod
    Bár egy olyan mód jobban tetszene ahol normálisan néz ki a haja mert eléggé randa alapból.De nem a tied hanem az összes úgy általában.Nem értem a da-hez van ilyen mód, ehhez miért nincs?
  • penge96
    Ha már female Shepardök :):
  • sanya200
    Hát remélem is hogy nem bassz*k el.Ami a társakat illeti azért nem csak a fönökük voltunk.Hanem a barátjuk is-Ashley-nek végtére is megmentettük az életét már az elején, taliét szintén mielőtt saren kinyiratta volna a bizonyítékért.Liara ugyan az ha nem megyünk érte akkor saren megöleti vagy elfogja.És azért nem csak abból állt a játék hogy jöttek velünk azt jóvan.A végére teljesen megszerettek minket legalábbis nekem így jött le.És azért ha nem is imádtak de az hogy élünk azért valami reakciót kiválthatott volna bennük.Elvégre megmentettük az életüket meg az egész galaxist is.Ha én találkoznék egy teszem azt baráttal 2 év után akiről azt hittem meghalt azért örülnék neki hogy mégse halt meg.Bár az első rész vége is érdekes lett pl ha azt a személyt vittük magunkkal akivel kavartunk is és a égén nem lehetett tudni hogy shepard túlélte-e vagy nem akkor talán nem kellett volna otthagyni hanem megnézni hogy él-e egyáltalán.Teszem azt mi lett volna ha súlyosan megsérülünk.Akkor csak fogják magukat és elmennek anélkül hogy megnézték volna hogy mivan.Én egyből rohantam volna oda megnézni él-e még.De amikor meglátták hogy él még akkor se ment oda egyik se, se egy mosoly vagy valami amin látszana hogy örülnek annak hogy nem pusztultunk meg, csak állnak ott és néznek mint a vakegerek.
  • NEXUS6
    Az a gáz, hogy a játék gyak konzolról indult, és az első rész elég nehézkes irányítása is innen jön. Mármint, hogy bill+egérrel néha kicsit macerás, ahhoz képest legalább is amilyen a kontrollerrel.

A konzolos játékok meg marhaára nem a mojolásról szólnak. Nem azért mert hülyék a konzolos júzerek, sokkal inkább mert egyszerűen így szoktatják őket a kiadók, fejlesztők.

Ez egy xar trend. A második részt sok szempontból meg érzem úgy, hogy sokkal inkább PC-re fejlesztették. Már több gombot is előmernek venni, mert nem agyalágyult az a júzer, nem ua 2 gombbal kell mindent megcsinálni.

Én nem félek, a Bioware azért bele mer rpg-be vágni rendesen. Szerintem becsülik annyira ezt az egész általuk létrehozott univerzumot, hogy a 3. részt nem fogják agyonütni valami advanced-tutorial-az-online-játékhoz (lásd cod:MW2) jellegű, 4 órás játékmenettel.
  • NEXUS6
    Hát kövezzetek meg, de nekem az Omegán eltöltött 1-2 küldi, meg lődörgés után még jobban teccik a második rész az egy-hez képest. KB 2X!
    Pedig az első is az isten.

Az akció pont annyira kemény, meg kidolgozott, amennyire kell. De közben azért tudni kell, hogy miért is van ott az ember, mit kell csinálni, kit kell keresni.

Nem érzem azt, hogy a csapattagok kidolgozatlanabbak lennének, csak nincsenek beájulva tőlünk. Ha 2 év után találkozik valaki a volt főnökével, akkor szerintem senki nem fog cigánykereket hányni. És mindig azok jönnek a való életben is vissza, akik húzzák melletted az igát, de nem játsszák el a nagy hőst. Joker, vagy a dokinéni azért kapásból ott van. Szal az egyéb karakterek meg kifejezetten jók. Nekem bejönnek, hogy vannak kis gesztusok, vagy a sztorijukban olyan apró kis részletek, ami miatt olyan realisztikusabb az egész. Engem kifejezetten megfogott az, hogy a dokinéni is itt van, bár az elsőben nem nagyon borultunk egymás nyakába. Jó volt, hogy sikerült piát szereznem neki.

