Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
csak én érzem úgy, hogy pang az AH?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Daell Drow
rip, ugy 2 honapja en is ossze futottam ezzel a bobafet nevul idotaval, de spiritel meg usztam es le is leptem. Kb akkor egy masik haveromat viszont ki nyirtap50 korul volt 😞
Amugy sorry hogy nem vagyok, most ebben a dog melegben (foleg tetoterben) nem megy a game, meg sok a mello, este 7 kor meg jovok sok kedvem meg mar nincs, meg miota a p77es karakterem meg halt a jatektol is kicist el ment a kedvem.
De par het es oszi teli szezonban nyomulok majd ezerrel, meg a 8 milka sincs el felejtve. <#idiota><#nyes>
cenobite
Hehe... Azzal eltûnik maga a cucc is a karakterrõl. Ammeg nem jó.

gamertag: kenobita

TurboX
vanishing dye fog rajta, tüntesd el vele
cenobite
Köszi a választ! (Phhheee... pedig olyan rusnya az a kék csizma ami most van és a zöld kesztyû sem éppen passzol <#shakehead>.)

Mindegy, ha jól tudom már elvileg be van ígérve már egy ideje, remélem megoldják. Bár ez csak egy apró probléma de azért dobna egy kicsit a karakter "dizájnolásán".

Lammer
nem

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

cenobite
Sziasztok! Csak egy gyors kérdés: a legendary cuccokat még mindig nem lehet festeni? Vagy van erre valami módszer?
Elõre is köszönöm a választ!

Lammer
na megvolt az elso "bobafettes" pub elmenyem... teszem hozza, ha nem valtok vissza archonra siman meg lett volna, mert mar a permafagyi jol ment...

visszavaltottam archonra, hogy kicsit kimeljem magam, bemegyek pubra, latom elitet tamad az egyik srac... kicsit varok, ok beugrok... KOMPLETT kepernyo nyuzsgott a sima moboktol, szinte mozdulni is alig birtam... hat nem birtam sokaig... csattantam, probaltam telezni, de gg...
p20 wizard off...

LocalPatriot
Valaki akar Demonic Essence-t farmolni?
Lammer
ha nem hal meg infernoig a barbom, akkor felolem ok 😛

esetleg HC valaki mpl1-2 max3-on?
akkor neki fasza meloja van.
😄

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Lammer
es ha valaki mondjuk munkaidoben is tudja tolni (esetenkent)? 😊

Acid: ok, ha osszeadom (elozo meg mostani acc) felette jarok, na xD

yesname
Na ha azt az 1500 órát ezres órabérrel letermeled in RL, akkor mennyi pénzed lenne pluszba. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Acidlich
Valami azt sugja, ra tudnal licitalni arra a jatekidore😄

Lammer
sok? xD

1500ora ? OMG 😄 Ha azt az idõt másra forditottad volna 😉

Get a life!

Zenszkij
ránézve a kardodra szerintem nagyon is pozitív értelemben írta

mármint jó értelemben, vagy fos? 😊
Lammer
gz! 😊

Hali mindenkinek
Végre megvolt az elsõ nagy eladásom 1500óra játék után igaz hogy sima scbe de kit izgat.)Sajna képet nem tom hogy kell linkelni de az adatok:
Immortal kings iron. 196 str. 76 int. 77 vit 50chd 10chc..stb.
Pár nap alatt elment bruttó 1.45-ért😉lehet sok vagy kevés de nekem most juhéj😉.Sose volt ennyi pénzem.Egyszóval ne add fel kitartó farmolás és röpke 1500 óra és bárki találhat.
De örülnék most egy resetnek
Lammer
kardod odavag... 😮

okes 😊

Lammer
en ezert nem kerek goldot 😄 Kozeli haveroknak segitek szivesen 😊

de lehetne alkut kotni, hogy en is segitek neked, es esetleg viszont Te is a jovoben 😊

ki is alakulhatna egy ilyen sg-s HC-s kommuna xD

Acidlich
huha az nem is sok😊 es hany goldba fajna egy ilyen muvelet?😛

Lammer
es? ez jelenthette volna azt is, hogy annyira jol csinaltak, hogy nem kellett uj karit krealni 😉

