21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
szabo861011 #11706 Még mindig nem elérhető?
-
#11705 ha elhalasztják akkor szívjanak egy kis gázt...:D -
#11704 Gondolnám ezt előre megcsinálják, nem most töltögetik fel a világban szétszórt szervereikre, és lényegében most egy egy linket kell beszúrni ... Bár nem vagyok informatikus .. :D
Amúgy nekem ez a második alkalom, hogy valami friss dologra várok STEAM-en, az első ugyanilyen szopás volt, és a végén elhalasztották másnapra :)))) -
#11703 kezdték volna el előbb :D LOL -
#11702 Azert ilyenkor a Steam-en sem egyszeru szetteriteni a szervereken a cuccost, frissiteni az adatbazisokat, a weboldalakat, a klienst stb. -
avus #11701 Szövegértés rulez. :D -
#11700 CM forumon is csak annyit tudnak mondani, hogy a STEAM-en múlik, mikor óhajtja megnyomni a gombot :)))) -
#11699 "És hol írják hogy még egy óra?" :DDDD -
#11698 Az interneten:)))))) Szoktad hasznalni, jo dolgok vannak rajta;)
Pl. a Twitteren: https://twitter.com/Formula1game
-
szabo861011 #11697 És hol írják hogy még egy óra? -
#11696 1 oraja azt irtak hogy hamarosan, es majd a Steam-rol. -
szabo861011 #11695 Hali a demót honnan lehet lesz letölteni előre is köszi!!! -
#11694 Nah, nincs időm tovább várni, remélem ahogy elmentem itthonról rá 10 percre adják ki... -
#11693 elég bosszantó amúgy, akkor legalább ne mondanák előre, hogy 6kor demo:) -
#11692 20 perce úton kéne lennem, de mivel csodás 5mb-s a netem, gondoltam meg várom míg kiadják a demót, és mire haza jövök már le is töltődne...
erre sehol semmi ááááá -
#11691 engem érdekelne :) -
#11690 erről majd beszélhetünk ;) -
#11689 Kapcsolatok, ha esetleg lenne még 1-2 akkor bedobom majd ide a kódokat és viszi aki akarja, vagy bolti árnál kedvezményesebb áron a tiétek -
#11688 na elvileg most kéne lennie...wazzup??:D -
#11687 Amerikában van a STEAM központ, bemennek dolgozni, kávéznak, fánkot zabálnak, talán valakinek eszébe jut frissíteni az oldalt :DDDD -
#11686 Hol van máááár??? -
Dzsoy #11685 Az itteni szerint 6 óra! -
#11684 Hatta azt írta, kb 5 körül várható UK idő szerint ... -
Dzsoy #11683 Már rongyosra játszottam Xbox-on :) -
#11682 Ma lesz vmikor.
Holnap ps3 ra jon -
#11681 Szept. 12. -
#11680 Jah, látom még nincs demo, mikor lesz mit tudni ? -
#11679 blokkolni blokkol, de pl a hátulja soha nem tud kitörni fékezés alatt. Ugyan így , ha egy bizonyos szög alatt van a kanyarodás hiába rúgod tövig a gázt, nem forog meg, egy kerék megpördül de egyébként semmi nem történik. És ha egy ici-picit elemelkedik az autó a talajtól, rögtön elveszi a gázt nullára, hiába taposod neki, Ezeket kéne megszüntetni ... -
IXEMGabeo #11678 egyébként nem értem a problémát. Amikor a kanyar bejáratánál gázt nyomnál ALL assist offnál akkor pillanat alatt megforognál. Ha a TC be van kapcsolva akkor nyilván kanyarodás közben is lehet nyomni a gázt, de anélkül nem, mert megforogsz legalább is óvatosan adagolva kell adni a gázfröccsöket. Nálam így volt...Sőt nálam még a túlzott kerék blokkolás is előjött ahogy ráléptem a fékre keményebben -
IXEMGabeo #11677 :D:D:D:D -
#11676 Egyébként tényleg azon múlna , hogy néhány vezetést segítő cuccot nullára ki lehessen kapcsolni, F1 2011 alatt azért van cucc, mindent tud abszolut használható szinten amit kell, de hogy elveszi a gázt magától, meg nem engedi elpörögni néha mindkét hátsó kereket, azért nagy kár .... -
#11675 wait..what?? how??:D -
#11674 Még jó hogy ingyen serialom lesz F1 2012-höz -
#11673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki mondta hogy meg vesszük? -
#11672 2 éve vita ezen?
téveccccccccccc :)
2 éve azon megy a vita, mi a durva anyjukért nem tudnak all-assist-off alátenni az autóknak egy normális fizikát
nem kell vér-szim
a Forza 4 sem az
tavaly óta azt is le tudnák másolni
képtelenek rá
életképtelenek, nem tudják felfogni, h ettől még maradhatna vér-pistike h.lyegyerek közönség a segítségek bekapcsolásával - csak egy NORMÁLIS all-assist-OFF-ot kéne alárakniuk
ennyi és nem több
így viszont meg fogom venni??
-
avus #11671 Vagy mégse.
"The demo will be available from Steam at around 5pm UK time. :)" -
avus #11670 Nem, a boxosat. A PC-és állítólag csak este 10 körül lesz elérhető -
#11669 Mar a pct probaltad? -
#11668 Senki nem szamit(ott) HC-szimre, ez nem az a kategoria;)
Egyszeruen csak normalisan, korrektul kezelheto, rendesen, epeszuen mukodo autos jatekra. -
avus #11667 Nekem bejön. Alig várom már a teljes játékot. Aki meg HC szimre számított az rossz játékot választott.