19778
  • bendáj17
    jah jól kitalálta. Szívesen mindenkinek. Sanya nagyon jó kis számok.
  • lilathrone
    Én még simán betettem volna az Overlord dlc-ből a "final conversation"-t.
  • Szthomas
    Nagyon szuper videó! A Star Trek-es bemutató felhasználása jó ötlet volt a készítőtől!
  • sanya200
    Topp 10 Song
  • bendáj17
    én is azért linkeltem, nekem is bejött. Gondoltam jó lesz :)
  • penge96
    Plusz még volt egy hangrészlet a Csillagkapu Atlantis-ból (A John Shepardös)
  • sanya200
    xD
    Nekem tetszik jól össze van vágva és még a szöveg is hihető a me univerzumhoz is.
  • bendáj17
    szerintem is jó lett.
  • Evoluti0N
    Lol. A legújabb (2008-as) Star Trek filmből keverték hozzá a beszédet. Mindenesetre ötletes.
  • Katarn576
    hello mindenkinek.
    Találtam egy aprócska "modot" a játékhoz.

a képkeretbe ezt a képet lehet be rakni:

A fájlt innen tudjátok le szedni: http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=9ca7a3f74b6ff11c346bdc4c7c357edda

Mellékeltem a fájlhoz a Texture mods nevű programot, amivel ezt a képet be tudjátok rakni a játékba.
  • bendáj17
    most nézegettem a youtube-t és találtam egy érdekes videót:
  • bendáj17
    érdekes nekem egyszer sikerült meghívni italra de semmi extra nem volt.
  • sanya200
    Egyébként ti megtudtátok fektetni liarát 2x?
    Nem tudom hogy sikerült de most visszatöltöttem és megint meg lehet hívni egy italra,meg egyebekre.A végső küldetés előtt megvolt tuti, anélkül nem is mentem volna küldire.De nem zártam le a játékot hanem folytattam visszamentem a bázisra és meg tudtam hívni egy italra:)Persze ekkor már más a szöveg egy része mert már befejeztem a küldetést de a lényeg ugyan az, csak nem értem teljesen mert a ruhás dlc miatt még angol.
  • penge96
    Én meg csak poénkodtam :D
  • bendáj17
    érdekes felvetés :)
  • sanya200
    Hát a robotok nem élnek mégis eltalálja azokat is.Szerintem csak könnyítésképp van az xbox miatt.Ennyi.
  • penge96
    Valószínűleg genetikailag be van ágyazva egy életjel detektor a bitoikusunkba :D
  • sanya200
    Azzal nincs nekem se gondom én is szoktam "kanyarlőni" a biotikával.De így túl könnyű mert magától beméri a célt te csak dobálod és kész, nincs benne kihívás.Az egyben simán mellé lehetett trafálni a biotikával.
  • penge96
    Hát nekem is van fénygránátom, plusz a Lökés és egyéb változataival könnyen kiszedhető mindenkit a fedezéből, csak addig kell mellé célozni amig jelzi hogy be van jelölve az ellen, és akkor csavarodik a lövés. Soha nem volt gondom a fedezékekkel
  • Evoluti0N
    Én a 2-ben a menü gyorsbillentyűket hiányoltam (I inventory, C karakter lap, stb.)
  • sanya200
    Mondjuk a pc-s irányítás teljesen korrekt megvagyok vele elégedve.Az egyben még látszott rajta hogy konzolos.Bár tényleg nem tudom mi értelme pc-n gamepaddal irányítani.Egyedül talán a képességek használata pl dobás vagy hasonló, lehet jobb lett volna ha nem követi a célt hanem azzal is célozni kéne mint a fegyverrel.Az egyben így volt, így legalább lenne benne plusz kihívás.Meg hiányolom a gránátokat jó oké van nehézfegyver de az se jó mindig, ha pl valaki fedezékben van akkor nehéz kiszedni.Lehetett volna benne hang vagy fénygránát.Jó Kasuminál van de valahogy ha az ellen használja sokkal hatásosabbnak tűnik, mikor én dobáltam nem igazán volt hatása.Meg belerakhatták volna a teljesbe is nem csak abba az egy küldetésbe.
