• sanya200
    Újabb petíciót kell írni.nehogy már még a 2. résznél is akciódúsabb legyen.mert akkor belevezetem a mékót a bw főhadiszállásába.Nem értem hogy csak azért képesek feladni egy stílust hogy pár db-al többet adjanak el belőle.Komolyan mondom hogy hányingerem van az ilyen hozzáállástól.Már az alap mass effect is eléggé távol áll az RPG-től nem hogy a 2.Fragon Age-hez viszonyítva ég és föld a különbség a 2. között.Eddig szerettem a BW-t de ha ezt elkövetik nagyon mérges leszek.Most lehet csúnyát mondok de az a sok kis köcsög amerikai kölök tehet az egészről.Ott adják el a legtöbbet szinte, nem igaz hogy ennyire igénytelenek az emberek hogy semmi nem érdekli őket csak a gyilkolászás.Akik meg szerették az RPG műfajt megint megszívják sőt lassan az lesz hogy eltűnik az egész műfaj a süllyesztőben.Úgy ahogy a rep. szimulátorokkal történt jó ha 4-5 évente jön 1 azaz 1 játék de az is csak ugyan attól a fejlesztőtől.
    Annyi akció játék van hogy nem hogy dunát de már a csendes óceánt be lehetne vele rekeszteni, nem igaz hogy nem elég aki lövöldözni akar az codozzon vagy battlefieldezzen de ne áldozzunk már fel mindent csak azért hogy többet el lehessen adni belőle.