Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
második lépés: Sezon 2011 patch ANGOL patch telepítése
harmadik lépés: magyar language fálj másolása és felülírása!!!!
negyedik lépsé: system mappa tartalmát a te F1 2010 /system mappába másolása
ötödik léps: adatbázis
(hatodik lépsés: a többi grafikai cucc (gumik, képek) )
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Már csak annyit; 2.season (red bull csak 1.helyek)WCh már most,még van yes marina...stb)
az összes csapat-tól van szerzõdésem de a Mc Laren nem adja,pedig arra hajtok.
Mééééér nem ?
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Megtaláltam a megoldást! 😄 Enyhén nevetséges dolog. Kidobja a hibaüzenetet? Na és? Félrehúztam az üzenetet és játszottam tovább. XD
Crome
I met God. She's black
Career 2. short season SPA 9 kõr Red Bull.
A gumicsere interm.re után minden jó a 7.kõr ig.
A 8. kõrt elkezdve takonnyá válik a pálya.Vezethetetlen.
Próbáltam bemenni gumit cserélni , de intertm. ad vissza nem esõt.
Nekem is volt ilyen problémám, csak egy tipp: Próbáld lejjebb venni a Graf. beállításokat. Nekem is simán futott magas beállításokkal, jó FPS-el, de néha kivágott, láthatóan ok nélkül. Elkezdtem visszavenni a Graf. beállításokból, azóta rendben. Milyen géped van?
A fenébe, mindenkinek ilyen instabil a multi?
De vegyen Driving Force Prót, ma én is azt vennék inkább, csak lehet még kapni?
A tapasztalataimat írom le, az neked hol bevédés?
Ha szar lenne nyilván megmondanám, volt valami "impact" noname kormányom, na az szar volt, tönkre is ment.
Nekem 2 MoMo ment tönkre pedál problémával+ kotyogott a végén már rendesen a kormány tengely, havernak szintén (Akkor még nem volt DFP/DFGT/G25 azért vettünk másik Momo-t)
Azért mert valakinek momo-ja van nem kell bevédeni
Megpróbálom XP-n.
A g25 endurance futamoknál nagyon kényelmes volt, használtam már momo-t is nem mondom, hogy kényelmetlen, sõt talán rövid távon még kényelmeseb a g25-nél, de 2 órás futamon kell a g25-27.
Másik meg, hogy nekem jobban fekszik a nagyobb kormánykerék, és váltófül, annyi a hátránya, hogy kevés programozható gomb van a kormánykeréken.
És azért a tökéletes h váltót sem szabad figyelmen kívül hagyni, az egy tökéletes darab, bár tény, hogy aki csak f1-el megy annak ez a funkció értelmetlen.
És a momok megbízhatósága nem áll a toppon.
Viszont nem vagyok túl jó véleménnyel ezekrõl a kormányokról. Többe kerülnek, mint ami a valódi funkciójuk lenne. 😄
Akinek annyira van pénze, az inkább ruházzon be egy MOMO-ra, vagy Driving Force Pro-ra + egy új VGA-ra...
Nagy az értékvesztése, akkor már tényleg inkább RGT ha valaki nem teheti meg a g27-et.
De aki szerencsés alig használtat lehet venni 60 körül.
CB: KIS CSOKY !!HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR!!
Két MOMO esetleg. Én 15 és félért vettem, egy éve. 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem lenne gond a Thrustmasterrel se, csak sajnos a váltó egy rákfenéje ilyen kattogos szar...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vagy Driving Force Pro.
sajnos lehetséges agresszív vagyok lefele váltásnál és akarva akaratlanul is durván válthatok, pedig próbálom finoman...