Cleric: Ja igen, HC-ra vonatkozott 😊

Stabilan tuti nem megyek HC-ra! 😉 És amúgy is,meg pláne! 😉 ..I.. <#mf1><#beka2><#alien><#alien2><#integet2><#mf2><#hawaii>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Most látom, hogy a kérdés eredetileg is HC-ra vonatkozott, bocs.
Nem, HC-n a megfontolva haladás jellemzõ rám, ott nem szinteznék így. Értelme sem lenne, minden item talált, vagy ajándék, AH nélkül ott állnék 60-on bután 😊
Leoric, HF ring, nagy ruby, Cain's, ezek nekem nincsenek is HC-n még.
"Egyszer sem haltam meg 60-ig"

Lammer
HC?

A legjobb idõm 3:34 volt. Hellfire ring, 14-tõl Leoric's Signet, 15-tõl van socketes helm (bele legnagyobb ruby amid van), 24-tõl Cain's set. Közben meg movement speed és health potion. Rajtam nem volt más, 2 cimbi húzott és akkor még nem volt parti exp bónusz, mint most. Egyszer sem haltam meg 60-ig és én sem ütöttem meg monstert egyszer sem 😊 Ha csak egyvalaki húz, akkor rangeddel jobban jársz. Csak act3 keep3-tól visszafelé mentünk, azután restart.
Lammer
ha van elore geared, x szint rangeben, akkor szerintem 4-5-6 ora 😊

én csatlakoznék. általában mpl1-2-n megyek monkkal

felveszel?
Acidlich
Meddig tart powerleveling-el felhuzni egy karit 60ra?

Zenszkij
LOL <#eljen>

Lammer
😄DDD

Acidlich
a bobba fettet kerdezted mar?😄

Lammer
en meg igen, de csak HC!

--- mas ----
Keresek stabil jatszotarsa(ka)t HC-ra! mp1 max mp2 nehezsegi fokozaton 😊

Különc
Havonta megkérdezed ezt? Mint láthatod játszanak, egy páran... néhányan... meg a botok...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Valaki játszik még ezzel a játékkal ? :\

Get a life!

clio1616v
amiért pénzt kérsz, azt nem is akarod odaadni 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

mucsácsó
Nyilván nem szerezném vissza, tekintve hogy nem vagyok geci, másrészt meg mondhatni undorodom tõle, tehát minek... 😄 😛 De amúgy biztos visszalehet, csak minek tényleg, fõleg ha másnak adod, eszem ágában nem volt.
ma 09:43 | válasz | #66117
a korábbi tulajdonos ha valós néven regisztrált, akkor késõbb bármikor visszaszerezheti a belépési adatait és jogosultságát/hozzáférését az accounthoz.
csak scanner + id card kell
ha joltudom

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

clio1616v
én abban kérnék segítséget, ha eladom a D3-amat, akkor mi a leggyorsabb módja, hogy visszaszerezzem 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Értem😞 Azért köszönöm szépen. Még mindig jobb, ha nem lenne semmilyen drop😊 Szép játékot mindenkinek!
Acidlich
socket nelkul, alacsony sebzessel sajnos nem sokat er ez😞

Sziasztok srácok!😊 Végre droppoltak egy (szerintem) aránylag jó EF-et. Azt szeretném itt megkérdezni egy olyantól aki AH-ban jártasabb hogy körülbelül mennyit érhet.

Hasonló tulajdonságokkal, 10-15m-be láttam ilyent. Amiben meg egyáltalán van LS, str meg vit az 1m-tõl kezdõdött. Sajnos critdmg nincs benne, az biztos megdobná az árát.
Account adás-vétele még mindig tilos. A Blizzard is tiltja + a korábbi tulajdonos ha valós néven regisztrált, akkor késõbb bármikor visszaszerezheti a belépési adatait és jogosultságát/hozzáférését az accounthoz. Ezután csak nyugodtan! Díhárom ócsóé'! Hama'-hama'! <#taps>
mucsácsó
Továbbra is megválnék a Diablo 3-amtól, guest passokkal együtt. Akit érdekelne, nyugodtan PM-ben jelezze. Ára: 5-5,5k. Én szerintem egy életre meguntam (sajnos). 😞
Lammer
+1