Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruckerDave
Azt láttam, hogy simán nem maxon autózik, meg nem úgy értettem a besiklást, hogy kitör a hátulja, hanem szvsz jobban érzékelhetõ a sebesség a kanyarban vagy nem tudom nem akarok megint böszmeséget írni.

lac coo
Sokat nem játszottam 2010-el, de ott ideges volt? 😊

Kb azért is nem tetszett mert unalmas soha semmi nem történt vezetés közben ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Totti5
Mivel a srác közel sem autózott a határon és sok mp van a körben ahhoz hogy normális versenytempónak lehessen nevezni, ezt megállapítani nem lehet. Nyilván csiga tempóban nem fog az autó segge kitörni és nem lesz ideges féktávon sem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

V43 1105
Micsoda jós vagy.. játszottál már vele? Nem akkor meg szerintem felesleges az ilyen böszmeségeket beírni .. 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

lac coo
Mármint F1 2010-nél ...?

akkor ez alapból kuka lesz 😊

TruckerDave
Az tetszik ebben a videóban, hogy lehet csak ránézésre de sokkal könnyebb megállni. Meg a kanyart is jobban veszi be az autó nem küzd annyira, hanem simán besiklik. 😊

Firerock
Gondolom az Lg nem adta oda a licenszt. Bár nemértem miért...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Arcade vagy sem, de ha már hivatalos F1 game, akkor miért nincs benne (2010) TV közvetítés-szerû replay???

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Muttley
ha video teszt is van, link plz
youtube-on nem találom, "F1 2011 IGN review" alatt

Just do it :)

V43 1105
IGN.. büdös lefizetett bagázs az is ^^,

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zzeN
IGN 8.5-t adott rá.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Muttley
félreértettél 😊
én a klip sokoldalúságáról mondtam amit
amúgy ha már témánál vagyunk
ha lesz olyan szintû fizika alatta ALL-Assist-OFF-ban, mint a Dirt 3-ban hasonló beállítással
nálam tuti vétel és rohadtttttttttul várom már, h kijöjjön
és letesztelje az IGN és/ vagy Gamespot 😊

érdekes, soha senkit nem láttam még, aki rajtam kivül szinte mindenki jócskán elveszi a gázról a lábát az utolsó nagy kanyar elõtti félkanyarívnél. Ott azt általában, ha jól jön ki a lépés padlóval vagy egy hangyafasznyit veszem el a lábam ott😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zzeN
Dev Diary 4-ben 0:50-nél tcam-ból van a box. Azt mondták technikai okok miatt nem tudták megvalósítani... FAIL!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Kb😊 döbbenet visszagondolva hogy mennyi idõ ment el a ligázásra, gyakorlásokra a versenyekre való felkészülésekre...

jaj hogy fényezi magát, olyan mintha csak levezetés lenne neked az F12010 és 2011😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Palinko
jaja ilyesmire számítok én is. meg talán egy automatikus rendszer is lesz aki nem akar ezzel veszõdni. nah majd azt kikapcsoljuk 😄
Totti5
Biztosan, ugyan úgy jelzi majd ahogy a pilótáknak a kormányon gondolom, és nyilván a HUD-on is, meg szinte biztos hogy a rádión is fogja mondani ha 1 mpn belül leszel.

Totti5
Elõzõvel is elvoltam, ezzel is el leszek a következõ 1 évben, és nagyon tetszenek az újítások. Ki rfactoroztam magamat sok éven át, eljutottam a "csúcsra" is kellemes évek voltak a ligában, de most már csak kikapcsolódás és fun, azt pedig ez maximálisan megadja.

Egy dolog van ami nagyon nem tetszik az pedig a box, hogy a gép csinálja és szarul és béna a mozgás amikor átveszi..., ráadásul miért nem lehet Tcamból végignézni a kerékcserét.

lac coo
Egyik körben az utolsó kanyarban majdnem sikerül neki 😊
Meg a rajt is javult az elõzõ sínautóshoz képest.

