Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belenéztem a Bulletstorm ckarakter trailerébe, Jennifer Hale hangja tényleg hasonlít ami a me szériában is volt,majdnem ugyanaz.A játék annyira nem tetszik de már csak ezért megéri kipróbálni.

ha jól tudom szeptember környékén jelenik meg.

Arra én is kíváncsi vagyok! Megjelenési dátumról lehet tudni már valamit?
Hrisskar
Köszi szépen

Vedd fel a kapcsolatot a terméktámogatással: 06-1/505-9550 elküldik a kódot.

Hát ha ugyanolyan hangja lesz az nagyon tuti lesz ha más hangja lesz az nem biztos.Meghallgattam milyen szinkronhangokat tud de a me2-é tetszik a legjobban.Amúgy meg a Old republiban is adja a hangját az egyik kaszthoz és szinte ugyanazzal a hanggal mint a me-ben.

Hrisskar
Most telepítettem föl a játékot, Szeretnék bejelentkezni a Cerberus Network-be. Állítólag az újabb kiadású játékokhoz van kód, de nem találom a DVD-n, a tokban, sehol.

az tényleg érdekes lesz. meglátjuk.

SZEG007
Tudom te nagy nöishepard rajongo vagy szoval jo ha tudod hogy Jennifer Hale fogja adni a Bulletstorm nöiföszereplöjének hangját is😊

Nemrég olvastam az old republic-ról a karakterek elég érdekesek lesznek akár faképnél is hagyhatnak minket ha úgy viselkedünk.Kíváncsian várom hogy átemelnek-e valamit az Old republicból a me3-ba.

akkor valószínûleg simán meglesz.

most 18-nál járok és 1 év telt el a megjelenés óta a 3. rész meg még majdnem 1 év😞

az szép is lesz, elõre is gratula én a 28-tól messze vagyok. 😊

Szerintem mire megjelenik a 3. rész megdöntöm a rekordot, ami eddig 28 végigjátszás volt😊Csak persze nem hivatalosan mert crackelve van a dlc-k miatt😞

én most a begyûjtõ hajón vagyok 😊 nem is tudom hanyadik végigjátszás lesz

JaSoN HuNTeR
Egyetértek. Most játszom ki az egyet még sohase játszottam ki de a kettõt már 3x megvolt és hamarosan negyedjére fogom.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

szép én most a kettõt tolom. Fenomenális ez a játék.

nem csak 8-án jelenik meg?

Fenrir
No, végigjátszottam hetedjére is egy ME1 Shepard-dal.

Ez a játék megunhatatlan, lol...

A halál csupán a kezdet...

JethroHUN
Van új letölthetõ alternatív kinézet, az elõzõ, napszemüveges Jackhez képest ez is ratyi, kivéve Miranda, vmi cerberusos, fekete páncél szerû szerkót kapott.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem ide tartozik, vagy legalábbis nem tudom hogy az oldal kinézetén mi változtathatunk-e de egy kicsit feldobhatnánk az oldal kinézetét ha lehet, természetesen mass effect 2 témában.Lehetne átlátszó az ablak meg valami háttér.
Mint ahogy a bioware oldala.
bioware

szerintem is jobb lenne, biztos lenne kereslete.

Nem teljesen ide tartozik de a cdgalaxisnál lehet kapni dragon age pólót.Ettõl már csak 1 lépés az hogy más játékokhoz is pl me2-höz lehessen kapni,Legalább nem kéne külföldrõl rendelgetni.

Pár kép a revolution új részébõl
link

megnézem köszi a videót.

Itt az interaktív képregény nõi változata egy részben.
female shepard

Nem tudom ki csinálta, de nézz fel a 3ds max fórumra baromi jó cuccok vannak fent.

Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy ezt egy amatõr csinálta.
Ja igen, felbontástól, anyagoktól, polygonszámtól és hossztól függõen a renderelési idõ akármennyi is lehet. Ha menetközben valami gond van, lehet újrakezdeni

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

3d studio maxot használom, két funkciót kell használni, az egyik hogy lehetoseg van a renderelt animáció háttereként egy filmet betenni, így "összerenderelni" az elkészitett animációt és filmet egy avi outputtá. A másik fontos feature ilyenkor a camera tracking (helpers->camera match, camPoint). Ezzel tulajdonképpen létrehozok egy viruális kamerát ami ugyanugy mozog, ugyabból a pozicióból, szögbõl mint a film készítéséhez használt kamera. (ez eleg húzos dolog, sokat kell gyakorolni). Igy a megjelenõ animáció ugyanolyan szögbõl fog látszódni mint a film. Ezután a filmben lévõ fény, megvilágítás körülményeket kell létrehozni hogy az árnyékok ugyanúgy essenek. Egy rakás objektumot le is kell modellezni, (amin árnyék törik, kitakar, ilyesmik). Ez nagyon durván csak az alapja az egésznek, én igy csinálom de nem vagyok James Cameron (sajnos)

Nagy munka egy ilyen renderelés, a minap láttam egy 4-5 perces videót benne 4-5 kocsival és egy apache-al.Igaz hogy nagyon állatúl néz ki de az 5 perces vidit 110 napig renderelte.Szóval iszonyat sok munka van egy ilyennel.
Azért belinkelem igaz nem ide tartozik.
video

Dolgozzál még vele. Viszont mivel én nem értek hozzá, írhatnál pár sort arról, hogy miként kell ilyesmit csinálni.
Normania felszállás

itt a videó, tényleg fogok csinálni egy normálisat, csak legyen idõm. A model már elég jó, részletes, csak video kisfelbontásu ráadásul a youtuberól vaktában letöltött kis filmbe tettem be.

tényleg jók, én is szívesen láttok minden mass effecttel kapcsolatos képet videót témát stb. Jó lesz a kis dlc is, legalább tényleg beindult valami.

