19778
  • sanya200
    Valahogy én se bírom az ea-t de már régóta egyszerűen náluk már minden a pénzről szól.Évről évre kiadnak egy új NFS-t vagy Fifa-t minimális újítással teljesen új áron.Meg cheat kódot képesek dlc-nek nevezni amit persze pénzért árulnak.De persze vannak jó címeik is mint a Dead Space vagy Mirrors edge ezek tényleg tetszettek.Az utóbbit meg is vettem.
    Ezzel a lokalizációval kapcsolatban meg annyit hogy ha nagyon akarta volna a bw lefordíthatta volna vagy legalábbis rávehette volna az ea-t hogy fordítsák le.És úgy tudom de lehet hogy tévedek hogy a Bioware Alapítója az egyben az EA alelnöke is szóval ha ő akarta volna a lokalizációt nem hiszem hogy akkor kéne petíciót írni.
  • mzoli7
    Felfigyeltem egy kis hibára: amikor Jackob apjáért megyünk akkor a bolygón vannak mechek is, a kódexben az van hogy a fellegvári csata után kezdték őket gyártani(2 éve), de Jackob apjának hajója már kb 8 éve lezuhant.
  • bendáj17
    én is hallottam erről sőt én aláírtam a szlovák petíciót is és meggyőztem a családomat is hogy írják alá. :)
  • Szthomas
    A bizakodó mentalitás helyénvaló! Ennek ellenére én még mindig szkeptikus vagyok! Mondjuk én egy ideje amúgy is haragszom az EA-ra, már csak azért is mert bezárták a Pandemic Studios-t (tudom nem alkottak korszakalkotó játékokat, de én nagyon szerettem amit csináltak, a legutolsó -The Saboteur- játékukat pedig eszméletlenül élveztem, sokszor még most is előveszem). Szóval bocs amiért mindig elkalandozom ha EA-ról van szó, de volt és van is jó pár olyan húzásuk, ami nagyon unszimpatikussá teszi őket(legalább is számomra)!
  • sanya200
    Egyébként nem néztétek mostanába a magyaritasok.hu-n a peticiót?Már nem csak magyarok hanem csehek és szlovákok is aláírják.Most tart 3700-nál utoljára 1 hete néztem talán akkor még csak 3000 volt. Ha nagyon sok szavazat összejön csak elérünk vele valamit.
  • bendáj17
    XD nagyon jó
  • Pugnax
    Ha következő dlcben lesznek batáriaiak, akkor lehet, hogy összefutunk a Zúgjon az ég!-ben lévő csávóval(ha hagytuk elmenekülni), jó lenne végre kinyírni.
  • Slashice
    LoL
  • adam0615
    Az biztos :D
  • Szthomas
    Fél szavakból is megértjük egymást! :D
  • adam0615
  • Szthomas
    Turian: "Oh igen, masseffect.hu!"...
  • vg
    Sajnos.
  • SZEG007
    van már egy http://www.masseffect.hu/
  • sanya200
    ja szerintem is jó lenne egy fan honlap.De nem muszáj a 0-ról kezdeni lehet a gamestaron is szerkeszteni egy oldalt.
    pl
    RpGmes.hu
  • Szthomas
    JAJ!!! :D
  • Szthomas
    Sajnos én honlap készítésben nem igazán tudok segíteni :S
  • Rage47
    "minden magyarul! :D
    Viva la Hungaria!"

fail
  • Szthomas
    Szerintem jó ötlet! A hazai Mass Effect közösség megérdemelne egy helyet, ahol érdekes infók és egyéb képek, videók jelenhetnének meg, persze minden magyarul! :D
    Viva la Hungaria!
  • adam0615
    Ha tud valaki csinálni egy jó honlapot akkor semmi akadálya :)
  • Szthomas
    Örülök, hogy tetszik! Csak pár perc műve szóval nem az igazi, de tényleg gondolkozok valami hasonlón csak jobban kidolgozva, részletesebben kivitelezve és persze nagyobb méretben (ez sajnos csak egy A4-es lap 1/3-át tette ki eredetileg)!
  • Slashice
    Tetszik! :)
  • Slashice
    Azért ha nem is annyira ismert a mi kis közösségünk... de két fontos mérföldkövet is magunkénak tudhatunk: 1) Az első lokalizálatlan DLC lokalizálása 2) az új DLC titkainak felfedése :)))

