| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Most vagy tudják előre, mert FIA vagy tököm tudja ki elárulja vagy nem. sokat nem tehetnek ez ügyben. engem nem zavar ha van pár ilyen baki benne.
Vezetési élmény legyen jó, többi másodlagos. Jelenleg a legteljesebb autóverseny témájú játék, senki még csak ötlet szinten sem foglalkozik annyi mindennel mint a Codies !Fehér vonal szabály, ugyan már , mindenki tesz rá ...
Itt más a célközönség, álszent igényekkel! Mindenki realitást akar aztán alig várja mindenki a végtelen flasback-et :)))
Úgy tŰnik kicsit emeltek a realitáson, jobban oda kell figyelni a vezetésre, erre már most mindenki fel van háborodva, hogy mi az hogy 5 másodperccel lassabb időket lehet menni mint real :))
Nekem valahogy eszembe nem jutott soha, hogy olyan tempóban, ritmusban tudjak vezetni mint Alonso ;)
Egy szó mint száz, a realitás ott kezdődik, hogy no help, cockpit nézet, 0 flashback! Akinek ez nem fontos, nem értem miért nem mindegy hol van a drs zóna !? :)
Senki sem úgy született, hogy tudott menni abs- nélkül, manual váltóval, akarat, igényesség meg gyakorlás kérdése .