1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • dante3
    Szia! Meglátjuk mennyire nyeri el a tetszésemet, Red Alert 2-őt szerettem, szoval bízok benne, hogy ez is lesz hasonló jó!
  • ProGabe #312
    feltelepül, és amikor indulni bejön a kis kép, de felugrik a hibaablak:

fileplanetről szedtem le, nincs is semmilyen beta kliens progim :S 1.3-s patch is fenn van!
  • wesker24
    Simán indulni fog probléma egy szál se ! Eddig csak a login belépési rendszerrel voltak súlyos gondok de hála az Ea-nak már azt a hibát is orvosolták !
  • a_n_d_r_e_w
    nekem is kiírta
    aztán megint elindítottam és azóta megy mindig
  • wesker24
    Cső dante ezer éve nem láttalak !

Remélem majd játszunk az RA3-ban együtt vagy Vs-ben !

Ha kell valami segitség csak szólj nyugodtan !
  • wesker24
    Én még nem találkoztam vele ! De pontosan hol is irja ki ezt a hibát mert mindig szoktam olvasni a hivatalos fórumot de ilyen hibával szerintem nem sokan találkoztak !

Lehet hogy nem jól szedte le a beta kliens progit ? Feltelepiteni feltudod és a játék inditásánál irja ki a hibát ?
  • dante3
    Nekem még csorog lefelé, remélem indul majd!
  • ProGabe #306
    nekem nem hajlandó elindulni!

"not found: GL: 5700"

ezt írja. találkozott már valaki a problémával?
  • Mr Manson
    DX10 támogatás lesz?
  • wesker24
    Azóta már kijavitották az Online ID hibát ! Én az Online Id-nél ugyanazt a nevet adtam meg mint ami az email-cimemben volt !
    És müködött és azóta már mindig beenged !
  • BiG G
    első blikkre lassabb a játékmenet, de ez lehet hogy csak azért tűnik így, mert még annyira senki nincs otthon benne (én legalábbis még csak most ismerkedem vele).
  • Bagoly81
    és milyen a gém nagyon pörögös? átlag menyi idő a játék?
  • BiG G
    elég korrekt lett, és amitől féltem – a mangás-rajzfilmes grafika –, az is teljesen beleillik a játékba és nem rontja a hangulatot, szóval én várom a végleges verziót. azért még van mit csiszolni rajt', sokszor elég döcögős a menü úgy zusammen, és sok-sok bug van még a játékban. de határozottan jó lesz.
  • reaper4
  • szabod
    Nekem is ez a problémán, mi rá a megoldás? Új EA-s azonosítót csináltam, be is enged de egy nevet sem fogad el, bármit írok neki jön ez az üzi: "This online ID is invalid. Please try using another one."
  • wesker24
    Ujabb Red Alert 3 infok
  • wesker24
    Most hogy már ingyenes a Red Alert 3 beta létrehozhatnánk egy külön servert ahol csak mi játszahtnánk egymással !

Wesker néven vagyok a játékban !
  • BiG G
    adok neki egy esélyt, kösz :)
  • szabod
    Köszönöm gduck mester! Remélem TDU után itt is találkozunk majd
  • karajjj
    óóóó danke :D
    már kúszik is lefelé a winyóra, remélem elég lesz hozzá az új masina :P
  • a_n_d_r_e_w
    wow, köszi, lett is egy
    így adok neki egy próbát ;)
  • gduck
    Osztják a kulcsot! Most már nem kell előfizetőnek lenni, sima regisztrált felhasználó is elég (ingyenes)!

FILEPLANET RA3 béta
  • wesker24
    Szerintem ő lesz a japán hadjárat egyik fontos személyisége vagyis főnöke !
  • szabod
    Amúgy Kaito Nakamura mit keres benne?
  • wesker24
    Ahogy mondod van rajta még mit javitani bugmentesiteni !
  • Snexi
    talán mert beta?
  • szabod
    Tudom, csak mondtam hogy én hogyan szeretek játszani, tehát nekem annyi lenne multiban.
  • wesker24
    Hogy az a jó büdös francba ! Egyszer állok nyerésre !

Erre exe hibával kilép ! FUCK !
  • karajjj
    itt a netes multiról írták, hogy rögtön lerohan mindenki
  • szabod
    Akkor mindegy, gondolom demo-t már nem fognak adni, ha egyszer már adtak bétát. Csak ki akartam próbálni, milyen a játék, bár ha minden játékos pár perc után lerohan akkor nem lett volna sok értelme. Én a C&C 3-ban is csak úgy játszottam singleben, hogy felépítettem a bázisom, minden fejlesztést megcsináltam, kiépítettem a védelmet, majd csináltam egy kis sereget és szépen sorban eltüntettem az ellenségeket.
  • wesker24
    Van más ut is ahhoz hogy Beta kulcsot szerezz nem kell Kane kiegészitöjét megvenni ! Mint már mondtam csak elöfizetéssel lehet kulcsot szerezni !
  • wesker24
    Arról már sajnos lecsúsztál asszem augusztus elején osztottak ki 10.000 ezer beta kulcsot és miután elfogyott már elöfizetéssel tudsz beta kulcsot szerezni !

De hiába volt meg a beta kulcsa több ezer embernek volt egy óriási bug a login rendszerben de szerencsére az EA kijavitotta a bugot és igy már 1 hete lehet tesztelni a játékot !
  • wesker24
    Hello én általában minden nap reggeltől este 5-ig illetve éjszaka vagyok gép elött ! Ha más házimunka nincs !

Én akár most is elérhető vagyok ! És éjszak is fent szoktam lenni !

Én is épitgetni szeretek ahogy te is !
  • szabod
    Mikor fognak ingyen beta kulcsokat osztani mint a TDU-nál is volt? Vagy lemaradtam vmiröl? Azért hogy bétázzak nem akarom megvenni Kane bácsi dühét.
  • TurboX
    embere válogatja, én pl. kaptam egy "noob camper!" beszólást mert építeni mertem 1 azaz 1db tesla coilt és ezzel elrontottam csórikám lerohanását (gondolom a videóban amit előtte láthatott ez az objektum nem szerepelt és képtelen volt rájönni az ellenszerére..) 2 perc után kilépett, ezeknek ált. teljesen mind1 hogy miről szól egy béta..
  • gduck
    LOL! Csak az a szomorú az egészben, hogy ez béta teszt :D (Nem arról szól ki győz minél előbb...)
  • TurboX
    "dunsztom sincs, hogy csinálják"

megnéztek 2 rush videot és lemásolták.. (nagy általánosságban)
  • gduck
    Ez az én bajom is a RA3-mal, egyből lerohannak, és dunsztom sincs, hogy csinálják. Pedig én is kattintgatok, mint az őrült, erre mégis egy kész hadsereggel támadnak rám. Honnan van annyi pénzük és annyi egységük olyan gyorsan? Nem értem.
    Mikor szoktál játszani? Összejöhetnénk egy jó partyra. :)
    Én építgetni szeretek.

nick: gduckHUN
  • BiG G
    valahogy sejtem :) elég a videókat nézni, beszámolókat olvasni és nézni az elmúlt évek tendenciáját. de ne legyen igazam, és legyen minden idők legjobb Command & Conquer-e! ;)

(nem lesz az)
  • wesker24
    A franc essen bele az egészbe bárkivel próbálok játszani mindenki lever ! Inkább megvárom a teljes játékot ! Már ugyis eléggé felhuztam magam mára !

És lehet bénának és bal...nak nevezni !!