Mit szólnátok egy fan honlaphoz, ahol a fórum rész ide mutatna? :)
  • Szthomas
    Köszi! Ilyeneket csinálok, amikor elkap az "ihlet"! Néha jobbra sikerülnek, néha kevésbé! Ígérem néha majd valami színvonalasabb cuccot is csinálok!
  • adam0615
    Fasza lett :D
  • Szthomas
    Ha már SSV Budapest, benyomom az előbb készített skiccemet:
    SSV Budapest
    Nem kell megijedni, nem lesz belőlem rajzművész! Csak szórakozásból és kellemes időtöltés céljából csinálgatom!
  • Slashice
    Érdekes találgatások vannak, hogy az Ultimate Sacrifice achi mit jelenthet... egyesek azt gondolják, hogy fel kell áldoznunk a Földet a nagyobb jó érdekében... ez megmagyarázná, hogy hol van Shepard, mikor a Földet lenullázzák a kaszások...
  • vg
    Nem olvastam soha a Cerberus napi híreket, de ez érdekes.
  • Hoz_Hun
    Bosszúból mi sem lokalizáljuk az SSV Budapestet.
  • Slashice
    Bezony :) egy kis kompenzáció azért, mert nem lokalizálnak :P
  • Hoz_Hun
    Igen! Híresek vagyunk a Bioware világában!!
  • vg
    SSV Budapest?? :)
  • Slashice
    No, akkor íme, hivatalosan, mindenki elérheti az infókat amiket kibányásztam, és amiket összeraktam fejbe.

Továbbra is spoiler tagben, hogy mások mókáját ne csesszük el:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Új csillagköd: Viper nebula (Vipera-köd)
    Új bolygók: Bahak, Clogon, Aratoht, Yunaca, Urmola, Bastzuda
    Küldetés: Rescue Dr. Kenson (Mentsd meg Dr. Kensont)

Minden egyes bolygóleírásnál a következő szöveg van:

EDI'S TRAVEL ADVISORY: The Batarian Hegemony considers any presence of Alliance military vessels in batarian space as hostile. The Normandy SR2, while an independent vessel, strongly resembles the Normandy SR1, an Alliance ship. Use of stealth systems is highly recommended.

Ami annyit jelent:

EDI UTAZÁSI TANÁCSA: A Batárián Hegemónia minden Szövetségi hadihajó jelenlétet ellenségesnek vesz a batárián-felségűrben. Habár a Normandia SR2 egy független hajó, megjelenése erősen emlékeztet a Normandia SR1, szövetségi hajóra. Lopakodó rendszer használata erősen ajánlott.

Miről szólt a legutolsó két Cerberus napi hír? Az SSV Budapest belépett a batárián felségűrbe, és konfliktus robbant ki a Szövetség és a Hegemónia közt. Az utolsó napi hír, pedig Dr. Kensonról szól, aki a reléket kutatja, és az Arcturusi Egyetemnek dolgozik. Egyébként arra a megállapításra jutottak, hogy a reléket nem a protiánok, hanem egy sokkal ősibb faj készítette.

Konkluzió:

A batáriánok elrabolták a dokit, de a Szövetség nem küldhet szövetségi hajót, mert abból háború lenne. Itt jön a képbe Shepard, akinek megvan a felszereltsége ahhoz, hogy diszkréten behatoljon az ellenséges vonalak mögé, és kiszabadítsa a dokit. Mivel ez egy Szövetség orientált DLC, ezért valószínűleg találkozunk volt csapattársunkkal (Ashely vagy Kaiden), sőt, együtt harcolunk, kiszabadítjuk a dokit, aki elmondja az infókat, és csapattársunk megvilágosodik, hogy egyáltalán nem manipulál minket a Cerberus, és jó eséllyel végre a Szövetséget is a "helyére rakhatjuk". Ja, és vélhetően infókat kapunk a kaszásokról, elvégre nem véletlenül rabolták el a dokit!
  • Slashice
    Egyébként emlékeztek arra, amikor volt egy "red herring"-re mutató link a vonalkódos rejtvényekben? Mekkora bukta lenne, ha ez lenne az a bizonyos red herring :D és kiadnának még egy rucis DLC-t :D:D:D szerintem a fanok rágyújtanák az házat a BioWare-re :D
    Dehogy tudom, ritkán nézek be. most meg túl beteg vok végigolvasni az utolsó 500 HSZ-t:)
  • Hoz_Hun
    Azt tagadják, hogy ők szivárogtatták ki, viszont elsimerik, hogy jókat mulatnak a sok eszement találgatáson.
    Jövő héten állítólag kapunk tájékoztatást. Ami engem egy kicsit elkedvtelenít, hogy miután kiteszik az infót a DLC-ről, még jó egy hónap mire tényleg megjelenik.
  • Hoz_Hun
    Jól tudod.
  • Hoz_Hun
    "I'm too busy remembering how awesome I am right now. I might talk to you later."

Lol
    Milyen DLC jött most ki? A leutolsó amiről tudok a 3 új ruci volt a Liara DLc után.
  • SZEG007
    ezt hivják gerilla marketingnek vagy mi:)