Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha azt vesszük, hogy konzolra már illene itemizációval kijönnie a játéknak, mivel ott a mindent felveszel automatikusan elv lesz, akkor cinkes lenne, ha nem jönne pc-re is.
Eleve konzolon sokkal jobb lootnak kell lennie, mert ha bejátszák azt, ami még egy év után is van pc-n, nagyon gyorsan elterjed a híre, és senki nem fogja megvenni...
Jön majd a szép kis bejelentés, hogy nagyobb szebb, jobb, mert mindenkinek van azért egy pc-s ismerõse állítom, akitõl hallhat az 5 óra casual játékélményrõl, ami még konzolon is kevés. Ha meg nem, akkor nagyon cinkes, e3on meg tuti lesz errõl szó, minimum egy kieg, vagy endless dungeon be lesz jelentve.
Eleve konzolon sokkal jobb lootnak kell lennie, mert ha bejátszák azt, ami még egy év után is van pc-n, nagyon gyorsan elterjed a híre, és senki nem fogja megvenni...
Jön majd a szép kis bejelentés, hogy nagyobb szebb, jobb, mert mindenkinek van azért egy pc-s ismerõse állítom, akitõl hallhat az 5 óra casual játékélményrõl, ami még konzolon is kevés. Ha meg nem, akkor nagyon cinkes, e3on meg tuti lesz errõl szó, minimum egy kieg, vagy endless dungeon be lesz jelentve.
Most hogy szeptemberben kiadják a végleges játékot, jó lenne ha a beta tesztelõk is megkapnák már ezt a nagy "mindenjólesz" patchet. Vagy majd csak karácsonyra, mert addig nincs szabad ember?
Public Game-en keresztül sosem loptak el accountokat.
Szóval most is ellophatják bárkinek az accountját, aki nem ad a biztonságra, public game ide vagy oda.
Szóval most is ellophatják bárkinek az accountját, aki nem ad a biztonságra, public game ide vagy oda.
nope
Semmi bajom vele. Csak anno mikor korábban játszottam, egy public gémen keresztül feltörték az accomat, és mindent elvittek. A karakterem egyszál fehérnemûben nézett velem szembe.
Van e még ilyen?
Van e még ilyen?
Az oké, de a kérdés arról szólt, hogy biztonságos-e? 😊
Egyébként a karaktereim 100-210k dps között sebeznek, és egy négy tagú brigádban mp2-mp4 között tudok jól mozogni, de magam is meg szoktam lepõdni, mikor 40k-val érkeznek emberek..
Egyébként a karaktereim 100-210k dps között sebeznek, és egy négy tagú brigádban mp2-mp4 között tudok jól mozogni, de magam is meg szoktam lepõdni, mikor 40k-val érkeznek emberek..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ritka látvány, vagy másnál gyakran elõfordul?
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
amikor mp10 re 12k damages barbárok járnak potyázni, én sem értem 😄
Ezt a kérdést nem értem. Mi a baj a nyilvános játékkal? Én 98%-ban ott játszom a kezdetek óta, és leszámítva azt, mikor még nem volt authenticator a gépen, semmi gondom vele. Sõt, a legjobb partiban nyomni. 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
szomorú, hogy nem tudják megoldani.
Sziasztok!
Ha már szóba került a #tag... Az lenne a kérdésem, hogy biztonságos e már public game-be menni?
Ha már szóba került a #tag... Az lenne a kérdésem, hogy biztonságos e már public game-be menni?
nem lett volna egyszerûbb a csúszkát benyomni és eltûnik? LOOL
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nekem AHCI+SSD nem crashelt, de nem is nVidiám van.
sajnos nem... SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 van a gepben 😞 azon agyalok meg, hogy esetleg nem kavar-e be az AHCI modban hasznalt SSD (H61 chipsetes lapom van)... hmmm na mindegy...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem tudom milyen karid van, de ha nv és a 320.18-as driver van fenn, akkor esetleg megfontolnám, hogy visszarakom a 314-est(nálam más játék alatt volt crash ezért raktam vissza a 314-est, azóta no problem). Nv fórumon is sokan panaszkodnak rá(van közte d3-as crash is).
