Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azaz "Tudjuk, hogy jó ideje már, hogy ez a legfontosabb téma a közösségben, de boldogak vagyunk, hogy végre hivatalosan is bejelenthetjük: LESZ safety car az F1 2011-ben!"

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
I met God. She's black
I met God. She's black
Crome
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha 10en kívül rajtolsz akkor kemény keveréken menj, de állíts a stratégián alapból mert verseny közben nehézkes. Ha kintvagy boxban kb 2000 méter elõny kell, inkább 1500 a mögötted lévõtõl hogy kigyere elé . Asszem több tanácsom nincs, csak annyi hogy ha boxba mész akkor vigyázz mert könnyen elcsúszol a boxbejárat mellett, oda nem árt a Flashback.
Sok sikert 😊
#8993:
Én Montreálban vágtam oda a Torroval a bajnokok falának 😄DD
#8994:
Át lehet, de csak ha jól jössz ki a kanyarból. Ha már kicsit is csúszol, akkor falat kapsz 😄
I met God. She's black
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Crome
I met God. She's black
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I met God. She's black
I met God. She's black
I met God. She's black
Viszont ez a stock McLaren tényleg ennyire szutyok a fullos Torro Rossohoz képest?
I met God. She's black
Is-is. Spa-ban 75%ot nyomtam, Monzában 50%ot, Barcelonában 20at mert utálom azt a pályát( de nyertem ) 😄
I met God. She's black
Jah és te milyen távon játszol ?
Nemjutottam be a Q3ba, 13. helyrõl várom a rajtot.
I met God. She's black
Azért persze az is jó volt, mikor épp a híd alatt mentem át, felül meg ment az egyik Red Bull és szólt a mérnököm, hogy közeledek az egyik Red Bull-hoz. :-D
Crome
Alig várom hogy vége legyen, Suzukában 3. helyrõl rajtolok a két RedBull mögül, a riválisom, Button a 7.rõl rajtol. Amúgy ha Button a riválisom, akkor az õ helyére kerülök vagy Hamiltonéra ha legyõzöm? Hamilton erõsebb csapattárs, õt szeretném csapattársamnak, de Buttont jobban bírom 😄
I met God. She's black
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
szerk.:
De amúgy valszeg azért csúsztam meg, mert sokszor figyelmetlenül a rázókõn gyorsítottam ( Monzában is ez volt a baj néhol)
I met God. She's black
nekem ott 1:39:810 volt asszem a legjobb idõm Time Trialban...
Jó lenne ha vége lenne már ennek a szezonnak 😄
I met God. She's black
asszem talán maga Jacki Stewart mondta
Gabeo: Azért egy Nordschleife-t berakhatnának a két szép szememért 😄
I met God. She's black
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
multi fog a leginkább érdekelni, és persze a Nürburgring😊