19778
-
sanya200 #15618 Jó lenne ha az oldalon, mármint a masseffect.hu-n valami galéria vagy hasonló ahova a rajongók tölthetnék fel az alkotásaikat, képet videót...stb -
Slashice #15617 Ui: meg volt egy "konfliktus" az egyik szerkesztővel, név szerint Blastoval. Nem is igaz konfliktus volt ez... inkább csak mérgelődtünk, főleg én, azon, hogy nagyon ledegradálóan beszélt Mike LotSB fordításáról, és magánt mint egy egyszemélyes fordító-megváltó állította be, majd amit ő kiadott fordítás, az nem hogy nem überelte, hanem szerint még alul is múlta bizonyos értelemben Mike első - nyers - fordítását.
De szerintem ennek már vége, mert ahogy elnéztem, már ezeket a hozzászólásokat eltávolították az oldalról. Szóval nyilt szembenállás sosem volt :) csak volt egy kevésbé szimpatikus lépésük (legalábbis Blastonak). Egyébként sosem volt gond velük, én pl tök jót vitáztam Blastoval azzal kapcsolatban, hogy pl szalári vagy a szalarián a helyes, és meggyőzött, hogy igenis az elsőben a szalarián a fordítás a helyes :) -
#15616 sok a szóismétlés. sokszor írtad le a főszereplő nevét. am sztem van enne lehetőség! -
Slashice #15615 Ha a helyesírási hibákat javítják, akkor okés lenne, mert a leírásokat még ráér később is feltölteni - az embereket egyébként is inkább a hírek, mintsem a leírások érdeklik :) -
Slashice #15614 Nekem főleg azért nem tetszik, mert hemzseg a helyesírási hibáktól. Azért legalább egy word-n futtassák végig a szöveget, mielőtt publikálják, mert pl a számomra ez nagyon durván rombolja a hangulatot. Túlságosan amatőr szagúvá teszi az oldalt, arról nem beszélve, hogy még erősen félkész az oldal (hiányoznak a leírások).
Egyébként nem lenne rossz, mert a csapat lelkes (vagy legalábbis volt), és pl élőben közvetítették a VGA gálát. Csak, no... lehetne igényesebb is :) -
sanya200 #15613 Valahogy nekem se jön be az oldal:( -
#15612 köszi. ha kész lesz az egész, értekezünk és az egész lehet majd ilyen. -
Hoz_Hun #15611 El is küldtem. Az első fejezetet beformáztam ME regény formátumba (az eredeti formátum amit a BioWare használ). Meg mellékeltem a betűtipust is. -
#15610 a betűtípus jöhet. írás közben formázom is folyamatosan, de majd ha kész lesz az egész, elküldöm és megcsinálhatod. amúgy wordben csinálom.
ide küldd a fontot: [email protected] -
Hoz_Hun #15609 Vagy ha gondolod beformázom az első fejezetedet, amit feltettél. Aztán folytatod. -
Hoz_Hun #15608 Meg kell jegyezni a nevedet, mert hamarosan fizetni kell, hogy olvashassunk tőled. Legalább mi tudjuk hol kezdted. :D
Word-ben dolgozol? Én anno beformáztam a regényeket doc-ba, hogy meglegyenek, mintának használva az eredeti ME regényeket. Ha kell átküldhetem az egyiket, hogy beformázd a tiédet. Illetve az ME betűtipust is (Slider), ha kell. -
#15607 először is köszi mindenkinek a dicséreteket. :) igazából most csinálok ilyet először, szeretném ezt a műfajt is kipróbálni.
@15599: az a helyzet, hogy jelenleg nem sok időm van, örülök, ha magát az írást is bele tudom sűríteni a napjaimba. nem tudom, hogy egy blog még hogy férne bele pluszba. szerintem ha majd kész lesz szétküldözgetem ide-oda és annyi.
@15600: inkább egyben szeretném, mert előfordul, hogy visszamenőleg változtatnom kell dolgokon. az évszámokra pl. nagyon oda kell figyelni, hogy belepasszoljanak a kontinuitásba.
egyébként kaptam nagyon frankó ME fanartokat, azokkal illusztrálni is fogom. olyan 20-30 oldalt tervezek, kerek történettel, de nyitva hagyott folytatási lehetőséggel. -
Hoz_Hun #15606 Tudom szégyen, de én nem szoktam olvasgatni a masseffect.hu, inkább az officialt olvasgatom. De itt nekem úgy tűnt, mintha nem lennétek elégedettek vele. Nem jó oldal akkor ezek szerint? -
Hoz_Hun #15605 Mert a legnehezebb fokozaton a Kroganok úgy regenerálódnak, minta a disznó. Nekem is volt ilyen. Gyorsabban töltődött az életereje mint amekkora sebzést egyedul képes voltam okozni. :) -
mzoli7 #15604 A masseffect.hu szerkesztőket keres !
