1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • wesker24
    Biztos hogy te normálisan lepatchelted a játékot mert 1.3-as patchel mindenképp bekéne engednie !

Talán vedd fel újra az egész játékot patcheld le újból és próbálj meg úgy bejelnetkezni !

És a patchet honnan szedted le ?? Mert ha az ea oldaláról szedted le a patchet akkor lehet azzal van a gond ! Mert olvastam a fórumon hogy valaki leszedte az ea oldaláról és valamiért nem akart elindulni neki a játék ugy mint neked ! Szedd le máshonnan másik oldalakról !

Hidd el menni fog az csak valami guban cvan nálad ! Talán egy teljes reinstall segitene ! Ha már a többieknek és mindenkinek megy akkor neked is menni fog !
  • wesker24
    Pont erre való a beta test hogy az ilyen hibaákat kijavitsák !

Mivel ez csak egy beta verzió jó hogy teli van egy rakás bug-gal !

Mivel a végelges verzió megjelenés még nagyon messze van addgi reméljük jó sok bugot irtanak ki hogy október végére kapjunk egy nagyon jó játékot !

Amugy én is béna vagyok de nálam nem nagyon jelentkeztek ilyen bugok !

Nálam kb olykor igencsak beszokott laggolni ritkább esetben exe hibával kidob na meg egy két dolog amit felsoroltál !
  • TurboX
    sok dícséret ellenére, még mindíg jelenlévő (számomra) kissé idegesítő bugok:

- egységek útvonalkeresése csapnivaló (különválnak, beakadnak, kirohannak az ellenséges tankok elé miközben vadúl kattintasz a másik irányba)

- hotkey-ek néha használójuk ellen fordulnak (néha nem reagálnak a gombok miközben egységeket jelölsz)

- building bug (hogy angolosak legyük) még mindíg jelen van, ez talán az egyik legidegesítőbb miközben azthiszed hogy építkezel kiderül mégsem, ezáltal hosszú másodpercek vesznek oda. mostanában háromszor teszem le az épületet hogy biztos legyen...

- ruszki oldalon a sub vs sub csata még mindíg hihetetlenűl gyenge, persze akinek sok ideje van megvárni a végét... torpedóiról nem is beszélve, 80%ban a saját csapatomat ritkítom meg vele, kijelölöm az ellenséges egységet, reflexből nyomom az F-et hirtelen sub megfordul szevasz. lehet hogy én vagyok a béna és csak épületek ellen biztonságos a használata ill. még ott sem ha van előtte valaki.
  • szabod
    Mostmár feladom! Kipróbáltam 2 fileplanetos, 1 gamespyos accountot, de egyiket sem találja. Egyedül az EA-s accountot ismeri fel és el is fogadja, de miután elfogadom a feltételeket( amiket jobb oldara ír ki) küldi az üzit hogy próbáljam másik névvel. Írtam már neki vagy 20 verziót, csupa nagy és csupa kis betűvel is és meégsem jó.
  • Snexi
    én 25 perce szedem és már 350mb-nél tart
  • reaper4
    ne is mond... 45perc alatt 250mb. pff
  • wesker24
    Attól függ honna szeded ! Mert én külön szedtem le egy másik oldalról !

Igy amikor ellenörizte hoyg szükségs-e frissiteni akkor kiirta hogy már nem szükséges patchelni !
  • magus
    degecilassan jön az update
  • wesker24
    Kisbetük is nagybetük is számitanak ! Lehet hogy csak elirtál valamit !

Ha nem fogadja el csinálj egy újat ! Nekem is 2 van az egyiket véletlenül csináltam !

Ha az e-mail cim és a password jó lehet bármilyen név nem muszáj pont a fileplanetes nicknek lenni !
  • szabod
    Nekem nem fogadja el a fileplanetes felhasználónevemet, mert szerinte nincs olyan, pedig van
  • wesker24
    Erről beszéltem vannak ilyen emberek aki arra törekednek hogy minél elöbb nyerjenek ! Direkt élvezik ha szivathatják a másikat !

• TurboX
    én ezzel az ifv+engi rushal nem tudok mit kezdeni... küld 3-at külömböző irányból, ifv megy mint a mérgezett egér leparkol a főépület mellé, engi kiszáll, épp hogy annyi időd marad hogy összezárd már fut a köv. céponthoz...
  • wesker24
    Jah igy van abban szerintem meg nem lesz hiány ! Legalábbis a sinngle részben remélem ! Mert a multi az már más dolog !
  • Grove4
    Szerintem nem kell fosni a graf miatt,itt nem az a lényeg,hanem ez:#337
  • wesker24
    Akkor viszonylag elég könnyü ellenfelet fogtál ki de a komdósa ugy látszik megszivatott !
  • wesker24
    Jah a kommandós az elég szivós egy alak ! Szerencsére nálam nem tudott bejutni mert a Tesla tornyok sentry gun-ok azonnal végeztek vele !

De az már tényleg cumi ha bekerül egy kommandós a bázisba !
  • Tatyla
    ha a hangulat olyan jó lesz mint anno akkor nem lesz baj.
  • wesker24
    Azért vannak benne újdonságok ez csak egy kép hogy milyen a grafika max-on !