Ez még nem is sok az sr2 hajómodell majd 200 dollár.
Tudnátok segíteni kicsit?Újraraktem a wint és a me2-t is, felraktam angolul majd az összes dlc-t is de a registry-ben hhiába állítom a nyelvet hun-ra angol marad. próbáltam hu-ra is már nem emlékszem melyik jó.Fel akartam rakni a magyaritas patchet ami a nyelvet álíltja át de az meg azt írja ki hogy a ...BIOGAME_HUN.tlk sérült.

Ezek a Mass Effect-es minifigurák nagyon királyok! Viszont ennyit nem adnék ki értük!
http://biowarestore.com/mass-effect/mass-effect-accessories/me2-action-figure-4-pack
Szerintem ilyen kis DLC-t még látni fogunk a késõbbiekben is, mondjuk túl sokat nem, az biztos. Nagy DLC pedig már csak egy lesz, ha hûek magukhoz.
Jól gondoltam akkor a múltkor mert az utolsó dlc ugye a shadowbroker volt, és eddig úgy volt hogy 2 nagy dlc között volt egy kicsi is.Legalább megindult valami nyár körül akkor talán jön a nagyobb is.
Miranda ruhája tetszik.Azért arra kíváncsi leszek mikor ebben a ruhában visszük a lojális küldetésre akkor is majd azt mondja az Asari hogy "megvárom még felöltözöl, vagy a cerberus hagyja hogy ilyen ruhában ribanckódj"

Végre valami fejlemény, még ha csak ennyi is...
Köszi az infót Sanya!
Kint van a hivatalos oldal dlc-i között is 160ms vagy bw pontért lesz majd kapható.
DLC

Jövõhéten ha jól látomkapunk egy új kisebb dlc-t.Alternate apparence pack 2-t.Tali,grunt,és miranda kap új cuccot.
Itt a link a hivatalos oldalon lévõ facebook-on találtam.

Bármilyen Mass Effect-es munkádat szívesen látjuk! Az eddigi munkáid a windows-om hátterét ékesítik, és szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Egyszóval szép munka!
A kép azért sötét mert shep elég ramagy minõségben van meg egyszerûen nem lehet jó lefényképezni a fém tokot és ezért sötétítettem.De ez még csak az elsõ próbálkozásom a Rainmeterrel de majd kitalálok valami jobbat, azt a mirandás képet kéne valahogy megoldani😊Ha meg van ötletetek szívesen fogadom meg át is tudom küldeni majd ha kell valakinek.

Hát én se tojtam össze a széket dead space 2 alatt.Igazából talán 2x ha kicsit megijedtem de az is csak véletlen volt.A mass effect 2-ben én most járok 40h-nál és nincs meg az IFF,Overlord DLC,meg a Shadowbroker se😊
Igaz most sokat bányásztam csak 0 elembõl van vagy 100.000 a többibõl 300-500 között.Meg most elolvastam minden bolygó leírását ha volt rajta anomália ha nem.Azzal azért elmegy egy pár óra ha megnézzük hány bolygó van😊

szerintem nagyon klassz lett, nekem tetszik.

Nekem bejön, csak kicsit sötét! Korábbi hozzászólásokhoz visszatérve én is végigtoltam a Dead Space 2-öt. Nagyon jó kis játék, bár megmondom igazán fele annyira sem rémültem meg a játék során, mint az elsõ résznél. Mellesleg számomra rengeteg dolog megmagyarázatlanul maradt a játék végén. Egyszóval piszkosul jó látvány, hangulat, akció, de szerintem a történeti részen még dolgozhattak volna kicsit. A játékidõ elfogatható (9-10 óra), bár amióta az ME2-vel játszok ez már igencsak kevésnek tûnik. Legutóbbi ME2 végigjátszásom 45h-ás volt, komolyabb üresjárat nélkül...
Na itt egy me témájú asztal hátha érdekel titeket jó 1-1,5h volt mire elkészült.

Gondoltam megosztom ezt. Ugye a Dead Space 2 kapcsán említettem, hogy tök jó lenne ilyen összecsukódó sisak a Mass Effect 3-ban, és konkrétan van egy ilyen kezdeményezés a BioWare hivatalos fórumon. A linkre kattintva ennek a terveit nézhetitek meg (természetesen rajongó készítette 😊)

Szerintem iszonyat jó lenne!

van ez így, majd kiderül mi történt

Nyilván. De vajon miért?

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;