Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak még rendes emberek a világon, csak sajnos egyre kevesebben😞

Elég lenne ha a kész str file-t töltenéd fel és megadnád, hogy melyik youtube linkhez csináltad, mert biztos hogy csak annál lesz pontos az idõzítés. Utána mindenki leszedi magának a videót. Egyébként én végignéztem angolul és gratulálok mert nem kis meló ehhez megcsinálni a feliratot, fõleg nem hallás után. Köszönjük.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

én inkább csak olvasom a fórumot, ha van valami hírem akkor megosztom veletek, amúgy meg nem írogatok fölöslegen mint pl: bendály17 hogy "ja tök jó" "szerintem is" "igazad van"
Ami az str fájlt illeti, azon még van mit csiszolnom 😊 és ha már csinálom, akkor a nõihez is elkészítem 😊.

Amúgy valahol azt olvastam (már nemtom, hogy pontosan hol), hogy PC-re és X360-ra is kiadják ezt az interaktív képregényt, mint DLC-t. Errõl tud valaki valami pontosabbat?

Mivan veletek kezd kihalni a fórum vagy csak én érek rá ennyire?

Én meg azon gondolkodtam hogy tervezek egy házat(pc házat persze), és me téma lesz csak még nem találtam ki milyen legyen.Ha elfogadható áron megépítik akkor meg lesz.Megtervezem Photoshopban vagy valakivel 3d-ben akár fizetek is érte ennyit megér.Valami cerberusos lesz talán vagy nem is tudom még ötletelek rajta.A computermode-nál foglalkoznak ilyennel hogy házépítés csak nem tudom mennyiért.

Azt hiszem már tudom mit kérek húsvétra😊
Nem gyenge ha befesti olyanra mint az eredeti ütni fog az biztos.

Én se használtam sokat leszedtem az ingyenes dlc-ket de nem igazán toltam végig az eredtivel a dlc-k miatt.Kénytelen vagyok crackelni a játékot jelenleg nincs pénzem bw pontokra.Fõleg úgy hogy jan.1-tõl már munkahelyem sincs.Majd esetleg ha kiadnak egy GOTY-t azt megveszem nem baj ha 2x lesz meg nem igazán izgat.Lehet más hülyének néz mert megvettem akár 2x is de engem nem érdekel.Inkább erre költök mint kocsmára meg cigire.De szerintem meg se veszem így külön õket most már minek megvárom hátha kiadnak egy GOTY-t ha nem akkor is megveszem.Addigra talán lejjebb megy az ára is.

Vraaanyek
Nem sz.rozik a srác, nyomat magának egy teljesen arányos, majd' másfél méteres Normandy SR2-es modellt, méghozzá nem mással, mint egy 3D-Nyomtatóval...csak tudnám, honnan vannak meg neki a pontos méret arányok, szabadtest formák koordinátái, hogy ilyen pontos alakot hoz ki?!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Köszönöm.Még új nekem ez a Cerberus....

megelõztél pont akkor kerestem mikor te már beírtad😊

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Egy amatõr kérdésem van hozzátok.Megkaptam a Cerberus kódot.Hol találom az ingyenes cuccokat,amiket le tudok tölteni?Mert eddig csak a fizetõseket találtam meg.....<#nemtudom>

2010 Game of The Year Finalist: The Readers' Choice Award
cikk(angol)

Úgy nem lehet hogy átdobod azt srt fájlt?A szöveg nyilván ugyanaz mind a 2 verziónál csak letépem a nõi változatot a youtube-ról és megnyitom manuálisan a feliratot.Már ha így lehet?

Hát ja. Viszont ezt nem a Bioware csinálta, hanem a Dark Horse Comics meg egy arra kijelölt író. Rövidre sikeredett, kitudja miért vágták ki annyi mindent belõle. De legalább az a kevés pontosan van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Megmondom õszintén, annyira nem vagyok otthon ezen a területen 😊 De mûködik az str amúgy, én is azzal csináltam (legalábbis abban a formában). Még a héten szerintem kész leszek egy finomított változattal, és a nõi változattal is 😊

Meg lehetett volna oldani sztem jobb lett volna mint a hammerhad.Amúgy annyi bajom volt csak vele hogy elméretezték egy kicsit az egyben túl kicsi lett az emberekhez képest.Akkorának kellett volna lennie mint a legutóbbi képregényben kb.

nagyszerû lett köszi.