De amugy pont az mint a Red Alert 2 csak jobb grafikai köntösben !
  • ProGabe #335
    na most fejeztem be egy majd' 30 perces csatát. hááááááááááát. szerintem nagyon imba a játék

ellenfél sem volt túl erős, de durva, hogy én építettem valami nagy dög robotot (kínával voltam), ami simán szétszedte az ő összes egységét. jött egy anyahajóval, szopatott vele, amíg nem csináltam két(!!) tengeralattjárót (legalapabb vízi egység) amikkel visszaszorítottam, az a kettő ki is csinálta volna a nagy dög hajóját és a kicsiket mellette, ha nem nyomtam volna be a különleges képességüket, ami a kamikaze :) gyártottam még 2-t, amivel az egész hajóflottáját lenyomtam

megnyertem volna a játékot, ha nem csinált volna kommandót! egy, azaz egy egységgel mindenemet lenyomta gyalogság egy lövés, amit írtam ultimate, nagy dög robot meg 3mp, mert ráugrik és felrobbantja...

szóval bejött ezzel a döggel a bázisomra, letett egy bombát a HQ-m mellé, bumm, vége

ja meg végig akadt, mert nem vettem vissza az upot torrentben. vagyis gondolom emiatt volt egy kis lag. a játék nagyon szép, legszebb víz amit eddig láttam!

a világot nem fogja megváltani. single része biztos hangulatos lesz!
  • Prince23
    Hááát semmi ujdonság...
  • wesker24
    Na ilyen a játék fullon 1680x1050-ben !

Red Alert 3 full graphics
  • wesker24
    Ha e-mail cim és a jelszót elfogadja utána irhatsz ki bármilyen kitalált nevet el kell hogy fogadja !

Ha visszaolvasol láthatod hogy már másoknak is simán ment !
  • wesker24
    Nem kell Ea accountot csinálni semmi köze ahhoz !

Én pl a fileplanetes regemet szoktam használni !
    Mert eleve a Gamespy-hoz csatlakozik!

Te is használd a Fileplanetes regedet ha van !

Pl:

E-mail: ide kell irni a fileplanetes e-mail cimedet
    password: ide a jelszavadat
    Online ID: ide meg egy kitalált nevet !
    Pl legyen ugyanaz a név itt is mint ami az email cimbem is volt
    csupa nagy betüvel !

Nekem igy simán elfogadta és azóta is belép simán !
  • szabod
    Nálam nem orvosolták, mert nem akar semmilyen nevet sem elfogadni. Pedig csinltam neki EA-s accountot, patch is fenn van, de semmi. Akármyilen nevet írok akkor se enged be. Nem tud vki segíteni ez ügyben?
  • wesker24
    Asszem annyi profi gamer lesz itt hogy az esély ahhoz hogy nyerjek 1:a milliohoz !
  • wesker24
    Pontosabban 900 mega az 1.3-as patch ! És sajnos Skirmish nincs benne hogy a gép ellen lehetne gyakorolni ! Csak multi van benn mint anno régen a crysis beta-ban !

Amugy lehet hogy csak én vagyok béna ! De az van hogy vannak olyan emberek hogy 5-10 perc alatt már egy kész hadsereggel jönnek !

Szóval ne aggódj lehet hogy mág nálam is profibb vagy !
  • dante3
    én is a patchet töltöm, még 500mb
  • Gerbill
    Most töltöm a patchet(800Mb OMG) de már most elkeserítetek itt ezzel a Rusholó profik szöveggel:D és ahogy látom skirmish sincs benne, ahol lehetne gyakorolni gép ellen.
  • wesker24
    Csak hát én 1 megás nettel és 128kb upload-dal nem igazán tudnák szervert csinálni !
  • wesker24
    Egyetértek ! Engem könnyü megkeresni mert a játékban is Wesker a nevem !
  • TurboX
    támogatom, ill sg User ID előtag vagy valami..és hátha énis belebotlok valakibe
  • wesker24
    Mert vagyok én vagyok béna vagy akárhová lépek be max csak 10-15 percig tudok játszani mert egyből leszokták rohannia bázisomat ! Pedig kattingatok összevissza mint az örült de hiába ugy látszik kijöttem a gyakorlatból !
  • wesker24
    Egyenlöre magyar server nincs én is kerestem már magyarokat de egyet se találtam csak a rusholó profikkal szoktam játszani !

Direkt mondtam hogy kéne csinálni egy magyar servert ahol mi magyarok tudnánk játszani !
  • wesker24
    Az is egy lehetséges megoldás ! Hátha nem vett fel valamit jól !
  • ProGabe #319
    végre nekem is megy!

létezik valami magyar szerver? pontosabban valahogy lehet keresni magyarokat? :S
  • TurboX
    reinstall szvsz
  • wesker24
    Kedvenc orzságom a Szovjetek !

FOR MOTHER RUSSIA !
  • wesker24
    A 298-as hozzászólásban lévő videot láttad ? ha nem akkor érdemes megnézni !
  • wesker24
    Én már lassan egy hete tesztelem szerintem nagyon jó játék !

Csak hát nem igazán tudok vele normálisan játszani mert kb nálam 5-10 percig tart egy menet ! Mert állandoan lerohannak !
  • wesker24
    Próbáld meg azt amit Andrew is csinált !

Amugy elirtam a Red Alert 3 beta verziót akartam irni ! Sorry !