Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy sorry hogy nem vagyok, most ebben a dog melegben (foleg tetoterben) nem megy a game, meg sok a mello, este 7 kor meg jovok sok kedvem meg mar nincs, meg miota a p77es karakterem meg halt a jatektol is kicist el ment a kedvem.
De par het es oszi teli szezonban nyomulok majd ezerrel, meg a 8 milka sincs el felejtve. <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
Mindegy, ha jól tudom már elvileg be van ígérve már egy ideje, remélem megoldják. Bár ez csak egy apró probléma de azért dobna egy kicsit a karakter "dizájnolásán".
gamertag: kenobita
Elõre is köszönöm a választ!
gamertag: kenobita
visszavaltottam archonra, hogy kicsit kimeljem magam, bemegyek pubra, latom elitet tamad az egyik srac... kicsit varok, ok beugrok... KOMPLETT kepernyo nyuzsgott a sima moboktol, szinte mozdulni is alig birtam... hat nem birtam sokaig... csattantam, probaltam telezni, de gg...
p20 wizard off...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
😄
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Acid: ok, ha osszeadom (elozo meg mostani acc) felette jarok, na xD
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Get a life!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Végre megvolt az elsõ nagy eladásom 1500óra játék után igaz hogy sima scbe de kit izgat.)Sajna képet nem tom hogy kell linkelni de az adatok:
Immortal kings iron. 196 str. 76 int. 77 vit 50chd 10chc..stb.
Pár nap alatt elment bruttó 1.45-ért😉lehet sok vagy kevés de nekem most juhéj😉.Sose volt ennyi pénzem.Egyszóval ne add fel kitartó farmolás és röpke 1500 óra és bárki találhat.
De örülnék most egy resetnek
de lehetne alkut kotni, hogy en is segitek neked, es esetleg viszont Te is a jovoben 😊
ki is alakulhatna egy ilyen sg-s HC-s kommuna xD
Cleric: Ja igen, HC-ra vonatkozott 😊
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Leoric, HF ring, nagy ruby, Cain's, ezek nekem nincsenek is HC-n még.
--- mas ----
Keresek stabil jatszotarsa(ka)t HC-ra! mp1 max mp2 nehezsegi fokozaton 😊
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Get a life!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a korábbi tulajdonos ha valós néven regisztrált, akkor késõbb bármikor visszaszerezheti a belépési adatait és jogosultságát/hozzáférését az accounthoz.
csak scanner + id card kell
ha joltudom
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Hasonló tulajdonságokkal, 10-15m-be láttam ilyent. Amiben meg egyáltalán van LS, str meg vit az 1m-tõl kezdõdött. Sajnos critdmg nincs benne, az biztos megdobná az árát.