Az első rész inkább olyan volt, mint mondjuk a Csillagkapu, vagy a Babilon 5 valamelyik jobban sikerült évadja. Ez a második viszont még ennél is komolyabb, kevésbé szószátyár, több akció, de kemény feladatok, döntések azért vannak. Sokkal komolyabbnak érzem, mondjuk mint valami hardcore sci-fit, pl a Szárnyas fejvadászt.
    Most gyűjtöm a renegade pontokat is rendesen, de ebben a részben már nem érzem, hogy jókisfiúnak kéne lennem, csillagos ötösre megoldani a játékot, hogy megkapjam a köv szép átvezető animációt.

Grafikailag, az karakter animáció pedig tényleg filmszerű, No1. Jobban néz ki a játék, mint az átvezető videók!
  • sanya200
    De most mi ez a casual réteg mánia ennél egyszerűbb már nem is lehetne.Most mi olyan rohadt bonyolult az RPG-ben az olvasás vagy az hogy néha hozni kell egy döntést.Aki ennyit se tud megérteni annak javaslom menjen vissza az első osztályba és tanuljon még egy kicsit.Az rpg-hez se kell olyan hű de nagy ész, nem stratégia hogy neked kell kitalálni mi legyen.Csak olyan döntéseket kell hozni amiket a valós életben is hoznál egy hasonló szituációban.Mi ebben a bonyolult.Aki tényleg erre se képes az vegyen magának egy kifestőkönyvet aztán színezze azt a pc-t meg felejtse el.
  • sanya200
    Teljesen egyetértek az ea egyre szarabb lesz ahogy a játékaik is nincs egy említésre méltó normális játékuk se szinte.NFS-FIFA-SIMS ezek egy kalap kakit nem érnek és nem is játszok velük.NFS kb 1-2h ig tartott utána shift+del az egész ennyit is ér.Fos irányítás meg a lövölde is tök felesleges bele.Egyedül a dead space és a mirrors edge ami ér valamit a többi egy kalap szar.Már elnézést a kifejezésért.De előbb utóbb csak megunják az emberek az agyatlan lövöldét és akkor talán feltámad az rpg műfaj és társai de én már most unom a tökig nyomom az ólmot mindenkibe típusú játékokat.Jó persze kell ilyen is de ne vágjanak már haza emiatt egy egész műfajt.Akkor adjanak ki egy multis mass effectet aztán azzal lövöldözhet aki akar a 3-at meg hagyják meg nekünk annak ami.Egy remek rpg-t és ne egy ilyen ramaty cod szerű utánzatot.Mi a tököm értelme van akkor a 2 részen átvihető mentéseknek ha nem szól másról csak arról hogy megyek és lövök.
  • mike01010101
    Ráadásul úgy, hogy igy is több millió darabot adtak el belőle. Nem hiszem, hogy többen vennék meg ha több akció lenne, ezt csak a játék stilusokhoz nem értő "marketing szakemberek" gondolják.
  • Szthomas
    Engem is lehangolt a hír! Ha akció orgiára vágyok, megveszem majd a BF3-at, de a Mass Effect-et hagyják meg nekünk úgy, ahogy azt eredetileg kigondolták. Ha mindez beigazolódik akkor tényleg komolyan vehetitek az álláspontomat, miszerint talán jobb is hogy már csak egy rész készül belőle. Remélem ez nem valami újabb EA-s hülyeség! Mondjuk nem lennék meglepődve! Csak gondoljatok bele hány ígéretes játék stúdiót kaszált el az EA! Vagy közvetlenül, vagy az idióta igényeinél fogva, amiket ráerőltetett a stúdiókra, akiknek sokszor teljesen más stílusuk volt azelőtt!
  • sanya200
    Akkor is az enyém a legszebb:)
  • sanya200
    Újabb petíciót kell írni.nehogy már még a 2. résznél is akciódúsabb legyen.mert akkor belevezetem a mékót a bw főhadiszállásába.Nem értem hogy csak azért képesek feladni egy stílust hogy pár db-al többet adjanak el belőle.Komolyan mondom hogy hányingerem van az ilyen hozzáállástól.Már az alap mass effect is eléggé távol áll az RPG-től nem hogy a 2.Fragon Age-hez viszonyítva ég és föld a különbség a 2. között.Eddig szerettem a BW-t de ha ezt elkövetik nagyon mérges leszek.Most lehet csúnyát mondok de az a sok kis köcsög amerikai kölök tehet az egészről.Ott adják el a legtöbbet szinte, nem igaz hogy ennyire igénytelenek az emberek hogy semmi nem érdekli őket csak a gyilkolászás.Akik meg szerették az RPG műfajt megint megszívják sőt lassan az lesz hogy eltűnik az egész műfaj a süllyesztőben.Úgy ahogy a rep. szimulátorokkal történt jó ha 4-5 évente jön 1 azaz 1 játék de az is csak ugyan attól a fejlesztőtől.
    Annyi akció játék van hogy nem hogy dunát de már a csendes óceánt be lehetne vele rekeszteni, nem igaz hogy nem elég aki lövöldözni akar az codozzon vagy battlefieldezzen de ne áldozzunk már fel mindent csak azért hogy többet el lehessen adni belőle.
  • Szthomas
    Itt találhatsz ennél még jobbakat is:
    Mass Effect 2 - arc adatbázis
  • Szthomas
    Jaja! Csak tárolási funkciója van! Az első részben nem nagyon foglalkoztak a Mékó rögzítésével, sőt Garus állandóan mellette is állt. Egy komolyabb oldalmozgás esetén fájhatott volna a lába :D