nektek csinalta mar, hogy egyszeruen csak szennefagy a taszk? taszk managerbol ki lehet loni a jatekot, de a kep befagy -.-
en most EZERT vesztettem el az ujabb karimat... kicsit unalmas mar, szerintem nem kellene eroltetnem ezt a hct -.-
ja igen, minden MODERNEBB game orakig megy hibatlanul (driverek frissek, nem beta verziosok)
en most EZERT vesztettem el az ujabb karimat... kicsit unalmas mar, szerintem nem kellene eroltetnem ezt a hct -.-
ja igen, minden MODERNEBB game orakig megy hibatlanul (driverek frissek, nem beta verziosok)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Akkor linkelem még egyszer, itt le van minden írva mit hogyan, olvasd már el pls...
staff of herdingrõl beszélünk ugye? és nálad van az inventoridban, azaz nem a ládában, hanem a karakternél
Már pedig, te csinálsz valamit rosszul. Megnéztem az elõbb. Felfejlesztettem a staffot inferno fokozatra és infernon act1-en old tristram alatt odamentem a lukhoz és egybõl megjelent a tehén. Staff persze az inventoryban.
Az a nagy gond hogy normálon sem jelenik meg a szellem
Ha csak függ attól is kivel mész oda.
a staff bárhol van akkor sem jelenik meg a szellem.
Ha csak függ attól is kivel mész oda.
a staff bárhol van akkor sem jelenik meg a szellem.
A staffot csak egyszer kell összerakni.
Utána tudod az Act III-ban levõ árustól megvásárolt plan-nel, és a kovács közremûködésével upgrade-elni.
Felteszem még csak az alapszintû staffod van (Staff of Herding), ezt csak Normal-on tudod használni. Így csinálod?
Utána tudod az Act III-ban levõ árustól megvásárolt plan-nel, és a kovács közremûködésével upgrade-elni.
Felteszem még csak az alapszintû staffod van (Staff of Herding), ezt csak Normal-on tudod használni. Így csinálod?
Emlékeim szerint az egy Lost utalás csak, semmi más
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
a sivatagban kaptam egy levelet CÍME:
the black rock ledger page 23
tudtok errõl valamit mert nekem fingom sincs hogy mi lehet
és sehol nem jelenik meg valami használhatósága pedig mindíg magamnál tartom.
the black rock ledger page 23
tudtok errõl valamit mert nekem fingom sincs hogy mi lehet
és sehol nem jelenik meg valami használhatósága pedig mindíg magamnál tartom.
Old tristam alatt?
a videók szerint már egy szellemnek kell álnia a csonti felett
nálam nincs seemi még eggyik difficultban sem
ezért gondoltam upgradelni
de elképzelhetõ az is hogy az adott szinten kell beszerezni az öt cuccot, és akkor nyílik meg upgrade nélkül.
persze ezt még nem próbáltam ki.
a videók szerint már egy szellemnek kell álnia a csonti felett
nálam nincs seemi még eggyik difficultban sem
ezért gondoltam upgradelni
de elképzelhetõ az is hogy az adott szinten kell beszerezni az öt cuccot, és akkor nyílik meg upgrade nélkül.
persze ezt még nem próbáltam ki.
elõbb beengedett most ismét haldoklik, fene vigye õket
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nekem a authentikálás elõtt megáll.....
nekem se jó
R.I.P " ennek is "..... 😞 Nem bírok EU szerver-re belépni,mert input limit.....Ilyen még nem volt. Esetleg valakinek hasonló probléma?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Na az gusztustalan... Én is mindig ettõl félek, de talán a Barbi bírja majd, legalábbis remélem. Mondjuk az még nekem messze van, hogy aggódni kelljen mivel még csak 40-es a kari 😊
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Normalon meg kell pedig jelennie ha nálad a staff. Hülye kérdés de a D1-es hell bejáratnál (Old Tristram alatt) keresed ugye?