Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
ez inkább lesz cnc3 elfajzás, mint méltó folytatás. nem adok neki túl sokat, lévén az eredeti westwood-os srácok már rég nincsenek sehol. ra2 FTW

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

a_n_d_r_e_w
Bocs, hogy ilyen ocsmány módon sikerült berakni, de csak így engedte

Szóval ez a PCGuru cikke, a <...>-os részeket kihagyva lehet összekötni az alsó linkeket a felsövel 😉

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w

http://kepfeltoltes.hu<...>

<...>/view/080213/023_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
<...>/view/080213/026_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
<...>/view/080213/028_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
<...>/view/080213/029_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

One Vision. One Purpose.

Kandurex
reflektáltam a #72 -re

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BEAST
Szerintem ezt az xbot verkonzolos - rohadtwarezolospeces vitat sem kellene eroltetni :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
mint, annyi minden más, (Tiberium, Lord of ring, Supreme Commander, Wold in Conflict stb. stb.)

mama2
Én tuti megveszem a first decade-vel együtt😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Rage47
milyen lenne már konzolon? lol 😄
Kandurex
ki se adnám PC -re, minek? ki támogatja a fejlesztõket?

ekkora torrenthuszár mondatot 😄DDD

a fejlesztõk ettõl biztos nagyon meghatódnának 😄
EnZsolt
Akkor vedd meg 😊 ott jobban fog kinézni

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

degenerator
amikor még ott tartottam a kommentek olvasásában, nem láttam, hogy elment a topikból az az idióta.
hogy on is legyek: az apocalipsys tankot eléggé elbaszták, ez lehetne egy ok, hogy ne töltsem le.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Tigristank
Na igen, jobb esetben a játék hangulata megelõzi a grafikáját, és ez a fontosabb számomra. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Hecker007
a TW-hez képest ennek elég gyenge a grafikája 😞 😞
de reméljük maga a játék nem lesz rossz, ha olyan lesz mint a 2-meg az 1 akkor az se érdekel hogyha 2d-sre csinálják

TurboX
nem lehetne dobni a témát?..

A képek elsõ ránézésre elég bénán festenek, de másodikra is.

degenerator
szombathelyen karácsonykor kiraktak egy üzlet kirakatába valami díszt. egy elnyújtott szárú, kacskaringós csillagot. piros volt asszem, átlátszó üvegbõl. egy fickó azonnal fel is jelentette õket, hogy micsoda borzalom, meghogy kommunisták.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

mama2
Detökjó lesz lez harmadik része😊. Emlékszem amikor megvolt a first decade vagy milyen csomag, és abban benne volt a red alert kettõ, meg az egy. ennyit nomtam má vele😄. Kurva nagy😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Sir Quno Jedi
Behonyám és a 9+3 féle general, mind-mind más játékstílust követelve meg, nagyon feldobja a gammát!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pont most jövünk össze hvégén a spanokkal, 8-10-en LAN-ban Generals 😊

(bár imádom a gdi-os, nod-os c&c junivörszt, engem sosem zavart hogy ez csak a nevében c&c: a játékélmény, a kiegyensúlyozottság, a fíling hatalmas 😊)
úgy felspanolódtam, hogyha hazaérek a munka után, akkor telepítem is a RA2-t 😊
Sir Quno Jedi
Generals:ZH legmosmégjobb, mióta megjelent szénné toljuk LAN-ban! Nem lehet megunni. Van már 164 új pályánk hozzá, modokat már nem is tolunk, mer mind gáz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

EnZsolt
Alig várom már 😊 Csak egy dolgot szeretnék látni evvel a motorral, azt ami a következõ mondat után hangzik el: Nuclear missle launched. <#nevetes1>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

a c&c 3 is turbózott generals motorral futott, de mind1 😊

a battle for middle earth 1-2 is azt használta, csupán mindig tupíroztak vmit.

itt is ez lesz valszeg, én nem bánom, jó kis motor.
(a játékdesignerek cseszik el a dolgokat mindig)
Törölt felhasználó
Szerintem jo lesz ez😊 Megjelenési idõ?
Sheltem
Hát gyerekek ez nekem nagyon generals motornak tûnik picit felturbózva... Nem akarom elkiabálni, de ha olyan lesz mint az én kihagyom.