Kicsit más.
    Sajnálattal olvastam, hogy maguk a BioWare-os srácok is nyitottak a lövölde felé, szóval félelmeim beigazolódni látszanak :S
    Remélem tévedek!
    Itt a link
  • JethroHUN
    Ilyet fejet h tudnak egyesek csinálni MEbe?
  • sanya200
    Azt láttam valóban úgy van rögzítve de mondjuk a hammerhad indítása is úgy zajlik szerintem hogy először leengedik a sínről majd egyszerűen kirepül a hangárból.A sín rendszer gondolom csak a rögzítés miatt kell hogy nagyobb manőverek közben se mozogjon el a hammerhad.
  • Szthomas
    Amúgy a sínrendszer nem áll távol a Mass Effect világát sem, mert például a Hammerhead és a Kodiak sikló is ezen módszerrel van rögzítve a Normandy SR2 fedélzetén...
  • Szthomas
    A hajtóművek kialakításán gondolkozni fogok. A híd nekem is hiányzott a Normandy-ról! Oké hogy kis méretű hajó, de akkor sem ártott volna egy olyan részt kialakítani, ahol a tűzvezérlés, navigálás és egyéb fontos hajó funkciók egymáshoz közel vannak. Szóval az SSV Budapest híd részét nem nagyon fogom változtatni, mert szerintem kiválóan lehetne belőle csatát irányítani. Az oldal irányba is folytatódó ablakok pedig elősegítik, hogy oldal irányú támadásnál is mindig képben lehessen a kapitány, illetve a többi kezelő. A szenzorok hasznos dolgok, de azért jó, ha az ember vizuálisan is felmérheti a csata állását.
  • sanya200
    Jah nekem is először a starship troopers jutott róla eszembe.Sejtettem hogy onnan van au ötlet:)Igazából a hajtóműre nekem sincs ötletem nincs a játékban se sehol pontos adat vagy kép ami alapján ki lehetne találni hogy milyen illene hozzá.De ha van valami ötleted még szólj aztán megbeszéljük meg közbe hátha nekem is eszembe jut valami.Mondjuk a híd az érdekes lesz, bár a normnandy jól néz ki de közel se hatékony.Mármint a hidat tekintve.Tulajdonképpen nincs is híd most akkor minden csatánál rohanni kell a kormányoshoz hogy mit csináljon.Még csak ülőhely sincs ahova a hajó parancsnoka ledobhatná magát a többi része tetszik az állomások jól megvannak csinálva de azt hogy ennyire elválasztották a kormányost a hajótól elég hülyén van megoldva.
  • Szthomas
    Köszi az észrevételeket! Hasznosak számomra, mert pár dolgot tényleg érdemes átgondolni, átértelmezni. Az oldalsó ágyúkat lecserélem majd lézer pontvédelmi rendszerekre, amik sokkal kisebb helyet foglalnak, mellesleg a kódex is erről ír. A hangár mechanizmus nem teljesen saját ötlet. A Star Wars-ban látható csillagrombolók belső hangárfedélzetét és vadászgép tárolási módját kombináltam a Csillagközi Invázióban látható hajó indítási módszerrel. Talán tényleg kicsit bonyolult és felesleges néhány rész, szóval ezt is módosítom majd (már vannak ötleteim erre is). A parancsnoki híd mindhárom szintjét üvegezettnek képzelem, persze kinetikus pajzs védi. Ha megszűnik a pajzs az ablakok páncél burkolatokkal zárhatóak. A hajtóművek nekem sem annyira tetszenek de nem igazán van hozzá referencia, sőt a Mass Effect első részében látható szövetségi hajókon ennél jóval kisebbek és csak két hajtóművük van. De igyekszem majd azokat is módosítani.

