1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
karajjj #393 arra gondoltam, hogy a hivatalos oldal háttere meg bannerja átméretezve tökéletes lesz
a szövegmezőhöz meg csinálok egy ingame képből -
#392 Próbálkozz! -
karajjj #391 srácok, új banner? topikháttér? textarea kép? :D
ha van rá igény, csinálom :P -
#390 miért nem tudok beirni semmit a login mezökbe a játékon belül? -
karajjj #389 én aktiváltam a játékosprofilt az EA oldalán, aztán ugyanazzal az aktivált névvel felengedett -
#388 De jó nektek, nekem most is baszakszik, pedig már nem az EA oldaláról való patchet raktam fel, hanem a fileplanetről szedtem le, de azzal sem jobb, ugyanúgy nem bírok továbblépni a név megadásánál, pedig a jelszót meg a címet eldogadja. -
karajjj #387 nekem kicsivel jobb :D -
buba23 #386 Patch:
http://na.llnet.cnc3tv.ea.com/u/f/eagames/cnc3/cnc3tv/RedAlert3BetaPatch103.exe -
#385 Gratulálok szép munka vérbeli profi vagy !
Majd csinálhaznál még serót mert akkor biztos ott leszek ! -
#384 Na sikerült lejött a patch, kipróbáltam, eddig tetszik, és a rusholókkal sem volt bajom, mivel noob elnevezésű szervereket próbáltam, meg olyat, ahova csak tesztjáték volt kiírva. Próbáltam én is hostolni jelszomagyar néven, de gondolom egy magyar sem volt fent éppen, ígytehát idegeneket aláztam porig:D -
#383 gamespy hol kell elszedni?mert nincs fönn és nem enged be... -
#382 mifene, annyi kulcsot osztottak ki hogy nembírja már fullal?!.. -
#381 mert a 900k "kicsit" több, mint a 130-150... -
#380 miért manuálisan pecseltek? -
#379 anyáááád xD 900al jön :) thx -
#378 katt -
#377 dobhatnál 1 linket a letöltési oldalról... thx -
#376 vesszek meg ,de én nem találom így hirtelen a peccset az oldalon :(. nem vok profi. nagyon sokat játszottam ilyen stílusu játékokkal. kiskorom óta ez a kedvencem. ami nem most volt :) -
#375 Jah gondolom te máshogyan mert te profi gamer vagy !
Én elöbb az erömüveket aztán a refineryket utána gyalogság szét küldöm öket a térképen utána war factory meg minden egyéb dolog és utoljára a védelem kialakitása a bázis körül ! -
#374 én nem ilyen "stílusban" szoktam kezdeni. majd meglátom, hogyan jön be (vagy nem) :) -
#373 elküldve ! -
#372 na majd megküzdök velük . kérem a privit :). thx -
#371 Persze simán visszatudod öket verni ha professional gamer vagy ! -
#370 Ne is mod vegyünk egy példát !
Erőmüvet megépitem (2) refinery-t (2) megépitem barrackot megépitem csinálok egy két embert war factory megépitve csinálom a tankokat akkor már az ellenség lerohan kb 5-6 harci helikopterrel ! Aztán ennyi is volt kb ! -
#369 kérem kérem :D -
#368 Ha kell én tudok mondani egy oldalt ahonnan full sebbeséggel jönne a server terheltségétől függöen priviben ! -
#367 Vagy már lejött a patch csak még nem patchelte le magát a játékot ?
Az igaz hogy a végén van egy szakasz ahol várni kell egy picit de az nálam nem volt több mint 2-3 perc és már fel is rakta a patchet ! -
#366 ennyire nehéz a rush-olókkal szemben? számomra hihetetlen, h nem képes senki visszaverni őket... -
#365 qrva jó. 3. órája töltöm a peccset és még csak most érem el a 600mb-ot. más oldalt nem találtam sajna (ill.torrenttel elkezdtem szedni ,de későn így nem hiszem, h megelőzi az ea-set). -
#364 Hát a multiban ne számits lassú játékmenetre mert vannak olyan rusholó emberek hogy 10-15 perc alatt lerohanják a bázisod aztán kampec !
A single rész legalábbis nem ilyen a gép nem támad egyből hacsak nem hard fokozaton játszol ! Ha gép ellen vagy van időd kiépetni mindent ! -
#363 Várjuk ki a végét ! A betaban még csak multizni lehet és ott nálam is laggolni szokott néha ! -
#362 OMG ! Te jóságos ég ! Honnan az isten nyilából szeded te le azt a patchet ? -
#361 úristen már nem tudom mióta patchel,bahhh... -
#360 több helyen október végi megjelenést írnak -
#359 "Mivel a végelges verzió megjelenés még nagyon messze van addgi reméljük jó sok bugot irtanak ki hogy október végére kapjunk egy nagyon jó játékot !"
Azért az egyáltalán nincs olyan messze. Általában 1 hónappal előtte aranylemezre kerülnek a cuccok és uzsgyi a sokszorosítóüzem. Azaz kb szebtember vége. Ami 1 hónap. Ezalatt reprodukálni kell a hibákat, rájönni mi okozza majd eszközölni kell a javításokat és tesztelni, hogy amit maceráltál, nem e lőtt szét valami mást. A tesztelés meg több időt visz el mint a többi együttvéve. Azaz kb 1 normálisan összerakott patchnyi idő van hátra... Ami nem sok. Aztán meg jöhetnek a 0 day patchek megjelenéskor. El van ez kapkodva, bétát nem két hónappal kiadás előtt kell csinálni. Arról nem beszélve hogy még rengeteg placeholder hang van a játékban, azokat is illett volna már kicserélni...
Hogy a játékról is írjak valamit: nekem egy C&C3 modnak tűnik, mintsem RA folytatásnak. Hiába a sok ígérgetés a lassabb játékmenetről, az egyetlen lassúságot nálam a lag okozta :S :) -
#358 Az nagyon komoly ! -
#357 N alátos itt a gond nem az EA oldaláról szedd le a patchet hanem egy másik oldalról ! -
#356 Hmm, ez lesz itt a gond. Felraktam a játékot és ő volt olyan rendes és felajánlotta az EA oldalát, és onnan tölöttem le a patchet. Megnézem máshonnan, és jelentkezek. -
#355 27mp volt hátra de megállt a patch letöltés -
#354 Mert elöször ugy volt az 1.1-es patch ami alig javitott ki valamit mivel csak 15 mega volt aztán jött az 1.3-as patch ami már 900 mega volt na sok mindent kijavitott aztán egy kicsit késöbb már az ONline ID problémát is megoldották !