1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
#233 Na szóval ennyit erről a rohat betaról egy kalap szart nem ér !
Szereztem beta kulcsot leszedtem instalálltam kodot beirtam patcheltem elinditom beirom az Ea-s adatokat !
Erre kiirja hogy This Online ID is invalid ! Csináltam még 1 EA fiokot azzal se jó ! Beirhattam én oda bármit EA azonositót user nevet passwordot semmi !
És ezzel nem csak én vagyok igy hanem ahogy olvastam a forumon sok mindenki kapta még ezt a hibaüzit ! -
#232 Hay
Mikor lesz már ebből valami?
kezdek türelmetlen lenni :DD
igazán jöhetne már a játék -
sickb #231 akarod mondani
http://www.youtube.com/watch?v=Tb-gI_pFog0&feature=related
Hellmarch 1
-
#230 Egy kis kedvcsináló! -
#229 a warez verzió nem működik,vagyis a telepítésnél még elfogadja a key-t de amikor elindítod kiírja hogy már használják a key-t -
#228 Én is hivatalosat kaptam. -
#227 multhéten 10ezer kulcsot ossztottak ki, warez verzióról még nem hallottam (hál'isten) aminek igazából nem sok értelme lenne mivel még csak béta -
viizo #226 kérdés: itt mindenki kapott az EA-től HIVATALOS bétakulcsot, vagy más megoldással (wrz) nyomja? -
#225 nincs kampány mód, jelenleg 2 pálya van (1v1,2v2) -
Andrejka #224 hello
az lenne a kérdésem hogy a betában lehet jáccani a campaign?
meg ha jó akk megveszem a kulycsot hozzá már sok videót láttam róla -
#223 van ezen még mit dolgozni úgy érzem, rengeteg bug van a játékban és néhányuk elég idegesítő. szinte minden csapatnál vannak unbalanced egységek ami lehet hogy csak nekem azok, mindenesetre az empirenél a battleship brutális és sztem eltúlzott attack range-ével, alliesnál az antenna canon ugyanez a kategória, egyszerűen ezekkel nem lehet mit kezdeni ha van támogatása. jelenleg a ruszkik állnak e témában a helyzet magaslatán illetve mégse, az apokalipszis tank (favorit)elég nagy csalódás volt az árához képest a gyengélkedő tűzereje miatt, tesla trooperekkel helyettesíthető. és ugyancsak számtalan részemről (jelen állapotában) használhatatlan egység szerepel a játékban amit most nem kívánok felsorolni. a felállás maradt a régi soviet-földi, allies-légi, empire-erősen vizi frakció nagyvonalakban. ugyanakkor a hangulatot nagyban növeli a zene (ami egyedül 10/10), de ez még nem hinném hogy elég egy ekkora név folytatásához. grafika nem nagy szám ( hozzáteszem rts-nél mindíg hidegen hagyott), szvsz a tiberium veri jelenleg látvány szempontjából. mivel béta fázisban van nem írám le de ez így kevéske.
#219: hivatalos oldal béta részlegébe azthiszem -
#222 A Kane's Wrath-hoz volt nekem a beta key -
#221 Én is nyomatom a beta verziot nekem teccik sztem naion is jo lesz ez -
Spike666445 #220 N immár énis játszok :D látogassátok a RedAlert.hu-t megéri ;) -
#219 hol lehet igényelni? -
#218 vááá megjött a kulcsom -
#217 ez aztán a belépő szöveg barátom :D -
#216 köszi meg is nézem:) -
#215 Üdvözletem!
Morpheu$ vagyok a hazai C&C közösség vezetője.
Nemrég megnyitottuk az oldalunkat, redalert.hu
Kérlek tegyétek be a headerbe a linket. -
#214 :D és milyen igaz -
engine #213 várj pár hónapot és megint böngészheted :P -
#212 Ez velem is így van,csak gondoltam leírom. -
#211 mióta megvettem az új masinát nem érdekelnek a gépigények -
#210 Red Alert 3 gépigény!
Írta ashe, Kommentek száma: 13
2008. július 28., 14:09
Megszólalt a vörös riadó, lentebb kiderül, kell-e majd gépet fejlesztened a Command & Conquer: Red Alert 3 miatt.
Az Electronic Arts ígérete szerint hamarosan megindul a rajongók milliói által várt Command & Conquer: Red Alert 3 nyilvános bétatesztelése, ennek örömére pedig elárulták, milyen konfiguráció szükségeltetik majd a játék futtatásához. Habár vélhetően egyelőre csak a minimális követelményekről van szó, első ránézésre (sőt, másodikra sem) egyáltalán nem tűnik vészesnek, így vélhetően senkinek sem a vörös riadó miatt kell gépet újítania.
Red Alert 3 gépigény:
* Windows XP / Vista (32-Bit)
* CPU - XP: 2.0 GHz (Intel Pentium 4; AMD Athlon 2000+; Multiple Cores) / Vista: 2.2 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200+/Multiple Cores)
* Memory - XP/Vista: 1 GB
* Hard Drive - Media: 6.0 GB / EA Link: 12.0 GB
* DVD Drive - 8 SPEED
* Video Card - NVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X1800 or higher end DirectX 9.0c compatible gfx card
* Sound Card - DirectX 9.0c compatible (Creative Sound Blaster Audigy cards require a Intel P4 2.6 GHz or similar under Vista, Yamaha Xwave-512 not supported)
* Online Multiplayer - 512 Kbps or faster; 2-8 Players
* Input - Keyboard, Mouse
* Optional - VoIP Headset -
#209 frissen egy bétástól:
1.menu
2.play
egyenlőre úgy érzem hogy kihagyható lesz, a végére majd kiderűl. -
#208 Ez olyan, mintha a Rush for Berlin készítői csinálták volna :) -
#207 inkább generals mint ra2, dehát ezt előre lehetett tudni... -
Scofield #206 Az egyszer biztos és azért vannak köztök nagyon ütős dolgok:D -
#205 generals beütése van -
Scofield #204 És most jöjenek a Bonus fegyverek/erösitések:
American Bonus:
Japan Bonus:
Russian Bonus:
-
Scofield #203 Itt van egy kis érdekeség hogy menyi map van a Beta-ban:
-
Scofield #202 A super fegyver amiket nem lehet épiteni csak a teleportot meg a vasfügöny és még valamit a japánok oldalán
a gépigény szerintem nagyon furcsa mert mikor az amerikaiakal/japánokal vagyok akkor sem baj nincs de mikor az oroszokal akkor már akkadozik a game
912mb helyet foglal a Beta
(High beállitásal játszok)
(Amd 4800+)
(4Gb ram KingMax)
(Ati Gigabyte 4850)
(Vista home basic x64) -
#201 hány egység érhető el? gépigény nagyobb csatáknál? balance? hol tart a játék elkészültségben szted? -
Scofield #200 200 hsz-ként
Loading Screen:
-
Scofield #199 Az kell hogy mondjam nagyon jóra sikerült főleg a japánok mint az új nemzet:D
Ma még rakok fel a japánok-rol is képeket és a ha minden jó megy egy videot is -
viizo #198 játszottál a bétával?
élménybeszámolót, plííííz :) -
#197 első benyomások? -
Scofield #196 Általam készített képek
Menu:
Online:
GamePlay 01:
GamePlay 02:
GamePlay 03:
-
#195 e32008 - red alert múvi -
#194 részt vesz benne és nem elvállalta. szerintem lesz egy HM3 tőle, meg egy csomó szemét mástól...