A hangár kialakításának egyik forrása ez volt:
    Csillagközi Invázió - csatajelenet

Köszi még egyszer az észrevételeket! Dolgozom az ügyön ;)
  • sanya200
    xD
    Megtaláltam ezt a bombás videót amit a fellegvárban lehet megcsinálni thane küldetése alatt:)
  • sanya200
    Nekem lenne észrevételem a hajóval kapcsolatban.Bár nem tudom hogy ez egyébként teljesen a saját ötleted vagy volt valami alapja is.
    Na szóval szerintem egy kicsit bonyolult a "mékók" indítása, egyszerűbb lenne ha a mékó állóhelye egy rámpa is lenne egyben a hajó alja meg egyfajta hangrájatóként működhetne kinyílik a hangárajtó majd bekapcsol egy biztonsági erőtér hogy a vákumm ne szippantson ki mindnent, majd a mékó ami rögzítve van egy rámpára bedöntik hogy lefele nézzen majd elengedik és kizuhan a hajóból.Így akár 4-et is el lehetne indítani egyszerre.De csak azért 4-et mert az összeütközést elkerülendő hogy 2 szemben álló jármű ne indulhasson egyszerre.Teszem azt úgy hogy bal oldalról az első-jobb oldalról a második-bal oldalról a 3. és így tovább.A visszahozás meg úgy történne ahogy írtad bár maga a sikló nem alkalmas rá szóval azt át kéne alakítani valamelyest.Majd ha visszatértek a mékókkal akkor azok beállnak a helyükre ahonnan eredetileg indultak, majd rögzítik őket.
    A másik hogy szerintem a hajtómű nem illik a hajóhoz nekem olyan kis teljesítményűnek tűnik bár nem tudom hogy egy ekkora hajóosztálynak hogy néz ki a hajtóműve.A fegyverek amik oldalra néznek azok lehetnének behúzhatóak így kisebb helyet foglal dokkolásnál meg szebben is néz ki.Egyszerűen ha szükség van rájuk lenyílik egy ajtó és a hidraulika kitolja a fegyvert ütközésig az ajtó meg becsúszik a fegyver alatt hogy ne legyen útban.Egyenlőre ennyi ötletem, észrevételem van.
    Ja és egy kérdés a híd ugye 3 szintes de az üvegezett kívülről vagy hogy akar pontosan kinézni?És ha üveges akkor mind a 3 szint az?
  • sanya200
    Beletaláltál a tutiba.Pont ott vérzett el a 2 hogy a csapatra a társakra épül a történet közben annyira sincsenek kidolgozva mint az elsőben.Ha már egyszer erre építették a 2. részt akkor talán több dialogus/konfliktus kellett volna.Lehetett volna pl samara/jack összetűzés mivel az egyik igazságosztó a másik meg bűnöző/gyilkos..stb vagy ottvan thane aki szintén bérgyilkos.De ebből is látszik hogy nem igazán törődnek egymással le se tolják a másikat hogy mit csinált...stb.Tényleg csak tartozékoknak számítanak néha.A da is ebből a szempontból jobb ott tényleg