A Normandy SR2-vel kapcsolatban csak annyit, hogy logikus, hogy nem lehetett rajta hagyományos földi jármû, mivel a bolygók jelentõs részére képtelen volt leszállni a tömege miatt, ennek ellenére simán el tudtam volna képzelni, hogy mint a Star Wars második részében a lépegetõket, itt is valami (például kodiak sikló) leszállította volna a felszínre és vissza. Oké, lehet hogy macerás lett volna, de egyben marhára látványos is... (csak egy ötlet)
Ez sem lett volna rossz Mako-nak a Mass Effect 2-ben (mellesleg benne is van a játékban):
http://i174.photobucket.com/albums/w93/Zenith-001/MEU/TheArtofMassEffect-069Archive-Scans-Copy.png
Nem hiszem hogy a 3-al gond lenne ebbõl a szempontból.Gondolom csak nem akartak annyira tökölni a képregénnyel hogy minél elõbb megjelenjen a játék.Azt én is észrevettem hogy kihagyták a féroszt írtam is ide ha jól emlékszem.Pedig ott kaptuk meg a kódtörõt hogy meg tudjuk érteni a látomást.Meg pár dolgot még kihagytak de szerintem úgyse nagyon érdekli a ps3 tulajokat aki akarja úgyis megnézi a youtube-on vagy rég végigtoltam pc-n az elsõ részt.

Reméljük errõl nem lesz szó! Elég szomorú lenne, ha az EA pénzéhsége miatt elcsesznének egy ilyen sikersorozatot! Mert valószínûleg nem a BioWare-os srácokon fog múlni, ha gikszer lesz.
Egyébként köztünk szólva eléggé felületesre sikeredett ez a képregény... Féroszt pl úgy ahogy van kihagyták. Ráadásul több helyen pontatlan, hisz egy szót nem szól arról, hogy a Fellegvár egy relé, hanem csak annyit mond, hogy az irányítja a többi relét... remélem ez a fajta "igénytelenség" nem valami jel a ME3-ra nézve, hogy majd ott is lerövidítenek dolgokat a múltból, meg átírnak...

Köszi.
Megvárom a nõit😊Nem lehet egyébként azt hogy egy srt fájlt csinálsz mint amit a sorozatokhoz szoktak?Vagy ha az nehezebb akkor nem szóltam.Annyi viszont jó lenne ha találnál nagyobb felbontásút én 720p-be néztem a youtube-on,annál azt hiszem csak annyi hogy kicsit állítani kell az idõzítésén,legalábbis sorozatoknál elõ szokott fordulni hogy az xvideshez készített felirat késik a 720p-s alatt.
Azért<#taps><#eljen>

No, készen vagyok... elment vele a fél napom, fõleg a technikai szöszölés miatt, de legalább sikerült...

Ha bárki talál valamilyen fordítási hibát, jelezze bátran 😊 Az idõzítés idõnként nem a legjobb, ha lesz türelmem, majd finomítok rajta. Ja, és ez egyelõre csak a férfi Shepard. Késõbb majd megcsinálom a nõit is, akkor már nem lesz olyan nagy munka vele.

Nekem ilyen összeragasztható makett kéne mint amilyen a repülõmakettek csak normandy.De sajnos nem láttam még hogy forgalmaznák, pedig igény lenne rá szerintem.1 tuti😊Csak modellt találtam de annak nagyon borsós ára van 30-40.000 ft körül mozog.Igaz hogy állatul néz ki de azért a 150-100 dolláros árcédulát kicsit túlzásnak tartom.

mindenképp igazad van. jó kis lego képek.

Ezt sasoljátok meg. Tudom, hogy LEGO, de azért elég durván néznek ki:
http://www.flickr.com/photos/ktorrek/page4/

A 4. oldaltól szinte végig Mass Effect-es cuccok LEGO-ból!
Igen, ez lehetett az indok. Kicsit fura lenne, hogy két évvel ezelõtti eseményekkel kapcsolatos híreket mondanak be...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ezek az elsõ rész küldetéseihez kommentárok ha jól értettem.Végülis nem csoda hogy kivették õket ezek úgy mond 2 éves hírek.Legalábbis shepard 2 évig volt "halott" akkor meg minek raknának bele a játékba olyan híreket ami 2 évvel ezelõtt történt.Történet szempontjából lehet beleillet volna de nem lenne logikus mert ezeket a híreket már rég elfelejtették ez az elsõ részbe lett volna jó miután teljesítettél egy küldetést utána bemondták volna a hírekben.Szerintem nem illene bele a 2-be de azért érdekes.

