19778
-
#15578 Elkészültem a novella első fejezetével
Egyelőre ennyi. Várom a véleményeket pro és kontra. Rengeteg ötletem van még, a tetszéstől függ, hogy folytatom-e. -
sanya200 #15577 Jah tényleg rémlik valami de mekkora szívás már, más ugye meg nem lehetett a pc-s verzió mert akkor meg az lett volna a gond.Ezt azért nem igaz hogy nem látták előre.Adhattak volna akkor egy patchet pc-re amivel ki lehetne unlcokolni és csak az használná aki akarja.De ha módolod azt a bw nem nézi jó szemmel állítólag ha valakinek olyan mentése van ami módolt azt nem tudja majd importálni vagy legalábbis valami hátránya származik majd belőle. -
bendáj17 #15576 köszi ezt én is kipróbáltam még az előző végigjátszásom során, még durva amikor a Vándorflottára is magunkkal viszük. -
Evoluti0N #15575 Én úgy tudom, h az Xbox 360-as lemezcsere miatt csinálták meg végül úgy, h csak bizonyos részek után lehet megszerezni egy-egy karakter. -
sanya200 #15574 jah kemény egyszer én is kipróbáltam:)
Nem tudom mi volt az oka hogy így elkúrták, szerintem az utolsó pillanatban változtattak azon hogy kit hogy és mikor szerezhetünk be.Pedig így egy csomó párbeszédről poénról lemarad az ember, ha csak nem módolja valaki, a gibbed save editorral. -
Hoz_Hun #15573 Mass Effect 2: Tali meets Legion :) -
sanya200 #15572 A képregényről jutott eszembe lehet már linkeltem de poénból csináltam egy ilyet:
-
sanya200 #15571 Tömegtől függ hogy le tud-e szállni a normandy sr1 képes volt rá de az sr2 már nem.Hallgassátok meg EDI-t a lifttel szemben van egy konzol a gépház szintjén.Ott elmondja hogy az sr2 túl nagy és nem tud leszállni magas gravitációs világokon ezért kell a sikló.Cirkálok nem képesek szerintem leszállni már azok is elég nagyok.A rombolók meg 800-1000m hosszúak szóval azok nem hiszem hogy le tudnának szállni.
Mondjuk mikor legiont elviszitek a fellegvárba kicsit nagyobb dologra számítottam valami olyasmire mint tali tárgyalásán de sajna nem történik semmi.Pedig tetszett volna:)Nem baj majd talán a 3-ban benne lesz mikor beszélünk a tanáccsal a geth szövetségről.
El tudnák képzelni valami ilyesmit hogy.
Shep.Szeretném a tanács segítségét kérni hogy megállíthassuk a reapereket a földet megtámadták...stb
Már szereztem pár szövetséget szeretném ha a tanács is csatlakozna.
Tanács:Milyen szövetségesekre gondol commander....
Shepard:Hát először is jönnek a quarianok és a kroganok is.
És még mellesleg melletttem állnak a gethek is.
Tanács magának teljesen elment az esze ha elhiszi hogy a gethek mellete állnak.Most kinek a befolyása alatt áll, először Saren majd a cerberus..
És akkor belép Legion.
Shepard.Ja és van még egy mond önöknek valamit az a szó hogy rekni.
Tanács.Commander magának teljesen elment az esze tisztában van azzal mit művelt a rekni?
És akkor megjelenik a rekni flotta a fellegvár fölött::) -
bendáj17 #15570 én még úgy nem is próbáltam ki de lehet szakítok rá időt. -
Hoz_Hun #15569 A Collectors hajó egy Cirkáló, csak viszonyítás képpen. Bár szerintem az embereké kisebb lehet, hmmm talán feleakkora. A cirkáló csak nagyon alacsony gravitációjú bolygón tud leszálni. Tehát ahol nincs légkör (Persze a Collectors hajó ez alól is kivétel). -
Hoz_Hun #15568 Gondolom más is végigvitte úgy hogy lehetőség szerint a legrövidebb idő alatt elmenjen Legion-ért és mindenhova magával vigye az egyedi párbeszédek miatt. Lehet megint végigviszem úgy, mert néha nagyon jókat röhögtem. Főleg a Quarianoknál jó poén. Nem is beszélve Tali reakciójáról vagy mikor a tanács előtt állunk. :D
Ez akkor is a kedvencem. Ehhez pont nem kell nálunk lennie elejétől fogva.
Legion: Geth do not infiltrate.
C-Sec Customs: You should leave your personal synthetic assistant at home. They're not allowed on public shuttles anymore.