veszekednek a karakterek és nem csak a főhőssel hanem egymással is, a küldetések alatt is hányszor röhögtem mert egyszerűen annyira tudják szapulni egymást.Remélem nem az lesz mint a DA 2 esetében a demo alapján eléggé butítottnak tűnik az egyhez képest.A játékmenet annyira gyors pörgős hogy csak néztem, a varázslók az első részben elég lassan lövöldöztek a pálcájukkal itt meg mintha golyószóró lenne náluk annyira gyorsan lőnek.
  • Szthomas
    Az első rész számomra is élvezetesebb! Egyik fő oka ennek, hogy nem a csapattársakra van kihegyezve a játékmenet, hanem a valós problémára és feladatra, azaz Sarenre és a pusztítókra. Ennek ellenére a karakterek valahogy mégis szerethetőbbek voltak az első részben, holott nem is rajtuk volt a hangsúly. A második részben szinte minden a csapattársakról szólt, ennek ellenére jóformán csak arról tudtunk beszélgetni másokkal, hogy kívánlak és menjünk szobára. Miranda is jó példa erre. Engem személy szerint érdekelt volna, hogy milyen is ő valójában (a múltja, az ízlése, szokásai), ennek ellenére jóformán semmit sem tudtunk meg róla, csak hogy genetikailag módosított, lojális a Cerberushoz és hasonlók. Sajnos nem ez az egyetlen példa a "hiányosan" felépített karakterekre a második részből. Ha Miranda személyiségét legalább annyira kidolgozták volna, mint Ashley-ét vagy Liara-ét, akkor ő lett volna a kedvenc karakterem, de így nem tudok komolyabban szimpatizálni vele. Az első részben sokkal jobban szerettem a mellékküldetéseket is, mert vagy a geth-ekkel, vagy pedig a szövetséggel voltak összefüggésben. A második rész érzetre kicsit olyan mint sok, egymástól szinte teljesen független esemény egymás utáni bekövetkezése. Az első részben nem éreztem azt, hogy a bolygók, a karakterek ne segítenének valahogy, hogy megértsem a fő történést. Sajnos a második részben sok karakter csak mint útitárs funkcionált, minimális személyiséggel, szinte gondolatok nélkül. Ha engem kérdeztek én feladtam volna az akció jelentős részét ha ezért cserébe kaphattam volna több dialógust, részletesebben kidolgozott személyiségeket és hasonlókat. Bármit, ami jobban át tudta volna adni a hangulatot, illetve még jobban átélhetőbbé tette volna a második rész történéseit. Sajnálom, hogy lassan minden az akcióról és érzelem és értelem mentes lövöldéről kezd szólni. Talán jobb is hogy már csak egy Mass Effect készül, mert így kevesebb az esély hogy lassacskán teljesen elveszítse azt a jellegét, amiért az egyben szerettük...