újjabb kivágott hanganyagok : link
sok sikert hozzá már most köszönöm hogy lefordítod.

No, elkezdtem dolgozni a feliraton... meglátjuk, hogy hogyan sikerül 😊

köszönöm Mike a fordítást.

A repülõ teherautók mondjuk érdekes hatást keltettek bennem, ennek ellenére nem vitás, hogy hasznosak, fõleg amikor kiszáll belõlük a sok rossz fiú...<#vigyor5>
Rage47
<#eljen>
Érezhetõen nem maga a "vezetési élmény" volt a cél az üldözésnél. Amúgy nekem a Star Wars második részének hasonló jelenetére emlékezettet, csak ott a Coruscant utcáin zajlott a hajsza.
Én is zárom a mako vs hammerhead fejtegetésemet. Szerintem sokan örülnek a könnyebb irányításnak és a kevésbé extrém tájaknak (annak mondjuk én is), persze vannak olyanok is, akiknek a mako után kicsit furcsa a dolog. Mind a két jármû mellett lehet felhozni érvet és ellenérvet is. A konklúzió számomra: semmi sem tökéletes, de ez nem jelenti, hogy rossz...
Érdekes mert a liaras dlc-be az auto irányítása is gagyi volt de olyan jól meg lett csinálva az a rész hogy az ember észre se vette meg legalább nem tartott fél óráig.Pont úgy volt jó ahogy megcsinálták.A mekóval kapcsolatban még annyi hogy pl ha talit vitted magaddal akkor hamarabb visszatöltött a pajzs, gyorsabban is javult ha jól emlékszem a 2-ben ez nem volt szerintem.

wedge31
<#miaz>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Semmi gond sincs a vitával, fõleg amikor ilyen kulturált keretek között zajlik. Nem kívánom ráerõltetni a véleményemet másokra, mint ahogy te sem a tiédet. Egyszerûen más véleményen vagyunk és ez így is van jól.Ha mindenki ugyanazt gondolná, akkor nem is lenne mirõl beszélgetni...
A Hammerheadnek véleményem szerint semmi baja nincs. A küldetésekkel van a gond. Speciel az, hogy nem lehet úgy barangolni, mint a Makoval. Ugyanakkor a pályák sokkal szebben ki vannak dolgozva, sokkal érdekesebb környezettel. A küldetések célja/értelme szerintem nem nagyon változott az elsõ részhez képest. Ott is abból állt az egész, hogy leszálltál egy bolygóra, leöltél mindenkit (többnyire), ja és elõtte a rohadt unalmas és hatalmas pályán kellett navigálni, ami tûhegyes hegyekkel és abszurd tájjal volt megáldva.
Csöbörbõl vödörbe. Egyik megoldás se volt jó vagy feltétel nélkül élvezhetõ (számomra legalábbis, de a második részben legalább nem volt annyi belõlük, és változatos helyeken voltak a küldetések), remélhetõleg a harmadik részben megtalálják a kettõ megfelelõ kombinációját.
Nem akarok újabb Mako vs. Hammerhead vitát kirobbantani, szóval elõre megmondom, hogy ez az én személyes véleményem, és többet (vagy egy ideig) nem válaszolok az én rám reagálókra ezzel kapcsolatban, csak hogy ne induljon el egy újabb flamebe torkolló végtelen és értelmetlen vita...

<#banplz><#banplz>
Én ezt használom:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/easy-youtube-video-downl-10137/
<#banplz><#nezze>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Vraaanyek

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Amúgy regeltem youtuben, szóval ha valaki elmondja, hogy hogyan lehet letölteni videókat, akkor akár neki is láthatok a fordításnak 😊

Hello!
Tudom hogy ez nem ide tartozik de érdekel valakit internetes pénzkeresés?
Háh! Épp pár hozzászólással ezelõtt említettem, hogy tök jó lenne a ME3-ban egy SSV Budapest, erre tessék 😄 remélem benne lesz a játékban, legalább említés szintjén 😊