1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
aadam #193 Hallotátok hogy Frank Klepacki elválalta a Red ALert 3 zenéjének a készitését?Aki nem tudná ő készitette pl.a Red Alert 2 zenéjét is többek között a Hell March 1 és 2-öt is.Most pedig lesz Hell March 3.
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=zCXAKvScQM4
http://www.youtube.com/watch?v=Ksim7UQ5YfY -
#192 csaj:D -
aadam #191 azér télleg gáz hogy egy rakás egység megy szárazföldön meg vizen is.Kicsit hülyén néznek ki ha kijönnek a vizböl.meg idönként hülyén néz ki hogy a mérnök csonakja ahogy megy a vizen néha ugy néz ki mintha ha belecsuszna a viz a csonakba meg a mérnökbe meg szerintem mikor kiszáll a partra a radarnál kicsit mintha átvágná a sarkot. -
#190 Á ruszki atack powa ez a ferdeszemusdu hulyeseg :S -
engine #189 Ha tippelnem kéne ez is lesz a fő téma.
Ha japók jönnek, akkor sziget foglalósdi ezerrel -
karajjj #188
olyan mintha valami szigetekért harcolnának, hogy majdnem minden kétéltű...
a grafikában meg tetszik ez a rajzfilmesség -
#187 Nagyjából nekem is ez a véleményem. Kicsit eltúlozzák azzal, ha szinte minden egység tud a vízen menni, így a hajóknak már nincs is sok értelmük. Viszont a csónakos mérnök tetszik.
Ami még nem tetszik, hogy az egységek hangjait egy az egyben átemelték az RA2-ből. -
#186 Vízre építkezés: szerintem jó ötlet lenne, ha nem esnének túlzásokba, valahogy így, hogy szinte az utolsó épületig lehet vízre építkezni és az egységek jó része is kétéltű, így túlzottan erőltetettnek érzem
Nyersanyagtermelés: borzasztó, KKND koppintás, de ott leglább ki tudtak fogyni a lelőhelyek és akkor bizony harcolni kellett a következőért
Grafika, design: na ez az amivel sokakkal ellentétben az ég egy adta világon semmi bajom nincs, nekem tetszik.
3. oldal: baromira nem illik egy Red Alertbe, de legfeljebb nem fogom választani -
viizo #185 a japán lépegető szerencsére egyáltalán nem az az übermanga style, ha nem lenne rajta japán logo, bármilyen nemzethez beillene, mint óriáslépegető.
vagy ami emberszerű lépegető, az csak vagy manga lehet? nem egészen így van :)
elég megnézni egy manga rajzfilmben szereplő robotot, totál más.
egyébként mangagyűlölő vagyok, szal ha tele lenne igazi manga motívumokkal a RA3, fel is kötném magam -
#184 jóvanna..ázsia nagy felvásárló-piac, valamivel felkell kelteni az érdeklődésüket..amúgymeg szerintem nem mangás, kivéve a japó lépegetőt -
#183 ra2-őt sem vette senki komolyan, pedig az nem volt ilyen manga-anime szörnyszülött :) -
#182 direkt nem valóságosra csinálták, hogy senki ne vegye komolyan -
#181 graf nekem se jön be, viszont ez a vízre építés elsőre jó ötlet...
ezt a pókos-ugrós témát meg sc2 koppintásnak érzem -
aadam #180 hát véleményem szerint atért nem lesz olyan rossz a játék.mit vártok azt hogy az ra2-t egybe átrakják? akkor az lesz a bajotok ha valami ujat találtnak ki az a bajotok. grafikailag egy elég fura alkotás lesz mer tényleg inkább egy animere hasonlitt mint a valóságra. -
#179 a ra2 emléke miatt én is várok rá, és ugye tudjuk hogy a remény hal meg utoljára :) még korántsem végleges a verzió, remélem csak javulni fog októberig - apropó, vörös október a megjelenés dátuma, ötletes x) -
#178 én sem dobtam el az agyam a video láttán, sok egység és megoldás már most nem tetszik benne attól függetlenűl a demot várom (előtte nem szeretnék ítélkezni) és bizakodó vagyok. :) -
#177 örök hálám ^^ mondjuk így már megint látszik az elnagyolt grafika. nézegettem az artwork-öket a hivatalos oldalon, és -eddig- feleannyi kreativitást sem látok az egységekben. a mcv kibontva és mozgóképes állapotban is animébe illő, a tesla trooper meg mintha a bioshock-ból szabadult volna. nagyon látszik hogy nem a régi gárda csinálja. mondjuk ha a játékélmény überelni tudja a gyermeteg grafikát akkor egy rossz szavam nem lesz. -
#176 parancsolj -
#175 ha egy linkkel megdobnál azt megköszönném x) -
#174 sok helyen fentvan HD-be -
#173 Na ettől valamennyire visszajött a kedvem a játékhoz, bár szívesen megnéztem volna ugyanezt a videót normál minőségben is, nem csak a youtube agyontömörített formájában. -
#172 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem eddig tettszik a game. Szerintem a víz tökéletes... A vízre építkezésen meglepődtem kicsit de az is jópofa.. A mérnökös gumicsónakos is állat lett :D. Arra azért kiváncsi lennék milyen lesz pl az amikor egy atomot a vízre dobnak.. Amint láttam/halottam a egységek kitüntetése is megmaradt. -
#171 megnézve a videót..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- a pénzbeszerzést erősen leegyszerüsítették..talán túlságosan is..
