1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
#73 Akkor vedd meg :) ott jobban fog kinézni -
#72 amikor még ott tartottam a kommentek olvasásában, nem láttam, hogy elment a topikból az az idióta.
hogy on is legyek: az apocalipsys tankot eléggé elbaszták, ez lehetne egy ok, hogy ne töltsem le. -
#71 Na igen, jobb esetben a játék hangulata megelőzi a grafikáját, és ez a fontosabb számomra. :) -
#70 a TW-hez képest ennek elég gyenge a grafikája :( :(
de reméljük maga a játék nem lesz rossz, ha olyan lesz mint a 2-meg az 1 akkor az se érdekel hogyha 2d-sre csinálják -
#69 nem lehetne dobni a témát?..
A képek első ránézésre elég bénán festenek, de másodikra is.
-
#68 szombathelyen karácsonykor kiraktak egy üzlet kirakatába valami díszt. egy elnyújtott szárú, kacskaringós csillagot. piros volt asszem, átlátszó üvegből. egy fickó azonnal fel is jelentette őket, hogy micsoda borzalom, meghogy kommunisták. -
#67 Detökjó lesz lez harmadik része:). Emlékszem amikor megvolt a first decade vagy milyen csomag, és abban benne volt a red alert kettő, meg az egy. ennyit nomtam má vele:D. Kurva nagy:D. -
#66 Behonyám és a 9+3 féle general, mind-mind más játékstílust követelve meg, nagyon feldobja a gammát! -
viizo #65 pont most jövünk össze hvégén a spanokkal, 8-10-en LAN-ban Generals :)
(bár imádom a gdi-os, nod-os c&c junivörszt, engem sosem zavart hogy ez csak a nevében c&c: a játékélmény, a kiegyensúlyozottság, a fíling hatalmas :)) -
viizo #64 úgy felspanolódtam, hogyha hazaérek a munka után, akkor telepítem is a RA2-t :) -
#63 Generals:ZH legmosmégjobb, mióta megjelent szénné toljuk LAN-ban! Nem lehet megunni. Van már 164 új pályánk hozzá, modokat már nem is tolunk, mer mind gáz. -
#62 Alig várom már :) Csak egy dolgot szeretnék látni evvel a motorral, azt ami a következő mondat után hangzik el: Nuclear missle launched. -
viizo #61 a c&c 3 is turbózott generals motorral futott, de mind1 :)
a battle for middle earth 1-2 is azt használta, csupán mindig tupíroztak vmit.
itt is ez lesz valszeg, én nem bánom, jó kis motor.
(a játékdesignerek cseszik el a dolgokat mindig) -
#60 Szerintem jo lesz ez:) Megjelenési idő? -
#59 Hát gyerekek ez nekem nagyon generals motornak tűnik picit felturbózva... Nem akarom elkiabálni, de ha olyan lesz mint az én kihagyom.
Hálistennek azért nem kell aggódnom, hiszen jön a starcraft2 ami fenomenális lesz :) -
#58 és sajnos ez az igazság... -
#57 Képek OMFG, a videó, meg nem fake a Generals modból van. ennyi Már alig várom :D -
#56 az "öregek" közt biztosan, de manapság a felvásárló-piac nagy részét azon fiatal korosztály határozza meg sajnos, aki csak a csilli-villi grafikát látja, és mindent leszól, ami nem 3d és izzasztja meg az apuci által vett méregdrága videókártyát... -
#55 kiváncsi lennék manapság mit tudnának kihozni egy 2dből, szerintem sikere lenne. -
#54 a képek lehet valódiak, de a youtube videó tuti fake..a kezelópanel például totál a 2. részé..pedig szerintem tuti átvesznek valamennyit a TW-ból..
én a zenére leszek kiváncsi..a RA 2 intrójának a zenéje máig nagy kedvencem..remélem bennelesz a játékban -
#53 nem azért, de már az első RA-ban is a sovjetek ellen tüntettek, a 2-ban is, és a 3-ban is ellenük fognak esélyesen..mégis mit tettek volna rá ? vörös rombuszt ? ahogy elöttem is mondták, ennyi erővel azt is kérhetnéd, hogy betiltsák az összes 2. vh-val foglalkozó játékot, mert vöröscsillag és horogkereszt van bennük -
#52 Hát iszonyatosan el vannak baszva azok a szovjet kétcsövű tankok, látszik rajta a GDI-s hatás. Nem tetszik...Egész kellemes, de ha annyira utánozni akarják a hangulatot csinálják 2D-ben, sokkal szebbet tudnak összehozni :)) -
#51 Hat a Starcraft 2 -nek is SC 3d-ben :D -
#50 Ez pediglen marhára Generals. Mostanában azzal játszok és nagyon könnyen fölismerhető az olaj fúró tornyokról meg a robbanásokról és lökéshullámokról. Ez egy mod hozzá. -
F1re #49 na most mar nem ertem :( talaltam meg 1 videot ami amugy jonak tunik de ez 1 generals mod :D amit en le is fogok szedni mert teccik :D Red Alert 3 (C&C Generals: Zero hour mod) -
F1re #48 csak az a szar hogy elegge ien generals engines :( -
#47 gyanus szaga van ennek az egésznek... -
F1re #46 Loool most nezem mien vidit talaltam ezt nezetek Red Alert 3 ha ez telleg az akkor egesz joh lessz -
F1re #45 hat nem tom annyira nekem nem teccik tull ien mesés :( tull szines vagy nem tom szar :D de remelem nagyon hogy joh lessz :) -
#44 az épületek teljesen átlettek ültetve 3dbe, jóféle, 1. képen is simán fel lehet ismerni a barakkot :) -
karajjj #43 hőőőőha, naggyon faja, ez kell a népnek
csak azt nem értem, hogy mér lettek olyan pufik a ruszki tankok, mikor ő mindig is arra, törekedtek, hogy lapos tankjaik legyenek... -
#42 Nekem is az ugrott be és ez számomra pozitív. Szerettem az RA2 komolytalanságát. A komolyságra egyébként is ot volt a Tiberian sorozat. -
Gibor #41 hmm... első ránézésre olyan RA:2 feeling 3d-ben... -
#40 Képek -
#39 Pf röhej, hogy eggyes emberek mindenben csak a rosszat látják, ez nem az a topic ahol ezt kéne kitárgyalni, szal feleslegesen jöttél ide. -
F1re #38 nezd meg mi van az elotted szolo logoja mellett xd -
#37 Red Alert 3: Ore Wars
a belöle készülö FPS-nek meg: Ore
nyertem, nyertem? :P -
karajjj #36 + fav
várom ezerrel!!! -
#35 +fav tápig imádtam az előző részeket, bár nem a Westwood lesz a fejlesztő és ezáltal nem is lesz olyan hangulata, de egy esélyt mindenképp adok neki (Tiberium Wars naon nembejött:l) -
#34 Fázmek! 1 évbe egy topicot nyitok(ráadásul pécé topicba) nehogymár bezárd egy "hazafi" miatt
Visszavonulok ds-em árnyékába akkor úgy vigyázzá