Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem AHCI+SSD nem crashelt, de nem is nVidiám van.

Lammer
sajnos nem... SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 van a gepben 😞 azon agyalok meg, hogy esetleg nem kavar-e be az AHCI modban hasznalt SSD (H61 chipsetes lapom van)... hmmm na mindegy...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem tudom milyen karid van, de ha nv és a 320.18-as driver van fenn, akkor esetleg megfontolnám, hogy visszarakom a 314-est(nálam más játék alatt volt crash ezért raktam vissza a 314-est, azóta no problem). Nv fórumon is sokan panaszkodnak rá(van közte d3-as crash is).

Lammer
nektek csinalta mar, hogy egyszeruen csak szennefagy a taszk? taszk managerbol ki lehet loni a jatekot, de a kep befagy -.-

en most EZERT vesztettem el az ujabb karimat... kicsit unalmas mar, szerintem nem kellene eroltetnem ezt a hct -.-

ja igen, minden MODERNEBB game orakig megy hibatlanul (driverek frissek, nem beta verziosok)

gerey
Akkor linkelem még egyszer, itt le van minden írva mit hogyan, olvasd már el pls...

staff of herdingrõl beszélünk ugye? és nálad van az inventoridban, azaz nem a ládában, hanem a karakternél
attiGT
eredeti a játékod?<#idiota>

Már pedig, te csinálsz valamit rosszul. Megnéztem az elõbb. Felfejlesztettem a staffot inferno fokozatra és infernon act1-en old tristram alatt odamentem a lukhoz és egybõl megjelent a tehén. Staff persze az inventoryban.
Az a nagy gond hogy normálon sem jelenik meg a szellem
Ha csak függ attól is kivel mész oda.
a staff bárhol van akkor sem jelenik meg a szellem.
Carmang
Ja... a Staff legyen az inventory-ban, csak akkor jelenik meg a szellem.

Carmang
A staffot csak egyszer kell összerakni.
Utána tudod az Act III-ban levõ árustól megvásárolt plan-nel, és a kovács közremûködésével upgrade-elni.
Felteszem még csak az alapszintû staffod van (Staff of Herding), ezt csak Normal-on tudod használni. Így csinálod?

gerey
Igen, utalás a LOst-ban lévõ Black Rock hajóra, és a 4,8,15,16,23,42 számsorozatra.

Különc
Emlékeim szerint az egy Lost utalás csak, semmi más

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

a sivatagban kaptam egy levelet CÍME:
the black rock ledger page 23
tudtok errõl valamit mert nekem fingom sincs hogy mi lehet
és sehol nem jelenik meg valami használhatósága pedig mindíg magamnál tartom.
Old tristam alatt?
a videók szerint már egy szellemnek kell álnia a csonti felett
nálam nincs seemi még eggyik difficultban sem
ezért gondoltam upgradelni
de elképzelhetõ az is hogy az adott szinten kell beszerezni az öt cuccot, és akkor nyílik meg upgrade nélkül.
persze ezt még nem próbáltam ki.
Zenszkij
elõbb beengedett most ismét haldoklik, fene vigye õket

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Acidlich
ja, valami gebasz van megint

Nekem a authentikálás elõtt megáll.....

nekem se jó
R.I.P " ennek is "..... 😞 Nem bírok EU szerver-re belépni,mert input limit.....Ilyen még nem volt. Esetleg valakinek hasonló probléma?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Acidlich
mert akkor tobben is haltak volna ezen a pakkon.<#idiota>

btw R.I.P.

kigyi
Na az gusztustalan... Én is mindig ettõl félek, de talán a Barbi bírja majd, legalábbis remélem. Mondjuk az még nekem messze van, hogy aggódni kelljen mivel még csak 40-es a kari 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Normalon meg kell pedig jelennie ha nálad a staff. Hülye kérdés de a D1-es hell bejáratnál (Old Tristram alatt) keresed ugye?
poruljartal
Felvetették már, de miért nem coopban játszotok hc-t?

tugyiti
R.I.P. 😞((
Lammer
nah elerte a halal a DH-t is... ez valami ubergusztustalan volt... eleve gyors accursed pack ami kek volt es FAST affixes, hiaba tuntem el, meg mikrozgattam (5 centin, csatornaban), nem tudtam oket lerazni... mivel kekek voltak ezert instant toltak magukbol a frozent... hat gyonyoru volt, na...