Majd meglátom, mit sikerül összehozni Codemasters-nek 😊

Palinko
meg a külsõ nézetbe bele... nem tudom hogyan látszik majd a drs. gondolom lesz egy lámpa mikor nyissam mikor csukjam vagy hogy? 😄
Totti5
Kár hogy gyök kettõvel megy és a kanyarokat 4esbe veszi így esély sincs arra hogy a segge kitörjön és lássunk ellenkormányzást😊

Palinko
hmm amcsiban hétfõn nem? és gondolom már kilopták akik ráérnek 😄 de igaz túl bizakodó ez a most, jövõ hétvégét megvárjuk akkor 😊

emígy találtam egy a motoros portálról tipikus olvasót:
lac coo
Kers nem lesz csodaszer, HSW-n van egy video, amin hiába nyomkodja az ember, nagyon nem sikerül lerázni az ellenfeleket...

Totti5
Pénteken megjelenés szóval😊

Totti5
Olvastam😊 vicces... még most sem sikerült felfogni hogy ez nem HC szim.

Palinko
ilyesmit videó alapján elég nehéz.. pl ebben a videóban sztem rendben volt a csúszás az elõbbi ütközéseshez képest, szal nem lesz ez annyira rossz.

remélem a héten már jön valami kipróbálható verzió
motorsportalon ilyet szóltak, hogy úgy kanyarodtak, mint a rallyban😄😄 ne tudd meg, mennyire fikázzák, na jó ezek tipikus szimulátor profiknak képzelik magukat és nem jó nekik az "arcade"

lac coo
Attól még szép a trailer ! 😊

Amúgy azért, mert szimulátorokat kedveled, ne utasíts alapon el mindent, ha ennek végre sikerül elérni a régebbi jobb árkád színvonalat( TDU, CRC, Flat Out, Race Driver...) akkor azért el lehet vele autózgatni ! 😉
Látványban, komplexitásban verhetetlen jelenleg.

Muttley
kis híján eléri ezt a színvonalat 😊

Totti5
Lassított, jól összekomponált, maximálisan a részletekre kihegyezett videó😊 messze a legjobb amit eddig F1es játékból láttam, nagyon tetszenek az apróságok és a mozgások.

szabii98
ez valami kurvajóak lesz! remélem el is futogat majd..:/

I met God. She's black

Firerock
epikus?😄
amúgy az eddigi legjobb videó😊

Hungaroring jól néz ki a végén 😄

Totti5
F1 2011 "epikus" tréler

Ez nagyon ott van!

benőmenő
Miért, nem olyan? <#banplz>
atila4
Félek a DRS olyan lesz, hogy benyomod és megelõzõs az egész mezõnyt :S

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

V43 1105
Akkor most már várja meg a 2011-et .. <#mf1>

Firerock
Pont kérni is akartam hogy a segítség mellé egy kis alázást szúrjál be!
Ezt már próbáltuk!

amerikában igen!

http://www.youtube.com/v/JCRwu8EAAO0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB[/flas

reggelire!

V43 1105
Ezt kell feltelepíteni : LINK

Gondolom Google luxus a környezetetekben ...

A legújabb videokártya driver van fent?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

oneal1
4 nap és kinnt lesz?😊

!Forza Ferrari!

Firerock
Sziasztok!
Egyik haverom felrakta a játékot,és amikor indítaná ezt írja ki!
Mi a teendõ?

"Az eljárás belépési pontja(aISource3i) Nem található a DLL-ben(OpenAL32.dll)"

Totti5
Ránézésre ami lehet segítség be volt kapcsolva... ebbõl pedig nem lehet levonni semm következtetést.

Palinko
szerintem valóságban megpördülne, de kicsit furcsán driftelt vissza

de azért vezetõ is szépen lekoccolt utána 😄
Firerock
Csak az ütközés kicsit illúzióromboló😞

Palinko
az a kobayasi csúszás a végén mien már...