1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
#113 Red Alert 3 infómorzsák!
Néhány nappal korábban komoly felbolydulást okozott a Red Alert 3 bejelentése. Azóta gazdagodtunk néhány képpel, melyekről most kiderült, hogy a fejlesztés korai stádiumából származnak, tehát a végeredmény lényegesen látványosabbnak ígérkezik. APOC, a Command & Conquer fórum közösségi menedzsere elhintette, hogy a játék a SAGE-Engine (Stragegy Action Game Engine) aktuális változatát használja, mely korábban már bizonyított a Tiberium Wars, a Battle for Middle-Earth és a Generals alatt is.
Jelenleg épp az egységek beépítése és kiegyensúlyozása van terítéken az EA Los Angeles háza táján, ahol a Tiberium című, taktikai shooter is készül. A Kane's Wrath által bevezetett alfrakciókat a Red Alert 3-ból kihagyják.
Jó hír viszont az első rész rajongóinak, hogy biztosan lesznek havas pályák (régi szép emlékek) s a dögös Tanya is visszatér, bár egyelőre nem árulták el, hogy ki fogja játszani. Hogy is volt ez? Ki fogja játszani? Bizony, nem is lenne Red Alert, ha kihagynák a sorozat védjegyének számító filmbetéteket. Az pedig, hogy a rettegett őrkutyák ismét felbukkannak, csak egyet jelenthet, kommandós küldetésre is számíthatunk.
info: Gamestar -
szunyika #112 van magyar red alert rajongói oldal ?
néztem de nem találtam, vannak nálam ügyesebbek ? -
#111 LOL
a nagy ATI fan Maszka beszólt :DDDDDDDDDD -
#110 vótmáá -
#109 Official trailer 1 Sokat ne várjatok, csak duma van benne. -
#108 Hehe, RA3
-
#107 asszem ennyi :P -
#106 Azt tudom, de ha ekkora van hogy szereti a C@C [mosolyog] univerzumot és ide veszi a Dune2000-t az már tényleg komoly. De elég a kötekedésből :P -
#105 Westwood az is na... ugyanaz csak más köntösben. -
#104 A Dune2000 mióta C&C? :) A fan mindenit neki. -
#103 amúgy a ra 2 intrójában mit mond be a hangosbemondó ? -
#102 Ha megnézed, akkor a 2 billentyű egymás mellett van, úgyhogy szerintem csak mellé nyomta, szóval nem kéne rögtön letámadni. -
#101 nem a képek alapján mondtam amit mondtam. ténykérdés hogy nem azok fogják csinálni akik az előző két részt, innentől kezdve én temetem... -
#100 ha ekkora fan vagy akkor tudhatnád hogy Command&Conquer -
#99 sztem a 3D megöli a feelinget -
#98 Ez nagyon ott lesz a szeren!remélem nem szurják el es visza koszon a jo oreg RA2 filing ! Kirov reporting! -
#97 jah sry nem tudtam h egy interjú jobb benyomást tud kelteni mint az ingame képek vagy videók :)) -
#96 van vidi csak nem ingame :Ppp úgyhogy neszójábe -
#95 fasza ezt hittem nem lesz követkető episode
nagy rajongója vagyok a Command @ Conquer stratégiai játékokmak
Dune2000 Tib sun stb az összeset végigvittem -
karajjj #94 ő azért tölti -
#93 nincs is vidi -
#92 na szedem a vidit,remélem ez jobb benyomást fog rám tenni mint a képek -
#91 JA bocsi most olvastalak. -
#90 Ha tud valaki lokál vagy valami normális linket a trailerről linket pls. -
szunyika #89 húú ez kemény lesz :P -
#88 Egyiksem. Pár perc az idióta CnC TV-böl. Egy kis semmit mondó interjú.
Se zene, se kép, és végképp nem videó a játékból. -
#87 Valahogy túlságosan is jövőbelinek néz ki. Persze 4 kép után nem kell leírni. -
#86 Trailer Az hogy csak teaser-e vagy ingame nemtudom még nem ért le mert nagyon lassan jön nekem! -
#85 Fölraktam a képeket másik tárhelyre, hogy ne kelljen velük bajlódni:
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép -
#84 azt írták hogy nagyon nem így néz ki élőben... -
#83 ez inkább lesz cnc3 elfajzás, mint méltó folytatás. nem adok neki túl sokat, lévén az eredeti westwood-os srácok már rég nincsenek sehol. ra2 FTW -
#82 Bocs, hogy ilyen ocsmány módon sikerült berakni, de csak így engedte
Szóval ez a PCGuru cikke, a [...]-os részeket kihagyva lehet összekötni az alsó linkeket a felsövel ;) -
http://kepfeltoltes.hu[...]
[...]/view/080213/023_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[...]/view/080213/026_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[...]/view/080213/028_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[...]/view/080213/029_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
#80 reflektáltam a #72 -re -
#79 Szerintem ezt az xbot verkonzolos - rohadtwarezolospeces vitat sem kellene eroltetni :p -
#78 mint, annyi minden más, (Tiberium, Lord of ring, Supreme Commander, Wold in Conflict stb. stb.) -
#77 Én tuti megveszem a first decade-vel együtt:D. -
#76 milyen lenne már konzolon? lol :D -
#75 ki se adnám PC -re, minek? ki támogatja a fejlesztőket? -
viizo #74 ekkora torrenthuszár mondatot :DDDD
a fejlesztők ettől biztos nagyon meghatódnának :D