- jópofa, hogy a mérnök előkapja a gumicsónakot, és irány a víz..
- ahhoz képest, hogy inkább "gyerekesebb" lett kicsit a grafja, eléggé fröcsköl a gyalogosok vére, mikor megsorozzák őket gépágyúval..
- érdekes, hogy szinte mindent lehet a vízre építeni
- jól néz ki a vízen a hullám, mikor ráépít egy épületet
- biztos voltam benne, hogy a végén ledobnak egy szuperfegyvert..bár ahogy elnézem, tán kisebb lett a hatótávja..
-
#170 ettől függetlenül azért végigtolom majd ezt is :) -
#169 15 perces video -
#168 most néztem meg az introt
nagy kedvencem az összes részét végig vittem szinte
várom ezt is nagyon -
#167 Amerikai gladiátor erősíti a szovjeteket.
Amúgy ebben a részben is lesznek kitüntetések? -
#166 "c&c 3 azért annyira nem volt gáz:)"
nem-e? :d Najó ne menjünk bele, mert ízlések és pofonok :)
de azt hiszem nem hazudok ha azt mondom hogy a régi rajongók nagytöbbsége szerint az volt :)
-
#165 Borzasztóan elnagyolt és műanyag a kinézete eddig a RA3-nak. Komikus, egyáltalán nem komolyan vehető, és ezt a trailer alá berakott hagyományos RA-zenével és a régebbi részekből kilopott egységhangokkal sem lehet ellensúlyozni. Ahogy azt mondani szokták, ennek itt kéremszépen fakereszt. -
#164 c&c 3 azért annyira nem volt gáz:)
bár igaz, h a tiberium sun hangulatát nem tudta überelni
ra3-hoz meg annyit, hogy én annak is örülnék, ha csak a felbontást nagyobbra tudnám állitani, kicsit szebb lenne, és a single részét jól kidolgoznák :)
ez böven elég lenne :D
tigristank: mivel a zeneszerzö már elemnt a csapatból igy az csak egy halovány utánzat lenne :(
sztem semmi gond nincs azzal, h egy meghatározo zenét beleraknak, a videotól is teljesen megcsapott az ra hangulat :) -
#163 A zene rendben van, mert jól megírták még annó, de én inkább azt mondom, hogy ne ebből akarjon már hasznot hajtani az EA. Szóval remélem nem lesz benne a soundtrackba ez a szám, akármilyen jó is. Annak jobban örülnék, ha komponálnának egy Hell March 3-at, hasonló dallamra, mint ahogy a Westwoodosok is csinálták. -
#162 Pedig lehet igazuk van. Eddig nagyon keveset tudunk a játékról. Most sokaknak a zene tetszett meg, de ez semmit nem jelent, a trailer alá berakták, mert tudták, hogy hangulatos, aztán lehet semmi köze nem lesz a végleges soundtrackhez. C&C3-nál így volt, itt is lehet. Ígéretek meg hangulatos videók ott is voltak, aztán mi lett belőle...
Az EA nagy sz**kavaró, így lehet jobb taktika negatívan hozzáállni és aztán max kellemesen csalódni, mintsem az ellenkezője. -
viizo #161 az index.hu vmelyik blog-leágazásába is kikerült a trailer, vmi ilyesmi címmel: "az EA lehugyozta a Westwood-ot"...
ráadásul a kommentelők 3/4-e lehúzza, hogy miezmán... pfffff -
#160 nagyon helyes, hogy a zene megmaradt..ez a zene úgy jó ahogy van..nekem speciel a többi zene annyira nem jött be a RA2-ben és beállítottam, hogy ezt az egyet játsza folyamatosan, mégsem untam meg :)
(valakinek nincs meg mp3-ban ? nekem megvolt, de elkeveredett és kéne..)
a videóban tetszik az is, hogy a szövegeket oroszul írják ki és utána vált át angolba, sztem ez is sokat ad a hangulathoz.. -
#159 oh, nagyon jó videó:)
könnyet csalt a szemembe:)
sc2? warhammer? redalert a bezt:)
itt az ideje hogy felrakjam a red alert 2-t újra:) -
viizo #158 stílszerűen oroszoknál lesz a medve egység, sztem jól eltalálták :)
még eléggé darabos a mozgása ahogy fordul és ugrál, de ha finomítanak rajta, még akár majdnem akkora kedvencemmé is válhat mint anno a Crazy Ivan volt :D (Iván beszólásait és a karakterét nem lehet überelni :$ :D) -
r4pt0r #157 Nekem egy egység nem nagyon jön be. Mint valami nagy medve. :D Pont az első percnél látható. De többi jónak ígérkezik. -
#156 zene egy az egyben ugyanaz:D meg más hangok is mint a red alert 2-ben...bár nem baj mert ez hozza a hangulatot:) -
#155 nah mégis elindult, nagyon odabasz a vidi:DDD
már várom, azt hittem generals/tiberium wars hangulata lesz, de hálistennek nem, visszatér a nagybetűs Red Alert hangulat! -
#154 nekem nem jön be a letöltés:(