21775
  • Legend Killer
    Lehetne benne tévé közvetítés, riporter... Palik, Czolner :DD.
  • Casillas
    faszt szólogatsz be mindenkinek, nem a te topikod
  • John Cena
    és mondja egy nem tom hány éves:PXD
  • Djemba
    a játék kijönne a 2009 nyitófutam hétvégéjén mekkora lenne te jó ég
  • fanka93
    akkor ez egy vérpistike tápig/játék lesz...
    ...akkor mér vagy itt?
  • Alexease
    Azert az eddigi hozzaszolasok minosegenek aranyabol is tisztan latszik, hogy ez a tema/jatek ide vonza (majd) a verpistekiket:)
  • Pepsi Twist
    jah kamikaze a másikba azt le esett az első szárny meg az első 2 kerék :D azt szevasz :D
  • kemszi2
    na igen erre céloztam én is egy korai hszemben
  • w77d
    én annak örülnék, ha végre csinálnának normális törésmodellt az F1-hez. Az eddigi játékok katasztrófák voltak törés terén.....
  • fanka93
    de várooom
  • Djemba
    platform:
    PC, XBOX 360, PS3, PSP, DS, Wii
  • Djemba
    A Grand Prix 4 és az EA sorozata után lényegében csak a moddereknek köszönhetően versenyezhettünk az épp aktuális menők ellen, azonban jövőre ennek vége. A nemsokára megjelenő Race Driver: GRID-ben is látható EGO motor fogja a lelkét adni a játéknak, tehát a grafikára már most kijelenthetjük, hogy nem lesz panasz. Hasonlóan a fizikához, ami eddig is magas színvonalat képviselt, reméljük, a sérülésmodellt is alaposan kidolgozzák, hogy rommá zúzhassuk autóinkat, mint ahogy azt Webber tette a pénteki napon. A licenc értelmében az összes pálya, csapat és pilóta élethű mása szerepelhet majd a játékban. Nem tudni, hogy mióta dolgoznak már a Forma 1-es szimulátorukon az angol srácok, de bízzunk benne, hogy már régóta, és így 2009-ben minél hamarabb ki tudják adni - régóta éhezünk egy jó kis száguldozásra.
  • Djemba
    ps2 voltak tesztpályák benne???
  • fanka93
    van vmi problémád? nincs,oké
  • Csuhai G
    ...mondja ezt egy 14 éves balfasz. Grat.
  • lac coo
    Hogyne lenne !
  • fanka93
    ...és most magyarul is
  • dr Kotász
    Egy jó összefoglaló arról, hogy milyen is legyen az igazi F1 game...
  • fanka93
    vagy a 13 éves gyurika
  • bertino
    ok, én addig is várok a gamera -.-
  • gyuri12
    Az utolsó két játékukból ítélve(Dirt, GRID) erre következtetek.
    És mivel ezzel jóval több hasznuk lesz,mint egy szimulátorral,ezért árkádot csinálnak,hogy a 10 éves Pistike is tudjon vele játszani.
  • bertino
    már játszottál is vele ?
    menő!
  • gyuri12
    Az még jó lenne,hogy nem csak Ps-re lesz,de az már nem,hogy az elkorcsult Codemasters fejleszti.
    No meg az,hogy a GRID technológiáját használják hozzá,szörnyű.
    Egy agyoncsicsázott, "semmi valóságalapja sincs" árkád szar lesz,semmi több.
  • fanka93
    ilyen nincs az erfaktorban...de am a formula one 2006 nagyon bejövős volt,ps2-n nyomtam,és még a fizika is úgy 10 pontból 7-et kapna:) és télleg naon bejövős a carrier mod:) várom a 2009-et
  • antijuve
    sose játszottam úgy az rFactort,de mintha abban is lenne ilyen
  • Djemba
    ha lesz benne olyan carier mód mint amit a sony csinált akkor jó lesz nagyon( csak kis csapattal kezdhetünk és tesztpilótaként,kapunk jobb lehetőségeket ha szerzünk pontokat)
  • akyyy
    és milyen időmérő van benne? mész 12 kört, ostcső? f1-be nem ilyen-.- 3 etap, elsőbe utsó 10 kiesik, stb.
  • Istencsászár
    rFactor mivel arra csinálják, a GTR2esek azok rf konvertek, több kevesebb sikerrel.

• dav1d
    rfactor
  • tobias88
    Melyik a szebb? (rfactoros vagy a gtr2es mod)
  • Istencsászár
    Miért ne lenne időmérő? mindent belehet állítani... egyes látványelemek meg egyéb dolgok hiányoznak, amugy mindent meglehet benne oldalni.
  • Szabi1991
    mér ne lenne benne időmérő ? :O
  • oneal1
    az az lesz!

De semmi komolyság szerintem. Max odaülsz gép elé aztán el lehet mókázni kicsit.
  • Djemba
    majd a gépigényre leszek kíváncsi nagyon
  • akyyy
    én nem szeretem ezeket a modokat. oké, nevek, autok, meg csilivili, de az igazi f1 fling nincs benne, nem erre tervezték a játékt se, se időpmérő nincs benne meg semmi.

én abban bizom hogy ugyanaz a játékmenet lesz, ugyanazokkal a szabályokkal mint a rendes forma 1-ben
  • Djemba
    volt f1 Williams de ott nagyon rossz volt a kameranézet meg az irányítása sem volt vmi jó.
    -ha olyan grafikája lesz mint a Grid-nek és olyan irányítása mint az rFactor-nak akkor király játék lesz.
    (kicsit félek az irányítatóságtól)
  • Djemba
    és ez lesz az első olyan játék amiben Raikkonen világbajnok
  • kemszi2
    de mondjuk ha így nézzük,akkor a toca race driver3-ban is volt f1
  • kemszi2
    jha oks:) én le voltam maradva még az EA-féle f1 2002-nél :D
  • antijuve
    jaja,az nem rossz mod,nagyon szépen meg van csinálva.

amúgy "ez lesz az első játék amiben benne lesz Lewis Hamilton" - na és???:)
    én maradni fogok az rF-nél:)