Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy:
Silverstonban kiestem(esõ volt, ráadásul utálom azt a helyet) és utána megkérdezték hogy gondolkodom-e a csapat váltáson, mondtam hogy igen, egybõl szerzõdéshosszabítást kaptam 😄
I met God. She's black
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
idõmérõ más tészta Monacoban volt az 1. pole-om, de ott megbüntettek pont így 6. helyrõl indultam😊
igaz h gumikopás nélkül, de rögtön leszerzõdtetett a Red Bull😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én most az 5. szezonomat teljesítem, épp a Lotusnál, az utolsó két szezont vagy a McLarennél vagy a Mercedesnél tervezem (a Red Bullnál már jártam).
I met God. She's black
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Adrenalin 4ever. 7. helyrõl rajtolok Montreálban, feljövök az 5.-re és onnan megy a sínautó, egészen a 6. körig amikor bemegyek kemény keverékért. Kijövök a 6. helyen, utána elõre szép lassan Webber jön ki a boxból( 7 pontra volt tõlem a bajnokságban ) és elém kerül. 1 kör volt mire túljutottam rajta. Utána már csak Button és Alonso volt, de õket már nemtudtam volna megelõzni, mert 6 kör volt hátra és egyre gyorsultak, de elértek a lekörözettekhez, és jól belassultak, útól értem õket és gyõztem. 😄 Most úgy vagyunk a bajnokságban hogy 130 ponttal vezetem a bajnokságot, mögöttem Webber 109el, a konstrüktõrben pedig a Ferrari és a Mclaren mögött vagyunk a Toro Rossoval. Amúgy ha netalántán megnyerném a világbajnokságot, kik ajánlanának szerzõdést? 1. szezonban vagyok, de eddig a legjobb a Force India volt aki érdeklõdik.
I met God. She's black
- nézhessem a másikat
- ne kelljen már levezetõ kört is menni ha elbasztam hogy visszakerüljek a boxba...
- lehessen skippelni, hogy ha már megtettük a kvali kört és ne kelljen 10 percet várni
- valami olyan szerverkészítõt ami megjegyzei a dolgokat és bentrõl lehessen restrtolni, lépegetni a különféle események közt
- lehessen 1 csapatba menni...
Valószínûleg kaptam egy új autót + szendvicset. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
No meg ha lennének zászlólengetõk a pálya szélén.
Remélem normális hangok lesznek és rendbeteszik a boxkiállásokat is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Új törésmodell meg nem lesz, hanem ami van az lesz finomítva, de sok mindent azon már nem lehet. Teljes visszajátszás, annak mentése kellene, de a Dirt 3ban sem volt csak az a 5 mp, így ebben sem lesz sajnos feltehetõleg...
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Ezt a hibát kaptam mikor be akarok lépni:
http://i53.tinypic.com/1zejk39.jpg
Nem tudja valaki mi lehet a gond?
Elõre is köszi a választ!!
ha van már ilyen assist-OFF fizikát bemutató video
link, plz
Just do it :)
Amúgy ezt érdemes elolvasni: Kormány Kalauz
nagyon remélem, hogy amit 9:40-nél láttam, azt ASSISTok bekapcsolásával csinálta az arc
Just do it :)
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
De én inkább Kormány + BF3-at venném 😄 xD
de nem kizárt hogy megveszem az f1 2011-et ha nem nyerem meg a pályázaton 😄
I met God. She's black
#8862:
Ezzel meg a másikkal nekem az a bajom, hogy le kell tenni az asztalra, én jobb' szeretek úgy játszani ha a két lábam közt van a kormány.
I met God. She's black
Mert a mostaninak tönkre ment a potmétere.. :S 😞.. Ugrál összevissza:S... 2 éves Genius Speed Wheel 3MT!