Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruckerDave
elsõ,4edik,és5ödik lépés is kimaradt 😄

palinho96
elsõ lépés: 1.01-es patch
második lépés: Sezon 2011 patch ANGOL patch telepítése
harmadik lépés: magyar language fálj másolása és felülírása!!!!
negyedik lépsé: system mappa tartalmát a te F1 2010 /system mappába másolása
ötödik léps: adatbázis
(hatodik lépsés: a többi grafikai cucc (gumik, képek) )

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

TruckerDave
az gond ha elõször csináltam a patchet utána a magyar fájlt másoltam ? mármint a magyar nyelvet

palinho96
ha mást nem akkor próbáld újra az elsõ lépéstõl kezdve, úgy ahogy a txt-ben van 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

TruckerDave
aszt hiszem igen 😄

palinho96
mindent felül írtál?

TruckerDave
Invalid file ID-t ír ki a linknél.

TruckerDave
De nekem verseny közben a HRT-nek is tavalyi festése van, nem a fehér fekete kockás.

palinho96

palinho96
a 2011-es festés az mindehol ott van.. nekem fel se tûnt, hogy Di Resta ott van, de javítom 😊

Kössz és AERO-nak is.( Menet közben D pad.)
Már csak annyit; 2.season (red bull csak 1.helyek)WCh már most,még van yes marina...stb)
az összes csapat-tól van szerzõdésem de a Mc Laren nem adja,pedig arra hajtok.
Mééééér nem ?

TruckerDave
A 2011-es festés az csak a rövid versenyhétvégénél az autó képénél van, vagy versenyen is ? Mer nekem játékban már nem mûködik.

TruckerDave
Én még találtam 2 problémát.Az elsõt nem tudom tudod-e javítani, de az lenne a gond, hogy csak a lágy gumi sárga a többi mind sima fehér. A másik nagyobb gond, hogy össze van cserélve Liuzzi És Di Resta. Adatok csapat, zászló, versenyzõrõl kép jó, de a nevük nem. HRT-nél megy Di Resta és így fordítva.

Palinko
csak nagy kár nincs kuplung pedál.
mmovar
ja elfelejtettem írni hogy 18k-ért garival stb...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

mmovar
Én pár hónapja vettem egy bicskei számtek üzletbe zsír újan. kérdeztem is, hogy honnan sikerült beszerezni mert régóta vadászok új példányt. és a boltjuk szerzõdésben van valami osztrák számtek üzlettel ott maradt meg a polcon és onnan hozták. Szóval elvétve de még be lehet szerezni újan. Ami azt illeti én is nyúzom rendesen és semmi baja. Szerintem is pro kormány a mai napig megállja a helyét.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Nálam XP-n is kidobált egy idõben, levettem az anti-aliasingot 4x-esre és azóta stabil. Persze ez lehet videókártya függõ is. Nekem 9600 GT van (512 RAM)

Csak multi alatt fordult elõ, egészen a mai napig.
Megtaláltam a megoldást! 😄 Enyhén nevetséges dolog. Kidobja a hibaüzenetet? Na és? Félrehúztam az üzenetet és játszottam tovább. XD

aerolive
*alsó, bocs a dupláért.

aerolive
Irányítás beállításokban az elsó 4 opció adja meg a menüt. Balra, jobbra, le, fel. Ezeket állítd be a tetszõlegesre. Nekem: 4, 6 - 2, 8. Ha megnyomod valamelyiket, akkor feljön oldalt egy kis menü, mellette nyilakkal. A nyíl mutat egy irányba és azt a gombot kell megnyomni.

Nekem Driving Force Ex kormányom van, használtan vettem, jó állapotban, de nincs vele semmi gond. Tökéletesen mûködik, bár a játék hivatalosan nem támogatja, tehát a menükben nem tudok vele mászkálni, de játék közben mûködik rajta minden rendesen.

Crome

szabii98
Beállítások valami izé, ahol beállítod h mivel mész elõre hátra jobbra balra, stb, és ott a gyorsmenü opciók. Állítsd be valaminek, és azt használva a 'Gyorsmenü jobb'-t és ott majd nyilakkal mutatja mi kell, ott majd tudod váltani a gumit és egyéb dolgokat még.Remélem érthetõ 😄

I met God. She's black

Köszi , de valaki valami konkrétabbat ?
szabii98
A gombokkal lehet váltogatni, a beállításoknál valami nemtudommi.

I met God. She's black

Help !
Career 2. short season SPA 9 kõr Red Bull.
A gumicsere interm.re után minden jó a 7.kõr ig.
A 8. kõrt elkezdve takonnyá válik a pálya.Vezethetetlen.
Próbáltam bemenni gumit cserélni , de intertm. ad vissza nem esõt.

Szia!

Nekem is volt ilyen problémám, csak egy tipp: Próbáld lejjebb venni a Graf. beállításokat. Nekem is simán futott magas beállításokkal, jó FPS-el, de néha kivágott, láthatóan ok nélkül. Elkezdtem visszavenni a Graf. beállításokból, azóta rendben. Milyen géped van?
Kreeder44
Én 1,5 éve vettem kb az enyém szval még lehet kapni boltba is, csak nincs már gyártósoron... 😊 szerintem... nekem annyi nyûgöm van vele h kicsit nyikorog, de lehet 1 kis oil segítene rajta 😄

XP alatt is kivág a Windowsba de legalább nem olyan gyakran.
A fenébe, mindenkinek ilyen instabil a multi?

