21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#11666 Lesz az,csak biztos este fele! :) -
#11665 na nem lesz demo?:) -
#11664 minek? kavicságyban így legalább nem sérül ha ott közlekedsz:D -
#11663 Hát azért még egy jóval jobb törés modellt ki dolgozhattak volna :D -
#11662 annyi, hogy kicsit élvezetesebb volna ha közvetlenebb volna az irányítás.
Aztán ahogy írták korábban már nagyon sokszor nagyon sokan:D
Itt tényleg nem a fizikai hanem az élvezhetőség a fő cél, csak azért valamilyen szinten érezzük már hogy nem téglákat tologatunk egy csilli villi környezetben. -
Dzsoy #11661 Nekem mondjuk tökéletes a tavalyi is csak legyen sokkal nehezebb. -
#11660 Az a lényeg, de ha ilyen kétgombos vacak lesz azt nem lehet élvezni :) -
Crome #11659 Lassan a banner képet is át lehetne váltani 2012-re. :-) -
IXEMGabeo #11658 és akkor mi van? 2 éve ezen a megy a vita, hogy szim vagy nem szim. Lényeg, hogy élvezd a játékot nemde? -
janihunk #11657 Origines lesz a demó nem? Hány óra körül jön? -
1:42-től 15 mp-ben a lényeg
ha ez így lesz, akkor köszönjük szépen -
IXEMGabeo #11655 megmondtam, hogy a kormány setup sokat számít:) én a 2011-el voltam így... -
#11654 akkor holnap ki tud gyorsabb kört menni úgy, hogy végig a kavicsban megy?:)
ez lesz a kihívás!:D -
IXEMGabeo #11653 milyet böfögött ez a marha a video elején:D -
#11652 Uhhh, elég real ! :DDDD -
#11651 lehet inkább előveszem a 20 éves matchbox-aimat:D -
#11650 Korrektnek tunik:) -
#11649 no comment:D -
#11648 -
Dzsoy #11647 De Ő holnap a PC-t kérdezte :D -
barcames #11646 xbox-os demó már kint van!!! -
Dzsoy #11645 Kizárt. Xbox-os demó is csak délelőtt 10-11 körül jött ki. -
#11644 Steam-es PC-s demot mikortól lehet tölteni, éjféltől ? -
Dzsoy #11643 Champions mód Lewis Hamilton-nal
-
Dzsoy #11642 Nekem a leváltás is nagyon bejön. És KERS használatánál is tetszik hogy más hangja lesz :D -
Dzsoy #11641 Eső nincs. Young drive test-en lehetne szabadon autókázni a végtelenségig és ott lehetne esőt betenni ,de azt a demóba letiltották. -
#11640 Jah...eső van a demoban ? -
#11639 Bakker alig találtam cockpit videot, az is segítségekkel tolja ... -
A leváltás tényleg fura kicsit :D
de jó hangok. mondjuk nem ferrari videók voltak :| -
#11637 Ha az autó hátulja egy picit elemelkedik a földtől még mindig magától elveszi a a gázt a játék ? -
#11636 Az autó beállításaira gondolsz? Én úgy tudom, illetve láttam videón, hogy az is ugyanaz marad mint 2011-ben, szóval ami fontos az állítható ( a maga módján, nyilván nem szimulátor, nem kell elmerülni a pascalokban meg newtonméterekben ...) -
Dzsoy #11635 Kormány beállítás szerintem teljes, úgy mint 2011-be. (szóval minden)
Segítségek szintén minden ki és be kapcsolható.
Egyedül a kocsit nem tudod testre szabni csak 6-7 különböző módon amit a gép felkínál, de úgy tudom hogy ez nem csak a demoba lesz így hanem a challenge mód a teljes játéknál is így lesz. (persze ez nem 100%) Persze a többi módra ez nem vonatkozik.
-
#11634 Nekem a hangoknál a visszaváltások nem tetszenek. A felfele váltások reálisak, de a lefele... -
#11633 A demo-ban a menuk es beallitasok mennyire vannak korlatozva? Van normalis kormany (kontroller) beallitas (linearitas, attetel stb.)? Ki lehet kapcsolni a segitsegeket? -
Dzsoy #11632 Xbox-on tolom, kormánnyal de nem cockpit nézetben :D
Mentem már könnyű, közepes és nehéz szinten. (sajnos legend itt nincs) -
#11631 Bar holnap lesz demo, vagyis lehet tesztelni, de addig is irhatna valaki aki mar kipobalta box-on;)
Igazabol olyan valaki erdekelne, aki rendesen kormannyal tolja, cockpitbol es miden segitseg OFF;) Grafika, hang nem erdekel, az biztos jo;P THX! -
Dzsoy #11630 Grafikailag szerintem szebb. Annyira nem csúszik mint ahogy azt én éreztem az elején, mert csúnyán rosszul volt beállítva a kormányom, és beállítás után, felfedeztem amit azért más játéknál már sejtettem hogy balra húz a dög. (szerviz sürgősen)
De azért érzékenyebb kicsit mint a 2011.
Viszont felejtsétek el hogy a kocsit padló gázon átdobjátok a kerékvetőn mert utána azt már csak darabokba szeded össze :D Söt, még lassan se, kerüljétek ahogy csak lehet :D
És hát a hang az nagyon ott van a toppon szerintem. -
#11629 Az jó ha csúszik, legfeljebb még csúszósabbra csináljuk :) -
#11628 végre? csúszik?:)
remélem!!:D -
Dzsoy #11627 A féket szerintem baromira nem mindegy hogy hova tekered a kanyar előtt. Előfordul hogy nem nem tudsz megállni, bekanyarodni illetve a kocsi segge is el kezdhet szitálni.
Az autó nekem valahogy nagyon csúszkál. Lehet hogy nincs jól beállítva a kormány de a 2011-ben profiként mentem itt meg a 20. nekifutásra se tudok egy szép kört összehozni. Mintha jégen mennék.
A challenge módnál Te választod ki hogy ki legyen akit le akarsz győzni, de a kocsit nem tudod beállítani, csak annyira amennyit a gép felkínál. (ami a 2010-be és 2011-be is voltak gyors beállítások)