21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#11506 Ki a fenét érdekel hogy jó helyre lövik-e be ?? :)))
Nem tök mindegy ? Mindenki full segítséggel, a hátsó szárnyon ülve vezet, felfestett ívekkel, de a nagy realitásban persze minden stimmeljen .. :DDD
szept 21 a kiadás ha jól emlékszem . -
Crome #11505 Jól hangzik, remélem így is lesz. A demo 14-én jön, de a véglegest vajon mikor adják ki? Másrészt azt sem tudom, hogy pl. a CM honnan tudja már most, hogy pl. az amerikai pályán hol lesz a drs zóna és milyen gumikat fog vinni a Pirelli? Vagy megint betippelik, mint a 2011-ben aztán vagy bejön, vagy nem? Mert tudom, hogy a 2011-ben Abu Dhabi-ban belőtték, hogy a hosszú egyenesben van a drs, de a második hosszú egyenesben már nem volt, miközben a versenyen meg igen. Aztán azt nem is javították soha. -
#11504 2012:
Úgy tűnik jelentősen javítanak mindenen: új felfüggesztés lesz, kerékvetőket már csak ésszel lehet majd támadni, tapadásokat igyekeztek reálisabbra venni, piszkos kerék atom mód csúszkál és elég lassan lesz újból tiszta, új felfüggesztés és a fékerő elosztás állíthatósága miatt alul vagy túlkormányzott lehet az autó amit elég szépen jelez a gumik sírása, boxkiállásnál visszajövetelkor figyelni kell a fehér vonalra mert az nem érinthető és bünti jár érte, szabálytalanul ( vágással...) leelőzött autót rövid időn belül vissza kell engedni, ezt egy kis visszaszámláló ablakocska mutatja is ( 7 mp...), időjárást is átdolgozzák, idén már nem csak az lesz , hogy esik vagy nem, hanem a pálya egyes szakaszain eshet (vagy jobban eshet) mint máshol .Fülkenézeten jelentősen javítottak, magasabb lett G-erőkkel.
Összességében kicsit komolyabb lesz az egész (remélem) akinek megez nem jönne be az F1 2010 ökörködés után annak lesz egy young driver test mod, ott lehet vadulni, amolyan casual szint :)) Nagyon magabiztos most a Codemasters, szept 14.-én demot is adnak ki .Meglátjuk mi lesz belőle :)
-
Crome #11503 Örülök neki, nincs mit! :-) -
#11502 Köszönöm, sikerült megcsinálnom :) -
Crome #11501 Itt van egy videó, hogy mit is kell csinálni, ez alapján biztos menni fog. ;-) -
#11500 Az pontosan mit is takar hogy átnevezős dolog ? :) Ilyen problémám még nem volt, így nem tudom mi ez a megoldás :D -
Crome #11499 Aha, hát akkor valószínű más lesz a gond, de ettől függetlenül én megpróbálnék egy ilyen átnevezős dolgot, hogy biztos kilődd azt a hibát. -
#11498 De nem írja ki akkor hogy savegame baja lenne, hanem írja hogy betölti és sikerül is neki, aztán mikor már az infókat írja ki, hogy mi mennyi hány méter akkor dob ki. -
Crome #11497 Nem a savegame-ed szállt el? Mert akkor mehet az átnevezős megoldás, hogy működjön. -
#11496 Az miért lehet hogy a játék egyik napról a másikra nem indul ? mikor belépek, ki írja melyik profil van bejelentkezve, aztán tölt és hiba üzenettel kilép. -
Crome #11495 Na, ezt jól tették, eddig is lehetett volna így. ;-) -
#11494 komoly? -
#11493 "Today we're pleased to announce that F1 2012 will have a demo out on Xbox Live, PSN, and Steam. Release date will be around the 14th September!" -
#11492 http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/Some-impressions-of-F1-2012-from-a-play-test-at-Codemasters-last/m-p/25250/message-uid/25250#U25250 -
#11491 -
Crome #11490 Nem. A #11486-ra írtam, csak nem nyomtam a "válasz"-ra. :-) -
#11489 Ezt az f1 2011-re irtad?:) -
#11488 Ugyan olyan lesz mint az előzők, nagy változás nem lesz, konzol ennyit tud, ha majd lesz nextgen konzol akkor feljebb megy a grafika is. De rosszabb miért lenne mint eddig ? :) -
Crome #11487 Az a baj ezzel a videóval, hogy szerintem a monitort külső eszközzel vették fel és ettől tényleg úgy néz ki, mintha elég csúnya lenne a játék grafikája. Az ilyenek alapján nem csodálom, ha sokan fúj-olnak rá, hogy nem szép. -
Amit én számottevő újdonságot látok, az az, hogy a koszos gumi sokkal jobban csúszik mint eddig, valamint kicsivel lassabban tisztul is le . -
#11485 tudom tudom :D de akkor is ötletes lesz :) és hiába nem saját ötlet
Nekem amúgy nagyon tetszett már az f1 2011 is. mind grafikailag, mindenhogyan megfelelt az igényeimnek. esetleg 1-2 textúra javító, hd texturás nem official peccset szereztem+ normálisabb kamera nézetet és voálá, egész jó kis játék lett! :D
De az interjú szoba nagyon hiányzik a 2010ből :( :D -
#11484 A Race Stars-ról csak annyit, hogyx a fejlesztők közel sem találták fel a spanyol viaszt, mert azt megtették legalább 13 éve, és nem vagyok benne biztos, hogy valóbban ez volt az eredeti ötlet. Amit kapunk, gyakorlatilag egy mai szinvonalnak megfeleló LEGO RACERS, nyakon öntve a Codemasters birtokában lévő F1 licensszel.
