Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
A talit csak férfival lehetett sajna😞
Mondjuk tali biztos szép lehet shepnek tetszett legalábbis amit lát.
Szóval kis türelmet kérnék 😊
Ha kell van taliról is😊
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Tényleg bocs hogy megkérdem mi újság a dark comic-female verzióval?Nem sürgetésképp isten ments csak érdekel.<#pias>#pias>
"The trees move. Do you not see it?"
De lehet ez volt a férfi verzióban is már nem emlékszek rá pontosan.
Nõi shep akcióban(kis bunyó)
Bármit szívesen látok/látunk! Mass Effect, vagy ahogy szegény Mirandát szokták emlegetni, Ass Effect jöhet minden mennyiségben!
http://www.masseffect2faces.com/index.php?faceID=713
<#unalmas>#unalmas>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Vagy lesz egy kisebb "vegyes" ME1+ME2 csapatunk, de az is lehet, hogy mindenki marad, és a hiányzók csak az öngyilkos küldetés kimenetelétõl fognak függeni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Joker: Bocs fõnök, EDI-vel csak Illium szépségérõl beszélgettünk és kicsit elméláztam...
Shepard: Na szép!