Hálistennek azért nem kell aggódnom, hiszen jön a starcraft2 ami fenomenális lesz 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ColdFire
és sajnos ez az igazság...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

EnZsolt
Képek OMFG, a videó, meg nem fake a Generals modból van. ennyi Már alig várom 😄

Shiwo
az "öregek" közt biztosan, de manapság a felvásárló-piac nagy részét azon fiatal korosztály határozza meg sajnos, aki csak a csilli-villi grafikát látja, és mindent leszól, ami nem 3d és izzasztja meg az apuci által vett méregdrága videókártyát...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ColdFire
kiváncsi lennék manapság mit tudnának kihozni egy 2dbõl, szerintem sikere lenne.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Shiwo
a képek lehet valódiak, de a youtube videó tuti fake..a kezelópanel például totál a 2. részé..pedig szerintem tuti átvesznek valamennyit a TW-ból..

én a zenére leszek kiváncsi..a RA 2 intrójának a zenéje máig nagy kedvencem..remélem bennelesz a játékban

Shiwo
nem azért, de már az elsõ RA-ban is a sovjetek ellen tüntettek, a 2-ban is, és a 3-ban is ellenük fognak esélyesen..mégis mit tettek volna rá ? vörös rombuszt ? ahogy elöttem is mondták, ennyi erõvel azt is kérhetnéd, hogy betiltsák az összes 2. vh-val foglalkozó játékot, mert vöröscsillag és horogkereszt van bennük

Zsolo007
Hát iszonyatosan el vannak baszva azok a szovjet kétcsövû tankok, látszik rajta a GDI-s hatás. Nem tetszik...Egész kellemes, de ha annyira utánozni akarják a hangulatot csinálják 2D-ben, sokkal szebbet tudnak összehozni 😊)

Sephi
Hat a Starcraft 2 -nek is SC 3d-ben 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csirke4
Ez pediglen marhára Generals. Mostanában azzal játszok és nagyon könnyen fölismerhetõ az olaj fúró tornyokról meg a robbanásokról és lökéshullámokról. Ez egy mod hozzá.
na most mar nem ertem 😞 talaltam meg 1 videot ami amugy jonak tunik de ez 1 generals mod 😄 amit en le is fogok szedni mert teccik 😄 Red Alert 3 (C&C Generals: Zero hour mod)
csak az a szar hogy elegge ien generals engines 😞
ColdFire
gyanus szaga van ennek az egésznek...

Loool most nezem mien vidit talaltam ezt nezetek Red Alert 3 ha ez telleg az akkor egesz joh lessz
hat nem tom annyira nekem nem teccik tull ien mesés 😞 tull szines vagy nem tom szar 😄 de remelem nagyon hogy joh lessz 😊
ColdFire
az épületek teljesen átlettek ültetve 3dbe, jóféle, 1. képen is simán fel lehet ismerni a barakkot 😊

hõõõõha, naggyon faja, ez kell a népnek<#eljen>
csak azt nem értem, hogy mér lettek olyan pufik a ruszki tankok, mikor õ mindig is arra, törekedtek, hogy lapos tankjaik legyenek...<#rolleyes>
a_n_d_r_e_w
Nekem is az ugrott be és ez számomra pozitív. Szerettem az RA2 komolytalanságát. A komolyságra egyébként is ot volt a Tiberian sorozat.

One Vision. One Purpose.

hmm... elsõ ránézésre olyan RA:2 feeling 3d-ben...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

TVelvet
Pf röhej, hogy eggyes emberek mindenben csak a rosszat látják, ez nem az a topic ahol ezt kéne kitárgyalni, szal feleslegesen jöttél ide.
nezd meg mi van az elotted szolo logoja mellett xd
a_n_d_r_e_w
Red Alert 3: Ore Wars
a belöle készülö FPS-nek meg: Ore

nyertem, nyertem? 😛

One Vision. One Purpose.

+ fav
várom ezerrel!!!
szucsy89
+fav tápig imádtam az elõzõ részeket, bár nem a Westwood lesz a fejlesztõ és ezáltal nem is lesz olyan hangulata, de egy esélyt mindenképp adok neki (Tiberium Wars naon nembejött:l)
Sheltem
Fázmek! 1 évbe egy topicot nyitok(ráadásul pécé topicba) nehogymár bezárd egy "hazafi" miatt <#wilting>

Visszavonulok ds-em árnyékába akkor úgy vigyázzá <#schmoll2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"