21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#11426 Hát ,ha ilyesmire vágysz akkor rfactor és társai.... -
#11425 En azt mondom h az iranyithatosag egy fokkal komolyabb volt. Ettol persze meg total vicc az is. De ebben a 2011 ben teglaautozas van, patch-t nem tudom h milyen de akkor ahogy mondjatok jobb is h nemtudom...
Jo lenne mar egy olyan f1 es progi amivel tudod ha lemesz a fure akkor gaz van. Ha esoben kerekvetot hasznalsz szinten gaz van, ja es a kigyorsitas lehetne izgalmasabb, nem pedig frédi és béni féle full labtempo -
#11424 Az...főleg a gyerekes 2010-es scriptek miatt is, pl. mikor megforog az autó, de elveszed a gézt a jó isten irányba fordítja az autót ! :))))
Azért is rontottak a 2011 patchben, a sok átlag usernek megoldhatatlan feladat volt vezetni ....
Aztán megy a sírás, hogy egyre gagyibb ... -
nono28 #11423 Na már jó a mód. -
Crome #11422 Nem tudom melyik mod-ot tetted fel, de nekem is egy 2012-es van fent és ott a SC a box végén. -
#11421 pont hogy fizikában a 2011 millióször ócskább a 2010 nél -
nono28 #11420 Melyik pályánál fagy ki a játék?Nekem is lenne egy kérdésem,feltettem a 2012 szezont abba nem láttam a box kijáratnál a Safety Car kocsit.Lehetséges az hogy azért van mert nincs safety car ha felteszem ezt a módot? -
#11419 2010 sokkal gagyibb volt mint a 2011 !
Olyannyira, hogy a patcben elég sokat könnyítettek is rajta mert nagy volt a sírás, hogy szar az egész, megforog kicsúszik stb ... Persze a maga műfajában .... Szóval a felhasználóknak igazi sínautó kell, az itt jelenlévőknek is, ez nem kérdés ! :)))
Én jól elvagyok 2011-el, patch nélkül, erősen csökkentett tapadásokkal, úgy azért elég jó a játék . -
#11418 csak 1 videó ,ami inkább pálya bejáró, mint a játék mutogatása.... -
#11417 kb.... -
#11416 eléggé gáz...fizikán csiszolhatnának..nameg a cockpit nézeten is..
de a fékerő szabályzás menetközben nagyon jó ötlet volt! -
#11415 sínautózás -
Crome #11414 Itt van egy élethűbb verzió, szintén a CM-től, novemberi megjelenéssel. -
#11413 miért volna az?
ugyan úgy közlekedett vele a srác füvön mint a pályán, nevetségesen mozgott az autó -
#11412 Azért egy videóból ilyen messzemenő következtetést levonni badarság...... -
#11411 hááát, az tény, hogy szórakoztató a játék, bár a 2010-es verziót kicsit jobb vezetni. a 2012 től nagyon félek, eszméletlen gagyinak néz ki az irányítás a videók alapján.
Mai napig élmény menni pl a gp4el, ahogy felszárad a pálya meg minden, nagyon baba volt:)
Amúgy meg GPL a best!:) -
Crome #11410 Másrészt ha elszáll a mentésed, akkor a My Games mappáról hiába van mentésed az nem fog segíteni, csak az átnevezős megoldás. -
Crome #11409 Ha minden igaz a Windows games for live tárolja, ahogy a legtöbb beállítást is. (Kivéve a mentéseket pl.) Szóval a hozzátartozó mappát/mappákat kell lementened, de hogy melyeket pontosan azt sajnos nem tudom. -
#11408 Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy az elmentett setupokat pontosan hol tárolja a program, mert újra telepítem a Windowst. Jelenleg XP-van de Win7-re cserélném.
