Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Hát igen. Valenciában 1 körben Alonso kopott el elõttem, majd utána én. Vicces volt hogy ezért lettem 3.
Amúgy:
Silverstonban kiestem(esõ volt, ráadásul utálom azt a helyet) és utána megkérdezték hogy gondolkodom-e a csapat váltáson, mondtam hogy igen, egybõl szerzõdéshosszabítást kaptam 😄

I met God. She's black

Totti5
Kopás azért elég sokat számít.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lol 1. évadban a Lotussal 15 gyõzelmet és 10 pole-t szereztem😄 elején döcögõsen indult, csak Barcelonában (ütközések miatt kiestem), Szingapúrban (24. rõl lettem 5.), Koreában (esõ volt, amúgy se megy a pálya, de lassú voltam) és Valenciában (végefele többször hibáztam Massa megelõzött és már nem bírtam beérni csak 2. lettem) nem sikerült nyerni a többi mind összejött.

idõmérõ más tészta Monacoban volt az 1. pole-om, de ott megbüntettek pont így 6. helyrõl indultam😊

igaz h gumikopás nélkül, de rögtön leszerzõdtetett a Red Bull😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az 1. szezonban még ne várj nagy szerzõdéseket. Esetleg, ha megjelölöd riválisodnak a Red Bullt vagy a McLarent a Hungaroring környékén, és ha év végén megvered õket, akkor tõlük kaphatsz ajánlatot - de garantáltan 2. számú pilótának szerzõdtetnének. Bár, mivel ez még csak az elsõ évadod, nagy szerzõdéseket nem fogsz senkitõl sem kapni, a nagy csapatoknál meg hiába teljesítesz jó évadot (pl. VB-cím), nem tartanak meg, mert nem elég magas a reputációd.
Én most az 5. szezonomat teljesítem, épp a Lotusnál, az utolsó két szezont vagy a McLarennél vagy a Mercedesnél tervezem (a Red Bullnál már jártam).

szabii98
De meg is forogtam úgy lettem 7. Véletlen úgy hagytam aztán az utolsó 5 percre értem vissza <#hehe>

I met God. She's black

Montrealban nem szoktál nagyságrendekkel gyorsabb lenni a gépnél? ott még szar kocsival is könnyû, mert a gép ott lassú😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Azt a büdös milyen versenyen vagyok túl.
Adrenalin 4ever. 7. helyrõl rajtolok Montreálban, feljövök az 5.-re és onnan megy a sínautó, egészen a 6. körig amikor bemegyek kemény keverékért. Kijövök a 6. helyen, utána elõre szép lassan Webber jön ki a boxból( 7 pontra volt tõlem a bajnokságban ) és elém kerül. 1 kör volt mire túljutottam rajta. Utána már csak Button és Alonso volt, de õket már nemtudtam volna megelõzni, mert 6 kör volt hátra és egyre gyorsultak, de elértek a lekörözettekhez, és jól belassultak, útól értem õket és gyõztem. 😄 Most úgy vagyunk a bajnokságban hogy 130 ponttal vezetem a bajnokságot, mögöttem Webber 109el, a konstrüktõrben pedig a Ferrari és a Mclaren mögött vagyunk a Toro Rossoval. Amúgy ha netalántán megnyerném a világbajnokságot, kik ajánlanának szerzõdést? 1. szezonban vagyok, de eddig a legjobb a Force India volt aki érdeklõdik.

