21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Lehetne benne tévé közvetítés, riporter... Palik, Czolner :DD. -
faszt szólogatsz be mindenkinek, nem a te topikod -
és mondja egy nem tom hány éves:PXD -
Djemba #56 a játék kijönne a 2009 nyitófutam hétvégéjén mekkora lenne te jó ég
-
akkor ez egy vérpistike tápig/játék lesz...
...akkor mér vagy itt? -
Azert az eddigi hozzaszolasok minosegenek aranyabol is tisztan latszik, hogy ez a tema/jatek ide vonza (majd) a verpistekiket:) 
-
jah kamikaze a másikba azt le esett az első szárny meg az első 2 kerék :D azt szevasz :D -
na igen erre céloztam én is egy korai hszemben
-
én annak örülnék, ha végre csinálnának normális törésmodellt az F1-hez. Az eddigi játékok katasztrófák voltak törés terén..... -
de várooom 
-
Djemba #49 platform:
PC, XBOX 360, PS3, PSP, DS, Wii -
Djemba #48 A Grand Prix 4 és az EA sorozata után lényegében csak a moddereknek köszönhetően versenyezhettünk az épp aktuális menők ellen, azonban jövőre ennek vége. A nemsokára megjelenő Race Driver: GRID-ben is látható EGO motor fogja a lelkét adni a játéknak, tehát a grafikára már most kijelenthetjük, hogy nem lesz panasz. Hasonlóan a fizikához, ami eddig is magas színvonalat képviselt, reméljük, a sérülésmodellt is alaposan kidolgozzák, hogy rommá zúzhassuk autóinkat, mint ahogy azt Webber tette a pénteki napon. A licenc értelmében az összes pálya, csapat és pilóta élethű mása szerepelhet majd a játékban. Nem tudni, hogy mióta dolgoznak már a Forma 1-es szimulátorukon az angol srácok, de bízzunk benne, hogy már régóta, és így 2009-ben minél hamarabb ki tudják adni - régóta éhezünk egy jó kis száguldozásra. -
Djemba #47 ps2 voltak tesztpályák benne??? -
van vmi problémád? nincs,oké -
...mondja ezt egy 14 éves balfasz. Grat. -
Hogyne lenne !
-
...és most magyarul is -
Egy jó összefoglaló arról, hogy milyen is legyen az igazi F1 game... -
vagy a 13 éves gyurika -
ok, én addig is várok a gamera -.- -
gyuri12 #39 Az utolsó két játékukból ítélve(Dirt, GRID) erre következtetek.
És mivel ezzel jóval több hasznuk lesz,mint egy szimulátorral,ezért árkádot csinálnak,hogy a 10 éves Pistike is tudjon vele játszani. -
már játszottál is vele ?
menő! -
gyuri12 #37 Az még jó lenne,hogy nem csak Ps-re lesz,de az már nem,hogy az elkorcsult Codemasters fejleszti.
No meg az,hogy a GRID technológiáját használják hozzá,szörnyű.
Egy agyoncsicsázott, "semmi valóságalapja sincs" árkád szar lesz,semmi több. -
ilyen nincs az erfaktorban...de am a formula one 2006 nagyon bejövős volt,ps2-n nyomtam,és még a fizika is úgy 10 pontból 7-et kapna:) és télleg naon bejövős a carrier mod:) várom a 2009-et
-
sose játszottam úgy az rFactort,de mintha abban is lenne ilyen -
Djemba #34 ha lesz benne olyan carier mód mint amit a sony csinált akkor jó lesz nagyon( csak kis csapattal kezdhetünk és tesztpilótaként,kapunk jobb lehetőségeket ha szerzünk pontokat) -
és milyen időmérő van benne? mész 12 kört, ostcső? f1-be nem ilyen-.- 3 etap, elsőbe utsó 10 kiesik, stb. -
rFactor mivel arra csinálják, a GTR2esek azok rf konvertek, több kevesebb sikerrel.
-
dav1d #31 rfactor -
Melyik a szebb? (rfactoros vagy a gtr2es mod) -
Miért ne lenne időmérő? mindent belehet állítani... egyes látványelemek meg egyéb dolgok hiányoznak, amugy mindent meglehet benne oldalni. -
Szabi1991 #28 mér ne lenne benne időmérő ? :O -
az az lesz!
De semmi komolyság szerintem. Max odaülsz gép elé aztán el lehet mókázni kicsit. -
Djemba #26 majd a gépigényre leszek kíváncsi nagyon
-
én nem szeretem ezeket a modokat. oké, nevek, autok, meg csilivili, de az igazi f1 fling nincs benne, nem erre tervezték a játékt se, se időpmérő nincs benne meg semmi.
én abban bizom hogy ugyanaz a játékmenet lesz, ugyanazokkal a szabályokkal mint a rendes forma 1-ben -
Djemba #24 volt f1 Williams de ott nagyon rossz volt a kameranézet meg az irányítása sem volt vmi jó.
-ha olyan grafikája lesz mint a Grid-nek és olyan irányítása mint az rFactor-nak akkor király játék lesz.
(kicsit félek az irányítatóságtól) -
Djemba #23 és ez lesz az első olyan játék amiben Raikkonen világbajnok
-
de mondjuk ha így nézzük,akkor a toca race driver3-ban is volt f1 -
jha oks:) én le voltam maradva még az EA-féle f1 2002-nél :D -
jaja,az nem rossz mod,nagyon szépen meg van csinálva.
amúgy "ez lesz az első játék amiben benne lesz Lewis Hamilton" - na és???:)
én maradni fogok az rF-nél:)