Még annyit, hogy ha van kedvetek sasoljátok meg az SSV Budapestről készített rajzaimat. Érdekelne a véleménetek! #15666-os hozzászólás ;)
  • sanya200
    Szerintem az egy akkor is jobb volt.Legalábbis a történet sokkal fordulatosabb, több helyszínen játszódik.Férosz/Noveria/Therum/Vermire/Ilossz.Meg ott nem csak az volt a fő cselekményszál hogy szedj össze egy csapatot az csak mellékes volt, persze ha azt vesszük abba Sarent kellett elkapni.De nem volt olyan egyszerű először ki kellett deríteni hogy mit akar hogy hol van...stb.És a végén még a magunk oldalára is állíthattuk.
    Keményebb döntéseket kellett hozni pl melyik csapattárs marad életben vagy elérni azt hogy Wrex ne halljon meg.A DLC-k a 2.ben lehet hogy benne voltak már alapból is de azok se kötődnek a fő cselekményszálhoz se az overlord se a többi.A shadowbroker se nagyon mert semmi hasznunk belőle, ha végigvisszük pedig úgy lett volna értelme ha lett volna.Pl liara összeugraszthatta volna a kalózokat a collectorokkal...stb vagy bárki mást így már meg lettek volna gyengítve és nekünk kisebb erőfeszítésbe tellett volna befejezni.A társak se úgy reagálnak a 2-ben ahogy kéne.Tali mikor meglát az is csak annyit mond hogy te élsz?
    És mindezt nulla érzelemmel ahogy a többi is.Garrus se volt oda a gyönyörtől meg a többi se.Egyedül liara meg wrex örült nekünk és kész.Ahley-t inkább nem mondom mert eléggé lehidaltam mikor benyomta a hű vagyok a szövetséghez szöveget.Bezzeg amikor elloptuk a hajót akkor nem reklamált, egy atyai pofon kellett volna annak is hogy helyrejöjjön a kicsike kis feje.Anderson se volt oda értem sőt még kémkedett is utánam.
    Eléggé abszurd hogy megmentünk egy csomó embert meg naggyá tesszük a szövetséget és annyit se érdemeltünk meg hogy megkeressék a testünket?És akkor csodálkoznak ha átállunk a cerberushoz na szép mondhatom.
  • Evoluti0N
    Már ha változatosságnak nevezhető az, h a küldetések 90%-a (legyen fő, vagy akár mellékküldi)abból áll, h egy cső pályán végighaladva mindenkit megölünk.
    Persze az első részben is sok volt a hasonló, de valahogy mégis változatosabbnak tűnt. Nem tudom megmagyarázni, h miért.
  • penge96
    Igen, mivel a 2. rész a csapat toborzásáról szól. Itt 12 csapattag van (?), míg az első részben 6. Szerintem ez mindent megmagyarázz, a 2. rész sokkal pörgősebb és VÁLTOZATOSABB mint az első rész...
  • Anthrax
    Első részhez képest ,szerintem is rövidebb, de ennek az oka,hogy a plusz tartalmat DLC-be tolják a képünkbe amiért pluszba fizetsz, kivan ez találva rendesen
  • sanya200
    Hát nem tudom miért lenne pörgősebb a főtörténet.A csapattagok küldetéseit leszámítva elég rövid.Horizont, begyüjtő hajó, reaper hajó és a finálé.Ezek a főbb helyszínek.Az egyben több cselekmény volt szerintem nem csak arról szólt hogy összeszedünk pár embert aztán go.Meg valahogy fordulatosabb/drámaibb volt az első rész.Pl mikor választani kellett ki maradjon életben.
  • Anonymusx
    Nekem a 2. rész sokkal jobban tetszett, szerintem a karakterek jobban ki vannak dolgozva,és jóval érdekesebbek.
    A történet is jóval pörgőseb lett szerintem..
  • Hoz_Hun
    A játék közbeni karakterekkel dumálás nekem is hiányzik. :)
  • sanya200
    Hát nem tudom az első részben nekem úgy tűnt hogy jobban élnek a karakterek.Ashley mindig mondott valamit, pl nem tetszik a legénység, vagy mikor elkezd verseket szavalni.Ránk szól hogy beszéljünk liara-val az anyja miatt...stb
    A 2-ben is vannak jó párbeszédek de annyira nem jönnek át le se tolják hogy ott vagyunk mi is egymással nem is foglalkoznak meg velünk se csak akkor ha valami kínjuk-bajuk volt.Az egyben volt véleményük a küldetésről vagy éppen megkérdezték hogy milyen érzés volt hősnek lenni...stb
    A romantikus szál meg ááá a 2-ben bírtam mikor azt mondja mirandának hogy ki beszélt itt szerelemről csak dugni akarok.Na hát ez aztán tényleg fasza csajózási módszer.De liaras rész előtt le a kalappal az jó lett.
  • Glutamin
    Egyetértek. Az első rész romantikus szála Liarával egészen jól sikerült. Szépen fokozatosan épült fel, volt még féltékenységi jelenet is, kicsit húzták is a dolgot. Szóval már máér a valós életben elforduló témára mlékezteti az embert. A második részben egy szenvtelen kúrógépet alakíthatunk. Ott is próbálkoztak pár utalással, de valahogy nem igazán jött össze. Remélhetőleg a harmadik részben ezt valaki olyan ember írja, akinek voltak IRL nőügyei, nem csak a TV-ben látott ilyesmit.