1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • wesker24
    Na szóval ennyit erről a rohat betaról egy kalap szart nem ér !

Szereztem beta kulcsot leszedtem instalálltam kodot beirtam patcheltem elinditom beirom az Ea-s adatokat !

Erre kiirja hogy This Online ID is invalid ! Csináltam még 1 EA fiokot azzal se jó ! Beirhattam én oda bármit EA azonositót user nevet passwordot semmi !

És ezzel nem csak én vagyok igy hanem ahogy olvastam a forumon sok mindenki kapta még ezt a hibaüzit !
  • Gabesz amd64
    Hay

Mikor lesz már ebből valami?
    kezdek türelmetlen lenni :DD

igazán jöhetne már a játék
  • sickb
    akarod mondani
    http://www.youtube.com/watch?v=Tb-gI_pFog0&feature=related

Hellmarch 1
  • Grove4
    Egy kis kedvcsináló!
  • Snexi
    a warez verzió nem működik,vagyis a telepítésnél még elfogadja a key-t de amikor elindítod kiírja hogy már használják a key-t
  • unknown nick
    Én is hivatalosat kaptam.
  • TurboX
    multhéten 10ezer kulcsot ossztottak ki, warez verzióról még nem hallottam (hál'isten) aminek igazából nem sok értelme lenne mivel még csak béta
  • viizo
    kérdés: itt mindenki kapott az EA-től HIVATALOS bétakulcsot, vagy más megoldással (wrz) nyomja?
  • TurboX
    nincs kampány mód, jelenleg 2 pálya van (1v1,2v2)
  • Andrejka
    hello

az lenne a kérdésem hogy a betában lehet jáccani a campaign?
    meg ha jó akk megveszem a kulycsot hozzá már sok videót láttam róla
  • TurboX
    van ezen még mit dolgozni úgy érzem, rengeteg bug van a játékban és néhányuk elég idegesítő. szinte minden csapatnál vannak unbalanced egységek ami lehet hogy csak nekem azok, mindenesetre az empirenél a battleship brutális és sztem eltúlzott attack range-ével, alliesnál az antenna canon ugyanez a kategória, egyszerűen ezekkel nem lehet mit kezdeni ha van támogatása. jelenleg a ruszkik állnak e témában a helyzet magaslatán illetve mégse, az apokalipszis tank (favorit)elég nagy csalódás volt az árához képest a gyengélkedő tűzereje miatt, tesla trooperekkel helyettesíthető. és ugyancsak számtalan részemről (jelen állapotában) használhatatlan egység szerepel a játékban amit most nem kívánok felsorolni. a felállás maradt a régi soviet-földi, allies-légi, empire-erősen vizi frakció nagyvonalakban. ugyanakkor a hangulatot nagyban növeli a zene (ami egyedül 10/10), de ez még nem hinném hogy elég egy ekkora név folytatásához. grafika nem nagy szám ( hozzáteszem rts-nél mindíg hidegen hagyott), szvsz a tiberium veri jelenleg látvány szempontjából. mivel béta fázisban van nem írám le de ez így kevéske.

#219: hivatalos oldal béta részlegébe azthiszem
  • R3TR0
    A Kane's Wrath-hoz volt nekem a beta key
  • R3TR0
    Én is nyomatom a beta verziot nekem teccik sztem naion is jo lesz ez
  • Spike666445
    N immár énis játszok :D látogassátok a RedAlert.hu-t megéri ;)
  • BiG G
    hol lehet igényelni?
  • TurboX
    vááá megjött a kulcsom
  • BiG G
    ez aztán a belépő szöveg barátom :D
  • szucsy89
    köszi meg is nézem:)
  • GeneralsHungary
    Üdvözletem!

Morpheu$ vagyok a hazai C&C közösség vezetője.
    Nemrég megnyitottuk az oldalunkat, redalert.hu

Kérlek tegyétek be a headerbe a linket.
  • BiG G
    :D és milyen igaz
  • engine
    várj pár hónapot és megint böngészheted :P
  • Grove4
    Ez velem is így van,csak gondoltam leírom.
  • BiG G
    mióta megvettem az új masinát nem érdekelnek a gépigények
  • Grove4
    Red Alert 3 gépigény!

