1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • BiG G
    pedig nincs is jobb a bétázásnál, aztán mikor kijön lehet mindenkit pwnolni a multiban :)))
  • karajjj
    én kipróbáltam, hogy megy-e max grafikán a gépen, azóta nem is játszottam vele, inkább várom az eredetit
  • Gabesz amd64
    itt osztják egyesek az észt h bukás lesz meg stb

én alapból ki se probálom a bétát,mert elb*ssza az eredeti játék hangulatát...
  • gduck
    Red Alert ingyen
  • magus
    már nem azért de a company of heros nem olyan, hogy mész az x egységeddel és commandos szerüen írtasz?

amúgy a single része akkoris jó lesz, én élveztem a kettőt is.
  • wesker24
    Tegnap én is kifogtam egy olyan játékost aki végül feladta a küzdelmet !
    Mindketten épitkeztünk meg minden kiépitettem a védelmet gyártottam az egységeket ! Amikor egyszer csak elkezd 2 oldalról támadni tengerfelöl és szárazföldön is ! Szárazföldön semmi esélye nem volt széjjel zúztam a seregét ! Viszont tenger felöl az már nevetséges ami ott volt ! A hajóit nem tudtam kiirtani mert persze lötávon kivül voltak és amit csináltam hajókat egyből kinyirta ! Mondom a bázisnak ugyis annyi mert a hajói szép sorban kezdtek amortizálni !

Erre én a hadseregemmel lerohantam a bázisát ezerrel mert már ott volt a bázisa közelében ! Már félúton voltam a pusztitással mikor az ellenfél kilépett !
  • TurboX
    owned? :DDD
  • Fenrir
    Körülbelül ugyanez a bajom nekem is. Tegnap volt egy olyan map ami egy sziget volt aminek a 4 sarkában volt a 4 játékos bázisa. Nah most megjelent az ellenfél hajóflottája a partjaimnál, az egy dolog, hogy szétszedte az ércfeldolgozómat és a kikötőmet, de utána közel jött a parthoz és mindent, ismétlem: mindent letarolt a hajóival bármilyen messze is voltak a parttól, persze a tornyaim lőtávján kívül. Nah itt lett elegem a játékből, gyorsan eladtam mindent és kiléptem...Szánalom...
  • BiG G
    azért a házi bajnokságban az 1v1-et gond nélkül megnyerted :D
  • a_n_d_r_e_w
    az én élményem: (keveset játszottam, azt is már 1 hete, de nem véletlen nem játszottam többet...)
    szovjet(én) vs japó: az ellenség egy only noob szervert indított, persze ő már tapasztalt játékos volt, gondolom élvezte a tapasztalatlanokat zaklatni, de ezt lezsámítva viszonylag korrekt volt. jól mentek a dolgok, bár inkább csak ismerkedtem a dolgokkal, de jól beástam magam a főbázisra, míg egy másikkal terjeszkedtem. scoutjait leszedtem, vízen meg is szorongattam, majd jött valami gigantikus flotta, azzal már sajnos nem tudtam mit kezdeni. Ez rendben is lenne, de a szárazföld az egyszerűen szánalmas volt...
    jött a kis japán iskoláslány olajkutat robbantgatni, kiküldtem rá pár gyalogot, persze megette őket reggelire, de ugye kommandós egység, nem lepődtem meg. ráküldtem 4 apoc tankok, melyből 2-t azelőtt pusztított el mielőtt rálőhettek volna. mondom WTF???
    majd gondolom látta, hogy ezt nem bírtam lelkileg feldolgozni, így inkább visszábbvonult. elindultam felé apoc tankokkal, kirovokkal és migekkel, jött nagyköteg robotja, az apocok másodlagos képességgel nagy pusztítást végeztek, de kevésnek bizonyultak. Légvédelmet küldött a kirovok ellen, migek viszont lealázták őket. Azonban azok ekkor leszálltak a földre, és onnan lőtték ki a kirovokat és a migeket. második WTF...
    kegyelemdöfésként megjelent pár tankja a bázisom alatt és bőven lőtávon kívülről kiszedte a 3 tesla tornyomat (ismét WTF), gondoltam biztos valami artillery unit, támogatás nélkül voltak, akkor gondoltam könnyű falat az apoc tankoknak, persze azokat is szétszedték mielőtt lőtávolba értek volna...

