Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szimulátorra kell, nem beparkolásra. 😄
én 4 év alatt kettõ db g25-t használtam el szóval nagyjából 2 évet kibír, de hallottam már valakinek 5 évig is, csak én minden nap mentem vele volt, hogy 3 órát egy huzamba.
Szóval tartósak, az értékét is jól tartja.
Ja kérdésedre a válasz: nem normális 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hockenheimban viszont csak fél mp volt köztünk idõmérõn, gondolom, arra a pályára van setupja. Egyébként ott nagyon jól tolja.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A karrier elején 20%-os versenytávnál 1 kiállás elég volt, mert a gumik kibírtak annyit. A szezon közepétõl meg egyszercsak már minimum 2 kiállás kell - néha 3 is. Azért érdekes ez mert semmi se változott közben. Alap játék + hivatalos patch + RD 2011 total conversion.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
A csapattárs köridõ, az nálam már kezdetektõl fova így van.. de megnézem 😄
Elvileg gyorsít valamit, és gyorsított is mert 1:46ról 1:44re gyorsultam(igen, 2mp)
I met God. She's black
Nem tudjátok van a gémhez olyan patch vagy kieg.,hogy sokkal jobban csússzon gyorsitáskor stb??
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
1. A házigazda letilthatja az ütközést multi versenyen.
2. Óriási lag esetén a játék a közeli autókat „ghostosítja”, megelõzendõ a karambolokat. Ezt én szingapúri meg ausztrál ellenfeleknél szoktam tapasztalni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez felesleges opció a játékban, szerintem.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De nem értem, rengeteg bug van kiálláskor. A másik ami zavar, hogy mi az hogy multiban mögé érek és olyan mintha ghost car lenne? Naná hogy elrontom a féktávokat, ha egy szellemautó fenekében megyek. Csinálja normálisan, rakja ki rendesen az ellenfelet, de ne így...
Ha versenyrõl van szó akkor meg nyomd a gázt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mi a franc ez?
hibák:
"Pastor Rosberg" ill. nem Vitaly, hanem Vitalij Petrov.
pitbe ahol a csapattársat tudjuk megnézni, hibásan mutatja a köridõt, pontosabban a másodpercet, most így néz ki: pl. 1:0:26
I met God. She's black
Én is megpróbálok felmenni remélem a netem nem viccel meg...
szerk.:
Esetleg még vannak ilyen dolgok amikkel sebességet lehet nyerni?
I met God. She's black
I met God. She's black
I met God. She's black
I met God. She's black
carrer módban csak a gumi szimet kapcsoltam ki ennyi az össze segítségem, majd, a 2011-es játéknál befejlesztek egy CPU-t és még jobb leszek
I met God. She's black