sanya200#15710
Nekem lenne észrevételem a hajóval kapcsolatban.Bár nem tudom hogy ez egyébként teljesen a saját ötleted vagy volt valami alapja is.
Na szóval szerintem egy kicsit bonyolult a "mékók" indítása, egyszerűbb lenne ha a mékó állóhelye egy rámpa is lenne egyben a hajó alja meg egyfajta hangrájatóként működhetne kinyílik a hangárajtó majd bekapcsol egy biztonsági erőtér hogy a vákumm ne szippantson ki mindnent, majd a mékó ami rögzítve van egy rámpára bedöntik hogy lefele nézzen majd elengedik és kizuhan a hajóból.Így akár 4-et is el lehetne indítani egyszerre.De csak azért 4-et mert az összeütközést elkerülendő hogy 2 szemben álló jármű ne indulhasson egyszerre.Teszem azt úgy hogy bal oldalról az első-jobb oldalról a második-bal oldalról a 3. és így tovább.A visszahozás meg úgy történne ahogy írtad bár maga a sikló nem alkalmas rá szóval azt át kéne alakítani valamelyest.Majd ha visszatértek a mékókkal akkor azok beállnak a helyükre ahonnan eredetileg indultak, majd rögzítik őket.
A másik hogy szerintem a hajtómű nem illik a hajóhoz nekem olyan kis teljesítményűnek tűnik bár nem tudom hogy egy ekkora hajóosztálynak hogy néz ki a hajtóműve.A fegyverek amik oldalra néznek azok lehetnének behúzhatóak így kisebb helyet foglal dokkolásnál meg szebben is néz ki.Egyszerűen ha szükség van rájuk lenyílik egy ajtó és a hidraulika kitolja a fegyvert ütközésig az ajtó meg becsúszik a fegyver alatt hogy ne legyen útban.Egyenlőre ennyi ötletem, észrevételem van.
Ja és egy kérdés a híd ugye 3 szintes de az üvegezett kívülről vagy hogy akar pontosan kinézni?És ha üveges akkor mind a 3 szint az?