link -
sanya200 #15603 DLC ügyben egyébként van valami fejlemény?Mármint a ruhás dlc-vel kapcsolatban.Észrevettem hogy a liara-s dlc in angol lett.Már mondtátok korábban de akkor nekem magyar volt:)
Vagy legalábbis úgy volt hogy a liaras küldi után raktam fel de utána visszatöltöttem kíváncsiságból akkor magyar volt.Most befejeztem a játékot de nem zártam le hanem maradtam a hajón.Visszamentem Liarahoz és még egyszer meg tudtam fektetni és más volt a szöveg is ha jól láttam mert most már angol:(
Visszatöltöttem megint azt a mentést de már az is angol, elég érdekes.Végigjátszás előtt még magyar volt az is utána meg már nem.Ki érti ezt. -
sanya200 #15602 Vidd végig legnehezebb fokozaton:)
Én megtettem de nem jelent kihívást annyi az egész hogy az ellenfeleknek irreális életerejük van, volt hogy egy ellenfelet 3-an lőttünk egyszerre, a legerősebb fegyverrel ami létezik és így is volt hogy kellett legalább 1 perc mire megdöglött.De úgy hogy a földön feküdt és úgy lőttük. -
#15601 nah ujra elkezdtem a ME sorozatot, most az első részt veterán szinten. huh így sokkal nezebb mint normálon, ott kb alig haltam meg párszor, így msot a legelején is kemény és izgalmas volt a harc...főleg hogy harci adeptussal tolom, szal nehezebb mint pl 1 katonával... -
Barnez #15600 Egyetértek az előttem szólóval! És fejezetenként leközölhetnéd a novellát. Én már nagyon kíváncsi vagyok. :) -
#15599 Miért nem csinálsz egy blogot ennek a novellának? GSO-n is csomóan írogatnak novellákat amiket a web4.hu segítségével prezentálnak, sztem te is megpróbálhatnád :), biztos sokakat érdekelne odaát is :)) -
mzoli7 #15598 egy érdekes cikk -
#15597 Igaz, hogy csak rövid öntesztet tudtam lefuttatni a Sharware verzióval, de az nem írt ki hibát. -
sanya200 #15596 Úgy akarom megoldani mint a dragon age fórumon ahol a kép fix és nem mozog. -
sanya200 #15595 Sziasztok.
Kéne egy kis segítség.Gondoltam csinálok magamnak ide az oldalra fórum háttérképet, de nem értek a html-hez.A képet megcsináltam de azt meg lehet hogy ne ismétlődjön folyamatosan ha görgetem?Hanem a kép mozogjon és csak 1 legyen, ha értitek mire gondolok.Vagy ezt nem lehet megcsinálni? -
sanya200 #15594 Valami pedig nem okés.Vinyót megnézted?Lehet hogy szektorhibás és azért nem tudja feltelepíteni.Nem tud irni akkor a vinyóra.Dobd fel a HDD Sentinelt ha jó a vinyó akkor tényleg nincs ötletem.Lehet a win szarakodik, én nemrég raktam újra de egy csomó kék halál meg a járékok kilépnek exe hibára vonatkozva.Pedig új a ram a vga.Ram az 1-1,5 hónapos a vga max fél éves.Mégis memória gyanús mert listázza a fizikai memóriát.Pedig zsír új corsair 2x2gb. -
#15593 Gát nem tudom mi van, de a lemezen semmi hiba, a meghajtó hibátlan, ugyanis az elsős rész felment.
A Gears of War, a Call of Duty: Modern Warfare és még a Win7 is tökéletesen felment. -
Evoluti0N #15592 Gratulálok, nagyon jó lett. Előfordul néhány helyen szóismétlés benne, de ezt leszámítva egy "igazi" író munkájával vetekszik. -
bendáj17 #15591 én is várom a folytatást. Jó lett a novella. -
mzoli7 #15590 nagyon jó lett, várom a fojtatást ! -
Barnez #15589 Jó lett! Várom a második részt! -
sanya200 #15588 Most jól átkurkál azt hittem hirtelen nekem írja ki de nem tudtam bezárni.Vajon miért?:)
Valószínű a lemez karcos vagy nem olvasható.Vagy a meghajtóval van gond, vagy a vinyóval. -
#15587 Sziasztok.
Most raktam volna fel újra a játékot, de miután kiadja az első lemezt, és kéri a másodikat, egy idő után ezt írja ki:
Ez most mi? -
sanya200 #15586 Kicsit off de némiképp a témához tartozik.
Leszedtem a Bulleltstorm-ot és egész jól néz ki,de csak azért írom ide mert azt is Unreal Engine hajtja ahogy a mass effectet is.Sok lehetőség van a motorban még most is.Iszonyat jól néz ki egyedül a színvilág kicsit érdekes.Nekem túl színes.Jobb szeretem a szürke valóságot. -
Hoz_Hun #15585 Persze, csak vicceltem. :) -
#15584 köszi mindenkinek. :) akkor folytatom, de most már csak a kész változatot osztom majd meg.
Hoz_Hun: Mo helyzetén nem kívánok változtatni, majd a reaperek nyomnak egy tisztítótüzet rá a 3. részben. :D -
Hoz_Hun #15583 A Reaperek eljönnek a földre ránéznek az országunkkra és...:
Reaper 1: Ezek meg kik?!
Reaper 2: Ember faj, Magyar nemzet.
Reaper 1: Hát ezeknek adjunk még 50.000 évet, mert még sehol sincsenek. -
Hoz_Hun #15582 "Magyarországon az utóbbi 150 évben rengeteget romlott a helyzet. Pedig állítólag már azelőtt sem volt rózsás."
Még tovább romlik a helyzet? Jaaj. A második fejezetben legyen az, hogy magyarország megmaradt lakossága az SSV Budapestre menekült és a Quarianokhoz hasonló életformát folytat, miután a földi lehetőségeik megszüntek. -
d3vilz #15581 csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon jó lett:) muszáj folytatnod :D -
sanya200 #15580 nekem is tetszik tényleg profi a szöveghasználat.Bár szerintem a 4-es metró meg euro valahogy nem illik bele.De ízlések és pofonok ezt leszámítva tényleg nagyon jó, olvastam volna tovább is de vége lett:(
Várom a folytatást. -
mike01010101 #15579 Nagyon jó, szinte hibátlan a fogalmazás. És tényleg igazi sci-fi, négyes metró és magyar euró van benne:)
Gratulálok, bár sok minden nem derült ki, a stilus jó, profi. Olvastam ennél sokkal rosszabbul fogalmazott regényeket is. (pl. Nemere I. sok műve)