21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#35 sose játszottam úgy az rFactort,de mintha abban is lenne ilyen -
Djemba #34 ha lesz benne olyan carier mód mint amit a sony csinált akkor jó lesz nagyon( csak kis csapattal kezdhetünk és tesztpilótaként,kapunk jobb lehetőségeket ha szerzünk pontokat) -
#33 és milyen időmérő van benne? mész 12 kört, ostcső? f1-be nem ilyen-.- 3 etap, elsőbe utsó 10 kiesik, stb. -
#32 rFactor mivel arra csinálják, a GTR2esek azok rf konvertek, több kevesebb sikerrel.
-
dav1d #31 rfactor -
#30 Melyik a szebb? (rfactoros vagy a gtr2es mod) -
#29 Miért ne lenne időmérő? mindent belehet állítani... egyes látványelemek meg egyéb dolgok hiányoznak, amugy mindent meglehet benne oldalni. -
Szabi1991 #28 mér ne lenne benne időmérő ? :O -
#27 az az lesz!
De semmi komolyság szerintem. Max odaülsz gép elé aztán el lehet mókázni kicsit. -
Djemba #26 majd a gépigényre leszek kíváncsi nagyon -
#25 én nem szeretem ezeket a modokat. oké, nevek, autok, meg csilivili, de az igazi f1 fling nincs benne, nem erre tervezték a játékt se, se időpmérő nincs benne meg semmi.
én abban bizom hogy ugyanaz a játékmenet lesz, ugyanazokkal a szabályokkal mint a rendes forma 1-ben -
Djemba #24 volt f1 Williams de ott nagyon rossz volt a kameranézet meg az irányítása sem volt vmi jó.
-ha olyan grafikája lesz mint a Grid-nek és olyan irányítása mint az rFactor-nak akkor király játék lesz.
(kicsit félek az irányítatóságtól) -
Djemba #23 és ez lesz az első olyan játék amiben Raikkonen világbajnok -
#22 de mondjuk ha így nézzük,akkor a toca race driver3-ban is volt f1 -
#21 jha oks:) én le voltam maradva még az EA-féle f1 2002-nél :D -
#20 jaja,az nem rossz mod,nagyon szépen meg van csinálva.
amúgy "ez lesz az első játék amiben benne lesz Lewis Hamilton" - na és???:)
én maradni fogok az rF-nél:) -
Djemba #19 elvileg 2009 nyarán lehet elérhető az összes konzolra is kijön majd -
Szabi1991 #18 nekem meg a GTR 2 - F1 2008 mód :D -
#17 rFactor - F1Rft 2008 mod :) nekem nagyon bejon :) -
#16 hát már nagyon hiányzott pc-re egy f1-es gém... -
#15 sebaj, nagyon jó gém lesz, ez már most látszik... -
#14 nem hinném hogy javítanának a gridhez képest, a Gridnek pl kisebb a gépigénye (de minimum optimalizáltabb), mint a Dirt-é volt, csak hát ugye ez nem szimuláció lesz, az biztos -
#13 Codies? Jajjdejó kell majd hozzá sm4es kártya meg 5ghz-s 4 magos proci, a fizika persze szar lesz:/ -
#12 A Codies-e az egyik legjobb multiplatform engine. Fizikabna, grafikaban, hangban, toresmodelben is toppon vannak. Persze hardcore fizikat nem kell varni (egyreszt "mindenkinek" autosjatek lesz, masreszt multiplatform), de minden reteg megtalalja majd a megfelelo kompromisszumot;) Valszeg komoly online bajnoksagok, sajat szerverekkel nem fognak kore epulni (foleg hogy ezekhez sosincs dedikalt szerver);D -
#11 Es szerinted a grafika a lenteg, vagyis oruljunk?!:) -
#10 Gridnek állat a grafikája, remélem csak javítanak rajta, meg javítanak törésmodellen -
#9 tudom, azért mondtam:) -
#8 +fav -
n3whous3 #7 [URL=http://www.ihackr.com/torrent-ihackr-download-index-f1+2009+games+download-rapidshare-links-1.html]Már letölthető (kerestem cikket és ez volt az első találat)[/URL] -
#6 Codemasterts-től ne várj realisztikus fizikát.... -
#5 Azthiszem igy picit, többet tudtok meg :
Hosszú idő után ismét lesz hivatalos Forma-1-es játék PC-re, miután a brit játékfejlesztő nagyvállalat, a Codemasters megszerezte a jogokat.
Legutóbb, 2007 nyarán a Sony adott ki Forma-1-es játékot, amely a 2006-os szezonra épült, ám az csak PlayStationön volt elérhető. Azonban a Codemasters a legtöbb platformra elérhetővé teszi a következő hivatalos F1-es játékot, így az PC-n is játszható lesz majd.
Többhetes tárgyalássorozat után a Codemasters végül sikeresen megegyezett a Formula One Administrationnal (FOM), így a brit cég a jövő évben már elő is rukkolhat a következő hivatalos Forma-1-es játékkal, amely már a 2009-es nevezési listát tartalmazza.
Ez lesz egyébként az első hivatalos F1-es játék, melyben szerepel Lewis Hamilton.
Forrás : F1Vilag.hu -
#4 én először örültem a hírnek, aztán rájöttem hogy biztos csinálnak majd valami arcade szart:D -
#3 Ennél bővebben is írhatnál róla. -
zoolee #2 Végre PCn az F1 liszensz..
Idegesített, hogy a gyökér sony nál van..
Na, ON.
Hát, ha olyan graf lesz, akkor isteni.
Fizikáról nem tudni még semmit? -
Djemba #1 jövőre jön PC-re az f1 2009!!!!!!!Codemasters fejleszti a Race Grid grafika lesz az alapja