I met God. She's black

ahol van a mérnököd engineer menj egyet a jobbra nyillal és a team infonál nyomj a Q-ra Prõl

Sziasztok!!Én elég kezdõ vagyok és már az elején elakadtam..(Karrier mód)Elindulok a szabad edzésre megteszek 1 kört esetleg 2õt és hogy tudok kilépni hogy a elinduljon a verseny és ne kelljen azta 60percet megvárni míg vége van az idõmérésnek.. valaki segytsen légyszi

valamelyik nap olyan buggal találkoztam, Szingapúrban Massa bal kerekét leszedtem és a kocsim magával vitte😄😄😄 szabályosan porzott olyan volt, mintha a kipufogó füstölt volna és szögeket szórt volna el😄

nem rossz néhányan mai napig toljuk...van amikor sajnos szellem kocsik vannak hiába van FULL-on a Collisions, a net kapcsolata nem mindenkinek jó, vagyis a ping nem oké, aztán huss átmész a másikon hirtelen, ami zavaró is tud lenni...

Totti5
Multi nagyon kezdetleges volt, de legalább sosem laggolt és szakadt!

- nézhessem a másikat
- ne kelljen már levezetõ kört is menni ha elbasztam hogy visszakerüljek a boxba...
- lehessen skippelni, hogy ha már megtettük a kvali kört és ne kelljen 10 percet várni
- valami olyan szerverkészítõt ami megjegyzei a dolgokat és bentrõl lehessen restrtolni, lépegetni a különféle események közt
- lehessen 1 csapatba menni...

oneal1
miért írtam volna el?
12.8 at írtam, azt is mentem...😄

!Forza Ferrari!

mármint másokat is lehetett látni futam közben, ahogyan vezet és ilyenek...még a kameranézet is változhatott...

amit nagyon hiányoltam az az, hogy amikor a multiplayernél mit tom én kiesel a versenybõl akkor eléd dobott egy végeredményt, míg az F1 challengenél láttad a másikat, ahogyan megy a boxból, lehetne váltogatni futam és visszajátszás közben a pilótákat, mint pl a GP4-ben, ezek hiányoznak úgy...

aerolive
Én is így szoktam, csak már narancssárga volt, addig húzta. Elõttem lement vagy 5 kocsi, köv. körben mentem én, de akkor is jöttek velem ... kezdhettem újra a hiba miatt, mert se elõre se hátra nem tudtam menni 😄

Örülj, hogy csak eddig álltál bent! 😄 Nálam egyszer elõfordult, hogy sehol senki a boxban, a csapat mégis bent tartott 55 másodpercig.
Valószínûleg kaptam egy új autót + szendvicset. 😄

[HUN]FaTaL
Ezért megyek mindig 1 körrel elõbb, mint a tömeg. Általában nyerek is rajta 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

aerolive
boxkiállásról jut eszembe ... ma a 12. körben voltam valenciában és a a csapattársam ment elöl, jó negyed pályahossznyival vezetett, nem tudtam hogy kiáll, ezért mentem a saját cserémre. Bemegyek a boxba, ott van a csapattárs, beállok mögé és megállt minden. A csapat nem csinált semmit, mögöttünk is ott álltak a csapatok ( mert ugye addig nem engedhetik el ). Szerencsére mondta a videóba a csóka, hogy ezt kijavítják. Azért elég zavaró néha a 15-20 másodperces kiállás.

[HUN]FaTaL
Én meg remélem, hogy lesz. De már avval is elégedett lennék, ha néha kiesne az AI a versenyrõl, mint, ahogy a valóságban is (fõleg a hátul lévõ csapatokra gondolok).

No meg ha lennének zászlólengetõk a pálya szélén.

Remélem normális hangok lesznek és rendbeteszik a boxkiállásokat is.

Totti5
Kiállításokon biztos nem lesz, mert aki oda leül nem szeretne minden kanyarban pörögni😊

Totti5
Remélem nem lesz, csak a felvezetõ körben. Csak a probléma lenne belõle, mert nem lehet rendesen belõni.

Új törésmodell meg nem lesz, hanem ami van az lesz finomítva, de sok mindent azon már nem lehet. Teljes visszajátszás, annak mentése kellene, de a Dirt 3ban sem volt csak az a 5 mp, így ebben sem lesz sajnos feltehetõleg...

