Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Szóval ez a PCGuru cikke, a <...>-os részeket kihagyva lehet összekötni az alsó linkeket a felsövel 😉
One Vision. One Purpose.
http://kepfeltoltes.hu<...>
<...>/view/080213/023_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
<...>/view/080213/026_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
<...>/view/080213/028_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
<...>/view/080213/029_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
One Vision. One Purpose.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a fejlesztõk ettõl biztos nagyon meghatódnának 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
hogy on is legyek: az apocalipsys tankot eléggé elbaszták, ez lehetne egy ok, hogy ne töltsem le.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
de reméljük maga a játék nem lesz rossz, ha olyan lesz mint a 2-meg az 1 akkor az se érdekel hogyha 2d-sre csinálják
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(bár imádom a gdi-os, nod-os c&c junivörszt, engem sosem zavart hogy ez csak a nevében c&c: a játékélmény, a kiegyensúlyozottság, a fíling hatalmas 😊)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
a battle for middle earth 1-2 is azt használta, csupán mindig tupíroztak vmit.
itt is ez lesz valszeg, én nem bánom, jó kis motor.
(a játékdesignerek cseszik el a dolgokat mindig)
Hálistennek azért nem kell aggódnom, hiszen jön a starcraft2 ami fenomenális lesz 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
én a zenére leszek kiváncsi..a RA 2 intrójának a zenéje máig nagy kedvencem..remélem bennelesz a játékban
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
csak azt nem értem, hogy mér lettek olyan pufik a ruszki tankok, mikor õ mindig is arra, törekedtek, hogy lapos tankjaik legyenek...<#rolleyes>#rolleyes>
One Vision. One Purpose.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
One Vision. One Purpose.
a belöle készülö FPS-nek meg: Ore
nyertem, nyertem? 😛
One Vision. One Purpose.
várom ezerrel!!!
) nehogymár bezárd egy "hazafi" miatt <#wilting>#wilting>
Visszavonulok ds-em árnyékába akkor úgy vigyázzá <#schmoll2>#schmoll2>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"