sanya200#15728
Hát remélem is hogy nem bassz*k el.Ami a társakat illeti azért nem csak a fönökük voltunk.Hanem a barátjuk is-Ashley-nek végtére is megmentettük az életét már az elején, taliét szintén mielőtt saren kinyiratta volna a bizonyítékért.Liara ugyan az ha nem megyünk érte akkor saren megöleti vagy elfogja.És azért nem csak abból állt a játék hogy jöttek velünk azt jóvan.A végére teljesen megszerettek minket legalábbis nekem így jött le.És azért ha nem is imádtak de az hogy élünk azért valami reakciót kiválthatott volna bennük.Elvégre megmentettük az életüket meg az egész galaxist is.Ha én találkoznék egy teszem azt baráttal 2 év után akiről azt hittem meghalt azért örülnék neki hogy mégse halt meg.Bár az első rész vége is érdekes lett pl ha azt a személyt vittük magunkkal akivel kavartunk is és a égén nem lehetett tudni hogy shepard túlélte-e vagy nem akkor talán nem kellett volna otthagyni hanem megnézni hogy él-e egyáltalán.Teszem azt mi lett volna ha súlyosan megsérülünk.Akkor csak fogják magukat és elmennek anélkül hogy megnézték volna hogy mivan.Én egyből rohantam volna oda megnézni él-e még.De amikor meglátták hogy él még akkor se ment oda egyik se, se egy mosoly vagy valami amin látszana hogy örülnek annak hogy nem pusztultunk meg, csak állnak ott és néznek mint a vakegerek.