Írta ashe, Kommentek száma: 13
    2008. július 28., 14:09

Megszólalt a vörös riadó, lentebb kiderül, kell-e majd gépet fejlesztened a Command & Conquer: Red Alert 3 miatt.

Az Electronic Arts ígérete szerint hamarosan megindul a rajongók milliói által várt Command & Conquer: Red Alert 3 nyilvános bétatesztelése, ennek örömére pedig elárulták, milyen konfiguráció szükségeltetik majd a játék futtatásához. Habár vélhetően egyelőre csak a minimális követelményekről van szó, első ránézésre (sőt, másodikra sem) egyáltalán nem tűnik vészesnek, így vélhetően senkinek sem a vörös riadó miatt kell gépet újítania.

Red Alert 3 gépigény:

* Windows XP / Vista (32-Bit)
    * CPU - XP: 2.0 GHz (Intel Pentium 4; AMD Athlon 2000+; Multiple Cores) / Vista: 2.2 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200+/Multiple Cores)
    * Memory - XP/Vista: 1 GB
    * Hard Drive - Media: 6.0 GB / EA Link: 12.0 GB
    * DVD Drive - 8 SPEED
    * Video Card - NVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X1800 or higher end DirectX 9.0c compatible gfx card
    * Sound Card - DirectX 9.0c compatible (Creative Sound Blaster Audigy cards require a Intel P4 2.6 GHz or similar under Vista, Yamaha Xwave-512 not supported)
    * Online Multiplayer - 512 Kbps or faster; 2-8 Players
    * Input - Keyboard, Mouse
    * Optional - VoIP Headset
  • TurboX
    frissen egy bétástól:

1.menu
    2.play

egyenlőre úgy érzem hogy kihagyható lesz, a végére majd kiderűl.
  • rage
    Ez olyan, mintha a Rush for Berlin készítői csinálták volna :)
  • szucsy89
    inkább generals mint ra2, dehát ezt előre lehetett tudni...
  • Scofield
    Az egyszer biztos és azért vannak köztök nagyon ütős dolgok:D
  • TurboX
    generals beütése van
  • Scofield
    És most jöjenek a Bonus fegyverek/erösitések:

American Bonus:

Japan Bonus:

Russian Bonus:
  • Scofield
    Itt van egy kis érdekeség hogy menyi map van a Beta-ban:
  • Scofield
    A super fegyver amiket nem lehet épiteni csak a teleportot meg a vasfügöny és még valamit a japánok oldalán

a gépigény szerintem nagyon furcsa mert mikor az amerikaiakal/japánokal vagyok akkor sem baj nincs de mikor az oroszokal akkor már akkadozik a game

912mb helyet foglal a Beta
    (High beállitásal játszok)
    (Amd 4800+)
    (4Gb ram KingMax)
    (Ati Gigabyte 4850)
    (Vista home basic x64)
  • TurboX
    hány egység érhető el? gépigény nagyobb csatáknál? balance? hol tart a játék elkészültségben szted?
  • Scofield
    200 hsz-ként

Loading Screen:
  • Scofield
    Az kell hogy mondjam nagyon jóra sikerült főleg a japánok mint az új nemzet:D
    Ma még rakok fel a japánok-rol is képeket és a ha minden jó megy egy videot is
  • viizo
    játszottál a bétával?

élménybeszámolót, plííííz :)
  • TurboX
    első benyomások?
  • Scofield
    Általam készített képek

Menu:

Online:

GamePlay 01:

GamePlay 02:

GamePlay 03:
  • VRSDM
    e32008 - red alert múvi
  • a_n_d_r_e_w
    részt vesz benne és nem elvállalta. szerintem lesz egy HM3 tőle, meg egy csomó szemét mástól...