Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tigristank
Nekem se. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

fsgh
nemtetszik a grafika:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

lehet a tengerre építkezni 😮
<#eljen>
Rage47
új képek
hát ha lesz, akkor szivesen besegítek...
na emberek, legyen magyar Red Alert 3 rajongói oldal vagy se ?
<ígényes kinézet, saját szerver & domain>
Hecker007
figyelni kell a játék hivatalos fórumát, mert ott szokták kihírdetni a beta tesztet meg a regisztrációt hozzá

Hmm remélem azért lesz benne 1 skirmish map. 😄

a_n_d_r_e_w
Szerintem multi béta lesz, az a divat. Akkor viszont hiába csinálnak vele bármit, max egy crackelt server segít 😉

One Vision. One Purpose.

Szerintem mivel le lehet szedni valamelyik csapat megcsinálja hogy ne ne legyen korlátos és akkor tolhatod amig ki nem jön az eredeti. Vagyis remnykedek benne. 😄

Hecker007
mindenki kaphat aki regisztrált a beta tesztre, az idõt azt nem tudom, változó, én spec mondjuk nem ennek a testjére várok hanem a men of war-nak, ott az elsõ tesztnél asszem 2 hónap volt a tesztidõ de az se volt elõre bejelentve hanem közben írták ki hogy mikor lesz vége, a world in conflict-nál meg elõre megvolt adva hogy meddig tart a teszt

tonyr
nem csak amcsiba kapnak cdkey-t a redalert3 beta-hoz ???
mi magyarok is kapunk ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

és mekkora az idö korlát?

Hecker007
idõ korlátos, reggelni kell a tesztre és egy darabig lehet vele játszani, meg feltehetõleg lesz multy beta is amiben meg ugye a többjátékos részt lehet majd tesztelni

valaki nem tudja hogy a kane's wrathoz ami lesz Red Alert 3 beta teszt az mien lesz?Idökorlátos,30 napos,stb.,vagy akármennyit lehet vele játszani?

Én ezt találtam róla:

BETA

datango
miért nem sovjet vs allied lesz ?😄

szucsy89
Tanya, kutyák, fimbetétek...nah végre vmi jó hír füleimnek

szerk.: szemeimnek akarom mondani xd
a_n_d_r_e_w
"A Kane's Wrath által bevezetett alfrakciókat a Red Alert 3-ból kihagyják."

Hehe, jóhogy, kell valami a kiegészítöbe is 😉

One Vision. One Purpose.

EnZsolt
Remélem azért a japánoknak is lesz játszható küldetésük 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

grebber
Red Alert 3 infómorzsák!

Néhány nappal korábban komoly felbolydulást okozott a Red Alert 3 bejelentése. Azóta gazdagodtunk néhány képpel, melyekrõl most kiderült, hogy a fejlesztés korai stádiumából származnak, tehát a végeredmény lényegesen látványosabbnak ígérkezik. APOC, a Command & Conquer fórum közösségi menedzsere elhintette, hogy a játék a SAGE-Engine (Stragegy Action Game Engine) aktuális változatát használja, mely korábban már bizonyított a Tiberium Wars, a Battle for Middle-Earth és a Generals alatt is.
Jelenleg épp az egységek beépítése és kiegyensúlyozása van terítéken az EA Los Angeles háza táján, ahol a Tiberium címû, taktikai shooter is készül. A Kane's Wrath által bevezetett alfrakciókat a Red Alert 3-ból kihagyják.
Jó hír viszont az elsõ rész rajongóinak, hogy biztosan lesznek havas pályák (régi szép emlékek) s a dögös Tanya is visszatér, bár egyelõre nem árulták el, hogy ki fogja játszani. Hogy is volt ez? Ki fogja játszani? Bizony, nem is lenne Red Alert, ha kihagynák a sorozat védjegyének számító filmbetéteket. Az pedig, hogy a rettegett õrkutyák ismét felbukkannak, csak egyet jelenthet, kommandós küldetésre is számíthatunk.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

van magyar red alert rajongói oldal ?
néztem de nem találtam, vannak nálam ügyesebbek ?
Gabesz amd64
LOL

a nagy ATI fan Maszka beszólt 😄DDDDDDDDD

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

szucsy89
vótmáá
STREEX
Official trailer 1 Sokat ne várjatok, csak duma van benne.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

RelakS
Hehe, RA3 <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BiG G
asszem ennyi 😛

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

EnZsolt
Azt tudom, de ha ekkora van hogy szereti a C@C univerzumot és ide veszi a Dune2000-t az már tényleg komoly. De elég a kötekedésbõl 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Sephi
Westwood az is na... ugyanaz csak más köntösben.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

EnZsolt
A Dune2000 mióta C&C? 😊 A fan mindenit neki.

Shiwo
amúgy a ra 2 intrójában mit mond be a hangosbemondó ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tigristank
Ha megnézed, akkor a 2 billentyû egymás mellett van, úgyhogy szerintem csak mellé nyomta, szóval nem kéne rögtön letámadni.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

BiG G
nem a képek alapján mondtam amit mondtam. ténykérdés hogy nem azok fogják csinálni akik az elõzõ két részt, innentõl kezdve én temetem...

BiG G
ha ekkora fan vagy akkor tudhatnád hogy Command&Conquer

Rage47
sztem a 3D megöli a feelinget
XenHai
Ez nagyon ott lesz a szeren!remélem nem szurják el es visza koszon a jo oreg RA2 filing ! Kirov reporting!
Rage47
jah sry nem tudtam h egy interjú jobb benyomást tud kelteni mint az ingame képek vagy videók 😊)
szucsy89
van vidi csak nem ingame 😛pp úgyhogy neszójábe
MaSzKa
fasza ezt hittem nem lesz követketõ episode

nagy rajongója vagyok a Command @ Conquer stratégiai játékokmak

Dune2000 Tib sun stb az összeset végigvittem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

õ azért tölti<#idiota>
Rage47
nincs is vidi
szucsy89
na szedem a vidit,remélem ez jobb benyomást fog rám tenni mint a képek
Sheltem
JA bocsi most olvastalak.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ha tud valaki lokál vagy valami normális linket a trailerrõl linket pls.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

húú ez kemény lesz 😛
a_n_d_r_e_w
Egyiksem. Pár perc az idióta CnC TV-böl. Egy kis semmit mondó interjú.
Se zene, se kép, és végképp nem videó a játékból.

One Vision. One Purpose.

gabo91
Valahogy túlságosan is jövõbelinek néz ki. Persze 4 kép után nem kell leírni.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

grebber
Trailer Az hogy csak teaser-e vagy ingame nemtudom még nem ért le mert nagyon lassan jön nekem!

Next PC upgrade: 2022

Tigristank
Fölraktam a képeket másik tárhelyre, hogy ne kelljen velük bajlódni:

1. kép
2. kép
3. kép
4. kép

Rage47
azt írták hogy nagyon nem így néz ki élõben...