Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

máig nem tudtam h a Codemasters Birminghami cég😄 a zene nagyon jó😊, istenifaszagémlesz <#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zzeN
"Season so Far" Gameplay Trailer:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Aha, akkor olyan 50% környékén. Köszi!

Crome

aerolive
8-10 ezer között

Ja még két kérdés: ha a pitbox control-t auto-ra rakom az min változtat? Mert eddig manual-on használtam, csak most kezdtem gondolkozni azon, hogy az mi. :-) A box limiter-t vágom, de azt nem. :-)

A másik meg az, hogy setup-ban az eddigi 2 évadomban egyszer sem lehetett állítani a féknél a tárcsa méretét csak a nyomást. Pedig mindig minden R&D-ot megcsináltam. Ez lehetséges vagy bug lenne?

Crome

Ok köszi, és max fordulatszámon?

Crome

szabii98
Ha állítható akkor Magas/High motorral kell rajtolni.

I met God. She's black

Zsír lesz. :-)

Más: milyen fordulatszámon érdemes elrajtolni, hogy lehetõleg ne az legyen, hogy általában 1 autó lehagy már a rajtnál?

Crome

szabii98
Újítások egy GP Hungary-s felhasználótól:
- bekerül a játékba a KERS és a DRS

- az új Pirelli gumik sajátosságait figyelembe véve alakítottak a gumiszimuláción

- az autók kezelését újraírták: sokkal realisztikusabb lesz az autók vezetése és viselkedése a pályán

- átdolgozták a törésmodellt: egyrész most már több alaktrész szakadhat le a kocsiról, másrészt mechanikai meghibásodások is elõfordulhatnak - immáron nincs akadálya annak, hogy például szépen elfüstöljük a motort mondjuk jó kései váltásokkal

- grafikai tupír: egyrészt a pályákon sûrûbb lesz a növényzet, másrészt javítanak a fényviszonyokon is; valamint a paddockot átdolgozzák: végre tényleg különbözni fog az egyes országokban a paddock, ugyanakkor sokkal több élet lesz a garázsunkban, ezenkívül végre nem ugyanazokat a pofákat fogjuk minden csapatnál látni - valamint új gyõzelmi és bosszankodó animációk is lesznek

- finomítottak a gépi ellenfelek intelligenciáján is (sokkal jobban hasonlít a vezetési stílusuk a valós énjükhöz)

- ami pedig a multit illeti: lesz osztott képernyõs kétjátékos mód, a multis futamokon 16 humán és 8 gépi pilóta teheti teljessé a rajtrácsot, valamint lesz lehetõség coop bajnokság indítására (azaz két humán pilótából állhat egy csapat)

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Igen, Monacoban nagyon fontos a minél jobb helyezés. Bár itt a játékban azért lehet elõzni.

http://goo.gl/gd6Zi5

szabii98
Nemtudom. Nemtudok normális idõt menni, nekemjönnek és 5 helyes büntit kapok stb stb. Nem rossz pálya, de ha utolsó helyrõl indulsz mert nem kerülsz be a Q2be se, akkor lemondhatsz mindenrõl mert a kanyaroknál az elsõ két kõrben méteres sorok vannak. 😄

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Monaco a legjobb 😊

szabii98
ja bocsi nem akartam válaszra menni 😄

I met God. She's black

TruckerDave
Ez jó beállításnak tûnik, köszi a választ <#idiota>

szabii98
Monaco-t utálom. UTÁLOM. Barcelona meg...vicc. De jön Isztambul, mindenért kárpótolni fog 😛

I met God. She's black

TruckerDave
Kínára mi a legjobb beállítás ? Mer idõmérõn a Toro Rosso-val a teljesítendõ 15.-ik helyet sem tudtam megszerezni.

Az uccsó évadomra sikerült leszerzõdnöm a Red Bull-hoz. Eddig a Toro Rosso-ban ültem és hát nagyon megérzõdik a két kocsi közti különbség. Sikerült is egy pole-t szereznem rögtön az elsõ idõmérõn. Remélem a verseny is így fog menni. :-)

Crome

szabii98

Amíg eljön a beígért tömérdek kép már kiszivárgott azért pár többet között az új HUD-ról is. Szerintem tetszetõs. Ott van a KERS-et jelölõ elem és a DRS is. Ami viszont felette van az "információs rész" nah annak meg különösen örülök. Végre tisztábban látni az üzemanyagszintet és azt is h hányadik helyre jönnél vissza egy boxkiállás után (?).

/PH!-HPC fórumozó hsz-e/

szerk.:
összedobhatnánk egy FAQ-t az újdonságokkal 😄

I met God. She's black

lol Button-Hamilton, Vettel-Webber és a Schumi féle montreali akció és a Safety Car is benne van qva jó<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Lesz.