-
#11483 Minden csak attól függ, hogy mi az amire árkádként tekintünk és mi az amire szimulátorként. A maga nemében az F1 The Game sorozat is tekinthető szimulátornak, sőt egyre inkább, mert valójában a Forma 1 főbb összetevőit, változóit, szimulálja, azt hogy most ezt valós adatok, vagy scrip-elt adatok alapján teszi az más kérdés, de a lényeg, hogy teszi. Hibái vitathatatlanok, de reméljük idővel kigyomlálódnak. Ha egy NFS Most Wanted, vagy Hot Pursuit árkádként sorolható be, akkor az F1 The Game semmiképp. Ahogy nézem az új képeket, talán a visszapillantó is használhatóbbnak tűnik, és a gumik is terheltségtől függően melegednek. Véleményem szerint, aminek már máshol is hangot adtam , a műfajban ez eddig a legjobb, leghangulatosabb PC-re kiadott Formula 1-et feldolgozó játék!
A fentieket úgy írom, hogy az rFactor-t megjelenése óta nyúztam, megelőzve azt az F1 Chellenge, Gp4, Gp3, Official F1 Racing, egészen a GTR-ekig, GT Legends-ig, RACE 07-ig, stb. -
#11482 énis tökéletesen elégedett vagyok..ez a race stars meg rohadtjó lesz! :D:D -
Crome #11481 Biztos a F1 Race Stars-ra gondoltak, hogy árkád lesz. :-) Mellesleg én a mostanival is elégedett vagyok szimuláció terén. Nem mondom, hogy nem lehetne azért jobb, de hogy nem árkád az biztos. -
#11480 Megjött az augusztusi hír áradat.
Jó sok rf fan szidta a játékot, hogy árkád lesz(kár hogy még mindig senki nem mondta hogy szim lesz), pedig nem is láttak belőle kb semmit.
-
#11479 néztem erről az f1 race stars ról videót:D jó lesz:D
LEgalább nem kellett újraírniuk a fizikát az f1 2011 ből:D:D
LOL -
#11478 Milyen nyelvűre és milyen jelenleg? -
dawid182 #11477 Hogy a fenébe tudom megváltoztatni a nyelvét a játéknak? -
#11476 Sziasztok!
LAN-ban hogyan lehet CO-OP servert indítani mert én nem találom? Vagy elég servert csinálni és ha a másik csapattáersként lép be akkor automatikusan CO-OP módban működik? -
Crome #11475 Ok. :-) -
piromanniggah #11474 viccnek szántam :) -
#11473 -
Crome #11472 Nem felvágás, inkább az AI teljesítményével van gond. -
piromanniggah #11471 felvágós :D -
Crome #11470 Legend fokozaton Hungaroringen az egész mezőnynek adtam egy kört... Ok, hogy voltak bekapcsolva segítségek, de mióta játszom a játékkal (ugye lassan már egy éve), még sosem volt ennyire durván lassú az AI. 1:19 vége volt a legjobb gépi idő, én meg 1:17 elejéket mentem, tán még gyorsabbat, mint időmérőn. -
#11469 A cikk címe ez volt így olvasás nélkül tudtam meg :D Nem is azzal van a gond, hogy félnék a 7-estől vagy valami, hanem apám inkább a jól bevált dolgok híve, mint az xp, meg hát ahoz be is kéne szerezni, meg újra rakni a dolgokat stb. elég macerás, de lehet muszáj lesz. -
#11468 Bemutatkozik a Champions mód -
#11467 Hülye kérdés. Win7-ed van ?