mondjátok, hogy kezdő vagyok, meg nem nekem való a multi, de egy ilyen játék számomra a legkevésbé sem élvezetes. Ez volt az a pont ahol elhatároztam, hogy 100%, hogy pénzt nem adok érte...

más, grafika:
    grafika nagyon szép, táj, víz tetszik, unit design viszont a legkevésbé sem. Az épületek (legalábbis a szovjet oldalon) túlkontrasztosak, nehezen kivehetők, giccsesek, és szevsz baromi rondák. Egységek szintén.
  • r4pt0r
    De már a RA2 ben sem volt olyan realitás, azért ott sem volt tökéletes. Rush meg mindenhol van SCben is ha kivéded jó vagy és mehet a csata ha nem hamar szétkapnak, persze nem lesz olyan balance mint ott.
  • Fenrir
    A téma teljesen mindegy, másodrendű hogy a történet a második világháborúban vagy egy fikcionális világban játszódik.

Megint az van, hogy mind egység 2 másodperc alatt hal meg, még védelmet sem érdemes felhúzni mert úgyis zergelés lesz és az letarol mindent. Idáig ahányszor megvertek mindig állt minimum 20 őrtornyom, de simán átgázoltak rajta és onnan már lehetetlen megállítani akárkit is. Nevetséges, hogy a multis játék csak arról szól, hogy ki tud több egységet gyártani (akár a legalapabbakat is) aztán pedig hamarabb elérni az ellenfél bázisát. Rush ellen jelenleg nincs védekezés, szánalom eddig...

Másik ami rohadt zavaró az az, hogy már megint nem sikerült eltalálni az emberek méreteit az épületekhez és járművekhez képest. Vicces amikor egy tank megáll egy repülőgéphordozó mellett és kb ugyanakkkora. Vagy egy ember odaáll a légvédelmi torony mellé és magasabb...

Ilyen azért a CoH-ban nem volt.
  • r4pt0r
    Ahogy hallom Betazokat ígéretes lesz, ha nem is lesz RA2 de azért le fog kötni egy időre. COHal meg felesleges összehasonlítani nem 1 téma.
  • BEAST #460
    A single resze mindenkeppen erdekel majd, mindig is szerettem az eloszereplos atvezetoket, es a story sem volt annyira szar :D ... multiban meg felejtos az osszes c&c.
  • Fenrir
    Félreértés ne essék, én játszottam az RA2-vel (mindkét oldalon is végigvittem), de egy vicc ez a 3, szerintem ebből nagy bukás lesz. Szerintem is hótgagyi, főleg ha összehasonlítom egy Company of Heroes-zal.
  • karajjj
    nekem 2 sajtburgert, közepes krumplit és nagy kólát légyszives!
  • woy
  • robot2
    hali,