  • penge96
    A ME2 az Xbox kontroller miatt lett leegyszerűsítve. Kétlem, hogy ezek után valaki PC-n azzal akarna játszani...
  • sanya200
    Ha későn érsz oda akkor az egyik telepes helyett kellyt látod ahogy szépen darabokra bomlik.És akkor egyedül csak a doki marad életben.Gyanítom lesz valami szerepe a 3. részben is mert semmikép se tud meghalni.Ha későn mész akkor is életben marad.Meg még ha a hajóra visszaküldöd akkor is.Legalábbis nálam mindenképp életben maradt akkor is mikor senki más.Első végigjátszásra nekem 4 ember pusztult meg.Egy az ajtónál az elején, egy a másik ajtónál a bogaraknál után, egyet meg a bogarak vittek el,a 4. már nem tudom hol halt meg de shepardet sose sikerült kinyírnom.Hála istennek.Nagyon extrém körülmények kellenek hozzá hogy meghalljon, pl mikor megkapod az iff küldetését és utána egyből mész gondolom amiatt.
  • sanya200
    Hát az iff után mindenképp beszélj legionnal mielőtt a térképhez mész.Mert ha nem akkor jönnek a collectorok, ha beszélsz legionnal akkor adja a küldit és akkor addig még nem lesz kész az iff telepítése.Gondolom azért hogy lojális legyen ő is.De utána mindenképp jönnek a begyűjtök szóval legyen elég nyersanyagod is ha nincs kifejlesztve minden mert bányászni nem lesz időd, ha meg akarod menteni a teljes legénységet akkor egyből menni kell.
  • hegege
    Jaja legion mission ami "kimaradt" ,de a legénységet sem akarom elveszteni, de akor ez még "belefér"?
  • Vraaanyek
    én annak örülnék,ha xboxon lehetne egér-bill. kombóval játszani, sok játéknál jól jönne:P
  • mzoli7
    találtam egy modot amivel PC-n lehet játszani xbox kontroller-el , link csak az a baj hogy nem működnek a letötlési linkek, ha valaki megtalálja légyszíves szóljon
  • zorrobomber
    Az eredeti is inkább illik a Backstreet Boys-ba mint ide.
  • bendáj17
    egyetértek és ahogy mondja a matematikát nagyon durva.
  • sanya200
    Szerintem azonnal menj utánuk max egy bevásárlás belefér de több nem.És még akkor is lehet hogy nem éli túl mindenki.Én úgy szoktam hogy az IFF előtt megcsinálok mindent.Legion küldijét kivéve mert őt csak azután kapod meg.Az ő küldije még belefér az iff telepítésébe de több már nem.
  • Rage47
  • hegege
    A legénység elrablása után van még 1 küldetésre idő vagy azonnal utánnuk kell menni?
  • penge96
    Halljátok, az Overlord DLC még másodjára is nagyon durva... ahogy szerencsétlen David ott van kifeszítve, és látszik ahogy sír... simán a játék legmeghatóbb jelenete. Kár, hogy nem nyírtam ki azt az idióta "bátyját"
  • bendáj17
    nagyon jó lett.
  • Szthomas
    Király szám, de a videó sem gyenge! :D
  • sanya200
    A zenét alatta már halottam :)
    Érekes:)De nem vágom David Hasselhoff hogy került bele.
    Az utolsó jelenet az kemény, ezt még nem próbáltam ki, milyet bemászott már neki:)
  • cdr74
    azért ez adja :)
  • sanya200
    Jó öreg patryk barátunk nem csak a mi hanem a bw figyelmét is felkeltette.Kint van az oldalon hírként.
  • bendáj17
    én is azt tudom ajánlani hogy Liara mellett jobb oldalt lehet venni bányatársaságot.
  • penge96
    lol, a shadowbrokereset nem is tudtam. Köszi :)