Safety Car lesz benne?
szabii98
Álmodozni szép, de talán a 2012es F1be bekerül. Én már a verseny végi animációknak is örülök, nagyon fel fogják dobni a játék hangulatát! 😄

I met God. She's black

Hunter of Deer
a dijatado az telleg elegge hangulatos lenne 😄

mar varom nagyon a 2011-et.
most kezdtem megint egy kariert 3 evadosat Toro Rossoval 1 verseny idomero 7ik, verseny 1 hely 😄(minden segitseg off kiveve a kiporges gatlot.). ez a Toro Rosso eleg zsirul megy.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

szabii98
plusz dijátadót is mutathatnák, vagy csak a himnuszt lejátszani egy-egy gyõzelem után. 😄

I met God. She's black

szabii98
Igeen yeee. 😄
szerk.:lehet lesz felvezetõ kör is?

I met God. She's black

zzeN
4:35-nél a motorhiba

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

szabii98
A Force India az piros lett igen, de belülrõl sárga lesz 😄
Amúgy ezek az átvezetõ videók meg ilyenek kellenének már 2010be is, de majd 2011ben élethû lesz. Remélem nem lesznek megint 'Tippek és trükkök' meg egyéb dolgot, vagy csak nagyon rövid ideig mert rengeteg ideig képes tölteni ez a játék. 😄

I met God. She's black

TruckerDave
Nem tévén felvett felvételeken is máskor túl piros volt..

V43 1105
TV-n keresztül kamerával felvett anyagra ne panaszkodj már.... majd ha orrod elõtt 30-60cm-rel látod akkor, esetleg.

Kurva jók az animok, átvezetõk, mikor Vettel mutogat, az ölelkezések, öröm a futam leintése után, pofás :o)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

TruckerDave
Elsõ videóban tetszik, hogy tényleg megtörtént jeleneteket tettek bele. Viszont 1:28-nál ahol látszódik a Force India, annak szerintem nagyon nem jó a színe. Tök piros.

A második videóban tetszik az Indiai pálya. Az jól sikerült. Már nagyon várom. 😊

szabii98
áhh én elélveztem ez k*rva jóóó :ppp

I met God. She's black

szabii98
sokkal okosabb lesz az AI szvsz :o

I met God. She's black

zzeN
Trailer:

India:

szabii98
egyszerûen királyság lesz ez a játék!!

I met God. She's black

Krisz018

TruckerDave
Nem is tudtam, hogy nem mindig találnak bûnösnek 😄 Egyszer csak jövök vissza a pályára mer mellette állatkodtam, megpördültek miattam, és kiírta ,hogy a bírok nem találtak hibásnak 😄

-Fain a Safety 😄

szabii98
Malajziát is behúztam. Esõs verseny, végén annyira felszáradt hogy alig tudtam bevenni a kanyart 😄D

I met God. She's black

llacee
Sziasztok!

Valami nagy gond van ezzel a játékkal.
Feltelepítettem, felraktam rögtön a patchet, és minden játék indításkor mikor jönnek fel azok a hülye üzenetek, vagy tanácsok nemtom mik, már a másodiknál megakad, lefagy, újra kell indítani miatta a gépet.
Már megpróbáltam mindent frissítettem, stb.
ui: a játékot nem loptam.

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

V43 1105
Félre érted.. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zzeN

jaj nem látszik a fején, hogy úgy tesz mintha nem tudná😊 mimika sok mindent elárul egy emberrõl én azt olvasom le róla, hogy hülyéskedik ezerrel😄😄 ez a tipikus wtf fej, de õ nagyon jól tudja ennek ellenére, hogy lesz benne SC

V43 1105
What the fuck ? Lehet õ sem tudta hogy belekerül-e vagy sem ? <#bohoc>

szabii98
Én poleból indulok majd, de esik ...:/
#9010:
Amint írtam, 10. helyen kívülrõl gumitaktikával tudsz nyerni(keménnyel rajtolsz), top 10ben pedig korai vagy nagyon késõi boxxal.(szerk.😊
De én könnyûn megyek, illetve haladón. 😊

Amúgy a Meki kajak ennyire eszi a gumit? Nagyon félek Spa-tól mert ott Torro lazán 29 kört bírt keménnyel, Meki mennyit fog? 19et? :SS

Ja és végre lesz Safety Car 😄D 😛

I met God. She's black

ja igen, 3. versenyem is megnyertem a Red Bullal Malajziában szintén 4. helyrõl indultam, esõs verseny lerajtoltam mindenkit és jó 26 seces elõnnyel beértem még mielõtt Interre kellett volna váltanom😊

75 pont, mögöttem jön Vettel 33 ponttal, aztán Rosberg 30 és Schumi 28 pontos😄 Alonso, Hamilton, Button, sehol sincsenek még Massának is több pontja van náluk😄

elárulom neked a Professional AI veszélyesebb, mint a Legend egyes helyeken😄 alig van különbség a 2 szinte között

Az baj, hogy ott sem megy. Pedig "csak" profi nehézségen van az AI.

Crome

egyik F1challenge modban a Safety Cart is lehetett irányítani😄 mekkora jó volt

ezek a srácok valamit tudnak!

az a fej <#nyes><#taps><#mf1>