60szint es meg azonkivul 100paragon szint, tehat osszesen 160 szintet lehet fejlodni...

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Különc
Kezdõszerencse <#wink>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

100
ez eddig rohadt jó, de miért nem lehet használni rögtön egyessítés után a staffot?
normálon miért nem jelenik meg az átjárõ õre?
amúgy meg 60 - as szint után hányas szintig lehet fejlõdni?
gerey
Act IV Prime Evil questen legyél és Bastion's Keepben az egyik árusnál lesz ugrade reci az adott difficultyra.

A kiscsajnál csak a Wirt's Bell van ami egyszer kell, az ugrade-hez csak az ugrade reci kell és a már kész staff, az összetevõk külön újra nem.
ezt az 5 cuccot ahol éppen ill. különbözõ szinteken szedtem össze, majd egybe olvasztottam és lett ez a staff, de egyik szintem sem lehet megnyitni a pályát s act II a kis csaj sem upgradeli
na most mi is a tendõ?
csak lehet valamit csinálni.
Lammer
HC ironborn meg mindig

ehhh, vettem egy vitas archon chestet(vendortol engedelyezett, ugye), mivel volt 2 essencem (sajnos amiket eddig osszegyujtogettem elnyomtam glovesra, nem lettek jok) ezert krealtam 2 pancelt, az elso roll:

13 allres xD

UltraZord
minden szinten más staff kell, azaz upgradelni kell a normal staffot nightmare re majd hellre és infernora, kiscsajnál van mindig a recept az adott szinten. hogy milyen szintû az adott ugye

attiGT
inventoryban kell legyen a staff

csövi
tudja valaki hogy, miért nem juthatok be a titkos pályára
meg van a cucc ott állok a csonti elött, de nem reagál semmire
probáltam mind a négy szinten infernon sem jött elõ hogy meg nyissa a bónusz pályát. Tudnátok nekem ebben segíteni hogy mi a francokat kell még csinálnom.
clio1616v
5 leg esett már HC-n is 39 vagyok act 1 közepénél vagyok nightmare-en

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Acidlich
de te biztos nem para13-as karival szedsz annyit😊

clio1616v
egy laza szombaton esik annyi 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Hozzáteszem abból semmi upgrade-re alkalmas, illetve eladásra is elég értéktelen darabok.
SC-n eddig nekem is jó ha 10 leg esett összesen, pedig már para 13-on vagyok (a játékidõ érzékeltetése miatt mondom, nem a +39% MF miatt), MP5-ön is toltam már.
kigyi
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem boss még komolyan használható itemet nem dobott...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Carmang
Ha kitartóan farmolsz miért ne dobhatná mp0-n is? 😊 Nekem megvan az elsõ kulcs, plusz a plan.

AkAfinucsi
Ilyen jót abból a sz...ból én még nem láttam 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Lammer
most az er, hogy mp0-an dobja a warden a kulcsot? xD

elso recink/designunk (amit ugye nem lehet vasarolni)meg is jott coopba... warden a bortonben -> cimbora WD-nek dobta az intes amut, nekem meg vites archon kesztyut... elso rollja amuban + tessek megnezni a makost... elso legje egy gidbinn, de milyen! 😊

WD-je

tugyiti
XD nem arra értettem ,hanem hogy felesleges mert a mákfaktor miatt figyeld meg 1 héten belül be fog rakni képet egy jobb rollról
Lammer
meg nem 😛

Tugyi: 😄DD

Acidlich
Mar meg is halt?😄