1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • wesker24
    Látszik hogy elszoktam a stratégiától a C@C3 Tiberium Wars multijába is agyonvertek itt se lesz másképp szerintem !
  • wesker24
    Szerintem se ! De én most adtam fel itt mindenki profi azt irják hogy full kezdök aztán 5 perc alatt lerohanják a bázisomat egy elég erős hadsereggel ! Sose voltam jó multiba és nem is leszek az mert mindenki agyonver maradok inkább a gépnél azt legalábbmegtudom verni !
  • gduck
    nincs azzal a játékkal semmi baj :D
  • ToCsEk
    a csajok benne
  • Grove4
    Honann tudod,már nem azért??
  • BiG G
    ha már a játék nem :(
  • Grove4
  • Tigristank

• Tigristank
    Legalább a videók rohadt jók lesznek!
  • Grove4
    Kibaszottul filinges videó!
  • karajjj
    mért,az milyen? :D
  • AnarchoiD
    nekem nagyon bejon a jatek, foleg a japanok epitesi technikaja ;)
  • karajjj
    Release Date: October 28, 2008
  • MaSzKa
    mikor adjáki?
  • _Atti_
    szerintem ez egy pofátlan rakat kaka a 15 perc demo alapján. A red alert 2 azért minden szempontbol egy friss uj dolog volt az egyhez képest. Ez meg kb ugyanaz mint a kettő..ujuj lehet vizre épiteni..micsoda ujitás..hát még mindig azzal jár mindenki a legjobban ha előszedi a total annihilationt viz/föld/levegő harc kombinácio szempontjábol.
  • wesker24
    Az azonositóval és a passworddel semmi gond sincs csak azzal az Online ID marhasággal van gond az nem stimmel ! Beirhatok én neki ezer nevet is egyiket se fogadja el !
  • wesker24
    persze hogy volt régebben ea azonositom de sem az újjal sem a régivel nem müködött !
  • TurboX
    nekem friss ea accountal is simán megy
  • unknown nick
    Volt már EA-s azonosítód? Mert tény hogy nekem azt nem kellett újonnan kreálni, hanem a már régóta meglevővel login-oltam be.
  • wesker24
    Jó neked piszok nagy mázlista vagy akkor ! Biztos az elsök között voltál mikor leszedted a játékot ! Én is abba a hibába estem mint a többiek hogy lehetelen már csatlakozni a játékba !!
  • unknown nick
    Szerencsére én ebbe a hibába nem futottam.
  • TurboX
    login probléma ("This online ID is invalid") teljes mértékben zsákbamcska, hivatalos forumon elég népszerű a topik. nálam (és pár ismerősömnél) ilyen gondok nem voltak, mások azóta szívnak mióta megkapták a kulcsukat. mindenesetre idő kérdése és megoldják, folyamatosan csekkolni kell a forumot.
  • kavics2600
    Üdv.

Én is nagyon várom már a Red Alert 3-at! Nagyon szeretnék játszani a Beta-val, de erre más módot nem találtam, csak azt, hogy megveszem a Tiberium Wars kiegészítőjét. Ám ahogy végigolvastam a fórumot, olyanokat olvastam, hogy még az sem garancia arra, hogy tudjak játszani a játékkal. Tudnátok ezzel kapcsolatban tapasztalatokat mondani? Olvastam, hogy itt pár embernek már sikerült játszania a Betaval, nektek hogy sikerült? Illetve van oylan akinek megvan a Tiberium Wars kiegészítője, és tényleg adminisztrációs probléma miatt nem tud játszani?

Amúgy nagy Red Alert fan vagyok, nagyon szeretem a játékot, és régen nagyon sokat nyomtam a neten. Elég jó voltam, a Rankom általában 1000 körül volt, (akkoriban ez nem volt rossz, hisz 70000-es Rankok is voltak) Ám sajnos azt vettem észre magamon, hogy az azóta kiadott stratégiai játékokban nem voltam már valami acélos. :) Generalsban a neten kb minden 20. játékban sikerült győzedelmeskednem, aztán a BFME 1-2 ben meg végképp mindig elkalapáltak. A Tiberium Wars-al már nem is játszottam a neten, mert gondoltam felesleges. De a Red Alert 3-om nagyon jónak ígérkezik, remélem a régi hangulatot adja vissza, és talán egy súlycsoportban lehetek a most online játszó emberekkel. Remélem nem arról van szó, hogy megöregedtem, és azért nem megy a játék. Érdekes, hogy a Red Alert 2 idején még csak 14 éves voltam, most meg már így 21 évesen mindig a 14 évesek vernek el! Ehh. :)