valaki küldjön nekem egy beta keyt
    pls.
    [email protected]
  • magus
    nem mindegy hogy néz ki? warcraftban pl ötletem sincs hogy néznek ki, reflexből nyomom a hotkeyt
  • xulon
    Hát ténlegegész jó lett a game, csak nem jó igy mert lelövik az egységek poénjait.És nem a játék menete alatt derölnek ki.No, de nem baj :)
    Remélem lessz misson beta is nem cska online,és szerintem a buildikonokat is lecserélik mert pl a tánya ikon elég gusztistalan.És a többiböl se látszik mi is lenne az az egység amit ábrázol.
  • xulon
    Na elindult a game , már be is vagyok jelentkezve, chat el ni tudok . De Create game vagy join al mi van? hogy kel ezzel játszani:S:S:S:S
    Mi a trükk?
  • aadam
    ok
  • xulon
    aadam 1.4 es patchet töldsd le mert a ra3game.dat atért hobás mert nem supportilja a procidat, nekem is ez volt a gond.Most már elindul a game csaknem tudok bejelentkezni :S:S:S
    Már nem azt irja hogy canot conect to the internet, hanem azt hogy System error occure try agin latae or.... contactoljak a supportosokkal...
  • Snexi
    többször felhasználható?mert akkor én is odadnám valaki másnak
  • aadam
    valahonnan nem lehet cracket szerezni a játékhoz? illetve nem tujda valaki mért irja folyton a ra3game.dat errort?
  • ProGabe #448
    akinek kell a beta kulcsom, az privizzen!
  • karajjj
    kapcsold be a modemet
    (najó, ez gonosz volt... de amúgy nemtom mi lehet, nekem az 1.03-mal megy normálisan)
  • xulon
    Letöltöttem a 1.04 patchet és most már elindul a game:)
    Csak mikor joinolnék kiirja hogy internet connection faild, valkinek valami ötlet??!!!
  • Grove4
    jó a bann R!!!
  • xulon
    tudna valki küldeni egy 1.3 game datot, de ugy kellne hogy előtte a beállításokba mindent low ra vesz és off ra meg legkisebb felbontásra.
    15 mb esetleg e-mail be [email protected] ra.Vagy valhogy msn be
  • BiG G
    baszki ezek a japcsik nagyon jók! :) épp most vertem el három szovjetet FFA-ban, mondjuk ezek közül egyik már 5 perc után feladta, de a másik kettő elég jól tolta.
  • ToCsEk
    szeritnem az nem fontos :D max egy olyan kéne amin mozognak a szovjet zeppelinek :D de így is állat lett nagyon.
  • karajjj
    lett volna háttér is, de túl sötét :S
  • ToCsEk
    zzír a banner meg az üzibox :D
    #439 nekem is hasnoló a gépem. 9600 128asszem 1gb ram 1800proci
    de bejön a game lowre tesz mindent..
  • xulon
    Lehet!

A menü is megváltozott és lehet azt nem birja betölteni, viszont minden le van véve nekm az 1.0 ba min re, ha felraktam a patchet az átálítja max ra? Mert szerintem a menönek bekellne jönni?
  • wesker24
    Nem hiába lett a patch 900 mega !
  • wesker24
    Akkor már értem a porblémád ! 1.0-ás patchel azért indule le mert ott még csak magas (high) grafikai beállitás van talán azt még viszi a géped ! Viszont az 1.3-as patchnél már a grafikán is csiszoltak egy kicsit értem azt hogy az 1.3-as patchben már elérhető az Ultra High grafikai opció is ! Valószinű hogy mivel az 1.3-as patchben kissé felnyomták a grafot azt már nem tudja a géped kezelni !
  • xulon
    Még mielőtt elindulna a játék és kint van a töltő képernyő az asztalon, a közbe írja ki a hibát. A gépem nem a legjobb 1.2 proci meg 1gb ram és 256 os Ati 9600 pro. De az 1.0 ás elindul, csak a 1.3 as szarakodik.
  • wesker24
    Játék közben irja ki a hibát ? Mert nálam is volt olyan hogy játék közben kidobott exe hibával az asztalra igaz csak ritkán szokta csinálni!

Biztos hogy jól szedted le a patchet ? Jól raktad fel meg minden ?

Talán rakd újra ajátékot hátha apatch nem ment fel normálisan valamiért !
  • xulon
    Nekm az van hogy az 1.0 ás verzió elindul, az 1.3 as verzióval pedig hibár ír ki és nem indul. Az ra3game.dat hibát észlelt, ezért leállt...
    Valkinek volt ilyen probléma? ilyenkor mit lehene tenni???