| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Osztom! Nem hiszem, hogy a DRS zóna helye, amiről az sem tudni, hogy kapott e infót a CM, fogja alapjaiban meghatározni a játék realitását. Igaz ez valahol beállítottság, "érettség" kérdése. "Kislány" koromban még nekem is lényeges volt, hogy adott játékban az aktuális autófestésekkel legyenek felvértezve az autók, és annyira legyen aktuális amennyire lehet. Ma már ez kevésbé érdekel. Nem egy felirat pontos helye, vagy adott esetben egy DRS zóna pontos helye fogja meghatározni azt, hogy mennyire jó a játék, vagy, hogy milyen jót fogok vele versenyezni. Amíg ordító hibába nem ütközök, én jól le tudom kötni magam az F1 2011-el, és pl eszembe nem jutott, hogy egy valamilyen 2012-es MOD tegyek fel hozzá, csak azért, hogy aktuális legyen. Arra majd ott lesz az F1 2012 ha pontosak lesznek a DRS zónák, ha nem. Összességében szerintem ez legyen a legnagyobb problémánk!