[HUN]FaTaL
SC nem biztos, hogy lesz.

palinho96
Én az ÚJ törésmodellre, illetve az SC-re! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Jó lenne, ha nagyrészt meg tudnák valósítani az ígéreteiket. Leginkább a gumival való taktikára vagyok kíváncsi.

Krisz018
Sziasztok !!

Ezt a hibát kaptam mikor be akarok lépni:
http://i53.tinypic.com/1zejk39.jpg

Nem tudja valaki mi lehet a gond?

Elõre is köszi a választ!!

Muttley
EZT találtam, de ebben egy flipperezõ istenm.rhája ül a volán mögött
ha van már ilyen assist-OFF fizikát bemutató video
link, plz

Just do it :)

Totti5
Eddigi minden videó sínautó volt tehát be volt kapcsolva minden. Egyik gameplayon sem láttam olyan ellenkormányzásokat amit a fejlesztõi videókon.

thedriver
Sajnos 10 ezerért, pláne alatta nem lehet használható kormányt kapni jelenleg. Inkább akkor már valami használtat néznék.
Amúgy ezt érdemes elolvasni: Kormány Kalauz

Muttley
SIM nem lesz, ezt tudjuk, de
nagyon remélem, hogy amit 9:40-nél láttam, azt ASSISTok bekapcsolásával csinálta az arc

Just do it :)

mmovar
az egy xar. azt ne vegyél... nekem volt kettõ is. inkább vettem momo-t. inkább te is vegyél valami jobb fajtát. 10-15 kötött. jobban jársz hidd el nem éri meg elkapkodni.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Crome

palinho96
azaz 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

TruckerDave
Megtaláltam azt a linkelt oldalt, ahol lehet venni CD kulcsot de ott hogy lehet fizetni ?

TruckerDave
Kormányom van. DFGT nem rég vettem. De mi az a BF3 ? Battlefield ?

palinho96
persze a2010-zel is lehet😄
De én inkább Kormány + BF3-at venném 😄 xD
de nem kizárt hogy megveszem az f1 2011-et ha nem nyerem meg a pályázaton 😄

szabii98
Nemsokat fog már változni ez az ár. 😊

I met God. She's black

aerolive
Hm, akkor nem is olyan drága, bár lehet csak elõvételes ár. Az alig újuló FIFA-hoz képest mindenképpen jó.

szabii98

I met God. She's black

aerolive
Volt nemrég egy lehetséges megoldás, 2-3 napja, keresd vissza azt. Ára átlagos lesz, mint kb. mindennek: 9-10k.

TruckerDave
Várhatóan menyi lesz a játék ? Gondolkozom, hogy félre teszek rá egy kis pénzt.

TruckerDave
warezzel lehet multizni ? 😄

szabii98
Mondjuk én még nemvágtam tökre a kormányom, csak a két füle már nincs meg 😄
#8862:
Ezzel meg a másikkal nekem az a bajom, hogy le kell tenni az asztalra, én jobb' szeretek úgy játszani ha a két lábam közt van a kormány.

I met God. She's black

palinho96
vagy még erre gondolotam!de drágább is egy nagyon kicsivel, és már a Geniusról inkább le teszek a mostani hiba miatt 😄

palinho96
én is ezt gondolom! most csinálok egy skint egy nyeremény játékra, ha bejön enyém a géme, ha nem akkor csaka kormány azt majd Warezban meg multizok 😄

szabii98
Egy ilyet lehet veszek énis és inkább akkor ez mint a kiszemelt játék.

I met God. She's black

aerolive
patch mod fix megvan valakinek?

😊 Ezt linkeltem be 2 napja 😊 Jó hozzá palinho magyarítása is.

palinho96
ha ilyne kormányt veszek, szerintetek jó lesz? 😄
Mert a mostaninak tönkre ment a potmétere.. :S 😞.. Ugrál összevissza:S... 2 éves Genius Speed Wheel 3MT!