Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atila4
Tudtommal úgy lesz mint a 2010-ben

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Elore meg van szabva, h mikkel mehetunk? Es egy szezon utan valthatunk csak nagyobb csapatra? 😄

zzeN
Single-ben a kezdõ csapatok akikkel mehetünk: williams, force india, hrt, virgin és lotus

Messze az india a legjobb.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TruckerDave
Tényleg jól van na 😄 Kapkodok mert túl gyorsan telik a hétvége 😄

[HUN]FaTaL
LAN játéknál mi a fenének kéne osztani a képernyõt?

http://goo.gl/gd6Zi5

JUVEfun
a 2010 -ben is volt......

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

TruckerDave
De az osztott képernyõt lehet majd egy géprõl is? Vagy csak LAN-ba ?

lesz minden elvileg...osztott képernyõ is, és multiplayer is...multinál nyilván nem osztott képernyõ lesz, hanem online tolod valaki ellen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

TruckerDave
A Co-OP champion az hogy mûködik majd ? 2-en lehet majd egymás ellen osztott képernyõn, de akár egy gépnél tesómmal is ? Vagy csak LAN-on vagy neten ?

benőmenő
Ráadásul törés nélkül :S
A professional, mag a legend közt annyi volt a különbség, hogy algersuari gondolkodás nélkül belekormányozta az autóját a playerbe, szal érdekes.
Totti5
Az AI-t hasonlítja csak. Full TCvel megy végig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Palinko
mint ha itt olyan lenne az intermediate mint a 2010 ben az easy, vagy csak én látom így?
dr Kotász
A nehézségi szintek össszehasonlítása:

V43 1105
Nekem TV-bõl ez van megszokva.. :$ 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Palinko
jah
aerolive
Kívülrõl irányítva mintha egy teljesen másik játék lenne.

Palinko
nem tudom sokan miért a fenti camból nézik, én mindég cokpites vagyok
Muttley
YESSSS!

véééééééégre cockpit view
és teccccc 😊
ez + teszt alapján 1. napos vétel

Just do it :)

oneal1
nekem is a redbull adott bár Mercit szerettem volna...

!Forza Ferrari!

mindkettejüket bírom, de Schumi az örök kedvenc😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

várnék ezzel , új procit kell vennem és a kormányom is helyre kell tennem, mert automatic Gearssel Malaysiában, Kínában, Koreában nem sokra megyek

V43 1105
Rosberg vagy Schumi leszel ? ^^, Co-op championshipet ketten, van kedved ?😄D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

2011-esre kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz kezeltõ benne a Merci...DRS remélem nem romlik el sûrûn😄 és abban is reménykedek, hogy nem kopik el a hátsó gumi

A Mercedes kinézetre, meg hangra is bejön nekem, a videó alapján.
Jaj, ideje lesz minél hamarabb beszerezni azt a HD6850-et... 😊

TruckerDave
Nekem a Toro Rosso is nagyon feküdt.

V43 1105
McLaren, Mercedes, Force India.. nekem õk amik fekszenek ^^,

ja nekem is csak a Red Bull adott az 1. év után, de azt nem bántam😊 RB fekszik nekem a legtöbb pályán, stabil kocsi...

igen, remélem az igazolások is kicsit reálisabbak lesznek

Palinko
meg csoda ha meghívtak oda mert nem jutottak be rivális zónába általában....

de ezen nagyon remélem javítanak, meg hogy ha megnyered a vbt igazán adjanak még 1 éves szerzõdést, ne csak a 6 szezonban.
😄,

természetesen, korábban írtam már, hogy a Mercivel is. Egyébként a 2010-es játékban nagyon nem feküdt nekem a Merci GP, iszonyú instabil volt az autó hátulja, akármennyire tettem rá a REAR balancot...

V43 1105
Ilyen logóval, ilyet mersz írni? ERETNEK .. <#miaz>

TruckerDave
Az lenne a fain, ha olyan hangja lenne mikor elveszed a gázt mintha beszippantott volna egy mókust. 😄

áá nem a hang minõségére gondoltam, hogy mennyire hangos, hanem inkább a jellegére...pont megfelel és sztem jobb, mint a 2010-é

zzeN
Írta vki, h a pályákat is újra modellezték. De sajnos a renault-nak nincs trabis hangja😞

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lolSL
ha élethû lenne megsüketülnél, de legalább valós hang lehetne halkan
ez a tv közvetítéses egész lakótelepeket beszennyezõ cincogós f1 hang egy vicc, nem értem miért kell a játékokban is erõltetni.

remélem a Lotus-Renault váltó hangja olyan lesz, mint a valóságban😄 ilyen bedurrant Trabant hang mekkora jó lenne már, csal velük leszek kb😄

Totti5
Minden csapaté le lett modellezve valósághûen.

Totti5
Codie játékoktól nem is vár mást az ember😊 majdnem, ha nem tökéletes.

és ha jól látom a kormányok is kissé változatosak lesznek a Red Bullnál van bemélyedés😊

nagyon komoly a motor hangja😊 valahogy élethûbb

lac coo

Csak neked ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zzeN
Gamespot review: 8/10
http://www.youtube.com/watch?v=DUBY1vbtLdo&hd=1

szerk.: Csak nekem nem megy a videóbeszúrás?

Totti5

Szerencsére az enyém is még az, bár nem mertem volna esküdni rá, hogy az lesz. Így viszont királyság. :-)

Crome

benőmenő
Há isten még midig támogatott a kormányom, csak gipszbe nehéz lesz vezetni <#fejvakaras>
lac coo
támogatott kormányok :

- Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel
- Atomic Accessories Super Sport Evo
- Atomic Accessories TVR Sagaris
- ECCI Trackstar 6000
- Fanatec Porsche 911 Carrera
- Fanatec Porsche 911 GT2
- Fanatec Porsche 911 GT3 RS2
- Fanatec Porsche 911 Turbo S
- Logic3 Tri Format Topdrive GT
- Logic3 Tri Format Topdrive RF
- Logitech Driving Force GT
- Logitech Driving Force Pro
- Logitech Formula Force EX/RX
- Logitech G25
- Logitech G27
- Logitech MOMO Racing
- Logitech WingMan Formula Force GP
- Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel
- Thrustmaster Ferrari F430
- Thrustmaster Ferrari GT Experience
- Thrustmaster Ferrari GT F430 Wireless Cockpit
- Thrustmaster RGT Force Feedback Pro Clutch
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Intergral T500
- Thrustmaster T500RS
- Thrustmaster Universal Challenge

Forrás: hsw.hu

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TruckerDave
Az nagyon állat lenne. 😄

szabii98
hát én azért párszor megcsúsztam a pályákon / Szingapúr, Kuala Lumpur, Korea/ tehát vigyázni kell hogy hol kanyarodsz, bár ez egy profinak nemgond. De idén lesz sokminden, motorhiba, bátorabb AI, Safety Car és keményebb csúszások. Nagyon komoly lesz a játék! 😄
Apropó, Safety Car-s felvezetõ kör is lesz?

I met God. She's black

dr Kotász
De õ az 1:33-at állórajttal csinálta <#hehe>
dr Kotász
ilyen lesz a time attack mód, királyságnak tûnik, kölönbözõ autó/gumi/idõjáráskombinációk lesznek pályánként

1:33 körüli kör Pirellivel, gumiszimmel is gyenge kör nemhogy anélkül😮