Legion: Geth do not intentionally infiltrate. -
#15567 olvastam az árnyfolyamokat, igen. nem volt rossz. egyébként elkezdtem írni a novellát. :) egész jól megy sztem, ha az első fejezettel megvagyok, belinkelem ide, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szthomas hszéről jut eszembe: esetleg illusztrációkat is jöhetnek, amiket belerakok a novellába. -
Szthomas #15566 Én szeretek rajzolni, de én főleg űrhajókról és járművekről szoktam rajzokat, pontosabban skicceket készíteni. Szóval képregény témában nem igazán tudok segíteni. Amúgy szerintetek az SSV Budapest mekkora lehet? Mármint például a Normandy SR2-höz viszonyítva? Csak azért kérdezem, mert ha egyszer ráveszem magam valami komolyabb rajzolásnak akkor jó lenne méreteit nagyjából "belőni"! Az lenne még a kérdésem, hogy a szövetségi cirkálók le tudnak szállni bolygó felszínre? Most nem ugrik be a kódexből... -
Hoz_Hun #15565 Indira Myles aka Kolozsvári Zsófia: Ár(ny)folyamok. Még nem vett rá a lélek, hogy elolvassam mert magyar és Unofficial. De idővel el fogom, mert aki ilyet tesz az csak rajongó lehet. :) -
mzoli7 #15564 ha jól tudom már volt egy ME témájú novella, Indira Myles írta , azt már olvastad ? -
#15563 akkor várjuk a jelentkezését. :) -
zyggee #15562 Tényleg, 2 végigjátszáskor mindenkinek fantom fegyver lapult a szekrényében. -
zyggee #15561 most miért, örüljük hogy a páncélok legalább változtak. :) Melegedéses fegyverekben is volt azért taktika. Pl. mikor beraktam a mesterlövészbe a robbanótöltényt (asszem' az volt) a maga kis 500% melegítésével, volt meglepetés. Warez, és most is így tolom nem akarom tönkre tenni a szép korongokat. -
Hoz_Hun #15560 Ott van Sanya200. Olyan képregényt összerittyent neked, hogy a BioWare sírva fog könyörögni, hogy álljatok be hozzájuk. :) -
#15559 FELHÍVÁS: Vállalkozó szellemű, rajzolni tudó embereket keresek képregény alkotáshoz. Kitaláltam ugyanis, hogy az SSV Budapest köré háttérsztorit írok. Elsősorban képregényben gondolkodom, de ha nem találok rajzolót (én jómagam sajnos egyáltalán nem tudok), akkor novellát próbálok meg összehozni. A sztori nyers vázlata már meg is van, de ebből nem szeretnék egyelőre részleteket elárulni. -
Hoz_Hun #15558 Azért más volt a színe is. :)
Ha már 130 darab cuccnál jártunk, már akkor reklamált, hogy mindjárt nem fér el több. Ment bele az Omnigélbe, mert el nem adtam, mert pénzem is annyi volt, hogy már azzal tűzeltem be a Normandy hajtóművébe. -
sanya200 #15557 Még annyi hogy az egyben lehettek volna kicsit választékosabb a fegyverzet mert mindig ugyanaz volt.Ha vettél egy jobbat az is totál ugyan úgy nézett ki csak a sebzése volt magasabb.Meg hogy melegszik-e a fegyver, hát érdekes volt csak akkor meg az volt a gond hogy sose fogyott ki úgy meg nincs benne akkor annyi taktika, a 2-ben meg ugye hőtároló betétek vannak.Most a magyarázat hogy miért hát nem a legjobb de én jobb szeretem így hogy korlátozva van a muníció.Meg sokan akiknek Warez verziója van csak szívott vele mert miután felmelegedett nem hűlt le. -
sanya200 #15556 jah megvolt annak is a hátránya főleg mikor már közelített a 150 tárgyhoz állandóan kidobálta az ablakot hogy mingyá eléred.De amúgy tetszett én 10-es pajzsot szoktam felrakni mellé meg 10-es egészséget.De Wrexnek lehet xy% zúzó sebzés.Vajh mekkorát üthet vele? -
zyggee #15555 ME1 hátizsákjanéha a hajtépés szélére küldött, de jobban szerettem, mint a ME2 semmilyen választékát. A karakter képességekkel meg tényleg redukálodik a nulla felé. -
sanya200 #15554 A collectorok hajója is cirkáló ha jól emlékszek.
