21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#11746 Grafika szebb lett, azon kívül semmi változás. Talán a rázókő csúszósabb... -
#11745 azt meg hogy?:S
steam en nincs valami elállítva? -
#11744 én is letöltöttem, de nekem Spanyol nylevű... -
#11743 na, elsőre nem rossz:)
nem lehet úgy levágni a dolgokat, ahogy látszott egy videóban, illetve inkább aztmondom, hogy sokszor megdobnak a nagyobb rázókövek és tapadást veszítessz.
ami még nagyon tetetszett, ha elfékezed akkor már rontva van a kanyar:)
ilyen az előzőben nem volt. mondjuk a gázzal nem kell finomkodni:S
am élvezetes:) -
RYO21 #11742 2.3 gb -
avus #11741 2,8?? A boxos csak 1,49 volt. -
#11740 na már töltöm én is, remélem 10 perc alatt lehúzza -
#11739 Fine:D -
#11738 reggelre már fent volt, úgyhogy már szedem le, 5%on van, maxxal jön, 2,8 giga vagy mennyi :) du-ra le is jön -
#11737 nem rinyálás miatt, de kiváncsi vagyok, hogy mi mehet a háttérben:) -
#11736 CM azt mondja további 2-3 óra, szóval majd holnap :))) -
#11735 Ha valaki szeretne, és tud szép banner képet csinálni, azt megköszönném, és kitenném. :) -
balays82 #11734 Az amerikai PSN-en ma kellett megjelennie a demónak, csak az európain fog holnap. A PS3 esetében tehát tartják a menetrendet, csak PC-n nem jön össze valamiért. -
#11733 Ez nem steam-ről szól , szerintem inkább PC .... -
ATi0021 #11732 Nem tudok ki vesz, de abban ne is reménykedj, hogy a Valve vagy a Codemasters. :)
Amúgy némi friss Twitterről:"The #F12012 demo is now available on the NA PSN store, we're currently working with Valve to get the demo up on Steam asap"
Ezek szerint a későbbre ígért PS3 demó is kint van. Már megint utolsó a Steam. Lényegileg, mint a Showdownnál. -
#11731 az mondjuk igaz, ha valami gáz van azt igazán kiírhatnák a népnek, hogy minimum 3 óra vagy 5 óra vagy csak holnap.
Lassan behal az F5 billem, ki vesz másikat , :))) -
ATi0021 #11730 Napot illetően valóban időben vannak, csak az ígért időpontot nem sikerült tartaniuk. Ahhoz képes milyen luxus dolog lenne, még mindig előrendelni se lehet a játékot Steamen, pedig Steamworks cím. Amúgy meg a Steamnek se lenne jó üzlet elveszíteni a Codemasterst.
Ne érts félre örülök én a Steamnek, jobb mint a Live, legalább attól megszabadultunk. Csak akkor miért kell folyton hazudozni, olyan nagy dolog lett volna kiírni, hogy Steam cseszik rájuk és ők se tudják mi lesz. Biztos sok warezos írja, hogy emiatt nem veszi meg, de azért szerintem van egy kettő aki épp az ilyen negatív üzenet miatt. Ezek után milyen támogatása lesz majd a játéknak? Előkerül egy nagyobb bug és a frissítést a Steam majd kiadja amikor épp olyanja van? -
#11729 Aztán a végén még igaza lesz alexease sporttársnak ;) -
#11728 STEAM-et nem lehet kidobni, az nagy luxus lenne :))))
Amúgy meg semmivel nincsenek elkésve, elvégre még mindig 11.-e van ! :DDDD -
ATi0021 #11727 Miért nem a Codemasters tehet róla? Nem azért, de nekik van egy megállapodásuk a Steamworksel, ami következtében csak van beleszólásuk mikor is legyen kint egy demó vagy teljes játék.
Az hogy saját partnerük se tiszteli, veszi őket komolyan és Ők ezt hagyják már az ő hibájuk. Mert bizony nem tudom Steamnél hogyan megy, de nálunk és más munkahelyen ilyenért egy partnert kapásból kidobunk, ha egyszerűen teszik magasra az utasításunkra. És bizony ezt már a Showdown demónál is eljátszották. Ott is volt egy nap csúszás. Érdekes módon XBox Livera kitudták tenni MS-nél időben reggel, sőt az aktuális frissítéskor PSNre is kint van minden. Szóval jó lenne eldönteni, hogy Steam van a Codemastersért vagy fordítva, mert nem mindegy. -
#11726 Addig is, natur F1 hangok...:)
-
#11725 Haza értem, látom semmi.
AZTÁN útközbe eszembe jutott hogy a jó öreg XP-n el se fog indulni xDDD -
#11724 F1 rajongóknál sok vicces dolog van. Valaki panaszkodott, hogy miért ing van a szerelőkön, mikor azok pólóban szoktak lenni ( vagy fordítva, már nem tudom ...!!!!!LOL !
De amúgy meg nem CM tehet erről, ott ül a srác a forum előtt, probál nyugtatni mindenkit, de sTEAM képtelen kirakni :)))
De tényleg nem értem, azt gondoltam, ezt feltöltögetik a szerverekre napokkal előbb, letesztelik jó-e, majd mikor it az idő egy egyszerű hírben egyszerűen kilinkelik -uszkve ... -
#11723 Es a vicc az, hogy a legtobbszor olyanok fenyegetoznek, zsinnyegnek akkik amugy sem vesznek meg soha semmit;) -
#11722 bocsi, CM forumba rakta be valaki ,le is szedték azonnal :))))
Már megy a gyilok, fenyegetőznek ha nem lesz egy órán belül demo, nem veszik meg a játékot, tiszta kabaré :)))) -
#11721 Már azt hittem...
-
Mekkora köcsög vagyok ! ;) Nem igazi a kép, mielőtt valaki öngyilkos lesz ... :D -
#11719 Az még belefér :))) Legalább éjjel ráér töltögetni ... -
#11718 23.59-kor kikerul, es egy szot sem szolhatunk, meg ma megjelent;DDD -
#11717 Szegény CM-es srác is ki van feszülve, hogy inkább a kocsmában nézné az Angol-Ukrán meccset mint ezzel görcsölni :)))) -
#11716 Remélem még este felrakják...hogy legalább éjjel le lehessen tölteni :D -
IXEMGabeo #11715 így izgatják a játékosokat, hogy a Steammel foglalkozzanak:D -
#11714 Nem szokott felizgatni az ilyen, de a fenének kell akkor ezer helyen beharangozni, hogy ma demo. PS-re meg elvileg csak holnap lenne ha jól emlékszem :)))9 -
#11713 PS-re mar kint van, Steam-re most eroltetik;) -
#11712 No jó ,ebből ma már semmi nem lesz, ha ki is rakják, mire le töltök 1,5 gigát az agyon terhelt szerverekről reggel lesz :)))) -
#11711 Annyi forgalom van most steam-nél a sok oldal frissítésből, mintha mindenki a demot töltené :DDDD
CM-nél azt írják, hogy már dolgoznak a steam embereivel, hogy mihamarabb kikerüljön. gondolom felhívták őket, hogy mi a fene van, már három új tartalmat raktak ki ma délután F1 meg sehol :))) -
avus #11710 -
#11709 jó kép:D -
#11708 Betettem a Twitter oldal linkjet, azt nezd, ha lesz valami, ott kiirjak.
Ha itt kerdezgeted, akkor valaki megnezi ott, es beirja itt neked. Nem sok ertelme van...
-
#11707 Nem.
Gyanítom DIRT3 demo szindróma lesz, majd holnap ... :))))