A "My Games" mappában lévő F1 könyvtárból néha csinálok biztonságit, ha esetleg elszállna a mentésem, de ebben nem találom a car setupot.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
#11407 2012 season moddal ha bemegyek a boxba néha lefagy a játék. mitől lehet? -
#11406 nekem tökmind1:D -
#11405 2011.. -
#11404 nekem meg a többi nem tetszik..:D esetleg 07 -
#11403 09 fos, modellek is úristen hogy néznek ki.. -
#11402 kis off:
Valakinek van kedve kis rFhez? F1 RFT 2009re gondoltam, Imola, Rouen les essart stb..?:D -
mtz 82 zts #11401 Valaki tud nekem segíteni abban hogyan tudom felrakni a játékoz úgy hogy el is induljon mert valahányszor felrakom nem jó....aztán megpróbáltam video alapján ugyan úgy csináltam mindent és amikor elindítottam a játékot ezt írta ki :Application load error 5:0000065434
valaki tud segíteni előre is köszi -
#11400 1.2-es patchez kell crack? :D
-
#11399 sajnos voltmár -
kjhun #11398 Codemasters F1 2012 Circuit of the Americas HD EXCLUSIVE
-
#11397 Jól ismerem, amióta nyilvános a azóta próbálgatom. Valóban szép, de gép az kell is alá. Online 20 játékossl jelenleg nem hiszem , hogy létezik olyan pc ami bírná . Igaz ez a jövő zenéje azért ilyen a minőség-gépigény .
fizika, és egyéb szolgáltatások az meg egyenesen nulla szinten van ( szerintem), öt perc alatt megunható ...
De a lényeg a lényeg: jelenleg nincs garfikailag szebb mint a Codemasters cuccai, azért F1 2012-ben is feljebb tolnak némi csúszkát szerintem, eddig csak Xboxos videókat láttam ...Ha valamivel nincs baj az a grafika az tuti :) -
Crome #11396 Úgy értetőbb. :-)
Én mivel karriert nyomok, jobban szeretem amúgy is kisebb csapatnál kezdeni és úgy törni felfelé. -
#11395 intermediet...:D
na mind1, ez a mód képes szezon kezdésnél választhatóvá tenni a Lotus Renaultot, a Mercit, McLaren, RB & Ferrari+a további dolgok letöltésével az AI is jó lesz. -
Crome #11394 Milyen nehézségen győzted le? Csak azt ne írd, hogy Legend-en. :-)
Elkészítették a londoni pálya virtuális modelljét:
Videó 1
Videó 2
-
#11393 A ződ Lotusszal kezdtem egy szezont, és Hamit választottam riválisnak, legyőztem, 50 ponttal több pontom lett kb de nem kaptam ajánlatot, csak ilyen kis csapatokat meg a Torro Rosso...muszáj volt oda mennem.. -
Lebowski #11392 Folyamatban van egy projekt, aminek az a neve, hogy C.A.R.S. (community assisted racing simulator). Eléggé fullos lesz és minden lesz benne.
Ilyen pl a felfüggesztés:
-
#11391 No igen ...Mindenki sír, hogy a grafika nem fejlődik ( amíg nincs új konzol nem is fog, utána meg győzünk megint fejleszteni ...), de jelen állás szerint egy autós játék sem fut ilyen szépen és ilyen minőségben mint a Codemasters cuccok .Szóval annyira azért nem kell ennek még fejlődni ;) -
attila46 #11390 Nem értem srácok......mi ez a méltatlankódás???
Mutassatok valakit aki ilyen minőségben feldolgozta a Formula 1 -et....függetlenül attól ,hogy szimulátor vagy árkád!!!
Különben ,meg is vásároltad FEJES??vagy warez....nem megsérteni akarlak ,de ha még ingyen is van akkor .........kérdés?? -
fejes #11389 köszönöm testvérem!Benned sosem csalódom!
-
#11388 Szeptember..de tudtommal soha nem is szimulátornak készült :) -
fejes #11387 mikor jön ki a szimulátorok szégyene díj újabb győztese?
Ez még árkádnak is szar, csak úgym ondom mellékesen, szimulátornak meg egy teszkósszatyor amiben leviszem a twegnappi megszáradt bebarnult kínaikajamaradékot.
Nem sok reményt fűzök ehhez a fostalicskához.
De valaki megmondhatná mikor jön ki ez a trágyadomb