Amúgy meg úgy van a sorrend ha jól tudom hogy fregatt->cirláló->romboló->anyahajó bár azt még nem láttam.A hadviselés úgy zajlik hogy a fregattok falkában vadásznak mint a farkasok mivel gyorsak kicsik és fürgék el tudják terelni a nagyobb hajók figyelmét így a cirkáló zavartalanul működhet, tulajdonképpen kisérőhajók a fregattok a cirkálókat védik az ellenfél cirkálóitól.Vagy ha kell elterelik a figyelmét az ellen hajójának.A csatahajók jóval messzebbről működnek mivel csak távolsági fegyverei vannak jó részt.De megvan rajta ugyan úgy az ÁLLAM rendszer azt hiszem ami az ellenséges bombázok és torpedók ellen nyújt védelmet.De ritkán vetik be őket csak ha nagyon muszáj.Az anyahajók meg inkább suppert jellegű hajók amik a vadász és bombázógépeket szállítják, fegyverzete nem sok van ezért is jóval távolabb maradnak a csatától és indítják a gépeiket. -
Hoz_Hun #15553 :) -
Szthomas #15552 Hoz_Hun: ígérem, csinálok majd egy nagyobbat is! Tényleg elég kicsi ahhoz képest, hogy cirkáló. Ennek ellenére legalább hasonlít a szövetségi flotta hajóinak felépítésére... :D -
Hoz_Hun #15551 Nekem nincs IPhone-om, de ha lenne én tuti megvenném rá. -
sanya200 #15550 Hát azért régebben még a kezdetekben számított a minőség is ma már ez csak másodlagos vagy harmadlagos szempont lett.Nézd csak meg a mass effect 2-t,az 1-hez képest sokat butítottak rajta és mindezt azért hogy a casual réteg is tudjon vele játszani vagy a dragon age 2 szintén akció orientáltabb lesz.Sajnos erre van igény.De nézd meg a régi rep. szimulátorokat, telefonkönyv vastagságú kézikönyv kellett hozzá ma meg ilyenek vannak hogy HAWX agyonbutított szar az egész.Igaz hogy látványos meg izgalmas de semmi köze az igazi repüléshez.A gépek között szinte minimális a különbség.De ez van a többi játék esetében is egyre egyszerűbbek lesznek és csak a látványról meg az akcióról szól az egész.
Pl a Mass Effect 1-ben tetszett pl ahogy a páncélokat fejlesztéseket kellett rendezgetni.Persze néha kicsit sok volt főleg mikor már tonnányit szedtünk össze.De minden társnak olyat raktunk fel ami ért is valamit.Nem az volt a lényeg hogy hogy néz ki hanem hogy mit tud, biotika ellenállástól kezdve egy csomó lehetőség volt a 2-ben meg semmi.Egyedül Shepard-ét tudod testre szabni de az is eléggé hiányos.A társaké egy szimpla skin és kész.A 3-ban meg majd biztos mindenféle lógókat meg hasonlókat is rá lehet pakolgatni mint a NFS-nél az autókra.Persze ez nem lenne baj, ha olyan lenne mint az egyben csak még szépíteni is lehetne. -
mzoli7 #15549 erre gondolta, csak az a kár hogy nincs Androidra -
Hoz_Hun #15548 Erre gondolsz?
Mass Effect Galaxy
Hát nem hallottam róla túl sok jót. Bár a dumálós rajzos része egész jól néz ki. -
mzoli7 #15547 valaki próbálta már iPhone-on a Mass Effect Galaxy-t ? -
Hoz_Hun #15546 SSV = Systems Alliance Space Vehicle
Az összes emberi hajó SSV
A Budapest pedig Cirkáló hajó, ezt a nevéből lehet tudni. Csak a Cirkálókat neveznek el városok után. A Normandy az Frigat. A Frigatokat nagy csaták után nevezik el (pl a Normandiai partraszálás, vagy Iwo Jima). Az SR-1 = Stealth Reconnaissance 1. -
lilathrone #15545 Szerintem az SSV Budapest hasonló lehet az SSV Normandy-hoz, bár nem vágom az SSV mit jelent a hajók neve előtt. -
Hoz_Hun #15544 Te az SSV Budapest egy Cirkálóhajó (Cruiser). Nem kéne annak nagyobbank lennie? Úgy néz ki, mint azok a középnagy hajók a Mass Effect végén amiket szétlő a Sovereign.
Radásul a Cirkálók le se tudnak szállni bolygókon így stabilizáló szárnyra nincs is szükség. -
Hoz_Hun #15543 Nem csak az. De az ot veszteglőknek a fegyvere is hűtéssel rendelkezik. Pedig ezt is csak a Geth támadás után fejlesztetteék ki, mert geth technológia. A Mecheket valahogy ki lehet magyarázni, de a fegyverhűtést nehéz. -
Szthomas #15542 Sanya sem azon van kiakadva, hogy marhára anyagiasak hanem azon, hogy lassan olyan mértékben ami a játékok támogatásának, fejlesztésének rovására megy! -
Szthomas #15541 Persze, hogy a pénzről szól! De eddig azért talán kicsit komolyabban vették a játékosokat és nem csak mint pénztárcákként gondoltak rájuk! -
vg #15540 Nem barátom, már a c64-en időkben is minden a pénzről szólt. Sőt, lehet neked ez újdonság, de mindig is a pénzről szólt a dolog. -
sanya200 #15539 xD ez eszembe se jutott, tényleg érdekes.A fejlesztők úgy látszik nem figyeltek oda minden apró részletre.Nyilván kellett valami ellenfél is a pályára kihívásnak azon a pár emberen kívül.