Nekem sincs bajom vele. Örülök hogy jól szolgál a kedves egészsége.

dr Kotász
Érdekes amit írtok, én 8 éve használok MOMO-t, és kutya baja. A mai napig reagál 1 mm elfordításra is. A pedál is hibátlanul mûködik. Ez a kormány a GP4 óta becsülettel szolgál <#hehe> Amúgy tudomásom szerint már nem lehet kapni, javítsatok ki, ha tévedek.
Én csak tanácsoltam, mert az áráért szerintem megéri. Nekem nem volt bajom vele, pedig 2010-ben vásároltam.
De vegyen Driving Force Prót, ma én is azt vennék inkább, csak lehet még kapni?

Én is csak a tapasztalataimat írtam le, az hogy nálad még nem jött elõ ez a probléma, az nem vigasztalja a többi MoMo tulajdonost, 2011-ben nem ajánlott MoMo-t venni, mert van más/jobb kormány.
Nekem viszont semmi bajom nincs vele, pedig már régóta nyúzom. És nyúzom rendesen.
A tapasztalataimat írom le, az neked hol bevédés?
Ha szar lenne nyilván megmondanám, volt valami "impact" noname kormányom, na az szar volt, tönkre is ment.

aerolive
Mármint MOMO-ról van szó. A kormánynak is van holtjátéka ( le/fel ), de eddig nekem minden kormányomnál így volt. A FF kicsit hangos benne.

aerolive
8k-ért vettem novemberben egy pár hónapos példányt, szalon állapotban volt. Típusprobléma, hogy a gázpedál lazul és ad kb 2-3% gázt magától néha. Van rá leírás, hogy mit kell megcsinálni, csak nem találom a hosszú fejû csavarhúzóm, az kéne hozzá mert mélyen vannak a csavarok.

Aki MoMo-t akar venni, az inkább dobja ki a pénzt az ablakon kb ugyan ott lesz, DFGT vegyetek, ha már nem telik jobbra.
Nekem 2 MoMo ment tönkre pedál problémával+ kotyogott a végén már rendesen a kormány tengely, havernak szintén (Akkor még nem volt DFP/DFGT/G25 azért vettünk másik Momo-t)
Azért mert valakinek momo-ja van nem kell bevédeni
Semmi értelme nincs versenyezni úgy hogy mindig kivág a Windowsba ez a játék.
Megpróbálom XP-n.

[HUN]FaTaL
Persze, 2 hónappal a megjelenés elõtt. lol

http://goo.gl/gd6Zi5

Palinko
annyi hsz lett azt hittem már kijött valami kalóz 2011 es 😄
nem hiszem.
A g25 endurance futamoknál nagyon kényelmes volt, használtam már momo-t is nem mondom, hogy kényelmetlen, sõt talán rövid távon még kényelmeseb a g25-nél, de 2 órás futamon kell a g25-27.
Másik meg, hogy nekem jobban fekszik a nagyobb kormánykerék, és váltófül, annyi a hátránya, hogy kevés programozható gomb van a kormánykeréken.
És azért a tökéletes h váltót sem szabad figyelmen kívül hagyni, az egy tökéletes darab, bár tény, hogy aki csak f1-el megy annak ez a funkció értelmetlen.
És a momok megbízhatósága nem áll a toppon.

Akkor már inkább G25. Nem a legújabb, de felsõkategóriás darab.
Viszont nem vagyok túl jó véleménnyel ezekrõl a kormányokról. Többe kerülnek, mint ami a valódi funkciójuk lenne. 😄

Szimulátorra szerintem ne G27-et vegyen, meg egyébként is.
Akinek annyira van pénze, az inkább ruházzon be egy MOMO-ra, vagy Driving Force Pro-ra + egy új VGA-ra...

az beparkolásra való.
Nagy az értékvesztése, akkor már tényleg inkább RGT ha valaki nem teheti meg a g27-et.
De aki szerencsés alig használtat lehet venni 60 körül.

Edwin9801
Nekem is én is karácsonyra kaptam azóta megy nekem rendesen, és én is azért hajtom rendesen😄

CB: KIS CSOKY !!HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR!!

36k?
Két MOMO esetleg. Én 15 és félért vettem, egy éve. 😄

RGT Clutch Pro...3 pedálos

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

MOMO 36K kb...majd, ha lesz melóm beruházok rá.

nem lenne gond a Thrustmasterrel se, csak sajnos a váltó egy rákfenéje ilyen kattogos szar...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Edwin9801
Milyen Thrustmastered van?

CB: KIS CSOKY !!HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR!!

Vegyél MOMO-t. Sokan azt mondják, hogy tönkremegy a pedál, de nekem nem volt még bajom vele, pedig én ütöm-vágom. 😄
Vagy Driving Force Pro.

arra nincs pénzem, örültem h ezt 24-ért megkaptam Karácsonyra😄 azóta ez már a 2. mert egyszer elkúrtam már a váltóját, akkor alig 1 hónapot, most azért 3-4 hónapig bírta szval haladás van😄, 2x is adtak egy újat ugyebár még él a garancia😄

sajnos lehetséges agresszív vagyok lefele váltásnál és akarva akaratlanul is durván válthatok, pedig próbálom finoman...