1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
#153 Nagyon jó lesz! -
viizo #152 könnybe lábadt a szemem hallva az aláfestő zenét :)
most akarom, ide vele azonnal :)
igen jó kis októberünk lesz :)
-
r4pt0r #151 Nicsak csak nem egy Trailer!!!!!! :D -
#150 már sosem derül ki. -
#149 Eredeti a gama vagy warez? -
#148 Sziasztok ne haragudjatok hogy ide is beírom de remélem valaki tud segíteni nekem.A problémám a red alert 2 vel van:
Nah megszereztem a gamet. De nem tudok vele neten játszani. Mivel amikor szeretnék accountot csinálni magamnak kiírja a gép hogy nincs internet kapcsolat. Telepítettem a ipx protokolt, leállítottam a tűzfalat, de mindig ezt írja ki pedig megy rendesen. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a baj, mert már kezd tele lenni a répám. Köszi
-
#147 nekem 1edül annyi nem tetszik, hogy a robi/mech és az orosz katona körül fehér sáv van,sztem a szabadság szobor köré is azt kéne tenni..(egy kis stroke kell rá, és pikk-pakk kész :) -
karajjj #146 -
#145 remek! -
#144 szuper -
aadam #143 nekem tetszik a kép -
karajjj #142 megfelel? -
#141 sztem egész jó a graf, nem tudom, mit akartok..a készítők próbáltak megmaradni a RA 2 hangulatánál és grafikájánál, csak 3d-ben..olyan graft úgysem lehet készíteni, ami mindenkinek tetszene.. -
#140 az még elmegy:) -
karajjj #139 785*200-ban megegyezünk :D -
#138 760x160 körülit ha lehet:) -
karajjj #137 bannert csináljak? -
#136 vhogy ez a 3D annyira fura RA3-nál :) mondjuk a C&C-t is megszoktam 3D-ben... -
aadam #135 nekem tetszik a grafika föleg a víz tetszik.az szerintem elég jó hogy a fenéken ott vannak a roncsok -
#134 nekem sem. pl. SC2-höz hasonlítva...
és az optimalizáció sem lesz a legjobb sztem, de ezt még korai kijelenteni:) -
#133 Nekem se. :S -
#132 nemtetszik a grafika:S -
karajjj #131 lehet a tengerre építkezni :O
-
#130 új képek -
karajjj #129 hát ha lesz, akkor szivesen besegítek... -
szunyika #128 na emberek, legyen magyar Red Alert 3 rajongói oldal vagy se ?
[ígényes kinézet, saját szerver & domain] -
#127 figyelni kell a játék hivatalos fórumát, mert ott szokták kihírdetni a beta tesztet meg a regisztrációt hozzá -
r4pt0r #126 Hmm remélem azért lesz benne 1 skirmish map. :D -
#125 Szerintem multi béta lesz, az a divat. Akkor viszont hiába csinálnak vele bármit, max egy crackelt server segít ;) -
r4pt0r #124 Szerintem mivel le lehet szedni valamelyik csapat megcsinálja hogy ne ne legyen korlátos és akkor tolhatod amig ki nem jön az eredeti. Vagyis remnykedek benne. :D -
#123 mindenki kaphat aki regisztrált a beta tesztre, az időt azt nem tudom, változó, én spec mondjuk nem ennek a testjére várok hanem a men of war-nak, ott az első tesztnél asszem 2 hónap volt a tesztidő de az se volt előre bejelentve hanem közben írták ki hogy mikor lesz vége, a world in conflict-nál meg előre megvolt adva hogy meddig tart a teszt -
#122 nem csak amcsiba kapnak cdkey-t a redalert3 beta-hoz ???
mi magyarok is kapunk ? -
aadam #121 és mekkora az idö korlát?
-
#120 idő korlátos, reggelni kell a tesztre és egy darabig lehet vele játszani, meg feltehetőleg lesz multy beta is amiben meg ugye a többjátékos részt lehet majd tesztelni -
aadam #119 valaki nem tudja hogy a kane's wrathoz ami lesz Red Alert 3 beta teszt az mien lesz?Idökorlátos,30 napos,stb.,vagy akármennyit lehet vele játszani? -
Dzsabba #118 Én ezt találtam róla:
BETA -
#117 miért nem sovjet vs allied lesz ?:D -
#116 Tanya, kutyák, fimbetétek...nah végre vmi jó hír füleimnek
szerk.: szemeimnek akarom mondani xd -
#115 "A Kane's Wrath által bevezetett alfrakciókat a Red Alert 3-ból kihagyják."
Hehe, jóhogy, kell valami a kiegészítöbe is ;) -
#114 Remélem azért a japánoknak is lesz játszható küldetésük :)