Ja a másik amit még kérdezni akartam, kicsit OFF téma, de itt olvastam, hogy valakik rendszeresen LAN-oznak a Generalsal. Régen mi is sokat játszottunk, de 10-ból 8-szor kb. mindig mismatchelt. Nektek nem szokta ezt csinálni? Vagy azóta kijavították valami patchben ezt a problémát? Ja igen, remélem a RedAlert3 nem lesz olyan mint a többi EA játék, hisz a Generalsban, és mind a két BFME-ben nagyon nehéz volt (számomra) neten játszani, mert nem nagyon tolerálja a passzív (routeres) kapcsolatot. Nektek mi erről a véleményetek? Ti nem találkoztatok ezekkel hibákkal?
  • unknown nick
    Van hasonlóság a cnc3-hoz, de szvsz ez taktikusabb lett. Nem annyira full rush gém. Csak az első benyomásra ugyanaz a kettő.
  • wesker24
    Most olvasom a forumon hogy habár kijött az 1.3-as patch de ezt az 1 dolgot még mindig nem javitották ki !
  • wesker24
    Erről ennyit 1.3 -as patch után ugyanaz a hiba nem lehet bejelentkezni !

This Online ID is invalid !
  • karajjj
  • Snexi
    talán azért mert zárt a béta és online ellenörzi a kulcsot?
  • amdopteron
    hall leszedtem a betat és beírtam az elején a cd kulcsot de mikor indíotom elfele megint kér?mi a rossebet lehet vele ilyenkor csinálni???ha beírok másikat egyik se jó
    eddig ezeket próbáltam
    CD Keys:

UDQQ-MX34-B6DY-VXBW-H3QC
    94LL-T7GS-MEQ4-AJ3G-VC96
    7NJJ-DRDW-FSJJ-4DS7-HJ4U
    SDR9-K4WW-B6VJ-CUFC-4292
    P3AS-H76C-25BT-NQ8G-REMZ
    8TDM-XTXA-9FYJ-3XTE-FH9R
    JQBB-WLUX-H6V4-ZPRK-QVV2
    PXGQ-3HQ4-6YLY-2LSN-CT82
    WUU4-DTZ6-5VS8-2WCV-D9XB
    F6XP-SVQK-E9LE-92D8-HPK8
    ZXYG-SVY5-HW7C-GDDH-8DGW
  • Prince23
    Gondolom is, hisz a tiberium wars jóra sikerült, s a kane's wrath is. Bár utóbbit nem volt időm kipróbálnis és végigjátszani sem.
  • karajjj
    ha tudnád, hogy mennyi mindenről maradtál le... :D
  • TurboX
    ha a "majdnem az" kifejezés magában foglalja az rts fogalmát akkor egyetértek
  • Prince23
    Annyira nem ismerem ezt a sorozatot, szal nem tudtam róla. Tiberium Wars-tól kapcsolódtam be.
  • karajjj
    mivel az a neve, hogy C&C Red Alert 3, akkor most mitvársz tőle?
  • Prince23
    Nagyon C&C stilusú a játék...
    És láttam a bétaverziót, szinte majdnem az mint a Tiberium wars.
  • TurboX
    pár lényeges momentum:

- minden frakció/egység új hangot kapott végre
    - 2 új pálya
    - számos balanszolás (többek között a battleship végre leverhető :D)
    - kifagyások, programleállások és még számos bug eltávolítva ami már nagyon kelett

a full patch notes telepítés után olvasható amit most nem fogok beszúrni
  • karajjj
    a zinternetről
  • amdopteron
    halli vki én le vagyok maradva mikor fog kijönni a teljes nem tudja vki?:)megmondani?:)vagy betat honét tom letölteni megköszném halli
  • TurboX
    megérkezett a cirka 900mb terjedelmü 1.03as patch ami elméletileg számtalan bug és balance problémákat hivatott javítani, akinek esetleg login problémája volt tehet egy újabb próbát.
  • TurboX
    anno ezt én is olvastam, valszeg ea-nél akadtak némi adminisztrációs problémák, nem meglepő..