• natalyel
    Bakker, gyertek inkább Marvel Heroes-ezni, a ládahely és a kinézeten kívül a teljes tartalom ingyenes, és ha már Diablo2, akkor ezt is a Diablo1 és 2 régi gárdájának egyes tagjai készítették és készítik - David Brevik. Itt nem kell éveket várni a balanszra, hetente jön ki peccs, és ilyen céggel még nem találkoztam, akik ennyire odafigyelnek a játékosaikra, ha szükséges beleépítik az ötleteke, tanácsokat a játékba.
    Ja, és most jön a 30. ! karakter...

Nem akarok reklámozni, akit érdekel az megtalálja, csak figyelemfelkeltésnek gondoltam. Én is Diablózom/Diablóztam, az elsővel kezdtem még a megjelenésekor - tehát nem vagyok már mai gyerek - és bárhogy is csavarják ezt az Okosloot2pontakármennyit, itt már valami mást kéne mutatniuk. Egy free-to-play szuperhősös hack and slash játék (ami valamilyen szinten mégiscsak Diablo-unoka) frankón átveszi az elsőséget a nagy öregtől.

Jó, nem prejudikálok, én is letesztelem a kieget, de gyanítom, hogy nem sokat fog változni az, hogy a M*rvelHeroes sokszorta több élvezetet, élményt, feelinget nyújt egyetlen este alatt, mint a Diablo3 egy hét alatt...

Peace :)