1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • maniac001
    jah jogos. 1 próbát megért :)
    De nem.
  • ProGabe #432
    A4-s fehér, teljesen új, makulátlan minőségű lapomat hasonló típusú Audi-ra cserélném. ez kb. ilyen volt :D
  • Tatyla
    ahahahah,arra én is szívesen....
  • maniac001
    Béta kulcsomat WOW Wotlk béta kulcsra cserélem.
  • BiG G
    bizony
  • ProGabe #428
    én meg úgy tudom hogy a játékon belül az EA account-tal kell bejelentkezni, nem a fileplanetessel
  • HM
    Meg lehet nézni fileplaneton, hogy milyne ID-t adtam meg?
    (mindenhova reggelni kell, nem jegyeztem meg, emailbe csak a key-t küldik...)
  • szabod
    Tudom hogy mit kell megadni, csak nem fogadte el sosem, úgyhogy ez van. tom235: A betakulcsot már odaadtam,mert priviben jeletnkeztek rá többen is. Az kapta aki elöbb szólt.
  • ToCsEk
    online id-re azt kell megadni amivel a fileplanetos beta-nál megadtál.. amikor megadtad a korod is meg a contryt...
  • tom235
    nekem kellene, előre is kösz.
  • szabod
    Kell valakinek egy Bétakulcs? Én már megpróbáltam mindent, totálisan újraraktam az egész játékot, patcheltem próbáltam több accounttal is, de az online id-et soha nem fogadja, ha kis betüvel írom ha naggyal, ha az email címemben lévő nevet ha mást akkor sem fogadja el. Úgyhogy akinek szóljon, elküldöm priviben, ha már én nem tudok játszani játszon vki más. Végülis nemsokára megjelenik és akkor meglesz nekem is, bár kétlem hogy eredetiben, mert multiban nem vagyok valami nagy ász.
  • magus
    nekem bejön. a red alert 2 is ilyesmi volt, nekem az is tetszett. ízlések és pofonok.
  • ToCsEk
    ok. thx
  • wesker24
    Szedd le máshonnan a patchet mert ha az ea oldaláról szeded le akkor lehet nem lesz jó mert kifagyásokat okozhat !

386-os hsz-ban van egy link onnan szedheted nyugodtan !
  • ToCsEk
    hogy sz*pj*n le ez a g*c* sz*r büdös ea sza*rkupac persze hogy lejön a patch 2óra után erre az a k*b*sz*tt töltöképernyő 100% után elfehéredik és kifagy és NEM VÁLASZOL... éljen.. hurrá... szedhetem újra... n1
  • wesker24
    Amugy én igényt tartnék rá ! Ugyis kellene egyik havernak !
  • wesker24
    Ha ennyire nem tetszik a játék a neta kulcsot felajánlhatnád valakinek !! Egy két ember ölni tudna egy beta kulcsért most hogy zárva a beta !

• gduck
    Ez a játék nem Önnek való! Kérjük használja a program eltávolítási parancsot
  • karajjj
    hangulattalan? -.-
  • wesker24
    Látszik hogy te sem játszottál a régi Red Alert 2-vel !

Meg aztán ez egy stratégiai game jó hogy kis emberek vannak nem nagyok !

A grafikával nincs gond szerintem egész jó !
  • MaSzKa
    Command and Conquer 3: Red Alert Cinematic FMV Trailer 720p (61.5 MB) – Command and Conquer 3: Red Alert MP Beta (754.2 MB) – Command and Conquer 3: Red Alert MP Beta Patch 1.03 (821.5 MB)
  • maniac001
    na kipróbáltam. Ez csak valami vicc lehet. Barbie emberkék barbie házak között rohangálnak. Ronda és hangulattalan.
  • wesker24
    Jaok Sorry !
  • wesker24
    Hát jah nem sokáig tartott a nyilt beta kulcsok osztogatása ! Kb max 4 napig 4 ! De reménykedjünk benne hogy késöbb lesz még egy rövid szakasz amikor ismét nyilt beta lesz ! Mint anno a Crysisnél !
  • Tatyla
    elég hamar lezárták
  • ToCsEk
    szerinted hogy léptem mégis be a játékba?:D Ha nem lenne kulcsom akkor nem tötleném a patch-t...
  • wesker24
    Hát jah elég nagy a patch mérete !

Remélem van beta kulcsod mert a betakulcs igénylés zárva !
  • ToCsEk
    860mb a patch mérete... wtf?.
  • TurboX
    EA és a Blizzard nem egy kategoria:), a balance az első verzióhoz képest rengeteget javult, de ne várjunk sc2-t belőle amit lassan már 2 éve bejelentettek és folyamatosan látjuk hogyan feljlődik amire kapják a visszajelzéseket, pro. játékosok bevonásával tesztelik és rendezvényekről rendezvényekre visznek. a ra3-at gyakorlatilag pár hónapja jelentették be, és vélhetőleg októberben kiadják. mindenesetre sc2 megjelenésig el lehet vele lenni én aztmondom, addig még finomhangolják úgyis.
  • wesker24
    Mivel ez még csak beta és még csak multiban lehet majd játszani reméljük majd a single rész jobb lesz !
  • magus
    ja és balance sehol, szövetségesként (?) kifejlesztettem vmi brutál tankot, és ennyi volt, megindultam és vége. 7 perc. hol vannak a 40 perces warcraft3/starcraft csaták, ahol másodpercenként szívrohamot kapsz
  • magus
    nem látom ki mennyit sebez

nem látom ki melyik csapatban van ha már elkezdtük a játékot

úgy vesztett vki, hogy azt se láttam, hogy támadják (nincs szinkronban a játék)

szépen néz ki, meg jópofának tűnik, de mintha akik csinálták nem is játszottak volna még multi rts-el

most pláne nem, de amúgysem lesz a közelében egy blizzard játéknak

de ettől még olyan mint a 2, singleban jópofa
  • wesker24
    Talán a reinstall megoldja a problémadat !

De törölj le mindent amit csak lehet ! és teljesen tisztán installáld fel újból !

Elég lesz már csak az 1.3-as patch felrakása is !
  • szabod
    Azt a nevet adtam meg, de nem volt jó. Most reinstallálom az egészet, de még egy kérdés. Elég az 1.3-as patchet felrakni, vagy az elötte levőket is fel kell?
  • wesker24
    A banner nagyon király a hátérre meg majd kiváncsi leszek !
  • wesker24
    Én is ezt mondom ugyanazt a nevet ad meg Online Id-nek mint ami az email cimedbe van ! Ha igy se jó akkor reinstall az egész és nézd meg úgy ! Hátha másodszprra jó lesz !
  • karajjj
    olyan este 10 körül megcsinálom majd, addigra hazajövök
  • Prince23
    Jobb.
  • karajjj
    erre gondoltam, a háttér meg sima keresztbecsíkos fekete
  • Prince23
    Beszúrnád ide azta a képet?